• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فراري از سربازي | معاف از سربازي | آش خور . كدام يك؟

Honarvar60

Registered User
لایک‌ها
148
به نقل از electronic :
کار شرع کار درهم و دینار نیست.......!

من فكر نكنم كه شرع گفته كه 2 سال از بهترين سال هاي عمر انسان در هيچ و پوچ هدر بره راستي سربازي چه فايده اي داره؟

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من که معافم!
آدم وقتی این تاپیک رو می خونه بشدت احساس خوشبختی می کنه( عجب بدبختی یی از بغل گوشم رد شده ها!)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از Nationalist :
من پدرم در نبرد با اعراب شهيد شد و من معافم!
مگ بر اعراب! براي همينه اينقدر من عرب ستيزم!
براي شادي روح پدرم صلوات بفرستيد
متاسفم
2.GIF
خيلي ناراحت شدم
2.GIF

مرگ بر اعرابي كه چشم ديدن ايران و ايراني رو ندارن

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
الان سربازی و.. ارج و قربی نداره چون مثل دوران قبل انقلاب دیگه ارتش اون امکانات رو نداره که یک سرگرد ماشین و گماشته و حقوق خوب داشت و بهترین امکانات و بهترین امکانات تحصیل رو داشت! هرکی می خواست سری تو سرها دربیاره و پیشرفت کنه می رفت تو ارتش!تمام افرادارتش قدو هیکل بلند بالا داشتن و تحصیلات عالیه و ...
اما الان تمام اون امکانات برداشته شده! اون امکانات رفاهی! امکانات تحصیلی! حقوق بالا!اون شرایط درمورد قد و قامت برداشته شده!
الان سرهنگ ارتش باید با اتوبوس بره اینور و اون ور! قد رفته زیر 170! تیپ و قیافه)*&^% تازه از هفت خوان گزینش رد بشی!
البته اون زمان هم خیلی ها دوست داشتن از خدمت زیر پرچم فرار کنن! ولی خیلی ها با علاقه می رفتن که بعدا برن دانشکده افسری!تمام خانواده های معرف می خواستن پسراشون برن دانشکده افسری و حتی دبستان و تا دبیرستان **** بود!
خدمت زیر پرچم از وقتی که سربازها به بیگاری کشیده شدند و امکانات کم شد از ارج قرب افتاد!
خدمت زیر پرچم مترادف بلیت پاره کنی و... شد!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از hwt :
اقا يكي توضيح ميده معاف از رزم دقيقا يعني چي ؟:)
افرادي كه به هر دليل درست و اثبات شده قادر به فعاليت هاي رزمي نباشند معاف از زرم ميشن.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
يعني در دوره اموزشي اموزشهاي رزمي نمي بينن ؟

بعد اگر جواب مثبته به جاي اموزشهاي رزمي چكار مي كنن؟

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
دقيقشو اطلاع ندارم.

اما اگر هم احتمالا آموزشي باشه نبايد سنگين باشه

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415

untizionist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي گم مي شه آدم درسش رو ادامه بده معافيت تحصيلي بگيره ها. تازه كلاسم داره.
من يه بار به رفيقم كه خدمتش تموم شده بود گفتم كارت معافي گرفتي يهو چوب ورداشت دنبالم كرد. :blink: بعد مي گن ما مي خوايم دمكراسي پرورش بديم :wacko:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از Nationalist :
من پدرم در نبرد با اعراب شهيد شد و من معافم!
مگ بر اعراب! براي همينه اينقدر من عرب ستيزم!
براي شادي روح پدرم صلوات بفرستيد
87.gif

واقعا متاسفم نميدنستم چقدر ميتونه سوالم بي مورد باشه.....

DonVito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از hwt :
يعني در دوره اموزشي اموزشهاي رزمي نمي بينن ؟

