• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام

ممنون از شما آقای محبی

من یه بار کفیر درست کردم و بار دمه تو این چند روز که درست میکنم ولی نمیدونم چرا حدود 36 ساعت که میگذره روی کفیر یجوری کپک خیلی ریز بوجود میاد البته دفعه اول که به هم زدم و خوردیم ولی خواستم ببینم علت بوجود اومدن کپکا چیه ؟

سلام دوست من.
در حقیقت چربی شیره که بالای ظرف جمع میشند.امکان داره بعد از 25 ساعت یه قسمت هایی از چربی تغییر رنگ بده میتونین جدا کنید اما توجه داشته باشید که دونه های کفیر دور ریخته نشه.
 

hamed1987

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 سپتامبر 2007
نوشته‌ها
60
لایک‌ها
2
خب من نزدیک یک ماهی هست که تهیه کردم و گذاشتم به نتیجه خوب برسم تا بیام اینجا نظرمو بدم.
من بعد از یه مدت آزمون و خطا تونستم چیزی که به نظر خودم و خانوادم خوبه رو درست کنم.

اول از همه مهمه که از بهرام خان بابت برخورد و پشتیبانی خوبشون تشکر کنم...

من تا حالا نزدیک 50-60 گرم قارچ دارم که همه جوره حتی تا 8 روز هم توی شیر خوابوندم (که کاملا ماست خیلی غلیظ و خیلی ترش شده بود)
ولی چیزی که به نظرم متعادل میاد اینه که:

حدود 30-40 گرم قارچ روی توی 1 لیتر شیر دامداران (ازاین شیشه پلاستیکی ها مدت انقضای 3 روزه. چون طعمش واسم خوبه شیر محلی رو تست نکردم) حدود 5 شبانه روز توی ظرف پلاستیکی درب نیمه باز توی کابینت قرار میدم و بعد این مدت میام مواد تخمیر شده رو میریزم توی صافی پلاستیکی خیلی ریز (از اینا که حتی باهاش چایی صاف می کنن) و یکمی آب میریزم توی صافی تا قارچ هاشو جدا کنم و قارچ ها مونده توی صافی رو میریزم توی آب تصفیه شده تا دلمه هاش جدا بشن و بعد دوباره قارچ هارو که توی آب هستند رو مجدد از صافی عبور میدم بعد این قارچ هارو که یک دست میشن رو میریزم توی شیر برای تخمیر بعدی...

حالا مایع به دست اومده رو با مقداری آب به اندازه ای که خیلی رقیق نشه، مقداری نمک و نعنای خشک قاطی می کنم و میذارم یکی دوساعتی باشه که خوب طعم همدیگرو بگیرن و بعد مثل یه دوغی که خیلی خوشمزه و البته سالم هست میشه سرو کرد.

چون ترش و گازدار دوست داریم مدتشو این مقدار میذارم البته این مقدار ترشیش اذیت نمی کنه و به نظرم زمان متعادلی هست چون زمان بیشتر دادن خیلی ترش میکنه و کمی خوردن نوشیدنی به مقدار زیاد رو سخت می کنه .

البته در سری بعدی چون قارچ ها زیاد شده (حدود 60 گرم) میخوام این قارچ هارو با 3لیتر شیر بخوابونم تا مایع بیشتری بده.

---
البته همونجور که یکی از دوستان گفته بود و من نیز تست کردم وقتی سرما خوردید از این نوشیدنی استفاده نکنید چون علایم بیماری رو تشدید می کنه.

بهرام جان اگه جایی رو اشتباه می کنم یا نیاز به اصلاحاتی داره بفرمایید.
 
Last edited:

bring me

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
15 دسامبر 2013
نوشته‌ها
371
لایک‌ها
73
سن
39
محل سکونت
زاهدان
قارچش دقیقا ماله کجاست؟
 

titanium834

Registered User
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2010
نوشته‌ها
364
لایک‌ها
17
اطلاعات واریز رو براتون فرستادم دوست عزیز.
 
Last edited:

hamid5700

Registered User
تاریخ عضویت
23 آگوست 2007
نوشته‌ها
1,063
لایک‌ها
33
محل سکونت
in my dreams
جناب محبی وجه هر 2 قارچ واریز شد
اطلاعات پرداخت پ خ شد

ارادت
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
خب من نزدیک یک ماهی هست که تهیه کردم و گذاشتم به نتیجه خوب برسم تا بیام اینجا نظرمو بدم.
من بعد از یه مدت آزمون و خطا تونستم چیزی که به نظر خودم و خانوادم خوبه رو درست کنم.

اول از همه مهمه که از بهرام خان بابت برخورد و پشتیبانی خوبشون تشکر کنم...

