ramin_m
Registered User
- تاریخ عضویت
- 22 آگوست 2012
- نوشتهها
- 248
- لایکها
- 35
سلام. یه سوال. من قارچ رو ریختم داخل یه پارچ شیشه ای که توش کمتر از یه لیتر شیرپاکتی(از اینا که تاریخش 3 روزه) که جوشونده بودم و هم دمای محیط شده بود. بعدش درش رو نیم باز کردم و گذاشتم طبقه پایین کابینت آشپزخونه. بعد 12 ساعت رفتم سراغش دیدم هیچ اتفاقی نیفتاده و مزه ی شیر میده! بعدش دوباره 12 ساعت دیگه گذاشتم بمونه. یعنی شد 24 ساعت اما بازم مزه شیر میداد. تازه یه کم مزه شیری که خراب شده باشه میده. الان موندم چیکار کنم
1- چرا تبدیل به دوغ نشده؟
2- تا فردا که شیر جدید میخرم اگر قارچ داخل این شیر بمونه، خراب نمیشه؟(قارچ رو میگم)
1- چرا تبدیل به دوغ نشده؟
2- تا فردا که شیر جدید میخرم اگر قارچ داخل این شیر بمونه، خراب نمیشه؟(قارچ رو میگم)