• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

saeedoffice

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,038
لایک‌ها
75
سلام
اقا بهرام من بازم لازم دیدم تشکر کنم ازتون
تا حالا 5 بار کفیر درست کردم
قارچ هام خیلی بیشتر شدن از روز اولش
خیلی زیاد
واقعا رشدشون خیلی سریعه
بارم ممنون
 

sm.sammak

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 جولای 2010
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سلام آقا بهرام پول به حسابتون واریز گردید و مشخصات مورد نیاز ارسال درج گردید . بی زحمت بصورت حدودی بفرمایید کی دست بنده می رسه
 

l3einnocent

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
2 آگوست 2013
نوشته‌ها
131
لایک‌ها
0
محل سکونت
Khorasan Razavi-Quchan
سلام . ارسال به شهرستان هم وجود داره و آسیب نمیبینه ؟
 

ali_tk

Registered User
تاریخ عضویت
6 دسامبر 2007
نوشته‌ها
154
لایک‌ها
19
سلام
آقا بسته شما رسید دست شما درد نکنه! فقط هزینه باربری خیلی زیاد شد. شد 13 هزار تومن! انتظارشو نداشتم انقدر بشه! آخه زنجان تا مازندران هم راه خیلی زیادی نبود!
 
Last edited:

mojtabaw700

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2008
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سلام
دیروز که بدستم رسید قارچ هارو با یه صافی پلاستیکی جدا کردم و با یه مقدار آب جوشیده سرد شده شستشو دادم و به یه ظرف شیشه ای حاوی یک لیتر شیر میهن، هم دما با محیط اضافه کردم.
درب ظرف رو گذاشتم و با یه پارچه پیچیدم و دست نزدم تا امروز بعد از حدود 18 ساعت که بازش کردم هنوز شیر بود که یه یکم طعم ترشی میداد به نظر شما اشکال کار کجاست!!
 

lamborgini

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 اکتبر 2012
نوشته‌ها
17
لایک‌ها
0
salam ba takhfif vijeh shahrivar chaghad mishe?
gharch haro to shir mifrestid?
 

mojtabaw700

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
9 ژانویه 2008
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
بالاخره درست شد بعد از 31 ساعت یه ماست لطیف بسیار خوشمزه بدست اومد
طعمش معرکس
بازم از آقای محبی تشکر میکنم
 

mohsen_record

Registered User
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2011
نوشته‌ها
73
لایک‌ها
1
سلام آقا محبی
ممنون از بابت قارچا
تا حالا چند بار کفیر درست کردم. واقعا عالیه
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوستان در مورد هزینه ارسال باور بفرمایید تلاش خودم رو میکنم کم کنم.تیپاکس و باربری تعرفه های خاصی دارند که برای یک پاکت نامه کوچک یا کارتون بزرگ تقریبا" ثابته.

بنده با چندین دفتر خدماتی صحبت کردم بالاخره یکی از دفاتر راضی شد بسته رو ارسال کنه.

دوستانی که خواستار دریافت با پست هستند پ.خ بدهند.
 

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
تاریخ عضویت
24 ژوئن 2010
نوشته‌ها
2,316
لایک‌ها
4,574
سلام

این سوال رو میخواستم تو پ.خ بپرسم ولی به 2 علت اینجا پرسیدم. شاید سوال بقیه هم باشه و خوبی دیگش اینه که بقیه دوستانم میتونن راهنمایی کنن.

من دقیقا یک لیتر شیر ریختم تو یه ظرف شیشه ای و این 30 گرم قارچ رو بهش اضافه کردم. درب ظرف رو هم یک سومش رو باز گذاشتم. روی این ظرف رو هم با چادر و این چیزا پوشوندم که تاریک باشه.

بعد از حدود 38 ساعت رفتم سراغشون و دیدم قشنگ ماست شدن. ولی دوستان ماست شیرینیه. ینی دوغش بهم حال نداد آخه نه ترشی داشت نه گاز داشت و نه اون طعم دلچسب کفیر کاله.

مطمئنا مشکلی از قارچا نیست و یجای کار رو من اشتباه کردم. بنظرتون چیکار کنم که ترش و گازدار بشن ؟

بهتر نبوده درب ظرف رو کلا ببندم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین
 

mohsen_record

Registered User
تاریخ عضویت
24 نوامبر 2011
نوشته‌ها
73
لایک‌ها
1
سلام

این سوال رو میخواستم تو پ.خ بپرسم ولی به 2 علت اینجا پرسیدم. شاید سوال بقیه هم باشه و خوبی دیگش اینه که بقیه دوستانم میتونن راهنمایی کنن.

من دقیقا یک لیتر شیر ریختم تو یه ظرف شیشه ای و این 30 گرم قارچ رو بهش اضافه کردم. درب ظرف رو هم یک سومش رو باز گذاشتم. روی این ظرف رو هم با چادر و این چیزا پوشوندم که تاریک باشه.

