• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سفارشات آقایان میرزاخانی،امیری،چنگیزی و قاسمی ارسال شد.

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
درود
امیدوارم خوب باشین.
جسارتا من از شما ۷-۸ ماه پیش قارچ خریدم، متاسفانه یه مسافرت اتفاقی برام پیش اومد و نتونستم قارچ ها رو توی مخلوط ماست و اب بزارم، طی این مدت توی آب خالی بودن!
تازه دو روز پیش که رسیدم، بهشون سر زدم، یکم بوی بد گرفته بودن، اما با آب شستو شو دادم و ریختمشون توی شیر، اما بعد از دو روز انگار که هیچ فعالیتی نداشتن، و شیر فاسد شده بود.
از لحاظ ظاهری مثل روز اولشون هستن.
میخواستم بدونم آیا قارچها مردن؟ یا اتفاق دیگه ای افتاده؟
اگه ممکنه راهنماییم کنین چون از امروز صبح خیلی غصشون رو خوردم.

پیشاپیش از جوابتون ممنونم

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
**متاسفانه یک سری افراد با شناسایی خریداران اقدام به ارسال پیام و فروش قارچ های نابالغ کِفیر می کنند.به دلایل بهداشتی و سلامتی بنده هیچگونه مسئولیتی در قبال خرید از اینگونه افراد نمی پذیرم.
دوست عزیز اگه این بحث شما درست باشه پس قارچ های ما هم که تولید مثل میکنن ، کودکانشون! نابالغ هستن! این کیه :)
مورد دومهم این که اگر قارچ های ریز یا حتی قارچ بزرگ اشتباها خورده بشن مشکلی پیش نمیاد؟ (اگه اطلاع دقیق دارید پاسخ بدید!)

قابل توجه دوستان عزیز هم که تازه این قارچو گرفتن عرض کنم که هرچه جلوتر برید و مقدار قارچ بیشتر بشه هم ماست زودتر آماده میشه هم سفت تر میشه
از دست ندید

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
درود
امیدوارم خوب باشین.
جسارتا من از شما ۷-۸ ماه پیش قارچ خریدم، متاسفانه یه مسافرت اتفاقی برام پیش اومد و نتونستم قارچ ها رو توی مخلوط ماست و اب بزارم، طی این مدت توی آب خالی بودن!
تازه دو روز پیش که رسیدم، بهشون سر زدم، یکم بوی بد گرفته بودن، اما با آب شستو شو دادم و ریختمشون توی شیر، اما بعد از دو روز انگار که هیچ فعالیتی نداشتن، و شیر فاسد شده بود.
از لحاظ ظاهری مثل روز اولشون هستن.
میخواستم بدونم آیا قارچها مردن؟ یا اتفاق دیگه ای افتاده؟
اگه ممکنه راهنماییم کنین چون از امروز صبح خیلی غصشون رو خوردم.

پیشاپیش از جوابتون ممنونم

بله متاسفانه.سرما و عدم دسترسی به مواد مغذی باعث از بین رفتن دونه ها شده.

دوست عزیز اگه این بحث شما درست باشه پس قارچ های ما هم که تولید مثل میکنن ، کودکانشون! نابالغ هستن! این کیه :)
مورد دومهم این که اگر قارچ های ریز یا حتی قارچ بزرگ اشتباها خورده بشن مشکلی پیش نمیاد؟ (اگه اطلاع دقیق دارید پاسخ بدید!)

قابل توجه دوستان عزیز هم که تازه این قارچو گرفتن عرض کنم که هرچه جلوتر برید و مقدار قارچ بیشتر بشه هم ماست زودتر آماده میشه هم سفت تر میشه
از دست ندید

دوست عزیز آموزش هایی که در اینترنت موجوده کامل نیستند و نواقص زیادی دارند من سعی کردم این روش هارو بهبود ببخشم و بهترین روش برای تهیه نوشیدنی کفیر با حداکثر خواص معرفی کنم.قارچ کفیر بسیار حساسه و اگر صحیح استفاده نشه به مرور خواص خودش رو از دست میده و حتی ممکنه بصورت کامل از بین بره دراین صورت بازهم رشد داره حتی شیر رو تخمیر میکنه ولی خواص مفیدی نداره و حتی ممکنه به سلامتی لطمه بزنه.از این رو توصیه می کنیم قارچ از شخصی مطمئن و باتجربه تهیه بشه.
در مورد سوال دوم بنده پیشنهاد می کنم بعد تخمیر ابتدا از ابکش دونه درشت سپس از آبکش دونه ریز رد کنید تا تمامی دونه های کفیر جداسازی بشد.بهتره دونه ها خورده نشن احتمال عدم دفع و رشد در معده وجود داره.

