• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

HOSS3!N

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
با هزینه ارسال به استان سیستان و بلوچستان - زاهدان چقدر واریز کنم؟
یه سوال دیگه هنگام ارسال باتوجه به اینکه 2-3 روز ممکنه طول بکشه این قارچا زنده میمونن؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
با امضام تعویض دارید؟
نه متاسفانه
براتون پ.خ ارسال کردم منتظر پاسختون هستم. ممنون
پیام ارسال شد.
سلام
با هزینه ارسال به استان سیستان و بلوچستان - زاهدان چقدر واریز کنم؟
یه سوال دیگه هنگام ارسال باتوجه به اینکه 2-3 روز ممکنه طول بکشه این قارچا زنده میمونن؟
هزینه ارسال موقع تحویل کالا پرداخت میکنید.فقط هزینه قارچ رو واریز کنید.
نخیر داخل محلول خاصی ارسال میشه که سالم میرسه خدمتتون.

chinichi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
مبلغ رو واستون واریز کردم .

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
\سلام
جناب میشه بفرمایین کی سفارش بنده ارسال میشه؟؟؟؟بنده دو روز پیش هزینه قارچ کفیر و کامبوجیا رو واریز کردم

سلام.سفارشات شنبه و یکشنبه ارسال خواهند شد.

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
سلام بنده یکم مشکل گوارش دارم.بعضی وقتها یکم معدم درد میگیره و فک کنم یکم هم یبوست دارم.چقد باید از قارچ بگیرم و طرز تهیش رو لطفا

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
با تشکر از استارتر محترم
دوستان واقعا طعم دوغش عالیه
دیگه نمیشه دوغ کارخونه ای خورد که کلی بهش وسایل میزنن تا دوغ بشه

Sent from my new nokia 1100

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
عزیز احتمال زیاد فردا درب منزل بیارن با این حال میتونید با نزدیک ترین شعبه تماس بگیرید.

ممنون رسید،
انداختم تو یکم شیر کم چرب گذاشتمش تو کابینت ببینم چی میشه دفعه اولی.

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
ميتونم بپرسم قارچهاي شما كجايي است؟
چون ميدونم حداقل از سه كشور وارد ايران ميشه
البته ميتونيد بصورت خصوصي بگيد....

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
برای نگاهداری طولانی مدت ( یک هفته و نیمه ای ) باید توی چی و کجا بزارم قارچ ها رو ؟

chinichi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
قارچتون تازه رسیده دستم . آقا من به روشی که گفتین شیر گاو فله ای خریدم و جوشوندم و بعد از ولرم شدن قارچ رو اضافه کردم و تو یه ظرف شیشه ای درب دار گذاشتم تو کابینت دورش هم یه پارچه کلفت پیچیدم که به هیچ وجه روشنایی داخلش نره بعد از 24 ساعت طعم دوغ من اصلاً مزه ترش نداشت هیچ بیشتر شیرین هم بود و یه بوی بدی میداد ؟! کجای کار من میلنگه ؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام بنده یکم مشکل گوارش دارم.بعضی وقتها یکم معدم درد میگیره و فک کنم یکم هم یبوست دارم.چقد باید از قارچ بگیرم و طرز تهیش رو لطفا

مقدار استاندارد کافیه.داخل بروشور همراه محصول توضیح داده شده.
سلام
ميتونم بپرسم قارچهاي شما كجايي است؟
چون ميدونم حداقل از سه كشور وارد ايران ميشه
البته ميتونيد بصورت خصوصي بگيد....
سلام.
روسیه.
بالاترین کیفیت ممکن در ایران رو داراست.

برای نگاهداری طولانی مدت ( یک هفته و نیمه ای ) باید توی چی و کجا بزارم قارچ ها رو ؟
شیر سرد شده که به دونه های قارچ اضافه کردین بجای کابینت در یخچال قرار بدین.یک هفته ده روز مشکلی پیش نمیاد.

قارچتون تازه رسیده دستم . آقا من به روشی که گفتین شیر گاو فله ای خریدم و جوشوندم و بعد از ولرم شدن قارچ رو اضافه کردم و تو یه ظرف شیشه ای درب دار گذاشتم تو کابینت دورش هم یه پارچه کلفت پیچیدم که به هیچ وجه روشنایی داخلش نره بعد از 24 ساعت طعم دوغ من اصلاً مزه ترش نداشت هیچ بیشتر شیرین هم بود و یه بوی بدی میداد ؟! کجای کار من میلنگه ؟
اولا که به هیچ عنوان نباید مایعات گرم با دونه های قارچ برخورد داشته باشه.دوما چون مدتی در راه بودن احتمال اینکه بار اول محصول خوبی قرار تولید نکنند هست.بعد چهار ساعت شیرش رو عوض کنید و تا تخمیر بعدی صبر کنید.
درضمن مطالب بروشور رو به خوبی بخونید.

