• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
ایشون نامه به دست میرن بیمارستان. پذیرش مدارک و میبینه و یک وقت ملاقات پزشک میده.تشریف میبرن تو درمانگاه بیمارستان تا نوبتشون بشه.نوبت که رسید میرن داخل 1-2 تا دکتر معاینه میکنن اگر احتیاج به ازمایشی چیزی باشه اونجا خودشون میگن.بعد از این مرحله میگن 2 هفته دیگه بیا **** وظیفه تا کمیسیون اونجا تشکیل بشه.اونجاست که همه چی معلوم میشه

بازگویی :
این مرحله ی یک رو رفتم و برام آزمایش نوشت! این نوشتن آزمایش(آزمون MMPI) یعنی اینکه بهم شک کردن؟ اون مرحله ی دوم چه کسانی هستن؟ دکتر و سرهنگ و ...؟ اصل کاری این مرحله اول هست یا دومی؟

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
من در حال حاضر سرباز هستم و همین دیروز آموزشی تموم شد و حکممو گرفتم . اموزشی خیلی راحتی هم داشتیم.
من مشکلم اینجاست که دانشگاه قبول شدم ولی به علت اینکه دفترچم مهر غیبت داره ( یک هفته دیر فرستادم ) . **** وظیفه بهم معافیت تحصیلی نمیده . با اینکه دانشگاه ثبت نام هم کردم . ولی ترخیصم نمیکنه
حالا میخواستم ببینم راهی برای گرفتن معافیت تحصیلی وجود نداره یا اینکه کس دیگه ای هم مشکل من رو داشته

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
این مرحله ی یک رو رفتم و برام آزمایش نوشت! این نوشتن آزمایش(آزمون MMPI) یعنی اینکه بهم شک کردن؟ اون مرحله ی دوم چه کسانی هستن؟ دکتر و سرهنگ و ...؟ اصل کاری این مرحله اول هست یا دومی؟

نه مشکلی در کار نیست به هر حال یک جوری باید اطمینان پیدا کنند و ثابت بشه که شخص مورد نظر مشکل داره و راه اون هم ازمایش هست مثلا اگر کسی مشکل قلبی داشته باشه اول اکو میگیرن بعد اگر نیاز باشه هولتر

جواب ازمایش که امد تو همون بیمارستان 2-3 تا دکتر نتیجه رو نگاه میکنین (همشون هر جوابی که تو ازمایش نوشته شده باشه رو تایید میکنند)و زیر برگه رو امضا میکنند.تو این مرحله بیماری مشخص میشه (در واقع اصل کار همین جا هست)یک تاریخی رو مشخص میکنند و میگین در اون تاریخ بره **** وظیفه

ااون جا هم یک کمیسیون تشکیل میشه البته کار خاصی انجام نمیدن بر اساس تصمیم پزشک رای نهایی صادر میشه

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام
كسي از دوستان اشنا براي خريد سربازي سراغ نداره؟
300.gif

پزشكي يا غير پزشكي!!!
كسي از دوستان اگر سراغ داره يك pm لطف كنه به من بزنه
1.gif

korosh bozorg

Registered User
لایک‌ها
7
نه مشکلی در کار نیست به هر حال یک جوری باید اطمینان پیدا کنند و ثابت بشه که شخص مورد نظر مشکل داره و راه اون هم ازمایش هست مثلا اگر کسی مشکل قلبی داشته باشه اول اکو میگیرن بعد اگر نیاز باشه هولتر

جواب ازمایش که امد تو همون بیمارستان 2-3 تا دکتر نتیجه رو نگاه میکنین (همشون هر جوابی که تو ازمایش نوشته شده باشه رو تایید میکنند)و زیر برگه رو امضا میکنند.تو این مرحله بیماری مشخص میشه (در واقع اصل کار همین جا هست)یک تاریخی رو مشخص میکنند و میگین در اون تاریخ بره **** وظیفه

ااون جا هم یک کمیسیون تشکیل میشه البته کار خاصی انجام نمیدن بر اساس تصمیم پزشک رای نهایی صادر میشه

