نه دوست عزیز همون 801 هستسلام...اشتباه نوشتی ...تراشه 805 کوالکام بهره میبره....
من نمیدونم چرا از 805 استفاده نکرد در حالی که سامی تو ورژن جدید اس5 از 85 استفاده کرد پس موجود هست
حیف شد
نه دوست عزیز همون 801 هستسلام...اشتباه نوشتی ...تراشه 805 کوالکام بهره میبره....
همون 801 درستهسلام...اشتباه نوشتی ...تراشه 805 کوالکام بهره میبره....
تا چند ماه آینده فکرشم نکنمیشه سفارش داد این گوشی یا نه؟
منظورم Xiaomi Mi4
فعلا تا امین بیاره...البته گوشی های این شرکت معمولا تا چند ماه اول قیمتشون بالاتر از قیمت کارخونه ای هست...میشه سفارش داد این گوشی یا نه؟
منظورم Xiaomi Mi4
چه بد...قرار بود 805 کوالکام عرضه بشه....همون 801 درسته
مشاهده پیوست 634574 بسته من که در پست ایران هم ثبت شد اگر همین امروز هم برم فکر کنم بدنش بهم ولی فردا میرم که دوباره کاری نشه...
ادرس گمرک : بالاتر از میدان حر چهار راه لشکر رسیدی بپرسی میگن بهت همه میشناسن ولی گمرک تحویل نمیده گوشی رو من اشنا داشتم زورکی گرفتم میگفتن قانون اومده باید بری فردا پست منطقه خودتون بگیری ...نوشته بسته تو گمرک هنوز به پست ندادن ...حالا شما رفتی ببینی چه خبر..حالا کسی می دونه ادرس گمرک که بسته ها اونجا میره چیه مخصوصا تهران
oneplus 1 کلا مدل 16 گیگش سفید و مدل 64 مشکی هست...یعنی 64 سفید ندارهسلام آقا امیر این وان پلاس 64 گ رو سفارش دادم حتما رنگ مشکی باشه ، بعدش کد رو چند روز بعد می گیرم؟
چرا دوست عزیز جدیدا داره 64 سفید هم میزنه ... اما اینکه وارد بازار شده باشه رو نمیدونمoneplus 1 کلا مدل 16 گیگش سفید و مدل 64 مشکی هست...یعنی 64 سفید نداره
سپاس
سلام...لینک زیرسلام دوستان کسی در مورد inew v8 اطلاعات داره؟
میخام بخرمش
درسته خود امیر خان گفته 64 هر جفت رنگش هم عرضه میشه که تو سایت بخش توضیحات سفارش می تونید رنگ رو انتخاب کنید.چرا دوست عزیز جدیدا داره 64 سفید هم میزنه ... اما اینکه وارد بازار شده باشه رو نمیدونم
روش نمیشه پیش من بیاد چون میدونه کم میاره.:general105:والا ایوب پیامبر اومد به من گفت ایول عجب صبری داری
مرسی...جالبه تو سایت خودشون هیچی اعلام نکردن و هنوز همون سفید 64 و مشکی 16 گیگ عرضه میشه!چرا دوست عزیز جدیدا داره 64 سفید هم میزنه ... اما اینکه وارد بازار شده باشه رو نمیدونم