بعد از حدود 38 ساعت رفتم سراغشون و دیدم قشنگ ماست شدن. ولی دوستان ماست شیرینیه. ینی دوغش بهم حال نداد آخه نه ترشی داشت نه گاز داشت و نه اون طعم دلچسب کفیر کاله.

مطمئنا مشکلی از قارچا نیست و یجای کار رو من اشتباه کردم. بنظرتون چیکار کنم که ترش و گازدار بشن ؟

بهتر نبوده درب ظرف رو کلا ببندم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

منم همین سوالو دارم
 

seyyed.2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 آگوست 2013
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
24
سلام

این سوال رو میخواستم تو پ.خ بپرسم ولی به 2 علت اینجا پرسیدم. شاید سوال بقیه هم باشه و خوبی دیگش اینه که بقیه دوستانم میتونن راهنمایی کنن.

من دقیقا یک لیتر شیر ریختم تو یه ظرف شیشه ای و این 30 گرم قارچ رو بهش اضافه کردم. درب ظرف رو هم یک سومش رو باز گذاشتم. روی این ظرف رو هم با چادر و این چیزا پوشوندم که تاریک باشه.

بعد از حدود 38 ساعت رفتم سراغشون و دیدم قشنگ ماست شدن. ولی دوستان ماست شیرینیه. ینی دوغش بهم حال نداد آخه نه ترشی داشت نه گاز داشت و نه اون طعم دلچسب کفیر کاله.

مطمئنا مشکلی از قارچا نیست و یجای کار رو من اشتباه کردم. بنظرتون چیکار کنم که ترش و گازدار بشن ؟

بهتر نبوده درب ظرف رو کلا ببندم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

دفه اولم که من درست کردم ماست شیرین بود . حدودا بعد از 5-6 ساعت بسته شده بود ،صبر کردم تا 24 ساعت بشه اما بازم شیرین بود ،یه کمشو صاف کردم بقیشم گذاشتم قارچا توش بمونه حدودا بعد از 48 ساعت ترش شده بود و کمی هم گاز داشت اما مثل کاله کفیر نشد ولی مزش خوب بود و عیبی نداشت حالا میخوام بدونم با شیر گوسفندم میشه درستش کرد یا واسه قارچا ضرر داره
آخه ماست گوسفند به خودی خود خیلی ترش میشه اگه بشه با اون درستش کرد دیگه حرف نداره
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام

این سوال رو میخواستم تو پ.خ بپرسم ولی به 2 علت اینجا پرسیدم. شاید سوال بقیه هم باشه و خوبی دیگش اینه که بقیه دوستانم میتونن راهنمایی کنن.

من دقیقا یک لیتر شیر ریختم تو یه ظرف شیشه ای و این 30 گرم قارچ رو بهش اضافه کردم. درب ظرف رو هم یک سومش رو باز گذاشتم. روی این ظرف رو هم با چادر و این چیزا پوشوندم که تاریک باشه.

بعد از حدود 38 ساعت رفتم سراغشون و دیدم قشنگ ماست شدن. ولی دوستان ماست شیرینیه. ینی دوغش بهم حال نداد آخه نه ترشی داشت نه گاز داشت و نه اون طعم دلچسب کفیر کاله.

مطمئنا مشکلی از قارچا نیست و یجای کار رو من اشتباه کردم. بنظرتون چیکار کنم که ترش و گازدار بشن ؟

بهتر نبوده درب ظرف رو کلا ببندم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

منم همین سوالو دارم

دوستان نتیجه محصول نهایی به عوامل مختلفی از جمله :آب و هوا،میزان سختی آب،شیر مصرفی(و مواد مورد تغذیه دام)،دمای نگهداری،محیط پرورش و.. بستگی داره.احتمالا دمای محیط کمی پایین بوده که ترش نشده.از چه شیری استفاده کردین؟

دفه اولم که من درست کردم ماست شیرین بود . حدودا بعد از 5-6 ساعت بسته شده بود ،صبر کردم تا 24 ساعت بشه اما بازم شیرین بود ،یه کمشو صاف کردم بقیشم گذاشتم قارچا توش بمونه حدودا بعد از 48 ساعت ترش شده بود و کمی هم گاز داشت اما مثل کاله کفیر نشد ولی مزش خوب بود و عیبی نداشت حالا میخوام بدونم با شیر گوسفندم میشه درستش کرد یا واسه قارچا ضرر داره
آخه ماست گوسفند به خودی خود خیلی ترش میشه اگه بشه با اون درستش کرد دیگه حرف نداره

بله با شیر گوسفندی هم میشه درست کرد.به دو نکته توجه کنید:
باتوجه به چربی بالای شیر گوسفندی حتما یکی دوبار سرشیرشو بگیرید.
قبل از افزودن قارچ ها به شیر بخوبی در آبکش زیر آب لوله کشی تکون بدین تا لخته های ماست جدا بشن.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
ماندگاریش چقدر هست؟ و چه جوری میتونیم نگه داریش کنیم در منزل؟

من میخوام ازتون خرید کنم ولی یه جا گفتید 25 تومان یه جا زدید 30 تومن . داستانش چیه؟

بصورت مادام العمر.چون که از شیر تغذیه و تکثیر می کنند.

