تو رو خدا با این اظهار نظرهات تاپیکو خرابش نکن -تو رو قران یه چیزی میپرسم بگو اصلا رام چیه ؟ میدونی ؟ الان رابط کاربری که ارتباط سخت افزار گوشی رو با کاربر برقرار میکنه روی کول پد چیه ؟آیا چیزی به غیر از رام هستش .بابا به چه زبونی بگیم ماها بخدا به پیر به پیغمبر الان گوشی که دسته خودمه کینگ زون با اینکه آپدیتاش هم عالیه ولی کاستوم رام ریختم روش چرا چون خیلی مزیت های بیشتری داره .الان گرون ترین گوشی بازار روهم بخری اگه یه ذره سرت تو کار باشه عمرا از رام اورجینال خود گوشی استفاده کنی چرا چون محدودیت زیاد داره ولی توی رام کاستوم و کرنل کاستوم خیلی از محدودیت ها رفع میشه پس نگو رام اون طوریه رام این طوریه یعنی انقدر سخته واست که واسه گوشیه خودت وقت بذاری ؟
اخوی واسه کی داری خودتو عصبی می کنی ...
بی خیال این بنده خدا شو هرچقدر هم بهش بگی کاستوم بزن انگار آب تو هاون کوبیدی ...
کوچکترین مسئله ای که براش پیش میاد به جای اینکه یه سرچ ناقابل تو اینترنت بزنه ، فرتی میاد اینجا از گوشی بد و بیراه می گه بعد می گه ای کاش زن فون خریده بودم !!!!
آخه مرد مومن تو که جنبه گوشی نداری چرا رفتی سمت گوشی های مارک چین ؟
کسی می ره سمت این گوشی ها که هم جنبه اشو داشته باشه ، هم علاقه به تجربه کردنشو ...
اولین کاری که کردم گوشیم به دستم رسید این بود که رامشو عوض کردم .
شما که اصلا نمی دونی رام چیه واسه چی اظهار نظر می کنی آخه ...
من یه گوشی 1200 خریدم هر بلایی که بگی سرش آوردم حتی از سوختن و بریک شدن و نابود شدنش نمی ترسم . فقط محض تجربه هر بلایی سرش میارم ...
به جای اینکه بشینی دوتا مطلب بخونی ( دنبال مطلب فارسی نباش که باید گوشیتو بندازی دور ، دنبال مرجع انگلیسی باش ) چرا حافظه داخلی گوشی اینطوری شده ، زارت و زارت گوشیتو فکتوری ریست کن ...!!!
آخه خدا یه چیزی به انسان داده به اسم عقل !!!
یه چیزی هم اختراع شده به اسم اینترنت ....
یه سایتی هم خدا خیرشون بده ساختن به اسم Needrom
یه سرچ تو اینترنت بزن چهارتا بعض شما نباشه مثل شما این مشکلات رو داشتن و احتمالا حلش هم کردن ...
اگه بد می گم بگین بد می گی ...