نه باید بگردمبه جز این لینک ، منبع دیگه ای هم سراغ دارید برای قوانین کفالت؟
من نامه از دکتر فرستادم برای معافیت افسردگی اساسی. حالا چند روز دیگه هم کمیسیونم هست. نمیدونم تو کمیسیون باید چکار کنم. یعنی بیشتر به چه چیزهایی توجه میکنند که باید رعایت کنم. اصلا چند تا کمیسیون هست؟ به من یک نامه ی سه برگی دادن گفتن بببر بیمارستان ... دیگه بعد از این رو نمیدونم چه بلایی سرم میاد. باید چکارا بکنم خودم حرف بزنم یا همراهم ؟ ای بابا![]()
دنباله ی پیگیری های یکی از دوستان درون کشور(به پیشنهاد من هموند این تارنما شدند اما گویا اجازه ی پیام گزاشتن ندارد!):
سلام
من 18 اسفند اعزام میشم
هنوز هم کد محل خدمت برام نیومده حالا می خواستم بدونم 18چه کار باید بکنم برم **** وظیفه و بعد چه اتفاقاتی می افته ؟
چه ساعتی باید اونجا باشم ؟
کلا یک توضیحی بدین
ببخشيد از شما دوستان كسي نمي تونه منو راهنمايي كنه ؟
من يكم بالاتر 3 تا پست دادم ولي كسي جوابمو نداده خواهشا كمك كنيد.
مشكلم اينه كه من در 2 تا كمسيون پزشكي و شوراي پزشكي ارتش معاف دائم هستم . الان اين نامه معافي رو دادم به **** وظيفه اما در جلسه اي به نام رويت به من فرمانده اونجا گفت كه مدارك پزشكيتو اوردي گفتم نه نفرموده بوديد.
الان گفته برو 3 هفته ديگه نامه مياد بيا برا معاينه مداركتم بيار .
خوب مگه من معاينه اونم زير نظر ارتش كشور اونم 6 بار نشدم و كليه مداركم الان بيمارستان ارتش هست خوب. اونا گفتن معاف و جهت هر گونه اقدام لازم معرفي ميشود.
يعني ارتش اشتباهي نظر داده ؟ بچه هايي كه ميشناختم همه معاف شدند. چرا با من اين كار رو ميكنن.
![]()
راهنماييم كنيد. لطفا