• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

razavi_universi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 می 2006
نوشته‌ها
10
لایک‌ها
1
محل سکونت
اصفهان
سلام
قارچ کفیر رو ماه قبل از ایشون خریدم و مداوم دارم درست می کنم و ازش لذت می برم.

امروز بر حسب اتفاق گذرم به تاپیک خورد و دیدم که بهرام خان قارچ کامبوجا هم برای فروش گذاشتند. لازم دیدم یکسری نکات ضروری را در مورد کامبوجا ذکر کنم که بر گرفته از انجمن سرطان آمریکا است و خودتون هم میتونین این مطلب رو در آنجا بخوانید:
به عنوان مثال در بخش معرفی اولیه چای Kombucha به عنوان یک درمان برای طیف گسترده ای از شرایط از جمله طاسی ، بی خوابی ، اختلالات روده ، ورم مفاصل، سندرم خستگی مزمن ، مولتیپل اسکلروز، ایدز و سرطان است .


در مورد مزایا و فواید این نوشیدنی سایت های مختلف مطالب زیادی نوشته اند ولی متاسفانه این نوشیدنی بی خطر هم نیست، در بخش Are there any possible problems or complications? مطلب مذکور در وبسایت انجمن سرطان آمریکا، نمونه هایی که از مشکلاتی که این نوشیدنی برای برخی افراد بوجود آوده صحبت شده است:
به دلیل
1- از آنجا که خطرات بهداشتی بالقوه از چای Kombucha ناشناخته است ، هر کسی با یک نقص ایمنی یا هر بیماری دیگری باید یک پزشک قبل از نوشیدن چای مشورت کند. زنانی که باردار یا شیردهی هستند نباید از این چای استفاده کنند. با تکیه بر این نوع درمان به تنهایی و یا اجتناب از به تاخیر انداختن مراقبت های پزشکی متعارف برای سرطان ممکن است عواقب خطرناکی برای سلامتی داشته باشد.

2- Kombucha را نباید در ظروف سرامیک ، کریستال های سرب، و یا ظروف نقاشی قرار داد، به دلیل اسیدیته نوشیدنی، می تواند عناصر مضر را از ظرف خود را جذب کند . مسمومیت با سرب در حداقل دو افرادی که چای Kombucha را در یک قابلمه سرامیکی درست کرده اند،گزارش شده است.

3- از آنجا که انواع مختلفی از مخمر و باکتری می تواند تحت شرایط دم کردن چای Kombucha رشد می کنند ، چای Kombucha مختلف ممکن است انواع مختلفی از آنها را همراه داشته باشد. از آنجا که روش های آماده سازی افراد متفاوت است ، ممکن است Kombucha چای حاوی آلاینده ها مانند کپکها و قارچها ، که برخی از آنها می توانند موجب بیماری شوند.

4- با توجه به گزارش هایی مربوط به مرگ و میر هایی مرتبط با چای ، نوشیدن مقادیر بیش از حد توصیه نمی شود. چند از کارشناسان هشدار می دهند که چون مکان های دم متفاوت است یک ظرف بزرگ ، چای می تواند آلوده به میکروب های مضر گردد. این میکروب ها می تواند به ویژه برای افراد مبتلا به اچ آی وی ، سرطان و دیگر مشکلات ایمنی خطرناک ایجاد کند.

منبع انجمن سرطان امریکا
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
با سلام خدمت کفیر داران مقیم پی تی،

من از کفیرام خیلی رازیم فقط یه مشکلی که هست اینه که خیلی دیر رشد میکنن، از وقتی خریدم فکر کنم فقط 1.5 برابر شده باشن، شیر خوب بهشون میدم، ماست خوب هم میگیرم، مال شماها هم با همین سرعت رشد میکنه؟

چربی شیر رو میگیرید شما؟
 

crysiskh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2013
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
4
شما مراحلی که انجام میدین رو بفرمایید بگم مشکل کجاست.

1-شیر رو جوشوندم(البته شیرش پاستوریزه بود ولی بدون جوشوندن هم امتحان کردم!!!)
2- گذاشتم خنک شد
3-ریختم روی قارچا(یه ظرف پلاستیکی ماست در دار ورداشته ام!!!)
4- گذاشتم موند
5- هر چند وقت یک بار بهشون یه سری میزنم!!!
6- چه 24 ساعت و چه 36 ساعت بعد درشو که باز می کنی یه بوی ترشیدگی بدی میده!!!
دوغش رو هم درست کردم
قاشق رو که توش تکون بدی یه دون دون هایی بهش می چسبه
ساختار ماستش هم زیاد لطیف نیست
مشکل کجاست؟؟؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
داداش این جداسازی قارچ ها چه چالشی شده برام :دی
نمیشه قارچ هارو تو یه ظرف یا توری یا چیز دیگه ای بندازیم و بعدش اونو تو ظرف بزاریم ؟
بره بار دوم کفیر غلیظی ازش بدست آورم ولی یه مشکل دیگه هم هست و اون اینکه بعد 36 ساعت آب ته نشین میشه و کفیر و قارچ ها بالا میمونه و این باعث میشه که اول کفیر بریزه تو ظرف و بعدش آب که با این کار کفیر حالت مایع پیدا میکنه .
میخوام عین کفیر کاله درتس کنم ولی به دلایل بالا نمیشه و آبکی درمیاد .
یه راه حل بگو . این دومین باره که شیر هدر میره :)

عزیز تو این پست معرفی کردم از این استفاده کنید.
عزیز اول میگی خیلی غلیظ میشه در انتها میگی آبکی.کدومش آخر؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
اگه پست قبلیمو خوب بخونید گفتم که آب ته نشین میشه و کفیر میاد بالا خب مسلما وقتی تو صافی ریخته میشه ابتدا کفیر میریزه و بعد آب میاد رووش که کفیر غلیظ رو آبکی میکنه .

