• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

ramin_m

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
248
لایک‌ها
35
سلام. یه سوال. من قارچ رو ریختم داخل یه پارچ شیشه ای که توش کمتر از یه لیتر شیرپاکتی(از اینا که تاریخش 3 روزه) که جوشونده بودم و هم دمای محیط شده بود. بعدش درش رو نیم باز کردم و گذاشتم طبقه پایین کابینت آشپزخونه. بعد 12 ساعت رفتم سراغش دیدم هیچ اتفاقی نیفتاده و مزه ی شیر میده! بعدش دوباره 12 ساعت دیگه گذاشتم بمونه. یعنی شد 24 ساعت اما بازم مزه شیر میداد. تازه یه کم مزه شیری که خراب شده باشه میده. الان موندم چیکار کنم
1- چرا تبدیل به دوغ نشده؟
2- تا فردا که شیر جدید میخرم اگر قارچ داخل این شیر بمونه، خراب نمیشه؟(قارچ رو میگم)
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام. یه سوال. من قارچ رو ریختم داخل یه پارچ شیشه ای که توش کمتر از یه لیتر شیرپاکتی(از اینا که تاریخش 3 روزه) که جوشونده بودم و هم دمای محیط شده بود. بعدش درش رو نیم باز کردم و گذاشتم طبقه پایین کابینت آشپزخونه. بعد 12 ساعت رفتم سراغش دیدم هیچ اتفاقی نیفتاده و مزه ی شیر میده! بعدش دوباره 12 ساعت دیگه گذاشتم بمونه. یعنی شد 24 ساعت اما بازم مزه شیر میداد. تازه یه کم مزه شیری که خراب شده باشه میده. الان موندم چیکار کنم
1- چرا تبدیل به دوغ نشده؟
2- تا فردا که شیر جدید میخرم اگر قارچ داخل این شیر بمونه، خراب نمیشه؟(قارچ رو میگم)

دوست عزیز چون که قارچ ها حدود یک روز در شرایط نا مساعد راه بودن احتمال داره کمی ضعیف شده باشند.برای رسیدن به نتیجه مطلوب بدون اینکه به ظرف محتوی شیر و قارج دست بزنید اجازه بدین حدود 24ساعت دیگه روند تخمیر ادامه داشته باشه.
 

ramin_m

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
248
لایک‌ها
35
حالا که به ظرف دست زدم دیگه! تازه با قاشق همش زدم. بعد هم دیدم فایده نداره گذاشتم تو یخچال تا لااقل قارچ ها آسیب نبینن. برای من اینکه حالا این یه پاکت شیر تبدیل به دوغ نشه مهم نیست. فقط میخوام قارچ ها خراب نشده باشه. چیکارشون کنم؟
 

saeedoffice

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,038
لایک‌ها
75
حالا که به ظرف دست زدم دیگه! تازه با قاشق همش زدم. بعد هم دیدم فایده نداره گذاشتم تو یخچال تا لااقل قارچ ها آسیب نبینن. برای من اینکه حالا این یه پاکت شیر تبدیل به دوغ نشه مهم نیست. فقط میخوام قارچ ها خراب نشده باشه. چیکارشون کنم؟

اینجوری احتمال خراب شدنش بیشتره
بریزید تو یه بطری نوشابه و شیر بریزید توش با در نیمه بسته بزارید یخچال
سعی کنید شیر محلی خوب پیدا کنید و توی اون بزارید قارچ هارو تا قوی بشن قارچ هاتون
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
اینجوری احتمال خراب شدنش بیشتره
بریزید تو یه بطری نوشابه و شیر بریزید توش با در نیمه بسته بزارید یخچال
سعی کنید شیر محلی خوب پیدا کنید و توی اون بزارید قارچ هارو تا قوی بشن قارچ هاتون

تلفنی به ایشون راهنمایی دادم و مشکلشون حل شد.ممنون.
 

