• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
من هم مثل بعضی از دوستان برایم سوال بود که خوردن سهوی دانه های کفیر مشکل داره یا نه؟
تو اینترنت یه جوستجو کردم و به این سوال جالب رسیدم

Q: My kefir grains are multiplying. What can I do with the extras?

A: Kefir grains make a wonderful gift to friends but if you have run out of people to share them with, many people find eating kefir grains to be beneficial (either eating the grains by themselves or blending them into smoothies).​

به زبون ساده آدمیزاد
میپرسه : کلی دونه کفیر دارم و با اضافه هاش چکار کنم
جواب : یا به دوستات هدیه بده یا اینکه بخورشون که خاصیت هم داره
راه حل هم داده که میتونی با مخلوط کن باهاشون اسموتی درست کنی

اینم لینکش
کد:
http://www.culturesforhealth.com/milk-kefir-grains-troubleshooting-faq-advice

سلام.بله کاملا درسته.ساختمان اصلی دونه های کفیر از پروتئین تشکلیل شده.
حتی یکی از روش های تهیه نوشیدنی کفیر به روش سنتی استفاده از پودر دانه های کفیره
ولی با توجه به اینکه نوشیدنی کفیر خواص به مراتب بیشتری داره من توصیه کردم از آبکش ریز رد کنید که دانه ها بیشتر باشه مدت زمان تخمیر کمتر یا مقدار شیر مصرفی بیشتر بشه.

من تو نت یه سری مطلب جالب خوندم راجع به ماسک کفیر برای صورت ! برای پوست خوبه ظاهرا ! اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید بزارید لطفا !

بله بسیار مفیده.
یک سری مقاله جدید در مورد کفیر و کامبوجا برای ترجمه دارم حتما به این موضوع هم اشاره خواهم کرد.

پ خصوصی چک کنید
با تشکر

پاسخ ارسال شد عزیز.

آقا سلام
پخ چک نمیکنی؟

پاسخ ارسال شد.

مثل اینکه سرشون شلوغه.وقت نمیکنن زیاد سر بزنن اینجا.

متاسفانه امتحانات پایان ترم شروع شده :(
 

alkhandroo

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
13 دسامبر 2013
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
1
سلام...شما که قیمت و 20 گذاشتی تو صفحه اول...پس چرا پرداخت انلاینش همون 24500 هست
 

mohamad zarin

Registered User
تاریخ عضویت
21 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
524
لایک‌ها
43
محل سکونت
ایران
نمیدونم مشکل از خودمه یا طرز تهیه که من پیاده کردم
دوسری اول که خوردم شبش گلاب بروتون اس..ل گرفتم
نمیدونم شاید داره کرم زدایی میکنه:D
 

behnoom

Registered User
تاریخ عضویت
4 آگوست 2007
نوشته‌ها
640
لایک‌ها
18
داداش میشه جواب مارو بدی جواب موبایل هم که نمیدی داداش ترمینال زنگ زدم میگه نرسیده چون گفتید زود خراب میشه میگم نمیخوام نرسیده خراب بیاد دستم لطفا جواب بدید کدوم شماره بارنامه نداره از دیروز 100 بار زنگ زدم سیرو سفر دیگه اخرش حامونو گرفت
 

arisff

Registered User
تاریخ عضویت
6 ژانویه 2012
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
10
محل سکونت
تهران
آقا یه سوال اساسی داشتم البته از نظر خودم.:rolleyes:
من احتمال میدم بیشترین مشکل من با درست کردن نوشیدنی ، مراحل تهیه اش باشه . چون خیلی حال و حوصله ور رفتن و صاف کردن و ... ندارم :confused:و فرمودین که اگه تأثیرش رو بخواییم حس کنیم باید طولانی مصرف کنیم.
میخواستم ببینم میشه کلک رشتی بزنیم:D و قارچ ها رو داخل یه صافی بذاریم و بعد صافی رو داخل شیر بذاریم؟و بعد که عمل اومد ، یهو صافی رو خارج کنیم و قارچا هم باهاش بیرون بیاد؟
 

.MOHAMAD.

