آقا سلام
پخ چک نمیکنی؟
من هم مثل بعضی از دوستان برایم سوال بود که خوردن سهوی دانه های کفیر مشکل داره یا نه؟
تو اینترنت یه جوستجو کردم و به این سوال جالب رسیدم
Q: My kefir grains are multiplying. What can I do with the extras?
A: Kefir grains make a wonderful gift to friends but if you have run out of people to share them with, many people find eating kefir grains to be beneficial (either eating the grains by themselves or blending them into smoothies).
به زبون ساده آدمیزاد
میپرسه : کلی دونه کفیر دارم و با اضافه هاش چکار کنم
جواب : یا به دوستات هدیه بده یا اینکه بخورشون که خاصیت هم داره
راه حل هم داده که میتونی با مخلوط کن باهاشون اسموتی درست کنی
اینم لینکش
کد:http://www.culturesforhealth.com/milk-kefir-grains-troubleshooting-faq-advice
من تو نت یه سری مطلب جالب خوندم راجع به ماسک کفیر برای صورت ! برای پوست خوبه ظاهرا ! اگر اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید بزارید لطفا !
پ خصوصی چک کنید
با تشکر
آقا سلام
پخ چک نمیکنی؟
مثل اینکه سرشون شلوغه.وقت نمیکنن زیاد سر بزنن اینجا.
سلامفرقش با قارچ معمولی چیه ایا قارچهای معمولی دارای چنین ویژِگی هستن؟
سلامبا قارچ معمولی چه فرقی داره؟
سلامدوستان. من مقداری کفیر از دوستم گرفتم . الان فکر کنم 2 ماه شده که دارم ازش نگهداری می کنم تا زیاد بشه بعد باهاش دوغ درست کنم. ولی الان بهد از 2 ماه مقدارش خیلی زیاد نشده که محسوس باشه. روش نگهداری من اینه:
کفیر ها را داخل شیر میریزم و سپس طرف را داخل پارچه ای پیچیده و در درمای بین 23 نت 25 درجه می گذارم. (داخل کابینت ). بعد از7 روز ماست را صاف می کنم و دوباره کفیر ها را داخل شیر می ریزم. و همین طور ادامه میدم. ایا روش من درسته ؟ اگر بلی چرا قارچ ها زیاد نمی شوند؟چون من یک جا خوندم که بعد از یک ماه 2 برابر میشه.
راستی یک جا هم خودنم باید در جای سرد باشه!!!!!!!!!
لطفاً راهنمایی کنید که روش تکثیر این قارج به طور صحیح چیست؟
متشکرم.
آقا یه سوال اساسی داشتم البته از نظر خودم.
من احتمال میدم بیشترین مشکل من با درست کردن نوشیدنی ، مراحل تهیه اش باشه . چون خیلی حال و حوصله ور رفتن و صاف کردن و ... ندارم و فرمودین که اگه تأثیرش رو بخواییم حس کنیم باید طولانی مصرف کنیم.
میخواستم ببینم میشه کلک رشتی بزنیم و قارچ ها رو داخل یه صافی بذاریم و بعد صافی رو داخل شیر بذاریم؟و بعد که عمل اومد ، یهو صافی رو خارج کنیم و قارچا هم باهاش بیرون بیاد؟
دوست عزیز شرایط خرید و قیمت را واسه منم پ.خ کنید.
با تشکر
بهرام جان بنده یه محموله قارچ میخام اگه دارید شرایط را پخ بفرمایید
ممنون
سلام شرایط خرید رو می فرستید
با تشکر
سلام.باعرض معذرت بابت تاخیر پاسخ ارسال شد.نحوه خرید به چه شکلیه
بنده میخوام
با تیپاکس ارسال میشه ؟
سلام.اصولا نیازی به شستن دونه های کفیر نیست عزیز.سلام
دوستان هر سری که کفیرو از ماست جدا می کنیم آیا واقعا نیازی به شستن کفر هست؟
من کفیر رو با همون یه مقدار ماستی که دورش هست به شیر جدید اض