راه حل خیلی سادست !!! قبل از اینکه داخل آبکش بریزید با قاشق خوب هم بزنید یا اگه داخل بطری خوب تکون بدین بعد صاف کنید.کمی ابتکار به خرج بدین!
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
حاجی راه نجات مارو نگفتی ها!!!

عزیز فراموش کردم.
اول اینکه دربشو نبند.
دوم از شیر دیگه ای استفاده کن
سوم احساس میکنم دمای محیط بالاست کدوم شهر بودین؟
چهارم بعد از تخمیر و جداسازی کامل قارچ ها داخل بطری 1.5 لیتری بریزید و چند دقیقه خوب تکون بدین بسیار خوشمزه تر میشه و گره ها باز میشه.
 

crysiskh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2013
نوشته‌ها
34
لایک‌ها
4
عزیز فراموش کردم.
اول اینکه دربشو نبند.
دوم از شیر دیگه ای استفاده کن
سوم احساس میکنم دمای محیط بالاست کدوم شهر بودین؟
چهارم بعد از تخمیر و جداسازی کامل قارچ ها داخل بطری 1.5 لیتری بریزید و چند دقیقه خوب تکون بدین بسیار خوشمزه تر میشه و گره ها باز میشه.

من قم هستم
یعنی شما می فرمایید
دربش رو باز بزارم توی یک جای تاریک؟؟
آقا یه سوال دیگه

بعد از تخمیر
باید آبی که میمونه رو با ماست قاطی کرد یا خیر؟؟؟؟
چرا؟؟؟
 

seyyed.2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 آگوست 2013
نوشته‌ها
31
لایک‌ها
24
با اجازه
بعد از اینکه کفیر تولید شد برای جدا سازی قارچا اول ماست بدست اومده رو به هم بزنید تا خوب قاطی بشه بعدش قارچا رو ازش جدا کنین
واسه یکدست شدن محصول بعد از صاف کردن و جدا سازی قارچ بریزید تو مخلوط کن به همین سادگی میشه عین کفیر بازاری ،یکدستو لطیف
تا الان بیشتر از 20 مدل ابتکار بخرج دادم که بهترینش همینه
در مورد ترش شدنم من همیشه 48 ساعت میذارم عالی میشه البته تواین مدت ته بهش سر میزنم نه تکونش میدم و حتی درشم باز نمیکنم
درشو ببندینم به نظرم اشکالی نداره البته نظر شخصی من هست شایدم ضرر داشته باشه برا قارچا
در ضمن تو شیشه نوشابه خانوادم درستش کردم اونم حسابی ترش شدو ماست میجوشید
این تجربیات من بود فک کنم اکثرا این مشکلات و این سوالا رو داشتن
شرمنده بهرام جان فضولی کردم
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
با اجازه
بعد از اینکه کفیر تولید شد برای جدا سازی قارچا اول ماست بدست اومده رو به هم بزنید تا خوب قاطی بشه بعدش قارچا رو ازش جدا کنین
واسه یکدست شدن محصول بعد از صاف کردن و جدا سازی قارچ بریزید تو مخلوط کن به همین سادگی میشه عین کفیر بازاری ،یکدستو لطیف
تا الان بیشتر از 20 مدل ابتکار بخرج دادم که بهترینش همینه
در مورد ترش شدنم من همیشه 48 ساعت میذارم عالی میشه البته تواین مدت ته بهش سر میزنم نه تکونش میدم و حتی درشم باز نمیکنم
درشو ببندینم به نظرم اشکالی نداره البته نظر شخصی من هست شایدم ضرر داشته باشه برا قارچا
در ضمن تو شیشه نوشابه خانوادم درستش کردم اونم حسابی ترش شدو ماست میجوشید
این تجربیات من بود فک کنم اکثرا این مشکلات و این سوالا رو داشتن
شرمنده بهرام جان فضولی کردم

نه اختیار دارین این چه حرفیه..
منتها استفاده از مخلوط کن باعث له شدن قارچ ها میشه حتما بعد از جداسازی قارچ ها از مخلوط کن استفاده کنید.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوستان از خواص قارچ کامبوجا غافل نشوید!
 

