ROOVIGITAL
Registered User
- تاریخ عضویت
- 15 آپریل 2007
- نوشتهها
- 32
- لایکها
- 15
سلام.
به عوامل زیادی بستگی داره بنده نام میبرم هرکدوم که شک دارین یا نیاز به توضیح داره اعلام کنید:
محیط تخمیر
شیر استفاده شده
محیط نگه داری
دمای محیط
ظرف نگه داری
روش شستشو
و...
مهم ترین عامل شیره.متاسفانه شیر پاستوریزه زیاد جون نداره اگر امکانش رو دارین از شیر فله استفاده کنید.
از آبکش ریز استفاده می کنید؟چون قارچ های جدید متولد شده در ابتدا اندازه سر خودکار بیک هستند و به مرور بزرگ میشند.
شیر که فکر نمیکنم مشکل داشته در گذشته هم از شیر پاستوریزه استفاده میکردیم که البته به این کیفیت هم نبود
در ظرف شیشه ای دهان گشاد که حتی درب هم پلاستیکی هست ، آبکش هم ریزه قارچهای تازه متولد شده رو هم با وسواس جمع میکنم ، محیط نگهداری هم تاریکه
فقط دما شاید اینجا کمی گرم باشه در حد 28 یا 29 درجه...
در مورد محیط تخمیر و روش شستشو توضیح بفرمایید لطفا