سلام
این سوال رو میخواستم تو پ.خ بپرسم ولی به 2 علت اینجا پرسیدم. شاید سوال بقیه هم باشه و خوبی دیگش اینه که بقیه دوستانم میتونن راهنمایی کنن.
من دقیقا یک لیتر شیر ریختم تو یه ظرف شیشه ای و این 30 گرم قارچ رو بهش اضافه کردم. درب ظرف رو هم یک سومش رو باز گذاشتم. روی این ظرف رو هم با چادر و این چیزا پوشوندم که تاریک باشه.
بعد از حدود 38 ساعت رفتم سراغشون و دیدم قشنگ ماست شدن. ولی دوستان ماست شیرینیه. ینی دوغش بهم حال نداد آخه نه ترشی داشت نه گاز داشت و نه اون طعم دلچسب کفیر کاله.
مطمئنا مشکلی از قارچا نیست و یجای کار رو من اشتباه کردم. بنظرتون چیکار کنم که ترش و گازدار بشن ؟
بهتر نبوده درب ظرف رو کلا ببندم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
من چند ساعت ماست اماده شده (از قارچ جدا شده) رو بیرون گذاشتم تا حدی ترش شد
در مورد گاز هم چه جوری می تونید نگهش دارید ؟چون گاز حاصل از فعالیت قارچ ها هست و تو مراحل ساخت چندین بار اتفاق میفته که گاز کلا خارج بشه
در ظرف که بازه وقتی باز باشه اگرم گازدار بشه به مرور گازش رو از دست میده
به فرض هم نگه داشتی وقتی می خوای قارچ رو جدا کنی بایدهم بزنی تا مواد خوب قاطی بشه این موقع هم گازش از دست میره
فکر کنم کاله خودش گاز رو جدا اضافه می کنه مثل سایر محصولاتش ، گازش فکر نمی کنم گاز طبیعی خود محصول باشه
در مورد طعمش هم واقعا عالی هست
یکی از دوستان اومده بود به محض اینکه بوش کرد متوجه شد با ماست های مغازه متفاوت هست وقتی خورد خیلی خوشش اومد طعمش واقعا متفاوت هست محسوس