• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرا خواني براي تحريم و نخريدن گوشيهاي اندروييدي

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
و همین شکست سوم انقدر براشون سنگین بود که جبران اون دوتا شکست های قبلیم شد

ببخشید ولی چرت نگین
بعد از 1400 سال هنوز آثار اون شکست به شدت وجود داره
اون شکست دوم هم که رسما ایرانو از ریشه زده
در ضمن اون جام زهر خوردن هم که گفتین پیروزی نبود

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
ببخشید ولی چرت نگین
بعد از 1400 سال هنوز آثار اون شکست به شدت وجود داره
اون شکست دوم هم که رسما ایرانو از ریشه زده
در ضمن اون جام زهر خوردن هم که گفتین پیروزی نبود

شوما داری چرت میگین چون حتی یه ورق هم تاریخو درست نخوندیدن
جنگ ایران عراق جنگ دنیا بود با ایران به همین دلیل پیروزی محسوب میشه
اگر ما یک صدم تسلیحات العان رو داشتیم قدس رو با گذشتن از کربلا آزاد میکردیم

Mr_cute

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
44
دوست عزیز آندروید نگیریم چی بگریم خوب؟
مگه بقیه پشتیبانی دارن؟؟

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
الان منظورتون بود دیگه؟:D
تمام اون کسایی که به عراق تسلیحات یا نیروی نظامی می دادن الان رفیق جون جونی ج.ا هستن از جمله روسیه و فلسطین و دیگه خود طرف جنگ که عراق باشه
همچین می گی تاریخ انگار مال 3000 سال پیشه من با کسایی حرف زدم که توی خط مقدم خیلی چیزها دیدن ازجمله ملیت اسرای عراقی فکر نکنم تو هیچ کتابی پیدا کنی

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
الان منظورتون بود دیگه؟:D
تمام اون کسایی که به عراق تسلیحات یا نیروی نظامی می دادن الان رفیق جون جونی ج.ا هستن از جمله روسیه و فلسطین و دیگه خود طرف جنگ که عراق باشه
همچین می گی تاریخ انگار مال 3000 سال پیشه من با کسایی حرف زدم که توی خط مقدم خیلی چیزها دیدن ازجمله ملیت اسرای عراقی فکر نکنم تو هیچ کتابی پیدا کنی

جمع کن ترو خدا
تو اصلا اسم کشورها رو هم درست نمیدونی فلسطینی که خودش یا سنگ و اجر میجنگه چجوری تسلیحات به عراق میداده؟
هواپیماهای پیشرفته فرانسوی--کمکهای مالی هنگفت کشورهای عربی و غربی--نقشه های دقیق ماهواره ای آمریکا
اون زمان ایران فقط با نیروی ایمان و تعصب میجنگید
تمام کشورهای دنیا به عراق کمک میکردن از جمله همین کشوری که پرچمشو زدی توی اواتارت میلیون میلیون تن بهش مواد اولیه ساخت گاز شیمیایی میدادن

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
جمع کن ترو خدا
تو اصلا اسم کشورها رو هم درست نمیدونی فلسطینی که خودش یا سنگ و اجر میجنگه چجوری تسلیحات به عراق میداده؟
هواپیماهای پیشرفته فرانسوی--کمکهای مالی هنگفت کشورهای عربی و غربی--نقشه های دقیق ماهواره ای آمریکا
اون زمان ایران فقط با نیروی ایمان و تعصب میجنگید
تمام کشورهای دنیا به عراق کمک میکردن از جمله همین کشوری که پرچمشو زدی توی اواتارت میلیون میلیون تن بهش مواد اولیه ساخت گاز شیمیایی میدادن

می گم سوادتون در همین حده متنو درست بخونید:
اون کسایی که به عراق تسلیحات یا نیروی نظامی می دادن
فلسطین با اعزام نیروی انسانی به عراق کمک می کرد اون قسمت اسرا هم که گفتم به خاطر همین تعداد زیادی از اسرایی که ایران دستگیر می کرد فلسطینی بودن

بالاخره ما نفهمیدیم شما گفتین همه ی دنیا به عراق کمک کرد الان می گین آمریکا و فرانسه و یه تعداد کشورهای عربی
پس روسیه کجا رفت ؟
سلاح ملی ایران در زمان جنگ ژ3 بوده و سلاح ملی عراق کلاشنیکف روسی

jadi

Registered User
لایک‌ها
35

معذرت اين قسمت آخر حرفتون رو يه توضيحي ميدين؟
ايران ميخواست بره قدس رو آزاد كنه؟
تو جنگ ايران و عراق ميدوني اسرائيل چقد از ايران حمايت كرد؟
اون قدس قدس يكي از شعارهاي اتقلابي جنگ بود نه استراتژي واقعي ايران

