• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فرا خواني براي تحريم و نخريدن گوشيهاي اندروييدي

_lion

Registered User
لایک‌ها
12
تمام کنید
این احمق رو من با این اک نمیتونم گزارش بدم(چون نیویوزر حساب میشم گزارشام توجه نمیشه!)شما ها گزارش بدین تا کلا پاک بشه!

تمام کنید
ایشون ترول تشریف دارند !!! یعنی اگه پاک بشند دوباره یه اکانتِ دیگه میسازند و شروع میکنند به خزعبلات-بافی! همین اکانت حذف نشه بهتره!!!

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
ایشون ترول تشریف دارند !!! یعنی اگه پاک بشند دوباره یه اکانتِ دیگه میسازند و شروع میکنند به خزعبلات-بافی! همین اکانت حذف نشه بهتره!!!

عاقا دیگه جوابشو نمیدیم،ببینه چیکار میخواد بکنه!
+
راستی من تا الآن نمیدونستم ترول تو این وضعیت یعنی چی!!!!!!!!!!!-تشکر از توضیح دادنش-

_Love_Coder_

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
128
مشکلی نداره من ای دی و IP ایشون رو به پلیس اینترنت (تو صحفه پیوندها) گزارش دادم
تا چوب تو استینش کنند !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
پست های بی ربط پاک شدند.

به موضوع تاپیک بپردازید و از صحبت های حاشیه ای خودداری کنید.

jadi

Registered User
لایک‌ها
35
تحریم اندروید نمیشه که ولی میشه تو فضای مجازی اعتراض کرد گوگل حساسه به وجهه ای که داره

farhadansary

Registered User
لایک‌ها
2
چقدر قشنگ بود . یه موقعی 5 ام مسابقه ای با درجه عالی تو ایران شدم . 3 سال پیش تو یه مسابقه دیگه اول شدم . هرموقع حرف از خود کفایی و سازندگی میزدم هرکسی برای منفعتش تو سازمانش طرفم بودجلسه ایده پردازی بعدم کارمو میدزدید ه هندیا میگفت که بنویسن . با این بحث 6 صفحه ای منو زیرو رو کردین .

ژاپن بعد ناکازاکی 100 % نابود شدش . حق ساخت سلاح تا همین الانشم نداره اما همون ژاپنیه که مردمش لخت بودن ؟ میومدن ایران کارگری ( از پدراتون بپرسید )

آلمان غربی بعد از جنگ جهانی برای اینکه دیوار برلین رو از بین ببره مردمش تو خونه سیب زمینی می کاشتن میخوردن تا خرجاشون پایین بیاد و پول خرید بلوک شرق رو دولتشون بتونه جمع آوری کنه

ما کی باید شروع کنیم ؟ دوستان شاید ما برای اندروید توجیه مالی نداشته باشیم که بهمون سرویس بده ؟ اما میدونین چقدر با همین سرچ انجینش تونسته روحیات ، خواسته ها ، دیدگاه ها ، نحوه واکنش به اتفاقات را از ما جمع آوری کنه ؟
اندروید همون کارو میکنه . اما بحث اینجاست که ما میتونیم بسازیم . هم زکاوت داریم هم اینکه یادمون نره تو هر سازمان خارجی یه ایرانی گردن کلفت هست ( گوگل : آمید کردستانی ، رئیس شرکت At & T ) پس اگر کنار هم باشیم چی کار خواهیم کرد ؟

به نظر من راه هزار کیلومتری با قدم اول شروع میشه . مطمئنا اگر تجربه چند دهه تکنولوژی نبود آمریکا چیز میخورد الان صاحب قویترین ابزار های الکترونیکی باشه .
ما کی میخوایم شروع کنیم ؟
خواهش میکنیم مجدا همه حرفا رو بخونین وقتی داریم از تبادل نظر و تحریم صحبت کردیم هر کسی داشت از چند جهت حلاجی میکرد بعد 4 نفر مسخره میکنن

من با تحریم موافقم چون اولین قدم برای فکر کردن ساختنه برای نشون دادن قدرته ما شاید الان مصرف کننده باشیم اما احمق نیستیم که در قبالش هزارو یک چیز از من درک کنه تا منو و نسلمو برده کنه حالا چه سیاسی چه نیروی کارگر

ioncube

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
81
چقدر قشنگ بود . یه موقعی 5 ام مسابقه ای با درجه عالی تو ایران شدم . 3 سال پیش تو یه مسابقه دیگه اول شدم . هرموقع حرف از خود کفایی و سازندگی میزدم هرکسی برای منفعتش تو سازمانش طرفم بودجلسه ایده پردازی بعدم کارمو میدزدید ه هندیا میگفت که بنویسن . با این بحث 6 صفحه ای منو زیرو رو کردین .

ژاپن بعد ناکازاکی 100 % نابود شدش . حق ساخت سلاح تا همین الانشم نداره اما همون ژاپنیه که مردمش لخت بودن ؟ میومدن ایران کارگری ( از پدراتون بپرسید )

آلمان غربی بعد از جنگ جهانی برای اینکه دیوار برلین رو از بین ببره مردمش تو خونه سیب زمینی می کاشتن میخوردن تا خرجاشون پایین بیاد و پول خرید بلوک شرق رو دولتشون بتونه جمع آوری کنه

