• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سفارش دوستان عزیز پنجشنبه ارسال خواهد شد.
 

NAKOOT

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,761
لایک‌ها
454
محل سکونت
از اینجا رونده از اونجا مونده
سفارش دوستان عزیز پنجشنبه ارسال خواهد شد.

درود
عمو بهرام کی می رسه دستمون (ببخش می پرسم چون من همیشه شرکت نیستم نمی خوام تیپاکس بیاد ببینه نیستم بپیچه :دی)
 

NAKOOT

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,761
لایک‌ها
454
محل سکونت
از اینجا رونده از اونجا مونده
درود
بسته من رسید.
uglydance.gif
مرسی از عمو بهرام.
197.gif

بسته بندی عالی بود، فکر کنم فقط 4-5 تا روزنامه دور بسته بودش، من هی باز می کردم و هنوز روزنامه ها ادامه داشت
127fs3556139.gif

حالا برم خونه درستش کنم ببینیم دست پختم چطوریه
chojinfc.gif

فقط اینکه مثلاً یه مدت نمی خوام کفیر درست کنم، قارچ ها رو چطوری نگه دارم که خراب نشن؟ فرمودید توی آب تا 72 ساعت، پس این مایه توی بطری چیه؟
127fs4573872.gif

مخلصیم
rose3.gif
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دورد
بسته بنده رسید به سلامت.
تشکر.
ایا موردی نداره حین سرما خوردگی هم بخوریم؟

سلام.
یکی از دوستان حین سرماخوردگی امتحان کرده بودند و نظرشون این بود:
اگر در مدت سرما خوردگی از کفیر استفاده کنم ،سرما خوردگی ام شدیدتر میشود ، بر روی شخص دیگری هم همین اثر را داشت.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
استفاده از کفیر زیاد برای عمل آوردن شیر کم، چه مزایا و معایبی داره؟

(فرضا استفاده از 200 گرم کفیر برای 1 کیلو شیر)

با سلام
از مزایا میشه به کاهش سرعت تخمیر و طعم ترش و گازدار وپربیوتیک تر بودن اشاره کرد معایب خاصی نداره منتها بیش از حد ترش نشه.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام .اب بدون کلرو کجا هست؟
فک کنم اب معدنی ها همشون کلر داشته باشن....
میشه قارچ رو توی خود ماست یا اب ماست تا یه هفته نگه داشت یا باید توی شیر نگه داری بشه؟

سلام.آب لوله کشی رو بجوشونید و خنک کنید هم املاح ته نشین میشه هم کلر از بین میره.
میتونید داخل شیر کم چرب داخل یخچال تایک هفته نگه دارید.در این صورت رشد هم میکنه اما با سرعت کم.
 

NAKOOT

Registered User
تاریخ عضویت
15 ژانویه 2010
نوشته‌ها
1,761
لایک‌ها
454
محل سکونت
از اینجا رونده از اونجا مونده
الان حدود دو هفته ای هستش که دارم هر روز کفیر درست می کنم و می زنم به بدن دیگه دستم راه افتاده و راه و روشش دستم اومده.
uglydance.gif

حدود 4 روز هم به علت مسافرت با راهنمایی آقا بهرام قارچ ها رو توی یخچال نگهداری کردم که قارچ ها آخ هم نگفتن و دوباره قوی تر از قبل دارن کفیر تولید می کنن و رشد قارچ ها کاملاً محسوس هستش.
127fs4522738.gif

الان هم دارم 2 لیتر 2 لیتر درست می کنم و حدود 27-8 ساعت زمان می دم و بعد می رم سراغش قل قل می کنه و یه دوغ گاز دار و خوشمزه تولید می شه
3925.gif

خلاصه که از آقا بهرام کمال تشکر رو دارم چون این مدت خیلی زحمتش دادم
rose3.gif

مخلصیم
1-20070210065344.gif
 

baghdadi

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 آپریل 2005
نوشته‌ها
109
لایک‌ها
9
سلام
نمیدونم چرا من هر چی درست میکنم آبکی و شبیه دوغ میشه
در صورتی که من ماست سفت شده دوست دارم
چرا اینقدر آبکی میشه ؟ تا 48 ساعت هم گذاشتم فرقی نکرد
همون مقداری که برام فرستادید رو داخل یک لیتر شیر کم چرب ریختم
البته شیر پاستوریزه بود و دیگه حرارت ندادم ... گذاشتم به دمای اطاق برسه
و بعد قارچها رو اضافه کردم
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
الان حدود دو هفته ای هستش که دارم هر روز کفیر درست می کنم و می زنم به بدن دیگه دستم راه افتاده و راه و روشش دستم اومده.
uglydance.gif