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 مارس 2012
نوشته‌ها
64
لایک‌ها
8
با قارچ معمولی چه فرقی داره؟
 

ali440_440

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
17 ژانویه 2014
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
48
دوستان. من مقداری کفیر از دوستم گرفتم . الان فکر کنم 2 ماه شده که دارم ازش نگهداری می کنم تا زیاد بشه بعد باهاش دوغ درست کنم. ولی الان بهد از 2 ماه مقدارش خیلی زیاد نشده که محسوس باشه. روش نگهداری من اینه:
کفیر ها را داخل شیر میریزم و سپس طرف را داخل پارچه ای پیچیده و در درمای بین 23 نت 25 درجه می گذارم. (داخل کابینت ). بعد از7 روز ماست را صاف می کنم و دوباره کفیر ها را داخل شیر می ریزم. و همین طور ادامه میدم. ایا روش من درسته ؟ اگر بلی چرا قارچ ها زیاد نمی شوند؟چون من یک جا خوندم که بعد از یک ماه 2 برابر میشه.
راستی یک جا هم خودنم باید در جای سرد باشه!!!!!!!!!
لطفاً راهنمایی کنید که روش تکثیر این قارج به طور صحیح چیست؟
متشکرم.
 

saeedoffice

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,038
لایک‌ها
75
سلام
با اجازه ی آقا بهرام عزیز من پاسخ دوستانو میدم

فرقش با قارچ معمولی چیه ایا قارچهای معمولی دارای چنین ویژِگی هستن؟
سلام
منظورت از قارچ معمولی قارچ های خوراکی هستش؟؟
بله فرق دارن
این قارچ ها مخمر هستند و شیر رو به ماست کفیر تبدیل میکنند که خاصیت 36 برابر ماست معمولی رو داراست که میتونید خواسشو تو پست اول ببینید

با قارچ معمولی چه فرقی داره؟
سلام
بالا پاسخ دادم

دوستان. من مقداری کفیر از دوستم گرفتم . الان فکر کنم 2 ماه شده که دارم ازش نگهداری می کنم تا زیاد بشه بعد باهاش دوغ درست کنم. ولی الان بهد از 2 ماه مقدارش خیلی زیاد نشده که محسوس باشه. روش نگهداری من اینه:
کفیر ها را داخل شیر میریزم و سپس طرف را داخل پارچه ای پیچیده و در درمای بین 23 نت 25 درجه می گذارم. (داخل کابینت ). بعد از7 روز ماست را صاف می کنم و دوباره کفیر ها را داخل شیر می ریزم. و همین طور ادامه میدم. ایا روش من درسته ؟ اگر بلی چرا قارچ ها زیاد نمی شوند؟چون من یک جا خوندم که بعد از یک ماه 2 برابر میشه.
راستی یک جا هم خودنم باید در جای سرد باشه!!!!!!!!!
لطفاً راهنمایی کنید که روش تکثیر این قارج به طور صحیح چیست؟
متشکرم.
سلام
1. چرا داخل پارچه میپیچید؟؟؟
بهتره توی جای تاریک باشه (کابینت ) و درش رو هم کامل نبندید که هوا هم بکشه

2. 7 روز!!!!!!!!!!!!!
چرا؟؟؟
24 ساعت کافیه
اگه خواستید ترش تر بشه تا 36 ساعت هم میتونه بمونه
از 8 ساعت به بعد میتونید استفاده کنید ازش که تو ساعت های مختلف خواص مختلفی داره که توی بروشور همراه با قارچ ها براتون فرستاده شده

3.در جای سرد نه
برای نگه داریش هم اگه نخواستید زیاد دوغ درست کنید میتونید کفیر بدست اومده رو با آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید (نصف به نصف ) کنید توی یه بطری پلاستیکی و قارچ هارو بزارید داخلش و با در نیمه باز بزارید توی یخچال

4.برای رشد بیشترشون اگه از شیر محلی استفاده کنید رشدشون خیلی زیاده و کاملا به چشم میاد
خودم هر دفعه که از توی شیر در میارمشون خیلی بزرگ شدن

آقا یه سوال اساسی داشتم البته از نظر خودم.:rolleyes:
من احتمال میدم بیشترین مشکل من با درست کردن نوشیدنی ، مراحل تهیه اش باشه . چون خیلی حال و حوصله ور رفتن و صاف کردن و ... ندارم :confused:و فرمودین که اگه تأثیرش رو بخواییم حس کنیم باید طولانی مصرف کنیم.
میخواستم ببینم میشه کلک رشتی بزنیم:D و قارچ ها رو داخل یه صافی بذاریم و بعد صافی رو داخل شیر بذاریم؟و بعد که عمل اومد ، یهو صافی رو خارج کنیم و قارچا هم باهاش بیرون بیاد؟

