دوست عزیز اگه این بحث شما درست باشه پس قارچ های ما هم که تولید مثل میکنن ، کودکانشون! نابالغ هستن! این کیه**متاسفانه یک سری افراد با شناسایی خریداران اقدام به ارسال پیام و فروش قارچ های نابالغ کِفیر می کنند.به دلایل بهداشتی و سلامتی بنده هیچگونه مسئولیتی در قبال خرید از اینگونه افراد نمی پذیرم.
درود
امیدوارم خوب باشین.
جسارتا من از شما ۷-۸ ماه پیش قارچ خریدم، متاسفانه یه مسافرت اتفاقی برام پیش اومد و نتونستم قارچ ها رو توی مخلوط ماست و اب بزارم، طی این مدت توی آب خالی بودن!
تازه دو روز پیش که رسیدم، بهشون سر زدم، یکم بوی بد گرفته بودن، اما با آب شستو شو دادم و ریختمشون توی شیر، اما بعد از دو روز انگار که هیچ فعالیتی نداشتن، و شیر فاسد شده بود.
از لحاظ ظاهری مثل روز اولشون هستن.
میخواستم بدونم آیا قارچها مردن؟ یا اتفاق دیگه ای افتاده؟
اگه ممکنه راهنماییم کنین چون از امروز صبح خیلی غصشون رو خوردم.
پیشاپیش از جوابتون ممنونم
دوست عزیز اگه این بحث شما درست باشه پس قارچ های ما هم که تولید مثل میکنن ، کودکانشون! نابالغ هستن! این کیه
مورد دومهم این که اگر قارچ های ریز یا حتی قارچ بزرگ اشتباها خورده بشن مشکلی پیش نمیاد؟ (اگه اطلاع دقیق دارید پاسخ بدید!)
قابل توجه دوستان عزیز هم که تازه این قارچو گرفتن عرض کنم که هرچه جلوتر برید و مقدار قارچ بیشتر بشه هم ماست زودتر آماده میشه هم سفت تر میشه
از دست ندید
اگه دونه ها از بین برن هیچ تغییری در شکلشون به وجود نمیاد؟بله متاسفانه.سرما و عدم دسترسی به مواد مغذی باعث از بین رفتن دونه ها شده.
اگه دونه ها از بین برن هیچ تغییری در شکلشون به وجود نمیاد؟
اصلا ممکن نیست که هنوز زنده باشن؟
جسارتا من حرف ایشون رو رد میکنم احتمال زنده ماندن دانه های کفیر هست چون توی آب خالی بودن و تغذیه ای بهشون نرسیده احتمالا فعالیت خودشون رو از دست دادند حالا قبل از اینکه دانه ها رو بریزید دور این کارهای زیر رو انجام بدید :
یکبار شما دانه ها کفیر رو توی شیر ریختید چند بار دیگه اینکارو انجام بدید یعنی دانه ها رو توی شیر بریزید بزارید ۲۴ ساعت بمونه بعداز ۲۴ ساعت شیر رو عوض کنید دانه ها رو در شیرتازه بزارید و شیر قبلی رو بریزید دور بعداز ۲-۳ بار مزه اش رو بچشید ببنید مزه کفیر میده.
وقت بخیر
یه سوال داشتم
این نوشیدنی میتونه برای بعضی افراد حساسیت زا باشه ؟ کسایی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند؟
و اینکه هزینه تیپاکس برای ارسال به تهران و قم حدودا چقدر میشه. مرسی
به نکته خوبی اشاره کردین.
کاملا برعکس!
افرادی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند شدیدا توصیه میشه کفیر مصرف کنند تا از خواص شیر(وبسیاری از خواص دیگه کفیر)بهره مند بشوند.
همچنین نوشیدنی کفیر برای ناراحتی های گوارشی بسیار مفیده و کاملا بهبود میبخشه.
لطفا برای گفتتون منبعی لینکی بدید.
دوست عزیز من خیلی دوست دارم و احترام خواصی برات قایل هستم.
ولی میشه لطف کنین یک رفرنس معتبر برای این جملتون بیارین .:
افرادی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند شدیدا توصیه میشه کفیر مصرف کنند تا از خواص شیر(وبسیاری از خواص دیگه کفیر)بهره مند بشوند.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
همین تاپیک بزرگ ترین منبع فارسی در مورد کفیره.شما اگه شک داری منبع بیار.
با کمی جستجو براحتی کلی منبع میتونستید پیدا کنید با این حال خدمت شما:
http://www.asriran.com/fa/news/292141/نوشيدن-كفير-براي-زنان-باردار-معجزه-مي-كند
http://xn--mgbgy3ewa49c.worldfood.ir/T_1552_____می-دانید-کفیر-به-معنای-خوشی-و-لذت-است--.htm
http://www.yjc.ir/fa/news/4324054/د...پوكي-استخوان-و-تنظيم-فشارخون-از-خواص-كفير-است
من خیلی خیلی ممنون شما هستم.
کاملا حرفتون رو تایید میکنم ، این حرفتون باعث شد یه بار دیگه چند مبحث کتابام رو مرور کنم.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
خب الان به دلیله اینکه قارچ ها کوچیک هستند نمیشه ماست گرفت ازش چون موقع جدا سازی قارچ از ماست قارچ ها با ماست یکی میشه
واسه انجام عمل تخمیر همین که شیر شو عوض کنیم کافیه دیگه تا وقتی قارچ ها به حده نرمالی برسند؟
و اینکه من قارچ رو درون یک ظرف پلاستیکی قرار دادم و شیر رو روش ریختم ...و درب ظرف رو بستم سوال اینه که نیاز نیست ظرف سوراخی یا چیزی واسه
تبادل هوا داشته باشه ...!!؟؟
دوست من محصول نهایی هیچ موقع ماست نمیشه بلکه شبیه دوغ غلیظ میمونه.بله.
اگر درب ظرف نیم باز باشه بهتره.
پس چطوری باید ماست ازش در بیاریم ؟؟
سلام
بسته ام بدستم رسيد
اگر از شيرهاي پاستوريزه استفاده كنيم ايرادي داره يا نه؟
سلام
بسته ام بدستم رسيد
اگر از شيرهاي پاستوريزه استفاده كنيم ايرادي داره يا نه؟
کفیر شیر تازه خیـــلی با شیر پاستوریزه فرق میکند. من از شیر پاستوریزه نصف آب گرفتم. الآن با شیر تازه بعد ۳۸ ساعت کفیر کاملاً غلیظ گرفتم.
شیر تازه ارزانتر هم تمام میشود. در مورد قارچها هم من جایی خواندم که نوع شیر نباید زیاد عوض شود. همانجاها هم خواندم از شیر همونیژه استفاده نشود که شیرهای ما معمولاً همونیژه هم هستند.
البته به نوع قارچ هم بستگی دارد که قارچهای ایشون خیلی مرغوب هستند.