یه هیچ عنوان حتی اگه با سرعت 5 کیلومتر چه از عقب چه از جلو به کسی زدین ، یا حتی خودشو زد به ماشین شما ، سعی نکنید مسئله رو خومونی حل کنید و همیشه اولین کارتون تماس با افسر راهنمایی باشه ،
دوتا فایده داره :
1.طرف تمارض میکنه و میخاد شما رو تلکه کنه ، که اگر خودمونی حلش کنید هر بار یجاش درد میگیره و این جریان سر دراز پیدا میکنه ، همینکه شما حتی بیان میکنید که به افسر زنگ میزنین طرف حساب کار خودشون میکنه و حتی اگر هم بی خیال نشه و دنبال پول گرفتن از بیمه شما باشه پزشکی قانونی خدمتش میرسه.
2.اگر حتی مسئله مهم باشه شما علاوه بر هزینه ای که قبلن برای بیمه شخص ثالث دادین ، دارین دوباره هزینه ای میکنید که حتی یک قرون هم بیمه به شما پرداخت نخاهد کرد و اگر هزینه های مصدوم هم بیشتر از خرجی باشی که شما قبل از تشکیل پرونده و کروکی از جیبتون پرداخت کردین ، بیمه فقط اون هزینه رو کم میکنه و مابقی رو به مصدوم پرداخت میکنه !! چه هزینه های درمانی و چه دیه ، بیمه فقط به مصدوم پرداخت میکنه و نه شما .
چیزی به شما برای خرجهایی که کردین پس داده نخاهد شد ، حتی اگر مصدوم به شما رسید بده به عنوان اینکه بعدن از بیمه میگیره به شما برمیگردونه !!!!
تو پست اول هم گفته بیمه شما به عنوان وثیقه میتونه نزد کلانتری باشه و نیازی به بازداشت خود شما نیست ، مکر اینکه مسئله عمدی(کیفری) باشه یا کسی گواهینامه نداشته باشه .
در مورد توقیف ماشین هم با ضمانت از طریق فیش کارمندی یا مدارک کسب معتبر میتونید ماشین رو رفع توقیف کنید .
یه مورد مهم اصل هیچ مدرکی رو غیر از کلانتری هیج جایی گرو نذارین و برای هر مدرکی رسید بگیرین ، کارت من دست پارکینگ مونده با وجودی که حتی من از افسر کلانتری پرسیدم کارت ماشین چی میشه ، در صورتی که اصلن ربطی به پارکینگ نداره که کارت ماشین اونجا باشه و صرفن میخاد برای پیدا کردن !!! کارت من یه چیزم تلکه کنه .
یه مورد خیلی مهمتر !! ، هوای همون سرباز کلانتری که پرونده شما رو میبره دادسرا داشته باشین ! شما خودتون ممکنه چند روزه یا دو هفته ای هم نتونین رفع توقیف کنین ولی اون میتونه اینکارو 2 ساعته واسه شما انجام بده که برای من داد ! :cowboy:
البته بازم بستگی به اهمیت پرونده داره ، خونریزی مغزی و اینا درکار باشه اوضاع بغرنج تر میشه.