من تا حالا نزدیک 50-60 گرم قارچ دارم که همه جوره حتی تا 8 روز هم توی شیر خوابوندم (که کاملا ماست خیلی غلیظ و خیلی ترش شده بود)
ولی چیزی که به نظرم متعادل میاد اینه که:

حدود 30-40 گرم قارچ روی توی 1 لیتر شیر دامداران (ازاین شیشه پلاستیکی ها مدت انقضای 3 روزه. چون طعمش واسم خوبه شیر محلی رو تست نکردم) حدود 5 شبانه روز توی ظرف پلاستیکی درب نیمه باز توی کابینت قرار میدم و بعد این مدت میام مواد تخمیر شده رو میریزم توی صافی پلاستیکی خیلی ریز (از اینا که حتی باهاش چایی صاف می کنن) و یکمی آب میریزم توی صافی تا قارچ هاشو جدا کنم و قارچ ها مونده توی صافی رو میریزم توی آب تصفیه شده تا دلمه هاش جدا بشن و بعد دوباره قارچ هارو که توی آب هستند رو مجدد از صافی عبور میدم بعد این قارچ هارو که یک دست میشن رو میریزم توی شیر برای تخمیر بعدی...

حالا مایع به دست اومده رو با مقداری آب به اندازه ای که خیلی رقیق نشه، مقداری نمک و نعنای خشک قاطی می کنم و میذارم یکی دوساعتی باشه که خوب طعم همدیگرو بگیرن و بعد مثل یه دوغی که خیلی خوشمزه و البته سالم هست میشه سرو کرد.

چون ترش و گازدار دوست داریم مدتشو این مقدار میذارم البته این مقدار ترشیش اذیت نمی کنه و به نظرم زمان متعادلی هست چون زمان بیشتر دادن خیلی ترش میکنه و کمی خوردن نوشیدنی به مقدار زیاد رو سخت می کنه .

البته در سری بعدی چون قارچ ها زیاد شده (حدود 60 گرم) میخوام این قارچ هارو با 3لیتر شیر بخوابونم تا مایع بیشتری بده.

---
البته همونجور که یکی از دوستان گفته بود و من نیز تست کردم وقتی سرما خوردید از این نوشیدنی استفاده نکنید چون علایم بیماری رو تشدید می کنه.

بهرام جان اگه جایی رو اشتباه می کنم یا نیاز به اصلاحاتی داره بفرمایید.

سلام دوست من.
سعی کنید عمل تخمیر بیش از 72 ساعت نشه.در این بازه بیشترین خواص رو پیدا می کنه.
بهترین حالت 48و 24 ساعت هستش سعی کنید مقدار شیر رو جوری تنظیم کنید که طی بازه ذکر شده بصورت کامل تخمیر بشه.

قارچش دقیقا ماله کجاست؟

روسیه.لازم به ذکره که قارچ کفیر از نظر کیفی درجه بندی داره.


چرا کفیر را گران کردید؟

عزیز مدتی میشه ارزون کردیم.قیمت قارچ به عوامل مختلفی بستگی داره سعی می کنیم با قیمت مناسب به فروش برسونیم.

من زنجانم حضوریم میتونم بیام تحویل بگیرم؟؟

بله همشهری.حتما.
 

Errick

Registered User
تاریخ عضویت
8 ژانویه 2008
نوشته‌ها
1,632
لایک‌ها
173
محل سکونت
تهران - اصفهان
آقا ما هم تحویل گرفتیم و اولین محصول رو درست کردیم... فقط این یه جوریه انگار به هم درست دست نداده....ولی طعمش عالیه....
 

firoozbakht

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 دسامبر 2013
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سلام آقا بهرام بنده ایلام زندگی می کنم امکان فرستادن به اینجا هست؟من هر دو قارچو می خواهم.ممنونم اگه جواب بدین
 

Firebirds

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2009
نوشته‌ها
178
لایک‌ها
10
دوست عزیز برای طولانی مدت این قارچ ها چه راهکاری وجود دارد ؟

ممنون میشوم دقیق بفرمایید دقیق این "طولانی مدت" چه بازه ای هست ؟
 

Alidark2013

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2013
نوشته‌ها
744
لایک‌ها
105
محل سکونت
کاشمر
سلام بر همگی و همین طور استارتر عزیز اقا بهرام که تو سلامتی بچه های persiantools نقش به سزایی دارن:D

اقا منم میخوام بخرم فقط میشه بگید مزش ترشه شیرینه چطوری هست؟یه شماره هم میشه بدی اقا حامد؟ممنون میشم.

موفق باشی.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
آقا ما هم تحویل گرفتیم و اولین محصول رو درست کردیم... فقط این یه جوریه انگار به هم درست دست نداده....ولی طعمش عالیه....