CGI.net

Registered User
تاریخ عضویت
27 اکتبر 2006
نوشته‌ها
525
لایک‌ها
13
امروز بسته رو تحویل گرفتم. همون طور که در برگه همراهش نوشته بود مراحل رو انجام دادم تا ببینیم چی میشه
برای من چون بعد 2 روز به دستم رسید شیرش تبدیل شده بود و همون اول یه کفیر خوردیم :D
En Harika Bir Şey
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
امروز بسته رو تحویل گرفتم. همون طور که در برگه همراهش نوشته بود مراحل رو انجام دادم تا ببینیم چی میشه
برای من چون بعد 2 روز به دستم رسید شیرش تبدیل شده بود و همون اول یه کفیر خوردیم :D
En Harika Bir Şey

موفق باشی دوست عزیز.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
درود
عمو بهرام اوایل راه افتادن تاپیکت قرار بود ازت کفیر رو بخرم اونقدر فراموش کردم تااااا الان :دی حالا می خوام مزاحمت بشم، فقط اینکه تیپاکس میاره دم در خونه یا باید برم تحویل بگیرم (وقت نمی کنم)
اگر میاره دم در بفرما تا مبلغ رو تقدیم کنم و ما هم به کفیر خوری بیوفتیم :دی

سلام آقابهرام ما هم سفارش دادیم ولی خبری از حضرتعالی نیست چه موقع دستمون می رسه.کرج

پیام دادم خدمتتون.
 

CGI.net

Registered User
تاریخ عضویت
27 اکتبر 2006
نوشته‌ها
525
لایک‌ها
13
خب بعد دو روز، 2 ساعت پیش در ظرف رو باز کردم. عالی بود. شبیه ماست شده بود. یکم آب ریختم و به صورت دورانی تکونش دادم تا رقیق بشه و قارچا از ماست جدا شن
نه آنچنان شیرین شده بود نه هم ترش. عالی بود :D
نکاتی که من رعایت کردم:
- شیر حدودا 1 لیتر بود
-- بعد جوشوندن شیر، گذاشتم دماش بیاد پایین و وقتی کمی از ولرم هم خنکتر شد ریختم تو دبه بعد قارچا رو اضافه کردم و در دبه رو کامل بستم
- گذاشتم تو کابینت (دمای معمولی و تاریک) و بهش دست نزدم تا امروز

امروزم رفتم دیدم که شیر تبدیل شده به ماست با طعمی ملس

خلاصه همه چیز خوب پیش رفت فقط یه سوالی دارم: توی تابستون دما هوا که میره بالای 35-40 درجه مشکلی برای قارچا پیش نمیاد؟ شما خودت تو تابستون چی کار میکنی؟
ممنون
 

saeedoffice

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,038
لایک‌ها
75
آقا بهرام سلام
میگم این قارچ ها برای بینایی هم مفیده؟؟
 

mohammadrmm

Registered User
تاریخ عضویت
3 آپریل 2009
نوشته‌ها
260
لایک‌ها
45
محل سکونت
شمال
عزیز علت اینکه نصف شیر تخمیر شده تبدیل به آب میشه چیه ؟
از شیر پاستوریزه، هم کم چرب و هم پرچرب استفاده کردم .
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
خب بعد دو روز، 2 ساعت پیش در ظرف رو باز کردم. عالی بود. شبیه ماست شده بود. یکم آب ریختم و به صورت دورانی تکونش دادم تا رقیق بشه و قارچا از ماست جدا شن
نه آنچنان شیرین شده بود نه هم ترش. عالی بود :D
نکاتی که من رعایت کردم:
- شیر حدودا 1 لیتر بود
-- بعد جوشوندن شیر، گذاشتم دماش بیاد پایین و وقتی کمی از ولرم هم خنکتر شد ریختم تو دبه بعد قارچا رو اضافه کردم و در دبه رو کامل بستم
- گذاشتم تو کابینت (دمای معمولی و تاریک) و بهش دست نزدم تا امروز

امروزم رفتم دیدم که شیر تبدیل شده به ماست با طعمی ملس

خلاصه همه چیز خوب پیش رفت فقط یه سوالی دارم: توی تابستون دما هوا که میره بالای 35-40 درجه مشکلی برای قارچا پیش نمیاد؟ شما خودت تو تابستون چی کار میکنی؟
ممنون

نوش جان.
آقا تا جایی که یادم میاد شما شمال غرب بودی! شمال غرب کجا 35-40 درجه هوا کجا؟ :دی
اگه دمای محیط بالا رفت بعد از 4-5 ساعت از ریخت قارچ ها داخل شیر حدود 1-2 ساعت داخل بخچال قرار بدین .

آقا بهرام سلام
میگم این قارچ ها برای بینایی هم مفیده؟؟

سلام.عزیز برای مورد شما قارچ کامبوجا رو پیشنهاد می کنم.
بسیار در افزایش بینایی و درمان آب مروارید مفیده.

عزیز علت اینکه نصف شیر تخمیر شده تبدیل به آب میشه چیه ؟
از شیر پاستوریزه، هم کم چرب و هم پرچرب استفاده کردم .

برای بنده هم گاهی این اتفاق پیش میاد.احتمالا تکون میدین درسته؟سعی کنید جا ثابت باشه.
البته مورد خاضی نداره و طبیعیه.
 
بالا