Last edited:

bigbang0

Registered User
لایک‌ها
12
بله متاسفانه.سرما و عدم دسترسی به مواد مغذی باعث از بین رفتن دونه ها شده.
اگه دونه ها از بین برن هیچ تغییری در شکلشون به وجود نمیاد؟
اصلا ممکن نیست که هنوز زنده باشن؟

P.I.T.A

کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
11
اگه دونه ها از بین برن هیچ تغییری در شکلشون به وجود نمیاد؟
اصلا ممکن نیست که هنوز زنده باشن؟

جسارتا من حرف ایشون رو رد میکنم احتمال زنده ماندن دانه های کفیر هست چون توی آب خالی بودن و تغذیه ای بهشون نرسیده احتمالا فعالیت خودشون رو از دست دادند حالا قبل از اینکه دانه ها رو بریزید دور این کارهای زیر رو انجام بدید :
یکبار شما دانه ها کفیر رو توی شیر ریختید چند بار دیگه اینکارو انجام بدید یعنی دانه ها رو توی شیر بریزید بزارید ۲۴ ساعت بمونه بعداز ۲۴ ساعت شیر رو عوض کنید دانه ها رو در شیرتازه بزارید و شیر قبلی رو بریزید دور بعداز ۲-۳ بار مزه اش رو بچشید ببنید مزه کفیر میده.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
جسارتا من حرف ایشون رو رد میکنم احتمال زنده ماندن دانه های کفیر هست چون توی آب خالی بودن و تغذیه ای بهشون نرسیده احتمالا فعالیت خودشون رو از دست دادند حالا قبل از اینکه دانه ها رو بریزید دور این کارهای زیر رو انجام بدید :
یکبار شما دانه ها کفیر رو توی شیر ریختید چند بار دیگه اینکارو انجام بدید یعنی دانه ها رو توی شیر بریزید بزارید ۲۴ ساعت بمونه بعداز ۲۴ ساعت شیر رو عوض کنید دانه ها رو در شیرتازه بزارید و شیر قبلی رو بریزید دور بعداز ۲-۳ بار مزه اش رو بچشید ببنید مزه کفیر میده.

دوست من چند پست بالا به همین موضوع اشاره کردم!
قارچ کفیر بسیار حساسه و اگر صحیح استفاده نشه به مرور خواص خودش رو از دست میده و حتی ممکنه بصورت کامل از بین بره دراین صورت بازهم رشد داره حتی شیر رو تخمیر میکنه ولی خواص مفیدی نداره و حتی ممکنه به سلامتی لطمه بزنه.

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
وقت بخیر
یه سوال داشتم
این نوشیدنی میتونه برای بعضی افراد حساسیت زا باشه ؟ کسایی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند؟
و اینکه هزینه تیپاکس برای ارسال به تهران و قم حدودا چقدر میشه. مرسی

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
وقت بخیر
یه سوال داشتم
این نوشیدنی میتونه برای بعضی افراد حساسیت زا باشه ؟ کسایی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند؟
و اینکه هزینه تیپاکس برای ارسال به تهران و قم حدودا چقدر میشه. مرسی

به نکته خوبی اشاره کردین.

کاملا برعکس!

افرادی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند شدیدا توصیه میشه کفیر مصرف کنند تا از خواص شیر(وبسیاری از خواص دیگه کفیر)بهره مند بشوند.

همچنین نوشیدنی کفیر برای ناراحتی های گوارشی بسیار مفیده و کاملا بهبود میبخشه.

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35
به نکته خوبی اشاره کردین.

کاملا برعکس!

افرادی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند شدیدا توصیه میشه کفیر مصرف کنند تا از خواص شیر(وبسیاری از خواص دیگه کفیر)بهره مند بشوند.

همچنین نوشیدنی کفیر برای ناراحتی های گوارشی بسیار مفیده و کاملا بهبود میبخشه.

دوست عزیز من خیلی دوست دارم و احترام خواصی برات قایل هستم.
ولی میشه لطف کنین یک رفرنس معتبر برای این جملتون بیارین .:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
لطفا برای گفتتون منبعی لینکی بدید.

همین تاپیک بزرگ ترین منبع فارسی در مورد کفیره.شما اگه شک داری منبع بیار.

