• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

vahid25 TM

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 جولای 2013
نوشته‌ها
39
لایک‌ها
9
من اصلا نمیدونم چیه
البته ماست و دوغ حاضریشو خوردم بدک نبود
اصلا خود قارچ از جی درست میشه؟
به غیر لبتیات با چیز دیگه ای هم میشه درست کرد؟
کلا چجورکیاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

ahmadi68

Registered User
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2011
نوشته‌ها
200
لایک‌ها
101
لازمه قارچ داخل شیر پخش باشه یا میشه قارچ رو داخل پارچه توری بزاریم تو شیر تا جدا کردنش اسونتر باشه؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
من اصلا نمیدونم چیه
البته ماست و دوغ حاضریشو خوردم بدک نبود
اصلا خود قارچ از جی درست میشه؟
به غیر لبتیات با چیز دیگه ای هم میشه درست کرد؟
کلا چجورکیاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک رو مطالعه کنید کامل توضیح داده شده سوالی بود درخدمتم.

لازمه قارچ داخل شیر پخش باشه یا میشه قارچ رو داخل پارچه توری بزاریم تو شیر تا جدا کردنش اسونتر باشه؟

بله امکانش هست.
 

ahmadi68

Registered User
تاریخ عضویت
30 دسامبر 2011
نوشته‌ها
200
لایک‌ها
101
بله امکانش هست.

بازدهیش کم نمیشه؟ شما چیکار میکنی؟!
و اینکه حین استفاده از قارچ، دانه های جدید شکل میگیره یا همون دونه های قبلی بزرگ میشن؟

بصورت ماست هم میشه استفاده کرد دیگه. اره؟

ببخشید که سوالهام زیاد شدن
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
بازدهیش کم نمیشه؟ شما چیکار میکنی؟!
و اینکه حین استفاده از قارچ، دانه های جدید شکل میگیره یا همون دونه های قبلی بزرگ میشن؟

بصورت ماست هم میشه استفاده کرد دیگه. اره؟

ببخشید که سوالهام زیاد شدن

چرا چون بخوبی باهم مخلوط نمیشن.

دانه های جدید شکل میگیرن.

ماست به اون صورت نه چون حین فرایند جداسازی قارچ ها باید مخلوط شوند.
 

REZA Z8

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
646
لایک‌ها
230
سن
33
محل سکونت
TEHRAN
ذهنيت من در مورد قارچ اين بود gharch.jpg :blink:
ولي اومدم توي تاپيك يك چيز ديگه ديدم.
عزيز اينها رو چجوري بايد استفاده كرد؟
در نهايت خوب بفروشي عزيزم
 

Spiderman3

Registered User
تاریخ عضویت
17 ژوئن 2007
نوشته‌ها
126
لایک‌ها
4
سلام
آقا بنده هم میخوام، موجود دارید؟

و اما سوالاتم
- در صورت تهیه نکردن شیر، جهت نمردن قارچ، امکان نگهداریش در آب به مدت 2-3 روز هست. درسته؟
- اگر شیری را که با قارچ مخلوط شده را جدا نکنیم، چی میشه؟ (مثلا قارچ رو بریزیم توی یک لیتر شیر و بگذاریم همینطوری یک هفته بمونه)
- بعد از مخلوط تقریبا چند ساعته میشه دوغ، چند ساعته میشه ماست؟
- این 40 گرمی که میفرستید چند سی سی شیر نیاز داره؟ یا فرقی نداره؟
- بعد از مخلوط، برای انجام عملیات تخمیر محلول رو باید کجا نگهداری کنیم و در چه دمایی؟ (یخچال میشه؟) و محیط حتما باید تاریک باشه؟

فعلاً همینا به ذهنم میرسه.
قبلا از پاسخ به سوالات ممنون هستم.
 