سلام
بله میشه
تو صفحات اول که بحثش بود آقا بهرام گفته بودن که برای راحتی کار میتونید این کارو بکنید
البته بهتره صافیتون بزرگ باشه تا بتونید قارچ هارو توش پخش کنید و همش روی هم و یه جا نباشه
 

CGI.net

Registered User
تاریخ عضویت
27 اکتبر 2006
نوشته‌ها
525
لایک‌ها
13
بعد از چند ماه استفاده و به خاطر اینکه من تو منطقه سردسیری! هستم اینارو که میگم خوب یادتون بمونه
اگه میخوایین ماستتون کامل سفت بشه باید ظرفتونو تو یه جای گرم (غیر مستقیم) بذارین. مثلا چند وقت قبل که دمای هوا اومده بود زیر16 درجه زیر صفر من بعد 2 روز که چک کردم دیدم شیر هنوز یکم هم سفت نشده. آوردم یه گوشه اتاق که گذاشتم فرداش شیر کاملا تبدیل به ماست سفت شده بود .حدودآ بین 25 تا 32 درجه جای گرم محسوب میشه. در این صورت تخمیر با سرعت بیشتری اتفاق میافته و مثلا 3 کیلو شیر فقط در عرض 17-18 ساعت به ماست کاملا سفت تبدیل شد! (جای تاریک فراموش نشه)
باز بودن یا نبودن در ظرف فرقی نمیکنه. اتفاقا به دلایل بهداشتی بهتره در رو کامل ببندید
برای جدا کردن ماست از قارچا من چون از دبه استفاده می کنم کارم راحته. یه مقدار آب (جوشیده) خنک میریزم تو دبه و به صورت دورانی تکون میدم. یه مقدار اینکارو انجام میدم و بعد که مخلوطو تو آبکش میریزم خیلی راحت با کمی ریختن آب اضافه رو قارچا دیگه ماستی روشون نمی مونه
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوست عزیز شرایط خرید و قیمت را واسه منم پ.خ کنید.
با تشکر
بهرام جان بنده یه محموله قارچ میخام اگه دارید شرایط را پخ بفرمایید
ممنون
سلام شرایط خرید رو می فرستید
با تشکر
نحوه خرید به چه شکلیه
بنده میخوام
با تیپاکس ارسال میشه ؟
سلام.باعرض معذرت بابت تاخیر پاسخ ارسال شد.
 

titanium834

Registered User
تاریخ عضویت
18 ژوئن 2010
نوشته‌ها
364
لایک‌ها
17
سلام
دوستان هر سری که کفیرو از ماست جدا می کنیم آیا واقعا نیازی به شستن کفر هست؟
من کفیر رو با همون یه مقدار ماستی که دورش هست به شیر جدید اض
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام
دوستان هر سری که کفیرو از ماست جدا می کنیم آیا واقعا نیازی به شستن کفر هست؟
من کفیر رو با همون یه مقدار ماستی که دورش هست به شیر جدید اض
سلام.اصولا نیازی به شستن دونه های کفیر نیست عزیز.
 

SHOPING

Registered User
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2010
نوشته‌ها
4,891
لایک‌ها
313
محل سکونت
تهران
سلام دوباره
سوالی داشتم
اینکه بعد حدود ۱۰ بار انجام مراحل تخمیر بصورت هر دفعه یک لیتر شیر ، قارچ ها کمی جون گرفتن ولی محصول کماکان شل هست و بهش نمیشه گفت ماست و باهاش دوغ درست میکنم
۱-ایا تبدیل نشدن به ماست دلیل خاصی داره یا روش خاصی داره یا قارچ ها قدرت کافیو ندارن هنوز
۲-برای نگهداری و استراحت دادن به قارچ ها بهترین روش نگهداری به چه شکلیه ؟
در اخرم اگه نکته ای خارج از سوالاتم هم هست که می تونه بهم کمک کنه ممنون میشم راهنمایی کنید
تشکر
 

saman148

Registered User
تاریخ عضویت
6 دسامبر 2006
نوشته‌ها
272
لایک‌ها
39
سلام
من هم هفته قبل مبلغ خرید قارج رو واریز کردم و اطلاعات رو پخ کردم
با تشکر
 

sh.m

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 نوامبر 2009
نوشته‌ها
51
لایک‌ها
3
Dooste aziz vase man sharayete kharid ra nafrestadi.
 
بالا