BIG DIE

Registered User
لایک‌ها
11
سلام عزیز من هم کامبوجا میخوام هم کفیر
فقط یکی دو مورد میدونم حتما قبلا جواب دادی این سوالارو اما صفحات تاپیک زیاد بود شرمنده
من وقت خرید شیرتازه روزانه رو ندارم مشکلی با شیرهای پاستوریزه تاریخ دار نداره که ؟؟کم چرب یا پرچرب بودنش تاثیری داره؟
بعدش اینطور که صفحه اول رو خوندم حداقل هفته ایی 3بار 1لیتر مایه غلیط میده که میشه 10 12 لیتر دوغ همش باید دوغ بخوریم که نمیشه رشدش رو کمتر کرد؟؟
درباره کامبوجا هم یه چندتا سوال دارم تاپیکت رو خراب نمیکنم بعدا ازت میپرسم
برای خرید هرچی لازم هست رو پی ام کن هماهنگ کنیم بفرستی

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام عزیز من هم کامبوجا میخوام هم کفیر
فقط یکی دو مورد میدونم حتما قبلا جواب دادی این سوالارو اما صفحات تاپیک زیاد بود شرمنده
من وقت خرید شیرتازه روزانه رو ندارم مشکلی با شیرهای پاستوریزه تاریخ دار نداره که ؟؟کم چرب یا پرچرب بودنش تاثیری داره؟
بعدش اینطور که صفحه اول رو خوندم حداقل هفته ایی 3بار 1لیتر مایه غلیط میده که میشه 10 12 لیتر دوغ همش باید دوغ بخوریم که نمیشه رشدش رو کمتر کرد؟؟
درباره کامبوجا هم یه چندتا سوال دارم تاپیکت رو خراب نمیکنم بعدا ازت میپرسم
برای خرید هرچی لازم هست رو پی ام کن هماهنگ کنیم بفرستی
سلام دوست عزیز
امکان تهیه باهرنوع شیری وجود داره منتها شیر پاستوریزه نیازی به جوشاندن نداره.بهتره شیر کم چرب باشه. محصول نهایی به غلظتی که شما فرمودین نیست با مقدار گفته شده تقریبا 5-6 لیتر نوشیدنی کفیر تولید میشه. البته الزامی به تهیه سه بار در هفته نیست میتونید یک بار در هفته تهیه کنید و طبق گفته بروشور از دونه های کفیر نگهداری کنید.
اطلاعات ارسال شد

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

reza2047

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام دوست عزیز ارسال به خرمشهر هم داری بنظرت تیپاکس بهتره یا بابری امروز پرداخت کنم کی دستم میرسه از قسمت پرداخت انلاین بهتره یا کارت به کارت کنم برات هزینه ارسال با کیه و قیمت 20 گرمش چنده

Firebirds

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز
امکان تهیه باهرنوع شیری وجود داره منتها شیر پاستوریزه نیازی به جوشاندن نداره.بهتره شیر کم چرب باشه. محصول نهایی به غلظتی که شما فرمودین نیست با مقدار گفته شده تقریبا 5-6 لیتر نوشیدنی کفیر تولید میشه. البته الزامی به تهیه سه بار در هفته نیست میتونید یک بار در هفته تهیه کنید و طبق گفته بروشور از دونه های کفیر نگهداری کنید.
اطلاعات ارسال شد

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

اینکه من دقیقا کی باید قارچ ها رو از شیر خارج کنم برام سواله،
زمانی که خودشو یکم گرفت یا زمانی که کل شیر دلمه دلمه شده ؟

محصول نهایی آنچنان مزه اش به ترشی نمیزنه بلکه یکم شیرینه، ( منظورم اینکه، اگر دوغ های کفیر دار پگاه رو خورده باشین، به اون مزه نیست، ) من برای ریسیدن به اون مزه باید چیکار کنم، ماده بدست امده رو بریزم توی بطری توش یه قاشق ماست بریزم بزارم خارج یخچال یه مدت بمونه درست میشه ؟!

بالا