ما کی باید شروع کنیم ؟ دوستان شاید ما برای اندروید توجیه مالی نداشته باشیم که بهمون سرویس بده ؟ اما میدونین چقدر با همین سرچ انجینش تونسته روحیات ، خواسته ها ، دیدگاه ها ، نحوه واکنش به اتفاقات را از ما جمع آوری کنه ؟
اندروید همون کارو میکنه . اما بحث اینجاست که ما میتونیم بسازیم . هم زکاوت داریم هم اینکه یادمون نره تو هر سازمان خارجی یه ایرانی گردن کلفت هست ( گوگل : آمید کردستانی ، رئیس شرکت At & T ) پس اگر کنار هم باشیم چی کار خواهیم کرد ؟

به نظر من راه هزار کیلومتری با قدم اول شروع میشه . مطمئنا اگر تجربه چند دهه تکنولوژی نبود آمریکا چیز میخورد الان صاحب قویترین ابزار های الکترونیکی باشه .
ما کی میخوایم شروع کنیم ؟
خواهش میکنیم مجدا همه حرفا رو بخونین وقتی داریم از تبادل نظر و تحریم صحبت کردیم هر کسی داشت از چند جهت حلاجی میکرد بعد 4 نفر مسخره میکنن

من با تحریم موافقم چون اولین قدم برای فکر کردن ساختنه برای نشون دادن قدرته ما شاید الان مصرف کننده باشیم اما احمق نیستیم که در قبالش هزارو یک چیز از من درک کنه تا منو و نسلمو برده کنه حالا چه سیاسی چه نیروی کارگر
واستن جلوی بزرگتر(خیلی بزرگتر)
فقط باعث کوچیک شدن خودمون میشه
وقتی نمیشه مبارزه کرد بهتره تسلیم بشیم

farhadansary

Registered User
لایک‌ها
2
تسلیم ؟؟؟
جنگ ؟؟؟

دوره دوره تفکر اینم نعمتی نیست که به جسه ربط داشته باشه ... درایت داشته باشی برنده میشی . مثل پیروزی اندروید ه هم سیستم عامل های قبل خودش

REZA Z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
230
سلام
اندرويد رو كه تحريم كنيم... خوب . پس بايد كساني رو كه با اندرويد كار مي كنن هم تحريم كنيم ديگه مسلما...
نوكيا و سيمبين هم كه تحريم كنيم و نخريم
ماكروسافت و ويندوز رو هم
خوب يهو بگو بريم بميريم ديگههههههههههههههههههههههه

OWL1

Registered User
لایک‌ها
70
مرگ بر اندروید عمراً استفاده کنم

ارسال از HTC One s با کمک تپاتاک ۲

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
چه ادمای بدبختی داریم اصلا معلومه کیا از آندروید بدشون میاد کسایی که ای او اس دارن کسایی که اصلا از این گوشیا ندارن یک سوال مشکل ما اندرویده؟ واقعا گوگل چه ضرری میکنه دیگه تو سایتش نریم؟ به سودشم هست فشار روی سرورهاش هم کمتر میشه!!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

rooshak

Registered User
لایک‌ها
99
این طرح وقتی عملی میشه که glx سیستم عامل انحصاری خودش رو راه اندازی کنه :دی
اون موقع هست که گوگل حسرت میخوره که اوه ببین چه غلطی کردیم اینا خودکفا شدن دیگه از ما نمیخرن !!!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mili.rekava

Registered User
لایک‌ها
5
هه.. فکرشم مسخرس.. یادتون نره این تحریم هایی که گریبانه مارو گرفته از بی کفایتیه مسولای کشور ماست....
تا زمانی که میرید تو خیابونها میگید مرگ بر این کشور مرگ بر اون کشور ، بعد با افتخار از رسانه هاتون پخش میکنید، باید به اونها هم حق بدید که به برنامه های شما شک کنن و بر علیه شما باشن و تحریم کنن...
ما هم میگیم انرژی هسته ای حق مسلم ماست و ازش دفاع میکنیم.... اما.....
حدود 10 ساله دارن میگن انرژی صلح آمیز هسته ای!!! دارن میگن برای تامین نیروی برق کشور... حالا برید ببینید بعد از این همه جریانات داره فقط 2% از برق کشور رو تامین میکنه..
دیگه اونها که شاخ و دم ندارن!!! میفهمن!

ما که فقط شعار سازندگی میدیم و همش منتظریم یکی لقمه کنه بده دهنمون... با این حساب اگر اندروید رو تحریم کنیم و پشت بندش ios ، باید سیمبین رو هم گذاشت کنار چون بزرگ ترین دشمن ملت ایران همین نوکیاست (دشمن ملت مثل روسیه)
بعدش هم که خودمون چیزی نداریم از تجهیزات الکترونیک مخابرات تا قطعات همین glx داره از چین میاد ... حتما باید منتظر بمونیم ونزوئلا یه سیستم عامل جدید کشف کنه بده ما استفاده کنیم...

من هم دوست داشتم کشورم حرفی برای گفتن داشت و میتونستیم با خرید نکردنمون و استفاده نکردن از محصولات اونا، بهشون ضربه وارد کنیم و بفهمونیم
اما حیف که کشور ما فقط شعاره و همش داریم به گذشته مینازیم که ما این بودیم ما اون بودیم... الان چی هستیم؟! اگر به کلی هم حذف بشیم از چرخه اقتصادی دنیا ، به جایی بر نمیخوره!

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
اعراب وحشی مسلمان دوبار به ایران حمله کردن هردوبار هم موفق شدن ایرانو اشغال کنند

یه بار 1400 سال پیش در قادسیه

بار دیگه 35 سال پیش در اسحالیه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اعراب وحشی مسلمان دوبار به ایران حمله کردن هردوبار هم موفق شدن ایرانو اشغال کنند

یه بار 1400 سال پیش در قادسیه

بار دیگه 35 سال پیش در اسحالیه

اما بار سوم شکست سختی خوردند

بالا