rouzyx20
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 46
- لایکها
- 0
rouzyx20
آقا دستت درد نکنه برای شماره دکتر
خواهش ميكنم فقط دعام كن. به اميد آزادي مطلق جهانيان در انتظار تنها **** هستي عالم امام مهدي (عج)
rouzyx20
آقا دستت درد نکنه برای شماره دکتر
خواهش ميكنم فقط دعام كن. به اميد آزادي مطلق جهانيان در انتظار تنها **** هستي عالم امام مهدي (عج)
ایشون نامه به دست میرن بیمارستان. پذیرش مدارک و میبینه و یک وقت ملاقات پزشک میده.تشریف میبرن تو درمانگاه بیمارستان تا نوبتشون بشه.نوبت که رسید میرن داخل 1-2 تا دکتر معاینه میکنن اگر احتیاج به ازمایشی چیزی باشه اونجا خودشون میگن.بعد از این مرحله میگن 2 هفته دیگه بیا **** وظیفه تا کمیسیون اونجا تشکیل بشه.اونجاست که همه چی معلوم میشه
این مرحله ی یک رو رفتم و برام آزمایش نوشت! این نوشتن آزمایش(آزمون MMPI) یعنی اینکه بهم شک کردن؟ اون مرحله ی دوم چه کسانی هستن؟ دکتر و سرهنگ و ...؟ اصل کاری این مرحله اول هست یا دومی؟
این مرحله ی یک رو رفتم و برام آزمایش نوشت! این نوشتن آزمایش(آزمون MMPI) یعنی اینکه بهم شک کردن؟ اون مرحله ی دوم چه کسانی هستن؟ دکتر و سرهنگ و ...؟ اصل کاری این مرحله اول هست یا دومی؟
نه مشکلی در کار نیست به هر حال یک جوری باید اطمینان پیدا کنند و ثابت بشه که شخص مورد نظر مشکل داره و راه اون هم ازمایش هست مثلا اگر کسی مشکل قلبی داشته باشه اول اکو میگیرن بعد اگر نیاز باشه هولتر
جواب ازمایش که امد تو همون بیمارستان 2-3 تا دکتر نتیجه رو نگاه میکنین (همشون هر جوابی که تو ازمایش نوشته شده باشه رو تایید میکنند)و زیر برگه رو امضا میکنند.تو این مرحله بیماری مشخص میشه (در واقع اصل کار همین جا هست)یک تاریخی رو مشخص میکنند و میگین در اون تاریخ بره **** وظیفه
ااون جا هم یک کمیسیون تشکیل میشه البته کار خاصی انجام نمیدن بر اساس تصمیم پزشک رای نهایی صادر میشه
مرسی از تو دست عزیزم
من رفتم برای آزمون. خلاصه که این طرف که آزمون میگرفت(دکتر **** بود) خیلی ترسوندم که نمیدونم اگه معاف اعصاب و روان بشی خیلی چیزها رو از دست میدی و میخواستی ده سال نری سربازی خودبخود معاف میشدی و ... اما دیگه ما ادامه دادیم و فکر کنم تایید کرد. حالا من یک سوال داشتم اگر معاف پزشکی اعصاب و روان بشم! چه چیزهایی رو از دست میدم؟ اینکه نمیتونم استخدام ادارات دولتی بشم رو میدونم اما مال و املاک رو میتونم بزنم به نامم؟ من گواهینامه هم پیش از این داشتم ده ساله. بعد از ده سال میتونم تمدیدش کنم؟ بیرون از کشور میتونم برم؟ ادامه تحصیل چی؟ میتونم تحصیلات دانشگاهیمو ادامه بدم؟ گرفتن وام چی؟ دسته چک؟
درود دوستان
بابا از چي ميترسيد ؟ بريد سربازي - هر چي سختي بكشيد بيشتر آبديده ميشيد ! خاطراتش هم در آينده شيرينتره !![]()
همش مثل بچه ننر ها پاي كامپيوتر نشستن و آب پرتقال خوردن بسه ! يك جور زندگي كردن را هم تجربه كنيد !
درود دوستان
بابا از چي ميترسيد ؟ بريد سربازي - هر چي سختي بكشيد بيشتر آبديده ميشيد ! خاطراتش هم در آينده شيرينتره !![]()
همش مثل بچه ننر ها پاي كامپيوتر نشستن و آب پرتقال خوردن بسه ! يك جور زندگي كردن را هم تجربه كنيد !
همه كه مثل شما بچه ننر نيستند كه تازه ابديده شده باشهدرود دوستان
بابا از چي ميترسيد ؟ بريد سربازي - هر چي سختي بكشيد بيشتر آبديده ميشيد ! خاطراتش هم در آينده شيرينتره !
