سلام دوست عزیز
در مورد سه پکیج که قرار به خریدش شد ممنون میشم زودتر رسیدگی کنید.
مشتاقم هرچه زودتر کیفیت و کمیت این قارچها و نوشیدنیها رو از نزدیک ببینم.
موفق باشید
این بسته من قرار بود شنبه یکشنبه ارسال بشه. ولی متاسفانه تا امروز نشده. امروز صبح هم پیغام دادم ولی هنوز جواب ندادین! فکر میکردم قارچها آماده ارسال هستن! کاشکی بهم میگفتی طول میکشه آقا بهرام. من گفتم که میخوام این قارچها رو با خودم ببرم سفر. میشه زودتر ارسال کنید؟ من تا 10 روز دیگه بیشتر نیستم.
سلام دوست عزیر
2تا سوال داشتم:
شما کدوم شهر تشریف دارید؟
اگر تهران هستید امکان تهیه به صورت حضوری یا با یپک هست؟
....
بنده زنجانم.ارسال با تیپاکس یا باربری میسره.
سلام
ببخشید یه سوال : اگه شهر ما نه تیپاکس داشته باشه و نه سرویس باربری برای زنجان بازم میتونین ارسال کنین؟
توی مسیر مشکلی برای کفیری که میفرستین پیش نمیاد؟
(پیشنهاد معاوضه با کالاهای امضاء همچنان برقراره!)
اطلاعات خیلی خوبی داده بوید در این باره ممنون ...... چرا قیمت اینقد بالاس؟
سلام داداش
ما 1 پکیج سفارش بدیم تا چه مدت جوابگومون هست ؟
ممنون مبیشم راهنمایی کنی
سلام داداش معاوضه با امضام ؟
ممنون
الان واریز میشه
فقط چون تعطیلاته یکشنبه به پست تحویل میدید؟؟؟
واریز شد و پ خ
شماره حساب + توضیحات ممنون
درود . میخواستم بدونم پکیج شما چند گرم کفیر داره؟ همین 30 گرم که ذکر شده؟
سلام
آقا بهرام یه سوال
این که میمونه توی شیر شیر رو تبدیل به یه چیزی مثله ماست میکنه . درست؟؟
حالا میشه کمتر بزاریم بمونه تا مثل همون شیر بخوریمش یا حتما باید بمونه مثه ماست بشه تا خاصیتش کامل بشه؟؟
و اینکه این 40 گرم رو تو یه لیتر شیر محلی بریزم زیاد نیس 1 لیتر؟؟
چقدر بزارم بمونه و تو چقدر شیر
و شیر رو بعد جوشوندن بزارم هم دمای محیط بشه بعد بزارم تو یخچال که خیلی خنک بشه یا وقتی هم دمای محیطه قارچ هارو بریزم توش و .....؟؟
ممنون
بله.ببینید مهم اینه که قارچ اولیه کیفیت بالایی داشته باشه حتی اگه 10 گرم هم باشه بعد از چند هفته شما مقدار زیادی قارچ کفیر دارید اما اگر قارچ بی کیفیت و مقدار بالا باشه هیچ جوره کیفیت و خواص قارچ اصلی رو نداره.
قارچ کفیر ما از بهترین نوع قارچ موجوده و بصورت مرتب از شیر تغذیه میشه (هفته ای دوبار) از همین بابت گاها" پیش میاد سفارش عزیز کمی دیر ارسال میشه.
سلام.
ببینید این قارچ با توجه به مقدار ساعتی که داخل شیر میمونه خواص متفاوتی داره!
مثلا برای مشکلات تنفسی 12الی 18 ساعت توصیه شده(داخل کاتالوگ همراه محصول کامل توضیح داده شده.)
تمامی سوالاتی که پرسیدین داخل کاتالوگ پاسخ داده شده اجازه بدین ارسال کنم اگه باز سوالی داشتین در خدمتم.درکل خیلی آسونه درست کردنش.
سلام
با اینکه یک ماه تقریبا از خرید میگذره اما قارچها خیلی زیاد نشدن به نظرتون علت چی میتونه باشه
از شیر پاستوریزه پر چرب استفاده میکنم ، تقریبا هر 30 ساعت تعویض میکنم شیر نیم لیتر میریزم
از محل نگهداری ، دما ، سردو گرم بودن شیر از چی میتونه باشه یادم هست اون محصول که قبلا داشتیم در عرض چند هفته اینقد زیاد میشد که دیگه حریف شیر خریدن نمیشدیم؟!