دوست عزیز من خیلی دوست دارم و احترام خواصی برات قایل هستم.
ولی میشه لطف کنین یک رفرنس معتبر برای این جملتون بیارین .:

با کمی جستجو براحتی کلی منبع میتونستید پیدا کنید با این حال خدمت شما:

http://www.asriran.com/fa/news/292141/نوشيدن-كفير-براي-زنان-باردار-معجزه-مي-كند

http://xn--mgbgy3ewa49c.worldfood.ir/T_1552_____می-دانید-کفیر-به-معنای-خوشی-و-لذت-است--.htm

http://www.yjc.ir/fa/news/4324054/د...پوكي-استخوان-و-تنظيم-فشارخون-از-خواص-كفير-است

holyprot

Registered User
لایک‌ها
35

من خیلی خیلی ممنون شما هستم.
کاملا حرفتون رو تایید میکنم ، این حرفتون باعث شد یه بار دیگه چند مبحث کتابام رو مرور کنم.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
من خیلی خیلی ممنون شما هستم.
کاملا حرفتون رو تایید میکنم ، این حرفتون باعث شد یه بار دیگه چند مبحث کتابام رو مرور کنم.

خواهش می کنم.
خوشحال میشم اگه در مورد قارچ کامبوجا مطلبی دارین بیان کنید و استفاده کنیم.

mamadcity

Registered User
لایک‌ها
15
خب الان به دلیله اینکه قارچ ها کوچیک هستند نمیشه ماست گرفت ازش چون موقع جدا سازی قارچ از ماست قارچ ها با ماست یکی میشه
واسه انجام عمل تخمیر همین که شیر شو عوض کنیم کافیه دیگه تا وقتی قارچ ها به حده نرمالی برسند؟
و اینکه من قارچ رو درون یک ظرف پلاستیکی قرار دادم و شیر رو روش ریختم ...و درب ظرف رو بستم سوال اینه که نیاز نیست ظرف سوراخی یا چیزی واسه
تبادل هوا داشته باشه ...!!؟؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
خب الان به دلیله اینکه قارچ ها کوچیک هستند نمیشه ماست گرفت ازش چون موقع جدا سازی قارچ از ماست قارچ ها با ماست یکی میشه
واسه انجام عمل تخمیر همین که شیر شو عوض کنیم کافیه دیگه تا وقتی قارچ ها به حده نرمالی برسند؟
و اینکه من قارچ رو درون یک ظرف پلاستیکی قرار دادم و شیر رو روش ریختم ...و درب ظرف رو بستم سوال اینه که نیاز نیست ظرف سوراخی یا چیزی واسه
تبادل هوا داشته باشه ...!!؟؟

دوست من محصول نهایی هیچ موقع ماست نمیشه بلکه شبیه دوغ غلیظ میمونه.بله.
اگر درب ظرف نیم باز باشه بهتره.

azad2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بسته ام بدستم رسيد
اگر از شيرهاي پاستوريزه استفاده كنيم ايرادي داره يا نه؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
پس چطوری باید ماست ازش در بیاریم ؟؟

اصولا مایع بدست اومده رو با اضافه کردن آب بصورت نوشیدنی مصرف می کنند.

ولی اگر آب اضافه نکنید حالت ماست غلیظ صاف شده رو داره.

اگر تمایل دارین بصورت ماست غلیظ استفاده کنید می تونید از روش تهیه ماست چکیده(کیسه کردن)استفاده کنید.

سلام
بسته ام بدستم رسيد

سلام.
نه هیچ ایرادی نداره.شیر های پاستوریزه نیازی به جوشاندن هم ندارند.
بخاطر داشته باشید استفاده از شیر فله لبنیاتی ها باعث بالارفتن کیفیت و خوشمزگی بیشتر میشه.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
بسته ام بدستم رسيد

کفیر شیر تازه خیـــلی با شیر پاستوریزه فرق می‌کند. من از شیر پاستوریزه نصف آب گرفتم. الآن با شیر تازه بعد ۳۸ ساعت کفیر کاملاً غلیظ گرفتم.
شیر تازه ارزان‌تر هم تمام می‌شود. در مورد قارچ‌ها هم من جایی خواندم که نوع شیر نباید زیاد عوض شود. همان‌جاها هم خواندم از شیر همونیژه استفاده نشود که شیرهای ما معمولاً همونیژه هم هستند.
البته به نوع قارچ هم بستگی دارد که قارچ‌های ایشون خیلی مرغوب هستند.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
کفیر شیر تازه خیـــلی با شیر پاستوریزه فرق می‌کند. من از شیر پاستوریزه نصف آب گرفتم. الآن با شیر تازه بعد ۳۸ ساعت کفیر کاملاً غلیظ گرفتم.
شیر تازه ارزان‌تر هم تمام می‌شود. در مورد قارچ‌ها هم من جایی خواندم که نوع شیر نباید زیاد عوض شود. همان‌جاها هم خواندم از شیر همونیژه استفاده نشود که شیرهای ما معمولاً همونیژه هم هستند.
البته به نوع قارچ هم بستگی دارد که قارچ‌های ایشون خیلی مرغوب هستند.

کاملا درسته ممنون از توضیحات.

بالا