با توجه به افزایش هزینه ها و کاهش قارچ کمی قیمت رو افزایش دادیم.

دمای محیط تقریبا 20 درجه بود
از شیر باکیفیت گاو خریداری شده از بیرون استفاده کردم
البته شیر رو جوشوندم و بعد وقتی هم دما با محیط شد قارچ رو اضافه کردم
البته والده بنده میگن اگر شیر یه مقدار داغ باشه و قارچ رو اضافه کنی باعث ترش شدنشون میشه
آیا درسته ؟

دمای مناسب بین 21 الی 24 درجه هستش.
نخیر به هیچ عنوان شیر داغ به قارچ اضافه نکنید که باعث ازبین رفتنشون میشه.
بنده گاها" شده حتی بعد از 72 ساعت برداشت کردم(ماه های سرد)پیشنهاد میکنم بیشتر زمان بدین.
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,561
لایک‌ها
310
محل سکونت
شیراز
سلام

این سوال رو میخواستم تو پ.خ بپرسم ولی به 2 علت اینجا پرسیدم. شاید سوال بقیه هم باشه و خوبی دیگش اینه که بقیه دوستانم میتونن راهنمایی کنن.

من دقیقا یک لیتر شیر ریختم تو یه ظرف شیشه ای و این 30 گرم قارچ رو بهش اضافه کردم. درب ظرف رو هم یک سومش رو باز گذاشتم. روی این ظرف رو هم با چادر و این چیزا پوشوندم که تاریک باشه.

بعد از حدود 38 ساعت رفتم سراغشون و دیدم قشنگ ماست شدن. ولی دوستان ماست شیرینیه. ینی دوغش بهم حال نداد آخه نه ترشی داشت نه گاز داشت و نه اون طعم دلچسب کفیر کاله.

مطمئنا مشکلی از قارچا نیست و یجای کار رو من اشتباه کردم. بنظرتون چیکار کنم که ترش و گازدار بشن ؟

بهتر نبوده درب ظرف رو کلا ببندم ؟

ممنون میشم راهنمایی کنین

من چند ساعت ماست اماده شده (از قارچ جدا شده) رو بیرون گذاشتم تا حدی ترش شد
در مورد گاز هم چه جوری می تونید نگهش دارید ؟چون گاز حاصل از فعالیت قارچ ها هست و تو مراحل ساخت چندین بار اتفاق میفته که گاز کلا خارج بشه
در ظرف که بازه وقتی باز باشه اگرم گازدار بشه به مرور گازش رو از دست میده
به فرض هم نگه داشتی وقتی می خوای قارچ رو جدا کنی بایدهم بزنی تا مواد خوب قاطی بشه این موقع هم گازش از دست میره

فکر کنم کاله خودش گاز رو جدا اضافه می کنه مثل سایر محصولاتش ، گازش فکر نمی کنم گاز طبیعی خود محصول باشه


در مورد طعمش هم واقعا عالی هست
یکی از دوستان اومده بود به محض اینکه بوش کرد متوجه شد با ماست های مغازه متفاوت هست وقتی خورد خیلی خوشش اومد طعمش واقعا متفاوت هست محسوس
 

hamid-ym

Registered User
تاریخ عضویت
21 اکتبر 2004
نوشته‌ها
690
لایک‌ها
21
محل سکونت
esfahan
سلام آقای بهرامی
هر چند قسمت نشد از این تاپیک یا تاپیک همسایه کفیر تهیه کنم (به خاطر اینکه گمون میکردم ممکنه تو مسیر رسیدن به اینجا قارچها خراب بشن)، ولی بعد از کمی سرچ توی نت یکی از همشهریا رو پیدا کردم که اتفاقا ایشون هم کفیر میفروختن (حالا کاری به قیمت کمتر یا بیشتر و دردسرهای کمتر ارسال و اینا ندارم). بعد از اولین باری که ماست و دوغ رو تهیه کردم، گفتم درود بهرامی که واقعا خوب چیزی معرفی کردی بهمون.

فقط اومدم بگم جدای از کاری که دارین انجام میدین از مطالب مفیدتون هم که اینجا در اختیار دوستان قرار دادین واقعاً تشکر میکنم.
 

sm.sammak

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
1 جولای 2010
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
آقا بهرام فکر کنم 10 روزی شده که پول براتون فرستادم ولی هنوز خبری نیست لطفا جوابی بدید تا از بلاتکلیفی در بیایم
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
آقا بهرام فکر کنم 10 روزی شده که پول براتون فرستادم ولی هنوز خبری نیست لطفا جوابی بدید تا از بلاتکلیفی در بیایم

دوست من بررسی می کنم سریعا" اطلاع میدم.

تمامی سفارشات پنج شنبه و شنبه ارسال خواهند شد.
 
Last edited:
بالا