بعد اگر جواب مثبته به جاي اموزشهاي رزمي چكار مي كنن؟

سلام به دوستان.
من از آبان تا دي دوره آموزشي بودم توي نيرو هوايي. معاف از رزم نخورده بود توي دفترچم ولي چون كف پام صاف بود رفتم قاطي بچه هاي معاف از رزم. مهمترين كاري كه معاف از رزم ها نمي كنن رژه رفتنه. ديگه اينكه صبحگاه هم ندارن. ما موقع صبحگاه محوطه بيرون پادگان رو جارو مي كرديم و برگاشو جمع مي كرديم. كلاس هاي آموزش تئوري و ميدون تير هم براي همه هست و فرقي نمي كنه.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از DonVito :
سلام به دوستان.
من از آبان تا دي دوره آموزشي بودم توي نيرو هوايي. معاف از رزم نخورده بود توي دفترچم ولي چون كف پام صاف بود رفتم قاطي بچه هاي معاف از رزم. مهمترين كاري كه معاف از رزم ها نمي كنن رژه رفتنه. ديگه اينكه صبحگاه هم ندارن. ما موقع صبحگاه محوطه بيرون پادگان رو جارو مي كرديم و برگاشو جمع مي كرديم. كلاس هاي آموزش تئوري و ميدون تير هم براي همه هست و فرقي نمي كنه.
چه حالي ميده . خدا قسمت همه علاقمنداش بكنه الهي !

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DonVito :
سلام به دوستان.

اگه ميدون تير براي همه هست من كه الان به خاطر نمره چشمم حداقل معاف از رزم هستم (شايد اصلا معاف شدم) بايد ميدون تير برم؟ اون وقت اگه عينكم رو دربيارم كه همه رو لت پار مي كنم كه ... يك كم ميتوني توضيح بدي تو ميدون تير چيكار ميكنن؟ آخه ما دبيرستان آمادگي دفاعي دو در كرديمش تا الان اصلا يه بار هم تفنگ دستم نگرفتم!!!
كلاسهاي تئوري كه ميذارن امتحان هم ميگيرن؟؟؟ (نخندين ها :hmm: ، خب نرفتم نميدونم!)

DonVito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahdi206 :
اگه ميدون تير براي همه هست من كه الان به خاطر نمره چشمم حداقل معاف از رزم هستم (شايد اصلا معاف شدم) بايد ميدون تير برم؟ اون وقت اگه عينكم رو دربيارم كه همه رو لت پار مي كنم كه ... يك كم ميتوني توضيح بدي تو ميدون تير چيكار ميكنن؟ آخه ما دبيرستان آمادگي دفاعي دو در كرديمش تا الان اصلا يه بار هم تفنگ دستم نگرفتم!!!
كلاسهاي تئوري كه ميذارن امتحان هم ميگيرن؟؟؟ (نخندين ها :hmm: ، خب نرفتم نميدونم!)

عزيز جان من خودم هم با عينك تير اندازي كردم. توي ميدون تير توي نيرو هوايي كه من بودم 75 نفر مي رن تو خط آتش. خط آتش جاييه كه ازش به سمت سيبل هاي روبرو تير اندازي مي كنن. بعد افسر ميدون تير فرمان مي ده و به فرمان اون آتش مي كنن. همه هم مي زنن توي كوه :p برای درس های تئوری هم امتحان هست. روزای آخر دوره امتحان می گیرن. تازه علاوه بر درس های نظامی درسها عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات هم هست.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از DonVito :
عزيز جان من خودم هم با عينك تير اندازي كردم. توي ميدون تير توي نيرو هوايي كه من بودم 75 نفر مي رن تو خط آتش. خط آتش جاييه كه ازش به سمت سيبل هاي روبرو تير اندازي مي كنن. بعد افسر ميدون تير فرمان مي ده و به فرمان اون آتش مي كنن. همه هم مي زنن توي كوه :p برای درس های تئوری هم امتحان هست. روزای آخر دوره امتحان می گیرن. تازه علاوه بر درس های نظامی درسها عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات هم هست.

نه بابا ، يعني اونجا هم درس و امتحان هستش؟ اينجوري كه نميشه. بابا خسته شديم از هر چي درس و امتحان هست.
پس من از امروز ديگه عينك نمي زنم تا اين دو سه ماهه شماره عينكم از 5 بالاتر بره خلاص بشم!

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از DonVito :
عزيز جان من خودم هم با عينك تير اندازي كردم. توي ميدون تير توي نيرو هوايي كه من بودم 75 نفر مي رن تو خط آتش. خط آتش جاييه كه ازش به سمت سیبیل هاي روبرو تير اندازي مي كنن. بعد افسر ميدون تير فرمان مي ده و به فرمان اون آتش مي كنن. همه هم مي زنن توي كوه :p برای درس های تئوری هم امتحان هست. روزای آخر دوره امتحان می گیرن. تازه علاوه بر درس های نظامی درسها عقیدتی سیاسی و حفاظت اطلاعات هم هست.
اي ول به نيروي هواي كه خدمت سيبيلو ها ميرسه!
gun.gif
:mario: :mario: :mario:

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
ما شنديم كف پا صاف باشه معافين :)

بالا