Last edited:

ROOVIGITAL

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2007
نوشته‌ها
32
لایک‌ها
15
سلام به همه دوستان
ما سالها پیش کفیر رو از اروپا آورده بودیم و به همه فامیل هم داده بودیم متاسفانه به دلیل عدم رسیدگی همه از بین رفتند بنده نتایج غیر قابل انکار اون رو در سلامتی دیده بودم

از ایشون هم خریداری کردیم و امروز به دستمون رسید به نظر میاد به همان کیفیتی هست که بنده در گذشته تجربه کرده بودم به همه پیشنهاد میکنم این قارچ جادویی رو تهیه کنند واقعا لذت بخشه...
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
من به شیر تازه (شیری که تازه از گاو دوشیده شده و هنوز گرمه) دسترسی دارم
فکر کنم هرچقدر شیر پرچرب تر باشه محصول نهایی بهتر از اب در میاد
با توجه به اینکه جوشوندن شیر باعث میشه بخشی از چربیش جدا بشه، بهتره که کفیر رو با همون شیر تازه درست کنم یا شیر رو بجوشونم؟

--

صرف نظر از قضیه ی کفیر، از نظر بهداشتی جوشوندن شیر تازه لازمه یا خیر؟

حتما سعی کنید تا شیر رو بجوشونید به این علت که در داخل شیر میکروبهایی وجود داره که قسمتی از آنها بیماریزا بوده و مابقی خاصیت بیماریزایی ندارند ولی در عین حال، باکتریها به علت اینکه در روند تکاملی از قارچها پایین تر بوده و موجودات ساده تری هستن، سریعتر هم تکثیر میشن در نتیجه وجود آنها سبب ایجاد یک محیط رقابتی میشه که قارچها هم به خاطر کند رشد بودنشون، در این محیط برای تکثیر دچار مشکل شده و با کمبود مواد غذایی مواجه میشن. جوشاندن شیر باعث نابودی این میکروبها میشه و برای قارچ مورد نظر یک محیط کاملا مغذی و بدون مزاحم! در دسترس خواهد بود. همچنین، شیر خام جوشیده مشکل بیماریهایی نظیر تب مالت رو که بسیار خطرناک هستن نخواهد داشت. سوالی بود در خدمت هستم. ( البته با کسب اجازه از استارتر محترم )
 

md_md_2600

Registered User
تاریخ عضویت
28 جولای 2006
نوشته‌ها
427
لایک‌ها
43
محل سکونت
Tehran
لطفا در مورد نگهداری این قارچ بیشتر توضیح بدید (بدون احتیاج به شیر یا نگهداری با شیر به مدت طولانی).

این توضیح رو برای نگهداری از قارچ کفیر از این سایت برداشتم که گفته میتونید با انجام این روش قارچ رو حداقل تا شش ماه بدون احتیاج به شیر زنده نگه دارید.
یک نفر اگر ترجمه خوبی بکنه، همه میتونیم استفاده کنیم. من بعضی قسمتهاشو کاملا متوجه نشدم.

در خصوص نگهداری طولانی مدت، اینطوری که نوشته شده، کافی هست که دانه های کفیر رو از شیر خارج کرده و لای دستمال یا پارچه ای که مواد سفیدکننده به آن زده نشده باشه، در دمای اتاق قرار بدید تا کاملا خشک بشن. در مرحله بعد، این دانه های خشک شده رو در یک محفظه ایمن، مثل این کیسه های زیپ کیپ یا ظرف شیشه ای یا پلاستیکی قرار بدید و در یک محل خنک نگهداری کنید. ظاهرا اینطوری تا 6 ماه میشه قارج ها رو سالم نگهداری کرد. مابقی مطالب شبیه مطالبی است که استارتر محترم خودشون نوشته بودن.
 

PersianSWebmoney

Registered User
تاریخ عضویت
13 جولای 2013
نوشته‌ها
96
لایک‌ها
1
محل سکونت
اراک
من قبلا خوردم از این ماست ... خیلی عالیه
نوش جونتون
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
بسته های آقایان یوسفوند،موحد،حسینی،عساکره،موذن زاده امروز ارسال شد

فردا پس فردا میرسه میتونن تحویل بگیرن.
 

minister

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژوئن 2005
نوشته‌ها
238
لایک‌ها
3
جالبه که هیچ یک از دوستان از خرید شون و تجربشون ناراضی نیستن
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
بسته ی من شامل 3 کیلو روزنامه و 40 گرم کفیر رسید D:
-----
من دونه های کفیر رو داخل پارچه توری گذاشتم تو شیر
الان کفیر ها رشد کنن، تو همون پارچه رشد میکنن یا خارج از پارچه ؟!