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
دوستان کسی نگفت بیایید ios رو تبلغ کنید :hmm:
اون وضعش از اینم خراب تره
طبق قوانین تحریمی علیه کشورمون ایران هر گونه داد و ستد منع شده
ولی
گوگل پلی و اپ استور میتونن برنامه های رایگان رو اجازه دسترسی بهش رو بدن ولی خود سرانه اجازه دسترسی رو سد کردن که هیچ آروم آروم به شرگتهای سامسونگ و سونی فشار میارن که مارکتهای مخصوص خودشون رو برای ایرانیها غیر قابل دسترسی کنن

اولا برای مطلبتون هیچ دلیلی نیاوردین که افرادی که اطلاعاتی ندارن دقیقا بدونن گوگل دقیقا چکار کرده که باید تحریم بشه
دوما بحثتون از پایه ایراد داره چون حرف شما کاملا غلطه و گوگل خودسرانه دسترسی ایرانیها رو مسدود نکرده بلکه بر اساس قوانین کشور مطبوع خودش ملزم به رعایت قوانین هست
سوما گوگل به سامسونگ و سونی و... فشار نیاورده بلکه مقاومات امریکایی و سازمان ملل بر اساس تحریمهای تصویب شده به این شرکتها فشار اوردن
چهارما بحث محدودیت رایگان و غیر رایگان نداره و دسترسی بطور کلی مصدود شده هست

لطفا یه کم منطقی با مسائل برخورد کنید نه احساسی و موضوعات رو وارونه جلوه ندید

در مورد استفاده از وسایل ایرانی و ساخته داخل هم اصلا بحثی نمیکنم و تولیدات 34ساله داخلی کاملا مشخصه چطوری هست و معنای ساخته ایرانی با تولیدات که اسم ایرانی رو حک کردن روشون کاملا تفاوت داره

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
آقا من یه زمانی X6 داشتم،از اینایی که می تونی تا یکی دوماه از سایت نوکیا به صورت قانونی و نامحدود موزیک دانلود کنی،هر دفعه می رفتم توی فروشگاه موزیکش می گفت در دست راه اندازی است بعدا دوباره مراجعه کنید،بعد از یک ماه که هر روز سر می زدم یه روز با V.P.N وصل شدم عین خر باز شد و هیچ پیغامی هم نداد! یعنی عملا ما ایرانی هارو اسکل کردن... :wacko:
این از سیمبین،اون از iOS,اون از اندروید،اون از...پس دیگه بخوایم تحریم کنیم باید قید موبایل خریدن توی ایران رو بزنیم!
:guitar:

OWL1

Registered User
لایک‌ها
70
آقا من یه زمانی X6 داشتم،از اینایی که می تونی تا یکی دوماه از سایت نوکیا به صورت قانونی و نامحدود موزیک دانلود کنی،هر دفعه می رفتم توی فروشگاه موزیکش می گفت در دست راه اندازی است بعدا دوباره مراجعه کنید،بعد از یک ماه که هر روز سر می زدم یه روز با V.P.N وصل شدم عین خر باز شد و هیچ پیغامی هم نداد! یعنی عملا ما ایرانی هارو اسکل کردن... :wacko:
این از سیمبین،اون از iOS,اون از اندروید،اون از...پس دیگه بخوایم تحریم کنیم باید قید موبایل خریدن توی ایران رو بزنیم!
:guitar:

باید با گلاب ایم حرفو معطر کنیم بیایید گوشی نخریم بدون گوشی نمیمیریم که من همین الان به نشانه اعتراض گوشی سامسونگ خودم را در چاه توالت میاندازم

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
گوشی بخریم چرا باید از آی تی دنیا و الکترونیک عقب بمونیم چرا حق هیچ کاریو نباید داشته باشیم ؟؟؟

homayoun.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
میگم کل گوگل رو خریدم و.پول رو به حسابش واریز کردم.دیگه تحریم نکنین و به این جانب کمک کنین با خرید گوشیای اندرویدی.این بحث تحریم گوگل که تا جنگ فلسطین و.اسراییل کشیده شده بهتره تا ترور دانشمندای فیزیک رو گردن ما ننداختن فرار کنیم. عاغا خدا حافظ

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

میدونم پست مال چند روز پیشه ولی دختر این جنگ از همون اول هم براش برنده ایی در نظر نگرفته بودن در واقع بلوک شرق و غرب دوست داشتن مساوی تموم شه که شد هم :rolleyes:

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
چقدر قشنگ بود . یه موقعی 5 ام مسابقه ای با درجه عالی تو ایران شدم . 3 سال پیش تو یه مسابقه دیگه اول شدم . هرموقع حرف از خود کفایی و سازندگی میزدم هرکسی برای منفعتش تو سازمانش طرفم بودجلسه ایده پردازی بعدم کارمو میدزدید ه هندیا میگفت که بنویسن . با این بحث 6 صفحه ای منو زیرو رو کردین .