با سپاس. یک بازگویی دیگر:
مرسی از تو دست عزیزم
من رفتم برای آزمون. خلاصه که این طرف که آزمون میگرفت(دکتر **** بود) خیلی ترسوندم که نمیدونم اگه معاف اعصاب و روان بشی خیلی چیزها رو از دست میدی و میخواستی ده سال نری سربازی خودبخود معاف میشدی و ... اما دیگه ما ادامه دادیم و فکر کنم تایید کرد. حالا من یک سوال داشتم اگر معاف پزشکی اعصاب و روان بشم! چه چیزهایی رو از دست میدم؟ اینکه نمیتونم استخدام ادارات دولتی بشم رو میدونم اما مال و املاک رو میتونم بزنم به نامم؟ من گواهینامه هم پیش از این داشتم ده ساله. بعد از ده سال میتونم تمدیدش کنم؟ بیرون از کشور میتونم برم؟ ادامه تحصیل چی؟ میتونم تحصیلات دانشگاهیمو ادامه بدم؟ گرفتن وام چی؟ دسته چک؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
با سپاس. یک بازگویی دیگر:

سلام

والا همینطوری برای معافیت های پزشکی دردسر زیاد ایجاد میکنن (البته تو جاهای دولتی) چه رسد به کارت قرمز
کسانی هم که به علت مشکلات اعصاب و روان معاف میشن به اصطلاح میگن طرف کارت قرمز داره هیچ نهاد دولتی این شخص و استخدام نمیکنه.
احتمالا برای تمدید گواهینامه دچار مشکل بشه (مطمئن نیستم البته)
اما بقیه جاها تا جایی که میدونم مشکلی نداره

باز اگر کسی اطلاعت کامل تری داره دریغ نکته

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان چند وقت پیش خبری منتشر شد که "حتی آنها که با دلایل پزشکی معاف می شوند هم باید آموزش نظامی ببینند" .
حالا میخوام بپرسم این قانون الان عملی شده ؟
دوستانی که به تازگی معافیت پزشکی گرفتند آیا آموزش نظامی را هم رفتند .
کلن الان برنامه چجوری هست ؟ همه باید برند آموزشی ؟؟؟:blink:
ممنون

Heinz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
درود دوستان

بابا از چي مي‌ترسيد ؟ بريد سربازي - هر چي سختي بكشيد بيشتر آبديده مي‌شيد ! خاطراتش هم در آينده شيرينتره !:)

همش مثل بچه ننر ها پاي كامپيوتر نشستن و آب پرتقال خوردن بسه ! يك جور ديگه زندگي كردن را هم تجربه كنيد !

Dariux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود دوستان

بابا از چي مي‌ترسيد ؟ بريد سربازي - هر چي سختي بكشيد بيشتر آبديده مي‌شيد ! خاطراتش هم در آينده شيرينتره !:)

همش مثل بچه ننر ها پاي كامپيوتر نشستن و آب پرتقال خوردن بسه ! يك جور زندگي كردن را هم تجربه كنيد !
126fs1518216.gif

یاشار

Registered User
لایک‌ها
3
درود دوستان

همش مثل بچه ننر ها پاي كامپيوتر نشستن و آب پرتقال خوردن بسه ! يك جور زندگي كردن را هم تجربه كنيد !
2rzukw3.gif

پ.ن: نمردیم دو کلمه هم از مادر عروس شنیدیم!!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درود دوستان

بابا از چي مي‌ترسيد ؟ بريد سربازي - هر چي سختي بكشيد بيشتر آبديده مي‌شيد ! خاطراتش هم در آينده شيرينتره !

همه كه مثل شما بچه ننر نيستند كه تازه ابديده شده باشه
246.gif

شايد يكي الان ابديده باشد
247.gif

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
درود دوستان

جناب ژنرال ! خیلی بهتره وقتی جواب مفیدی ندارید سکوت کرده و تاپیک را با نصایح فاضلانه حجیم نکنید . دلیل عدم علاقه افراد به خدمت سربازی کاملن شخصی هست . همه بیکار و دنبال تفریح نیستند . خیلی از دوستان سالهاست از نظر فکری آبدیده اند و شاید شما همکنون در حال سرویس گرفتن از شرکت ها یا سایت های آنها باشید .
تنها با یک فکر خام میشه به دنبال ماجرا جویی و خوشگذرونی دو سال عمر مفید را زیر پرچم حیف کرد!