3کیلو کجا بود چهارپنج تا روزنامه بیشتر نبود!:lol:

بهتره داخل آبکش پلاستیکی قرار بدین.با این روش تولید نوشیدنی فوق العاده آسون تر میشه.
(ست هایی هستند آبکش و ظرف باهم و کیپ هم هستند)در این حالت کافیه بعد از تخمیر ابکش رو کمی تکون بدین تا تکه های ماست چسبیده به قارچ جدا و به ظرف پایین منتقل بشه.
نیازه عکس قرار بدم.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
ما از این چیزا نداریم :( D:
میگردم پیدا میکنم. به نظر جالب میاد
فقط نگفتین که دونه های جدید کنار همون دونه های قدیمی ایجاد میشه یا ممکنه مثلا زیر ابکش یا خارج از این توری که من گذاشتم ایجاد شه ؟!

حتما پیدا میشه این مدله:
04900503870146281238.jpg

ببینید دونه های آبکش اگر درشت تر از موردی که تو عکس نشون دادم باشه قارچ های تازه متولد شده رد میشن
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
مرسی
البته مقیاس عکس مشخص نیست که سایز سوراخ های ابکش معلوم باشه D:
اما یادمه یجایی گفتین دونه های جدید، نصف یا یک چهارم عدسی هستن یا یه چیزی تو این مایه ها
تشکر

اون نخود ته آبکش بخاطر همینه دیگه!
تقریبا اندازه قطر چوب کبریت.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام
تاپیک بسیار جالبی دارین
یه سوال چند وقتیه ذهن منو مشغول کرده. کوتاه میپرسم. آیا میشه رو جنبه اقتصادی تولید ماست یا دوغ کفیر حساب کرد؟ مشتری داره یا ...

البته خودم هم یه پکیج میخوام که زودتر سفارش میدم خدمتتون

ممنون میشم شما یکم مفصلتر از من جواب سوال کوتاهم رو بدین! D:
موفق باشید و خدانگهدار

بله کاملا" جنبه اقتصادی داره.
یکی از همشهری ها تو کارگاهی بسیار کوچک تولید نوشیدنی کفیر محلی راه اندازی کردند و بصورت مستقیم به لبنیاتی های سطح شهر توزیع می کنند.سود خوبی هم داره.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
اولین برداشت من جالب نبود و مزه مناسبی نداشت. البته شیر پاستوریزه بود و 24 ساعت هم موند و اینکه بعد از ده دوازده ساعت ظرف تکون خورد که فکر کنم کلا سیستمش رو بهم ریخت :(
این سری با شیر محلی و در محل امن گذاشتم که تکون نخوره ببینم بعد 48 ساعت چی میشه
ولی قارچ ها کار میکنن D: تو یه لیوان شیر برای چند ساعت گذاشتمشون تو یخچال که شیر محلی برسه و تو همون فاصله ترتیب شیر رو داده بودن ;)

احتمالا مقدار شیر زیاد بوده...
اتفاقا تکون دادن خوبه.بعد هر 12ساعت بهتره با قاشق پلاستیکی خوب بهم بزنید.تو بروشور هم نوشته شده بود.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
وقتی کفیر از صافی میگذره ته ظرفی که مایع جمع میشه یه دونه های ریزی هست آیا اینا قارچهای تازه متولد شده هستند یا ذره های ماست چطور میشه تشخیصشون داد ؟ با لمس اونها میشه؟

بله با لمس کردن امکانش هست.
گاهی اوقات قارچ تازه متولد شده و گاهی ذرات چربی شیر هستند.
 
بالا