عزیز بعد از جدا سازی دونه های کفیر محصول نهایی رو داخل بطری بریزید و خوب مخلوط کنید تا گاز های تولید شده آزاد و یکدست بشه.



سلام آقا بهرام بنده ایلام زندگی می کنم امکان فرستادن به اینجا هست؟من هر دو قارچو می خواهم.ممنونم اگه جواب بدین

سلام.بله عزیز.


دوست عزیز برای طولانی مدت این قارچ ها چه راهکاری وجود دارد ؟

ممنون میشوم دقیق بفرمایید دقیق این "طولانی مدت" چه بازه ای هست ؟

متوجه سوالتون نشدم.منظورتون نگه داری هستش یا تکثیر؟


سفارش من هم رسید.
با تشکر

موفق باشید .

سلام بر همگی و همین طور استارتر عزیز اقا بهرام که تو سلامتی بچه های persiantools نقش به سزایی دارن:D

اقا منم میخوام بخرم فقط میشه بگید مزش ترشه شیرینه چطوری هست؟یه شماره هم میشه بدی اقا حامد؟ممنون میشم.

موفق باشی.

بستگی به خودتون داره هم میتونید ترش درست کنید هم شیرین.

هر دو قارچ دیروز رسید
ممنون و متشکر

موفق باشی عزیز.
 

titanium834

Registered User
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2010
نوشته‌ها
364
لایک‌ها
17
دوستان یه سوال داشتم
1- بعد از 30 ساعت تخمیر ماستی که به دست میاد یکم شیرینه ، من میتونم همون موقع یکم آب با ماست قاطی کنم و به صورت دوغ تو بطری بریزم و بزارم چند روز در بسته بمونه تا ترش بشه؟ خواصش از بین نمیره؟

2- برای طعم دار کردن دوغ افزودن چه موادی رو توصیه می کنید؟

3- اگر مقداری قارچ کفیر به اشتباه خورده بشه ، مشکلی نداره !؟
 

iranapple24

Registered User
تاریخ عضویت
20 می 2013
نوشته‌ها
698
لایک‌ها
117
محل سکونت
Switzerland-Iran
بنده سال پیش گرفتم البته نه از این تاپیک
دوغ درست کردم
خیلی عالی شد
پیشنهاد میکنم دوستان حتما خریداری کنند خیلی مفیده
با ارزوی موفقیت استارتر
با تشکر
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوستان یه سوال داشتم
1- بعد از 30 ساعت تخمیر ماستی که به دست میاد یکم شیرینه ، من میتونم همون موقع یکم آب با ماست قاطی کنم و به صورت دوغ تو بطری بریزم و بزارم چند روز در بسته بمونه تا ترش بشه؟ خواصش از بین نمیره؟

2- برای طعم دار کردن دوغ افزودن چه موادی رو توصیه می کنید؟

3- اگر مقداری قارچ کفیر به اشتباه خورده بشه ، مشکلی نداره !؟

سلام عزیز.
1.اگر داخل یخچال باشه مشکلی بوجود نمیاد.
2.به نظر من به خودی خود خوشمزست!نیازی به مزه نداره!
3.بهتره از صافی ریز هم رد کنید تا دونه های قارچ خورده نشه.

بنده سال پیش گرفتم البته نه از این تاپیک
دوغ درست کردم
خیلی عالی شد
پیشنهاد میکنم دوستان حتما خریداری کنند خیلی مفیده
با ارزوی موفقیت استارتر
با تشکر

ممنون دوست عزیز.
 

ali_haghparast

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
من هم مثل بعضی از دوستان برایم سوال بود که خوردن سهوی دانه های کفیر مشکل داره یا نه؟
تو اینترنت یه جوستجو کردم و به این سوال جالب رسیدم

Q: My kefir grains are multiplying. What can I do with the extras?

A: Kefir grains make a wonderful gift to friends but if you have run out of people to share them with, many people find eating kefir grains to be beneficial (either eating the grains by themselves or blending them into smoothies).​

به زبون ساده آدمیزاد
میپرسه : کلی دونه کفیر دارم و با اضافه هاش چکار کنم
جواب : یا به دوستات هدیه بده یا اینکه بخورشون که خاصیت هم داره
راه حل هم داده که میتونی با مخلوط کن باهاشون اسموتی درست کنی

اینم لینکش
کد:
http://www.culturesforhealth.com/milk-kefir-grains-troubleshooting-faq-advice
 

titanium834

Registered User
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2010
نوشته‌ها
364
لایک‌ها
17
من تو نت یه سری مطلب جالب خوندم راجع به ماسک کفیر برای صورت ! برای پوست خوبه ظاهرا ! اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید بزارید لطفا !
 
بالا