• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرا خواني براي تحريم و نخريدن گوشيهاي اندروييدي

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
اما شما رو نديدم و ميشناسم
ولي مطمعنم فقط به گفته هاي خودتون اعتماد دارين و حرف كسه ديگه اي توي گلتون نميره
همش يا به ملت گير ميدين يا دولت

پ .ن.پ می خواین ازاین به بعد به مردم جزایر گینه ی استوایی گیر بدم خوبه؟
یا اسراییل و آمریکا
خوب حتما به مشکلات مملکت ربط داشته که گیر دادم.

پ.ن مملکت گل و بلبله مردم بافرهنگ و باهوش هم داریم فقط یه کم مشکل داریم اونم تقصیر استکبار جهانیه

lord_of_atlantiss

Registered User
لایک‌ها
126
خوبه که میگیم خودمون خودکفا باشیم اما ما به چیز هایی دست پیدا میکنیم که واسه کشورای تراز اول فقط یه چیز کوچک به شمار میره مثلا اگه یه سیستم عامل به قول دوستان اگه بشه درست کرد شاید سال های سال طول بکشه چه بهتر پس مصرف کننده باشیم تا تولید کننده

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
به جای پاک کردن صورت مساله بهتره مشکل رو حل کنیم.
اگه بتونیم یه متن آماده کنیم و درخواستمون رو برای باز کردن گوگل پلی بنویسیم و به تعداد زیاد تو یه روز خاص برای گوگل بفرستیم شاید فرجی بشه.

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk 2

Hmd74

Registered User
لایک‌ها
180
دوستان عنوان مشخصه
دليل هم همينطور به خاطر شرايطي كه شركت هاي مثل گوگل ايجاد كردن اين درخواست رو مطرح كردم
چطور سودش رو ميخوان ولي از پشتي باني نرم افزاري حتي از نوع رايگانش جا خالي ميدن ؟
من خودم هم اولين كسي هستم كه انجامش دادم
شما گوشیتون چیه؟

Areno

Registered User
لایک‌ها
778
اگه بتونیم یه متن آماده کنیم و درخواستمون رو برای باز کردن گوگل پلی بنویسیم و به تعداد زیاد تو یه روز خاص برای گوگل بفرستیم شاید فرجی بشه.

همون اوایلش اینکارو کردیم!
بیخال، انجام نمی دن!

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161
من رفتم جی ال ایکس خریدم خیلی خوبه تو جیب جا میشه:p

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آورین. حقیقتا که با این حرکت بزرگ پایه های لرزان شرکت ثهیونیثتی گوگل را به لَرزَه درآوردید.

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
bgp.png

Done

Registered User
لایک‌ها
168
:blink: :wacko:

H.A.M.I

Registered User
لایک‌ها
77
همینه دیگه
باعث عقب موندگی خودمون هم بشیم؟
مگه توایران چند میلیون گوشی اندرویدی هست تو ایران فوقش یه میلیون اونم خیلی دست بالا بگیری
بعدش بیایم تحریم کنیم که چی بشه؟
ضرر کنه؟نه ضرر نمیکنه درواقع سودی که از ایران به دست میاره 000000000000000000000000001\0 هم نیست
بهتره اول حرفتون رو تو ذهنتون تحلیل کنید بعدا بیان کنید
قصد توهین ندارم و نداشتم فقط انتقاد کردم
ممنون

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
هر وقت در هر زمینه ای خود کفا شدیم یا توانای خود کفا شدن و تولید محصولات در حد خارجیش رو داشتیم اون زمان ما میتونیم یک محصول خارجی رو تحریم کنیم

در حال حاظر ما تقریبا در تمام زمینه ها مصرف کننده هستیم و دولت مردانمون هم با سیاست های عجیب غریبشون به این موضوع دامن میزنند

به نظر من مملکتی که مهر تسبیح جانمازش رو از چین وارد میکنه چه به این حرف ها ! :D

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
این ملت خنگ و حال به همزن ایران تمام زندگیشون وارداتیه از کالاهای مصرفی روزمره گرفته تا فرهنگ و هنر و...

من یه نظری دارم: اسم ایران رو عوض کنیم بذاریم چین یا ترکیه البته از نوع گشاد ، بی سواد و عقب افتاده

خاککککککککککککککککککککک

پ.ن :قطر می خواد جام جهانی برگزار کنه ایران اسلامی جام کور و کچلان جنوب غرب آسیا هم نمی تونه برگزار کنه

Last edited:

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
مساله اینه تو میخوای خودتو تحریم کنی یا اونا رو؟؟؟
آخه من نمیدونم اینا چی فکر میکنند؟
آره ما گوشی اندرویدی نخریم دنیا عقب میافته دیگه کسی نیست ازشون گوشی بخره...به ما وابسته اند!!!!!
هنوز یه مشت ادمهای عقب افتاده داریم که لیاقتشون همین آخوندهاست که بالاسرشون باشند و حرفهاشون رو دیکته کنند بدون اینکه یه ذره از مغز فندقشون استفاده کنند.

Inj3ctoR

Registered User
لایک‌ها
18
دوستان این کار رو نکنید.... میدونید چه ضربه سنگینی به اندروید وارد میکنید؟؟
خواهش میکنم از دوستان که فقط همین یکبار از تحریم اندروید و شرکتی مثل گوگل صرف نظر کنید.......
خودتون رو مسخره کردین؟؟؟؟!!!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81

تو کنفرانس گوگل یکی از بچه های سایت نارنجی(نمیدونم کدوم مدیرشون)پرسیده بود که خدمات رو برای ایران باز میکنید؟
مدیر عاملشون میره تو فکر و با وکلاشون بحث میکنن و اخرشم میگن این رو دولت آمریکا گفته وگرنه این یه کار غیر انسانی و... هست
اینقدر این سوال روش تاثیر گذاشته بود که موقع رفتن از کنفرانس هنوز داشت با وکلاش سر این موضوع صحبت میکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
تمام کنید
این احمق رو من با این اک نمیتونم گزارش بدم(چون نیویوزر حساب میشم گزارشام توجه نمیشه!)شما ها گزارش بدین تا کلا پاک بشه!

تمام کنید

بالا