ramin_m

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
248
لایک‌ها
35
آره لطف کردن تلفنی راهنمایی کردن.
من بعدش قارچ ها رو دوباره داخل همون شیری که قبلش یه ذره تخمیرش کرده بود گذاشتم. گذاشتم 12 ساعت دیگه هم موند . خیلی بهتر شد اما بازم کامل طعم دوغ نمیداد. یه چیزی بین شیر و دوغ. اینه که از خیر اون شیر گذشتم و قارچ ها رو گذاشتم تو یه کیلو شیر محلی تازه. تا امشب که بمونه میشه 48 ساعت. امشب چک کنم ببینم چه طور شده خوبه؟ همینکه با قاشق پلاستیکی از سرش یه قاشق بردارم و ببینم طعمش چطوره خوبه؟ از کجا بفهمم الان آماده است؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
آره لطف کردن تلفنی راهنمایی کردن.
من بعدش قارچ ها رو دوباره داخل همون شیری که قبلش یه ذره تخمیرش کرده بود گذاشتم. گذاشتم 12 ساعت دیگه هم موند . خیلی بهتر شد اما بازم کامل طعم دوغ نمیداد. یه چیزی بین شیر و دوغ. اینه که از خیر اون شیر گذشتم و قارچ ها رو گذاشتم تو یه کیلو شیر محلی تازه. تا امشب که بمونه میشه 48 ساعت. امشب چک کنم ببینم چه طور شده خوبه؟ همینکه با قاشق پلاستیکی از سرش یه قاشق بردارم و ببینم طعمش چطوره خوبه؟ از کجا بفهمم الان آماده است؟

عزیز کاملا مشخص میشه.

این دوغ کفیر که تو بازاره این هم همان خاصیت رو داره؟

نخیر خواص به مراتب کمتری داره.
 

Xoex

Registered User
تاریخ عضویت
25 اکتبر 2006
نوشته‌ها
180
لایک‌ها
25
من این قارچ رو چند ماه پیش تهیه کردم و همچنان در حال تولید و مصرف هستیم!
واقعا دوغ عالی ازش در میاد و اینکه آدم کاملا به سلامتی اش مطمئنه (چون من از شیر پاستوریزه پاکتی استفاده می کنم). من سالها دلم دوغ سنتی میخواست ولی به خاطر مسائل بهداشتی خریداری نمی کردم.
قارچ های من که الان خیلی حجمشون زیاد شدند و هر چند وقت یکبار یه بخشی ازش رو میریزم دور، نمیدونم بقیه دوستان چه کار میکنند و چه استفاده ای ازش میشه کرد؟

این دوغ کفیر که تو بازاره این هم همان خاصیت رو داره؟
راستش نمیدونم دوغ های کفیر صنعتی در ایران چطور تولید میشند ولی تو سایتهای خارجی مطالعه میکردم یکجا زده بود خیلی از کارخونه ها از روش تخمیر به خاطر هزینه و دردسرش استفاده نمیکنند و بعد از فرآوری ماست یا دوغ باکتری های تکثیر یافته رو بهش اضافه میکنند. یجورایی شبیه این میشه که الکل سفید رو بریزی توی آبمیوه و انتظار شیراز داشته باشی!

پ . ن 1 : بعد از صاف کردن دو سه لیوان آب میریزم روی صافی تا قارچ ها تمییز بشند دوغ هم کمی رقیق بشه.
پ. ن 2 : من گاهی اوقات بعد از صاف کردن دوغ, میریزمش توی همزن تا صاف و یکدست بشه. بعدش هم میریزم داخل بطری یک لیتری میزارم یک روزی دیگه بیرون بمونه تا حسابی ترش بشه! قبل از استفاده هم پودر آویشن اضافه میکنم که واقعا عالی میشه.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
من این قارچ رو چند ماه پیش تهیه کردم و همچنان در حال تولید و مصرف هستیم!
واقعا دوغ عالی ازش در میاد و اینکه آدم کاملا به سلامتی اش مطمئنه (چون من از شیر پاستوریزه پاکتی استفاده می کنم). من سالها دلم دوغ سنتی میخواست ولی به خاطر مسائل بهداشتی خریداری نمی کردم.
قارچ های من که الان خیلی حجمشون زیاد شدند و هر چند وقت یکبار یه بخشی ازش رو میریزم دور، نمیدونم بقیه دوستان چه کار میکنند و چه استفاده ای ازش میشه کرد؟


راستش نمیدونم دوغ های کفیر صنعتی در ایران چطور تولید میشند ولی تو سایتهای خارجی مطالعه میکردم یکجا زده بود خیلی از کارخونه ها از روش تخمیر به خاطر هزینه و دردسرش استفاده نمیکنند و بعد از فرآوری ماست یا دوغ باکتری های تکثیر یافته رو بهش اضافه میکنند. یجورایی شبیه این میشه که الکل سفید رو بریزی توی آبمیوه و انتظار شیراز داشته باشی!

