• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

arisff

Registered User
لایک‌ها
10
سلام قارچ من هم تقریباً دو روزه رسید. (زمان ارسال خوب بود)
با پست تیپاکس به تهران شد 9100 تومن که کمی بالا هست برای این وزن.
مقدار کل قارچها اندازه یک گردو بود.
اینا هم عکس نمونه دریافت شده هست :
WP_000084.jpg

اینم محتویات درون روزنامه
WP_000086.jpg

راستی اون کِش دور بطری خیلی بدرد بخوره و من در شیشه خیارشور رو به کمک یه دستمال نازک و همین کش ، پوشوندم و خیلی تهویه خوبی ایجاد کرد و مناسبترین درپوش برای این قضیه هست.
بعد از 18 ساعت ، حدود 5 سانتیمتر از 20 سانتیمتر شیری که تو ظرف ریخته بودم ، سفت و حالت دلمه پیدا کرد و باقی محتویات به صورت مایع بود. و بعد از هم زدن و صاف کردن ،برای درست کردن دوغ به اندازه کافی رقیق بود که نیازی به اضافه کردن آب نباشه!(نمیدونم به خاطر شیر کارخانه ای که بیشترش آبه بود یا مدت زمان موندن) من از شیر پرچرب دامداران استفاده کردم. به هرحال کمی چشیدم و مزه عجیب و جدیدی داشت و اصلا ترش نبود و شیرینیش کمی تو ذوق میزد و بهتره بیشتر بمونه تا مزه غالبش ترش باشه.

kavosi

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
میشه برای جنوب بلوچستان بفرستی؟خراب نمیشه؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,497
سلام
آقا قارچ ما رسید.. حالا فقط باید از ذراتش برای تهیه ی ماست اسفاده کنیم یا مایه ی همراهش رو هم باید استفاده کنیم؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
بعد از 18 ساعت ، حدود 5 سانتیمتر از 20 سانتیمتر شیری که تو ظرف ریخته بودم ، سفت و حالت دلمه پیدا کرد و باقی محتویات به صورت مایع بود. و بعد از هم زدن و صاف کردن ،برای درست کردن دوغ به اندازه کافی رقیق بود که نیازی به اضافه کردن آب نباشه!(نمیدونم به خاطر شیر کارخانه ای که بیشترش آبه بود یا مدت زمان موندن) من از شیر پرچرب دامداران استفاده کردم. به هرحال کمی چشیدم و مزه عجیب و جدیدی داشت و اصلا ترش نبود و شیرینیش کمی تو ذوق میزد و بهتره بیشتر بمونه تا مزه غالبش ترش باشه.
بهتره زمان تخمیر 24ساعغت باشه.
سلام
میشه برای جنوب بلوچستان بفرستی؟خراب نمیشه؟
سلام.نخیر سالم میرسه.
سلام
آقا قارچ ما رسید.. حالا فقط باید از ذراتش برای تهیه ی ماست اسفاده کنیم یا مایه ی همراهش رو هم باید استفاده کنیم؟
شما دونه های قارچ رو با ابکش دونه ریز جدا کنید بعد استفاده کنید.

bito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ميخوام فردا از طريق پيك موتوري واسم ارسال كنيد امكانش هست؟
تهران حوالي ميدان حر
درصورت مثبت بودن هزينه اعلام بفرمائيد تا واريز كنم (قارچ كفير)
در غير اينصورت بي زحمت آدرس بفرمائيد و شماره تماس تا حضوري خريداري شود

arisff

Registered User
لایک‌ها
10
ميخوام فردا از طريق پيك موتوري واسم ارسال كنيد امكانش هست؟
تهران حوالي ميدان حر
درصورت مثبت بودن هزينه اعلام بفرمائيد تا واريز كنم (قارچ كفير)
در غير اينصورت بي زحمت آدرس بفرمائيد و شماره تماس تا حضوري خريداري شود
سلام عزیز
فروشنده تو شهرستانه و تا جایی که میدونم فقط با تیپاکس یا باربری میتونه بفرسته.

mohammad1992

Registered User
لایک‌ها
461
با تشکر از شما دوست گرامی بابت این محصول شگفت انگیز

bito

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من 2 تا سفارش دادم واسه خودم و دوستم
هزينه واريز شد بي صبرانه منتظر ارسال هستم
با تشكر فراوان

LionnelMessi

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به همگي
لطفا هر كدوم از دوستان ميتونه كمكي بكنه من جمله استارتر عزيز دريغ نكنه
بنده قارچ رو وقتي تحويل گرفتم به يك ليتر شير كم چرب 5 روزه زدم بعد از 3 روز تقريبا يك سومش سفت شده بود و دوسوم زيرش آب بود
محصول رو از صافي عبور دادم و اين دفعه به 2.5 ليتر شير خانگي زدم
الان بعد 24 ساعت كل محصول سفت شده ميتونم بگم كاملا ماست شده!
نكته مهمه اينه كه من قارچها رو چطور ميتونم جداسازي كنم كه هم قارچ رو جدا داشته باشم هم ماست رو؟
چون تنها راه مثل اينكه اينه من محصول رو تو صافي بريزم بعد با آب ماست رو از قارچ جدا كنم كه در اين صورت ماستي نميمونه و تبديل به دوغ ميشه
ضمن اينكه اصلا چطور ميشه ماست و قارچ رو از هم تشخيص داد؟
سوال ديگه اينكه ميشه جدا سازي نكرد وكل محصول رو استفاده كرد و مثلا يك ليوانش رو به عنوان مايه ماست براي شير بعدي استفاده كرد بدون اينكه خواص كفير از دست بره؟
خواهشا جوابهاتون تجربي باشه نه حدس و گمان
پيشاپيش ممنون