جناب ژنرال ! خیلی بهتره وقتی جواب مفیدی ندارید سکوت کرده و تاپیک را با نصایح فاضلانه حجیم نکنید . دلیل عدم علاقه افراد به خدمت سربازی کاملن شخصی هست . همه بیکار و دنبال تفریح نیستند . خیلی از دوستان سالهاست از نظر فکری آبدیده اند و شاید شما همکنون در حال سرویس گرفتن از شرکت ها یا سایت های آنها باشید .درود دوستان
اونا که بتازگی گرفتن که هیچ، قسر در رفتن. ولی اونا که میخوان بگیرن (کارت هنوز دستشون نرسیده) باید تشریف ببرن. در ضمن فقط برای پزشکی نیست! ازین پس همه ی معافیت ها (موارد خاص - کفالت - پزشکی) باید دوره ی آموزشی رو بگذرونن.جناب ژنرال ! خیلی بهتره وقتی جواب مفیدی ندارید سکوت کرده و تاپیک را با نصایح فاضلانه حجیم نکنید . دلیل عدم علاقه افراد به خدمت سربازی کاملن شخصی هست . همه بیکار و دنبال تفریح نیستند . خیلی از دوستان سالهاست از نظر فکری آبدیده اند و شاید شما همکنون در حال سرویس گرفتن از شرکت ها یا سایت های آنها باشید .
تنها با یک فکر خام میشه به دنبال ماجرا جویی و خوشگذرونی دو سال عمر مفید را زیر پرچم حیف کرد!
سوالم را دوباره مطرح میکنم کاش یکی از دوستان مطلع روشنم کنه
چند وقت پیش خبری منتشر شد که "حتی آنها که با دلایل پزشکی معاف می شوند هم باید آموزش نظامی ببینند" .
حالا میخوام بپرسم این قانون الان عملی شده ؟
دوستانی که به تازگی معافیت پزشکی گرفتند آیا آموزش نظامی را هم رفتند .
کلن الان برنامه چجوری هست ؟ همه باید برند آموزشی ؟؟؟
ممنون
کفالت ها باید برن اموزشیچند وقت پیش خبری منتشر شد که "حتی آنها که با دلایل پزشکی معاف می شوند هم باید آموزش نظامی ببینند" .
حالا میخوام بپرسم این قانون الان عملی شده ؟
دوستانی که به تازگی معافیت پزشکی گرفتند آیا آموزش نظامی را هم رفتند .
کلن الان برنامه چجوری هست ؟ همه باید برند آموزشی ؟؟؟
ممنون
درودجناب ژنرال ! خیلی بهتره وقتی جواب مفیدی ندارید سکوت کرده و تاپیک را با نصایح فاضلانه حجیم نکنید . دلیل عدم علاقه افراد به خدمت سربازی کاملن شخصی هست . همه بیکار و دنبال تفریح نیستند . خیلی از دوستان سالهاست از نظر فکری آبدیده اند و شاید شما همکنون در حال سرویس گرفتن از شرکت ها یا سایت های آنها باشید .
تنها با یک فکر خام میشه به دنبال ماجرا جویی و خوشگذرونی دو سال عمر مفید را زیر پرچم حیف کرد!
ممنون
درود
اگر سربازي نري و يا معافي نداشته باشي ، پاسپورت نميتوني بگيري - بهت زن نميدن - خريد و فروش ماشين و خونه نميتوني بكني - جايي استخدامت نميكنند و ...
پس فكر كنم 2 سال وقت گذاشتن براي سربازي، حداقل ارزش اين چيزا رو داشته باشه !
البته ميتونيد صبر كنيد و نريد سربازي تا شايد بعد از 10 - 15 سال شامل معافي سني شويد ! :lol:
به هر حال الان خوشبختانه سربازي فروشي نيست !
علي آقا شما اينو استدلالي مي گيد يا مطلع هستيد از منبعي كه معافيت پزشكي بر خلاف ساير انواع معافيت نياز به آموزش هم نداره . چون در خبر فوق الذكر تاكيد شده بود حتي آنها كه معافيت پزشكي دارند بايد آموزش نظامي متناسب ببينند.کفالت ها باید برن اموزشی
اما پزشکی ها خیر اگر قرار بود برن که معاف نمیشدن
دوست جان من که دارم میگم! من خودم یه مدته هی دارم میرم **** وظیفه و میام. همه ازین پس باید آموزشی رو برن تا برای دفاع از مام میهن آماده باشند!علي آقا شما اينو استدلالي مي گيد يا مطلع هستيد از منبعي كه معافيت پزشكي بر خلاف ساير انواع معافيت نياز به آموزش هم نداره . چون در خبر فوق الذكر تاكيد شده بود حتي آنها كه معافيت پزشكي دارند بايد آموزش نظامي متناسب ببينند.