پ . ن 1 : بعد از صاف کردن دو سه لیوان آب میریزم روی صافی تا قارچ ها تمییز بشند دوغ هم کمی رقیق بشه.
پ. ن 2 : من گاهی اوقات بعد از صاف کردن دوغ, میریزمش توی همزن تا صاف و یکدست بشه. بعدش هم میریزم داخل بطری یک لیتری میزارم یک روزی دیگه بیرون بمونه تا حسابی ترش بشه! قبل از استفاده هم پودر آویشن اضافه میکنم که واقعا عالی میشه.

ممنون بابت توضیحات دوست عزیز.
خوشحالم که راضی هستین.
 

hamid5700

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2007
نوشته‌ها
1,063
لایک‌ها
33
محل سکونت
in my dreams
سلام
امکان تحویل تهران دارید ؟
منظورتون از 2 نوع قارچ چیه ؟ توی پست اول فقط راجع به کفیر نوشته
لطفاً پاسخ رو همراه با شرایط و شماره حساب خصوصی کنید
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام
امکان تحویل تهران دارید ؟
منظورتون از 2 نوع قارچ چیه ؟ توی پست اول فقط راجع به کفیر نوشته
لطفاً پاسخ رو همراه با شرایط و شماره حساب خصوصی کنید

با تیپاکس می تونید در تهران درب منزل تحویل بگیرید.
قارچ کامبوجا نیز برای تهیه چای کامبوجا موجوده
ارسال شد

نفهمیدم چه جوری درست میشه:(

عزیز بروشور آموزشی همراه محصول هست.
اگر بازهم مشکل داشتید تلفنی راهنمایی می کنم.
 

mohamad zarin

Registered User
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
524
لایک‌ها
43
محل سکونت
ایران
سلام داشتم انجمنو زیرو رو میکردم یهو با تایپیک شما مواجه شدم
میگم نگهداریش سخت که نیست؟
منم میخوام
میگم من اگه مثلا 3هفته خونه نباشم یهو برنگردم خونه یخچال داره از کفیر میترکه:blush:
-----------------------------
پرداخت شد منتظر تحویل
 
Last edited:

payman1

Registered User
تاریخ عضویت
11 اکتبر 2010
نوشته‌ها
786
لایک‌ها
117
محل سکونت
Guilan
میشه در مورد میزان الکل این محصول توضیح بدید؟ چون کارشناسان تغذیه میگن این محصول 2.5 درصد الکل داره و با وجود مزایای بی شمارش به جهت شرعی مصرفش اشکال داره
 

Dragon-Rider

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 جولای 2011
نوشته‌ها
8
لایک‌ها
1
سلام.
دوست عزیز من الان چند روزی هست که واریز کردم. از روز واریز هم که جواب مارو نمیدی؟!!
کی ارسال میشه؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
میشه در مورد میزان الکل این محصول توضیح بدید؟ چون کارشناسان تغذیه میگن این محصول 2.5 درصد الکل داره و با وجود مزایای بی شمارش به جهت شرعی مصرفش اشکال داره

دوست عزیز کلا مخمر ها درصد خاصی الکل تولید می کنند حتی بعضی از مواد غذایی که در طول روز مصرف می کنیم درصد کمی الکل دارند.

از نظر شرعی هم مشکل نداره پاسخ یکی از مراجع:

"مخمرها به طور طبیعی الکل تولید می‌کنند ولی این الکل تولید شده به قدری کم است که به صفر نزدیک می‌شود و در واقع از نظر شرعی خالی از هر گونه اشکال است."



سلام.
دوست عزیز من الان چند روزی هست که واریز کردم. از روز واریز هم که جواب مارو نمیدی؟!!
کی ارسال میشه؟

دوست من پیام دادم.
برای پیگیری اطلاعات کامل رو برام ارسال کن.
 
بالا