ژاپن بعد ناکازاکی 100 % نابود شدش . حق ساخت سلاح تا همین الانشم نداره اما همون ژاپنیه که مردمش لخت بودن ؟ میومدن ایران کارگری ( از پدراتون بپرسید )

آلمان غربی بعد از جنگ جهانی برای اینکه دیوار برلین رو از بین ببره مردمش تو خونه سیب زمینی می کاشتن میخوردن تا خرجاشون پایین بیاد و پول خرید بلوک شرق رو دولتشون بتونه جمع آوری کنه

ما کی باید شروع کنیم ؟ دوستان شاید ما برای اندروید توجیه مالی نداشته باشیم که بهمون سرویس بده ؟ اما میدونین چقدر با همین سرچ انجینش تونسته روحیات ، خواسته ها ، دیدگاه ها ، نحوه واکنش به اتفاقات را از ما جمع آوری کنه ؟
اندروید همون کارو میکنه . اما بحث اینجاست که ما میتونیم بسازیم . هم زکاوت داریم هم اینکه یادمون نره تو هر سازمان خارجی یه ایرانی گردن کلفت هست ( گوگل : آمید کردستانی ، رئیس شرکت At & T ) پس اگر کنار هم باشیم چی کار خواهیم کرد ؟

به نظر من راه هزار کیلومتری با قدم اول شروع میشه . مطمئنا اگر تجربه چند دهه تکنولوژی نبود آمریکا چیز میخورد الان صاحب قویترین ابزار های الکترونیکی باشه .
ما کی میخوایم شروع کنیم ؟
خواهش میکنیم مجدا همه حرفا رو بخونین وقتی داریم از تبادل نظر و تحریم صحبت کردیم هر کسی داشت از چند جهت حلاجی میکرد بعد 4 نفر مسخره میکنن

من با تحریم موافقم چون اولین قدم برای فکر کردن ساختنه برای نشون دادن قدرته ما شاید الان مصرف کننده باشیم اما احمق نیستیم که در قبالش هزارو یک چیز از من درک کنه تا منو و نسلمو برده کنه حالا چه سیاسی چه نیروی کارگر

هزاران لایک
حرف دل منه

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
حرف دوستان خنده داره انتظار دارن ایران چیزی نسازه ما هم نریم گوشی بخریم.عجب ایده های جالبی داریم باید بریم قابش کنیم.مملکت نفهم به این میگن فک میکنن با تحریم خودشون پیشرفت میکنن:D:D:D (همانطور که در این چند ساله به خودکفایی رسیدیم:D:D)

docomid

Registered User
لایک‌ها
299
همینه دیگه
باعث عقب موندگی خودمون هم بشیم؟
مگه توایران چند میلیون گوشی اندرویدی هست تو ایران فوقش یه میلیون اونم خیلی دست بالا بگیری
بعدش بیایم تحریم کنیم که چی بشه؟
ضرر کنه؟نه ضرر نمیکنه درواقع سودی که از ایران به دست میاره 000000000000000000000000001\0 هم نیست
بهتره اول حرفتون رو تو ذهنتون تحلیل کنید بعدا بیان کنید
قصد توهین ندارم و نداشتم فقط انتقاد کردم
ممنون
یک میلیون ؟ بالای 10 میلیون عزیز ،
10 میلیون عدد گوشی آندرویدی شاید زیاد نباشه ولی کمم نیست

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
دوست عزیز الان همشون چه آندروید و چه ios و چه ویندوزفون مارو تحریم کردن..اگه قرار باشه هیچکدومو نخریم باید بریم 1100 بخریم...
تازه اگه بخوایم کسی تحریم کنیم اول باید از خودمون شروع کنیم بعنوان مثال باید اینترنتی که داریم تحریم کنیم و دیگه نیایم اینترنت...چون همش فیلتره...جالب اینه سایت مرجع تقلیدم فیلتر میکنن...

sarbaze_eshgh

Registered User
لایک‌ها
5
خدایی فکر اینترنتو ادم میکنه ادم حالش بهم میخوره یه عده بسیجی نشستن کل اینترنتو هم و از دم فیلتر کردن
فقط سایت اخونده ها بازه

انروید رو تحریم کنیم؟ به خدا باید واسشون دعا کنیم که تکنولوژی شونو به ماهم میدن
و گرنه باید با اسب واسه هم دیگه پیغام میفرستادیم

خدا پدرشونو بیامرزه که ساختن

بالا