چقدر قشنگ بود . یه موقعی 5 ام مسابقه ای با درجه عالی تو ایران شدم . 3 سال پیش تو یه مسابقه دیگه اول شدم . هرموقع حرف از خود کفایی و سازندگی میزدم هرکسی برای منفعتش تو سازمانش طرفم بودجلسه ایده پردازی بعدم کارمو میدزدید ه هندیا میگفت که بنویسن . با این بحث 6 صفحه ای منو زیرو رو کردین .
ژاپن بعد ناکازاکی 100 % نابود شدش . حق ساخت سلاح تا همین الانشم نداره اما همون ژاپنیه که مردمش لخت بودن ؟ میومدن ایران کارگری ( از پدراتون بپرسید )
آلمان غربی بعد از جنگ جهانی برای اینکه دیوار برلین رو از بین ببره مردمش تو خونه سیب زمینی می کاشتن میخوردن تا خرجاشون پایین بیاد و پول خرید بلوک شرق رو دولتشون بتونه جمع آوری کنه
ما کی باید شروع کنیم ؟ دوستان شاید ما برای اندروید توجیه مالی نداشته باشیم که بهمون سرویس بده ؟ اما میدونین چقدر با همین سرچ انجینش تونسته روحیات ، خواسته ها ، دیدگاه ها ، نحوه واکنش به اتفاقات را از ما جمع آوری کنه ؟
اندروید همون کارو میکنه . اما بحث اینجاست که ما میتونیم بسازیم . هم زکاوت داریم هم اینکه یادمون نره تو هر سازمان خارجی یه ایرانی گردن کلفت هست ( گوگل : آمید کردستانی ، رئیس شرکت At & T ) پس اگر کنار هم باشیم چی کار خواهیم کرد ؟
به نظر من راه هزار کیلومتری با قدم اول شروع میشه . مطمئنا اگر تجربه چند دهه تکنولوژی نبود آمریکا چیز میخورد الان صاحب قویترین ابزار های الکترونیکی باشه .
ما کی میخوایم شروع کنیم ؟
خواهش میکنیم مجدا همه حرفا رو بخونین وقتی داریم از تبادل نظر و تحریم صحبت کردیم هر کسی داشت از چند جهت حلاجی میکرد بعد 4 نفر مسخره میکنن
من با تحریم موافقم چون اولین قدم برای فکر کردن ساختنه برای نشون دادن قدرته ما شاید الان مصرف کننده باشیم اما احمق نیستیم که در قبالش هزارو یک چیز از من درک کنه تا منو و نسلمو برده کنه حالا چه سیاسی چه نیروی کارگر