last tango
Registered User
براتون پ.خ ارسال کردم منتظر پاسختون هستم. ممنون
نه متاسفانهبا امضام تعویض دارید؟
پیام ارسال شد.براتون پ.خ ارسال کردم منتظر پاسختون هستم. ممنون
هزینه ارسال موقع تحویل کالا پرداخت میکنید.فقط هزینه قارچ رو واریز کنید.سلام
با هزینه ارسال به استان سیستان و بلوچستان - زاهدان چقدر واریز کنم؟
یه سوال دیگه هنگام ارسال باتوجه به اینکه 2-3 روز ممکنه طول بکشه این قارچا زنده میمونن؟
\سلام
جناب میشه بفرمایین کی سفارش بنده ارسال میشه؟؟؟؟بنده دو روز پیش هزینه قارچ کفیر و کامبوجیا رو واریز کردم
سلام جناب یزدی سفارش شما ششم ارسال شده با تیپاکس.من حدودا 8 روز پیش براتون پول رو واریز کردم، نباید تا امروز میرسید تهران ؟
عزیز احتمال زیاد فردا درب منزل بیارن با این حال میتونید با نزدیک ترین شعبه تماس بگیرید.ممنون،
یکسری شماره اینجا هست باید به کدام فردا زنگ بزنم و پیگیر بشم ؟
http://tipaxco.com/fa/index.php?option=com_content&view=article&id=21&Itemid=30
عزیز احتمال زیاد فردا درب منزل بیارن با این حال میتونید با نزدیک ترین شعبه تماس بگیرید.
سلام بنده یکم مشکل گوارش دارم.بعضی وقتها یکم معدم درد میگیره و فک کنم یکم هم یبوست دارم.چقد باید از قارچ بگیرم و طرز تهیش رو لطفا
سلام.سلام
ميتونم بپرسم قارچهاي شما كجايي است؟
چون ميدونم حداقل از سه كشور وارد ايران ميشه
البته ميتونيد بصورت خصوصي بگيد....
شیر سرد شده که به دونه های قارچ اضافه کردین بجای کابینت در یخچال قرار بدین.یک هفته ده روز مشکلی پیش نمیاد.برای نگاهداری طولانی مدت ( یک هفته و نیمه ای ) باید توی چی و کجا بزارم قارچ ها رو ؟
اولا که به هیچ عنوان نباید مایعات گرم با دونه های قارچ برخورد داشته باشه.دوما چون مدتی در راه بودن احتمال اینکه بار اول محصول خوبی قرار تولید نکنند هست.بعد چهار ساعت شیرش رو عوض کنید و تا تخمیر بعدی صبر کنید.قارچتون تازه رسیده دستم . آقا من به روشی که گفتین شیر گاو فله ای خریدم و جوشوندم و بعد از ولرم شدن قارچ رو اضافه کردم و تو یه ظرف شیشه ای درب دار گذاشتم تو کابینت دورش هم یه پارچه کلفت پیچیدم که به هیچ وجه روشنایی داخلش نره بعد از 24 ساعت طعم دوغ من اصلاً مزه ترش نداشت هیچ بیشتر شیرین هم بود و یه بوی بدی میداد ؟! کجای کار من میلنگه ؟
سلام دوست عزیزسلام عزیز من هم کامبوجا میخوام هم کفیر
فقط یکی دو مورد میدونم حتما قبلا جواب دادی این سوالارو اما صفحات تاپیک زیاد بود شرمنده
من وقت خرید شیرتازه روزانه رو ندارم مشکلی با شیرهای پاستوریزه تاریخ دار نداره که ؟؟کم چرب یا پرچرب بودنش تاثیری داره؟
بعدش اینطور که صفحه اول رو خوندم حداقل هفته ایی 3بار 1لیتر مایه غلیط میده که میشه 10 12 لیتر دوغ همش باید دوغ بخوریم که نمیشه رشدش رو کمتر کرد؟؟
درباره کامبوجا هم یه چندتا سوال دارم تاپیکت رو خراب نمیکنم بعدا ازت میپرسم
برای خرید هرچی لازم هست رو پی ام کن هماهنگ کنیم بفرستی
سلام دوست عزیز
امکان تهیه باهرنوع شیری وجود داره منتها شیر پاستوریزه نیازی به جوشاندن نداره.بهتره شیر کم چرب باشه. محصول نهایی به غلظتی که شما فرمودین نیست با مقدار گفته شده تقریبا 5-6 لیتر نوشیدنی کفیر تولید میشه. البته الزامی به تهیه سه بار در هفته نیست میتونید یک بار در هفته تهیه کنید و طبق گفته بروشور از دونه های کفیر نگهداری کنید.
اطلاعات ارسال شد
Sent from my LG-P880 using Tapatalk