سوالم را دوباره مطرح میکنم کاش یکی از دوستان مطلع روشنم کنه

چند وقت پیش خبری منتشر شد که "حتی آنها که با دلایل پزشکی معاف می شوند هم باید آموزش نظامی ببینند" .
کلن الان برنامه چجوری هست ؟ همه باید برند آموزشی ؟؟؟
ممنون

Dariux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب ژنرال ! خیلی بهتره وقتی جواب مفیدی ندارید سکوت کرده و تاپیک را با نصایح فاضلانه حجیم نکنید . دلیل عدم علاقه افراد به خدمت سربازی کاملن شخصی هست . همه بیکار و دنبال تفریح نیستند . خیلی از دوستان سالهاست از نظر فکری آبدیده اند و شاید شما همکنون در حال سرویس گرفتن از شرکت ها یا سایت های آنها باشید .
تنها با یک فکر خام میشه به دنبال ماجرا جویی و خوشگذرونی دو سال عمر مفید را زیر پرچم حیف کرد!

سوالم را دوباره مطرح میکنم کاش یکی از دوستان مطلع روشنم کنه

چند وقت پیش خبری منتشر شد که "حتی آنها که با دلایل پزشکی معاف می شوند هم باید آموزش نظامی ببینند" .
ممنون
اونا که بتازگی گرفتن که هیچ، قسر در رفتن. ولی اونا که میخوان بگیرن (کارت هنوز دستشون نرسیده) باید تشریف ببرن. در ضمن فقط برای پزشکی نیست! ازین پس همه ی معافیت ها (موارد خاص - کفالت - پزشکی) باید دوره ی آموزشی رو بگذرونن.

درضمن دوره ی آموزشی از دید هرکس که تابحال من دیدم بهترین قسمت خدمت بوده. همشون گفتن بقیش همش حمالیه و نوکری (آدمایی با مدرکای مختلف اینو به من گفتن. از 5 دبستان تا فوق لیسانس)

یا باید حمالی کنید! اگرم مدرک بالا داشته باشید کارتون یه جور دیگس! مساولیت (اینجوری مینویسن؟
4cxg2n7.gif
) های خفن خفن به عهدتون میران که 100% از عهدش بر نمیاید و هی زرتو زرت اضافه خدمت میبرن براتون.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
ممنون
کفالت ها باید برن اموزشی
اما پزشکی ها خیر اگر قرار بود برن که معاف نمیشدن

Heinz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون
درود
اگر سربازي نري و يا معافي نداشته باشي ، پاسپورت نمي‌توني بگيري - بهت زن نميدن - خريد و فروش ماشين و خونه نمي‌توني بكني - جايي استخدامت نمي‌كنند و ...
پس فكر كنم 2 سال وقت گذاشتن براي سربازي، حداقل ارزش اين چيزا رو داشته باشه !
البته ميتونيد صبر كنيد و نريد سربازي تا شايد بعد از 10 - 15 سال ، از نظر ( سن بالا ) شامل معافي شويد ! :lol:
به هر حال الان خوشبختانه سربازي فروشي نيست !

Dariux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود
اگر سربازي نري و يا معافي نداشته باشي ، پاسپورت نمي‌توني بگيري - بهت زن نميدن - خريد و فروش ماشين و خونه نمي‌توني بكني - جايي استخدامت نمي‌كنند و ...
پس فكر كنم 2 سال وقت گذاشتن براي سربازي، حداقل ارزش اين چيزا رو داشته باشه !
البته ميتونيد صبر كنيد و نريد سربازي تا شايد بعد از 10 - 15 سال شامل معافي سني شويد ! :lol:
به هر حال الان خوشبختانه سربازي فروشي نيست !

تایید میشه!
126fs4593554.gif

قسمت قرمز رنگ شدیداً تایید میشه
2e2qtty.gif

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
کفالت ها باید برن اموزشی
اما پزشکی ها خیر اگر قرار بود برن که معاف نمیشدن
علي آقا شما اينو استدلالي مي گيد يا مطلع هستيد از منبعي كه معافيت پزشكي بر خلاف ساير انواع معافيت نياز به آموزش هم نداره . چون در خبر فوق الذكر تاكيد شده بود حتي آنها كه معافيت پزشكي دارند بايد آموزش نظامي متناسب ببينند.

Dariux

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
علي آقا شما اينو استدلالي مي گيد يا مطلع هستيد از منبعي كه معافيت پزشكي بر خلاف ساير انواع معافيت نياز به آموزش هم نداره . چون در خبر فوق الذكر تاكيد شده بود حتي آنها كه معافيت پزشكي دارند بايد آموزش نظامي متناسب ببينند.
دوست جان من که دارم میگم! من خودم یه مدته هی دارم میرم **** وظیفه و میام. همه ازین پس باید آموزشی رو برن تا برای دفاع از مام میهن آماده باشند!
42sd09c.gif

بالا