حدود 4 روز هم به علت مسافرت با راهنمایی آقا بهرام قارچ ها رو توی یخچال نگهداری کردم که قارچ ها آخ هم نگفتن و دوباره قوی تر از قبل دارن کفیر تولید می کنن و رشد قارچ ها کاملاً محسوس هستش.
127fs4522738.gif

الان هم دارم 2 لیتر 2 لیتر درست می کنم و حدود 27-8 ساعت زمان می دم و بعد می رم سراغش قل قل می کنه و یه دوغ گاز دار و خوشمزه تولید می شه
3925.gif

خلاصه که از آقا بهرام کمال تشکر رو دارم چون این مدت خیلی زحمتش دادم
rose3.gif

مخلصیم
1-20070210065344.gif

نظر لطف شماست دوست من.باعث افتخاره که محصولی رو میفروشم که سلامت مردم کشورم رو تضمین می کنه.موفق باشید

سلام
نمیدونم چرا من هر چی درست میکنم آبکی و شبیه دوغ میشه
در صورتی که من ماست سفت شده دوست دارم
چرا اینقدر آبکی میشه ؟ تا 48 ساعت هم گذاشتم فرقی نکرد
همون مقداری که برام فرستادید رو داخل یک لیتر شیر کم چرب ریختم
البته شیر پاستوریزه بود و دیگه حرارت ندادم ... گذاشتم به دمای اطاق برسه
و بعد قارچها رو اضافه کردم

نکتش دقیقا همینجاست دوست من.
سر شیر پاستوریزه چه بلایی میارند من نمی دونم.
بی خواصی و بی کیفیتی این شیر های پاستوریزه از تخمیر نا موفق مشخصه.

شما شیر فله از لبنیاتی تهیه کنید.بجوشونید.سرد که شد سرشیر رو بردارید قارچ اضافه کنید ببینید چقدر با کیفیت و غلیظ میشه.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوستان از خواص کامبوجا غافل نشوید!
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
درود
من شیر تازه از گاوداری خریدم
جونشوندم گذاشتم سرد بشه قارچ اضافه کردم
بیشتر دوغ میشه تا ماست
نه سفته نه آبکی
مقدار شیر هم کم کردم بازهم همین شکله
در ظرف هم تقریبا نیمه بازه که کمی هوا رد بشه
نکته ی دیگه ای داره ؟

از چه محیطی برای تخمیر استفاده می کنید؟
دوغ به دست اومده چه طعمی میده؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
بله دوست عزیز
محیط تاریکه
فقط نمیدونم چقدر درب ظرف باز باشه ؟

بهتره دفعه بعدی داخل کابینت قرار بدین.
دما و محیط کابینت برای تخمیر مناسبه.درب مهم نیست.به طور مثل من از درب استفاده نمی کنم.
نتیجه رو حتما اطلاع بدین.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
عزیز بره خرید مجدد تخفیف قائل میشین ؟ :دی
پدرم اشتباهی فکر کرد ته مونده ماست تو ظرف، گرفت قارچ هارو انداخت دور !:wacko: :D
تازه قارچ ها داشتن رشد میکردن و بزرگ میشدنا :(

بله پیام بدین.


دوست عزیز ارسالتون از طریق تیپاکس به چه صورته؟
کفیر خراب نمیشه توی ارسال؟
بعد چه میزان ارسال میکنید منظورم از نظر وزنی هست.

نخیر.مخصوصا تو این فصل اگر 10 روزم تو راه باشه خراب نمیشه.
البته ما روش های مخصوصی برای ارسال داریم!

من دوست دارم هر دو مدل قارچ رو داشته باشم اما به نظر میاد پرورش سخت باشه .شیر باید حتما تازه باشه نه از این پاکتی ها ی پاستوریزه اره؟

عزیز فوق العاده آسونه و لذت بخشه.
بهتر شیر تازه باشه ولی با پاکتی هم موردی نداره.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
جناب یک سوال که احتمالا جواب دادی، ولی خوندن ۳۰ صفحه تاپیک سخته: اگر بخوام هفته‌ای یک بار محصول بگیرم، قارچ‌ها نمی‌میرن؟ حداکثر بازه‌ای که قارچ‌ها فعال نباشن ولی نمیرن تقریبا چقدره؟ یه جا خوندم سی روز ولی فکر نمی‌کنم درست باشه.. خودتون اگر تجربه‌ش رو داشته باشید بهتر می‌تونید راهنمایی کنید.

عزیز هیچ الزامی نیست شما هر روز شیر تهیه کنید.

بعد از هفته دوم (که قارچ ها به محیط جدید عادت کردند) میتونید بعد از تخمیر ،قارچ هارو نهایتا تا یک هفته داخل آب جوشیده سرد شده داخل یخچال نگه داری کنید.
 

bm46rad

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
7 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
3
سلام،لطفا شماره تماس را پ خ نموده و نحوه خرید را بفرمایید.متشکرم
 
بالا