SE7EN_7

Registered User
لایک‌ها
11
سلام ..گرانقدر من هم کامبوجا میخوام هم کفیر ..فقط مطالب به نظرم پراکنده بود و بعضی جاهاش یکم گنگ ..مثل نمیدونم چطوری وقتی از قارچ استفاده میکنم دوباره چطوری قارچش رو بگیرم و دوباره استفاده کنم ..و غیره ..توی کاتالوگش روان توضیح داده شده؟ البته میدونم چون تا حالا استفاده نکردم کمی سخت به نظر میاد.. ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
یه سوال دیگه : به هر حال هر چیزی که یه مدت طولانی استفاده بشه دل آدم رو میزنه ..مثلا اگر بخوایم چند وقت استفاده نکنیم و یا کلا اگر بخوایم بریم مسافرت وضعیت قارچ ها چی میشه؟ کی ازشون محافظت کنه توی دنیای به این خرابی؟ :D
اگر بخوایم توی خود دوغ کفیر نگهشون داریم و جداسازی نکنیم چند روز زنده میمونن؟ توی آب اگر نگه داریم چند روز؟ ضعیف نمیشن اینجوری؟

Last edited:

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام به همگي
لطفا هر كدوم از دوستان ميتونه كمكي بكنه من جمله استارتر عزيز دريغ نكنه
بنده قارچ رو وقتي تحويل گرفتم به يك ليتر شير كم چرب 5 روزه زدم بعد از 3 روز تقريبا يك سومش سفت شده بود و دوسوم زيرش آب بود
محصول رو از صافي عبور دادم و اين دفعه به 2.5 ليتر شير خانگي زدم
الان بعد 24 ساعت كل محصول سفت شده ميتونم بگم كاملا ماست شده!
نكته مهمه اينه كه من قارچها رو چطور ميتونم جداسازي كنم كه هم قارچ رو جدا داشته باشم هم ماست رو؟
چون تنها راه مثل اينكه اينه من محصول رو تو صافي بريزم بعد با آب ماست رو از قارچ جدا كنم كه در اين صورت ماستي نميمونه و تبديل به دوغ ميشه
ضمن اينكه اصلا چطور ميشه ماست و قارچ رو از هم تشخيص داد؟
سوال ديگه اينكه ميشه جدا سازي نكرد وكل محصول رو استفاده كرد و مثلا يك ليوانش رو به عنوان مايه ماست براي شير بعدي استفاده كرد بدون اينكه خواص كفير از دست بره؟
خواهشا جوابهاتون تجربي باشه نه حدس و گمان
پيشاپيش ممنون
سلام دوست عزیز.
پس از تخمیر کامل بهترین راه جداسازی دونه های کفیر و محصول به این صورته که ابتدا با قاشق چوبی به خوبی هم بزنید تا یکدست بشه.یعنی ماست سفت سطح و آب زیر ظرف کاملا مخلاط بشه.در مرحله بعدی می تونید از ابکش دونه ریز برای جداسازی دونه های کفیر برای تخمیر بعدی استفاده کنید.بنا به شرایط تخمیر نمیشه به عنوان ماست استفاده کرد.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام ..گرانقدر من هم کامبوجا میخوام هم کفیر ..فقط مطالب به نظرم پراکنده بود و بعضی جاهاش یکم گنگ ..مثل نمیدونم چطوری وقتی از قارچ استفاده میکنم دوباره چطوری قارچش رو بگیرم و دوباره استفاده کنم ..و غیره ..توی کاتالوگش روان توضیح داده شده؟ البته میدونم چون تا حالا استفاده نکردم کمی سخت به نظر میاد.. ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.
یه سوال دیگه : به هر حال هر چیزی که یه مدت طولانی استفاده بشه دل آدم رو میزنه ..مثلا اگر بخوایم چند وقت استفاده نکنیم و یا کلا اگر بخوایم بریم مسافرت وضعیت قارچ ها چی میشه؟ کی ازشون محافظت کنه توی دنیای به این خرابی؟ :D
اگر بخوایم توی خود دوغ کفیر نگهشون داریم و جداسازی نکنیم چند روز زنده میمونن؟ توی آب اگر نگه داریم چند روز؟ ضعیف نمیشن اینجوری؟
سلام عزیز.بله تمامی مطالب موبه مو در کاتالوگ توضیح داده شده.
تمامی سوالات شما در بروشور توضیح داده شده.باز اگر نیازه توضیح بدم خدمتتون؟

hostirani

Registered User
لایک‌ها
9
قیمتش بالاست شما که هی پرورش میدی فکر جیب مردم بکن عزیز قیمت رو کمی پایین بیار همه اقشار استفاده کنن دعات کنن مرسی

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
قیمتش بالاست شما که هی پرورش میدی فکر جیب مردم بکن عزیز قیمت رو کمی پایین بیار همه اقشار استفاده کنن دعات کنن مرسی
دوست عزیز متاسفانه بخاطر کاهش موجوده قیمت افزایش داشته بزودی به امیدخدا ارزون تر میشه.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,497
آقا ما نحوه ی درست کردن با دوغ رو نفهمیدیم!!
الان یه لیتر دوغ معمولی هست.. قارچ هارو بندازم توش حله؟

sha611

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا شرایط ارسال شود.

shaparak in love

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
27
درود
سال نو مبارک
شرکت کاله یه نوشیدنی کفیر داره میخوام ببینم با این نوشیدنی شما چه تفاوتی داره؟

بالا