• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
اینکه من دقیقا کی باید قارچ ها رو از شیر خارج کنم برام سواله،
زمانی که خودشو یکم گرفت یا زمانی که کل شیر دلمه دلمه شده ؟

محصول نهایی آنچنان مزه اش به ترشی نمیزنه بلکه یکم شیرینه، ( منظورم اینکه، اگر دوغ های کفیر دار پگاه رو خورده باشین، به اون مزه نیست، ) من برای ریسیدن به اون مزه باید چیکار کنم، ماده بدست امده رو بریزم توی بطری توش یه قاشق ماست بریزم بزارم خارج یخچال یه مدت بمونه درست میشه ؟!
عزیز به مرور زمانش دستت میاد بله زمانی که سطح مایه دلمه بست اماده شده.نیازی به ماست و اینا نیست

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
 

helenahelena

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 می 2014
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
1
سن
44
سلام
من امروز خواستم پرداخت آنلاین برای قارچ کفیر انجام بدم اولا که قیمت رو خودکار می زنه 32 تومن. نه 20 تومن . بعدشم که می خواد بره تو سایت بانک خطا می ده و انجام نمی شه مشکلش چی هست ؟
 

helenahelena

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
5 می 2014
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
1
سن
44
بعد من یه سوال دارم که ده بار پرسیدن و ج دادین اما من هنوز متوجه نشدم :general401: . اگه مثلا یه مدتی بخوایم کفیر درست نکنیم و قارچش رو نگه داریم چیکار باید بکنیم ؟ حد اکثر تا چه مدت اونجوری می مونه ؟ مثلا یک ماه در سفر باشیم ؟
یه جا گفتید آب جوشیده سرد شده روی قارچ بریزیم . بزاریم تو شیشه در بسته تا سه روز می مونه .
یه جا گفتید شیر سرد شده هم دمای فضای آشپزخونه رو روی قارچ بریزیم . بزاریم تو شیشه در بسته و تا ده روز توی یخچال می مونه .
یه جا هم گفتید مخلوط ماست کفیر رو با آب . بدون نمک و افزودنی . بریزیم روی کفیر توی شیشه در بسته تو یخچال تا ده روز بمونه .
یه جا هم انگار گفتید دوغ معمولی بدون نمک و افزودنی روش بریزیم تو یخچال و شیشه در بسته تا یک هفته بمونه ...
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام
من امروز خواستم پرداخت آنلاین برای قارچ کفیر انجام بدم اولا که قیمت رو خودکار می زنه 32 تومن. نه 20 تومن . بعدشم که می خواد بره تو سایت بانک خطا می ده و انجام نمی شه مشکلش چی هست ؟
سلام.عزیز قیمت قارچ کفیر 32 و کامبوچا 20 تومن هستش.اگر خطا داره میتونید بصورت کارت به کارت پرداخت کنید.
بعد من یه سوال دارم که ده بار پرسیدن و ج دادین اما من هنوز متوجه نشدم :general401: . اگه مثلا یه مدتی بخوایم کفیر درست نکنیم و قارچش رو نگه داریم چیکار باید بکنیم ؟ حد اکثر تا چه مدت اونجوری می مونه ؟ مثلا یک ماه در سفر باشیم ؟
یه جا گفتید آب جوشیده سرد شده روی قارچ بریزیم . بزاریم تو شیشه در بسته تا سه روز می مونه .
یه جا گفتید شیر سرد شده هم دمای فضای آشپزخونه رو روی قارچ بریزیم . بزاریم تو شیشه در بسته و تا ده روز توی یخچال می مونه .
یه جا هم گفتید مخلوط ماست کفیر رو با آب . بدون نمک و افزودنی . بریزیم روی کفیر توی شیشه در بسته تو یخچال تا ده روز بمونه .
یه جا هم انگار گفتید دوغ معمولی بدون نمک و افزودنی روش بریزیم تو یخچال و شیشه در بسته تا یک هفته بمونه ...
هر چهار روش صحیح هستش و البته روش و یک و دو بهتره.همچنین داخل بروشور هم توضیح داده شده.
 

MehrdadPfg

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
6 می 2014
نوشته‌ها
3
لایک‌ها
0
سن
24
سلام ببخشید این مقدار قارچ کفیر برای دفعه اول چه قدر باید شیر بهش اضافه کنیم؟؟
تا یه وقت شیرمون نسبت به کفیرمون زیاد نباشه
 

last_talk

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
8 می 2014
نوشته‌ها
1
لایک‌ها
0
سن
41
براي من هم شرايط خريد رو ارسال كنين لطفا
كامبوجا هم داريد؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام ببخشید این مقدار قارچ کفیر برای دفعه اول چه قدر باید شیر بهش اضافه کنیم؟؟
تا یه وقت شیرمون نسبت به کفیرمون زیاد نباشه
سلام.برای بار اول یک لیتر به مرور افزایش بدین..

براي من هم شرايط خريد رو ارسال كنين لطفا
كامبوجا هم داريد؟
ارسال شد.
 

jalalesh

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
22
محل سکونت
قم
سلام
چند دقیقه پیش سفارش دادم. امیدوارم که زودتر دستم برسه.
از فروشنده عزیز می خوام که کمکمون کنه تکثیر کنیم این قارچارو. چون می خوام با حجم بالا کار کنم اما خب پول زیادی هم ندارم که بخوام زیاد بخرم.
خیلی ممنون
 

13611361

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
22 می 2014
نوشته‌ها
2
لایک‌ها
0
سن
35
سلام دوست عزیز
قیمت و کاتولوگ کامبوچا و نحوه ارسال را لطفا برام پخ کن ممنمون
 

piryaii

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
3 فوریه 2014
نوشته‌ها
23
لایک‌ها
2
سن
53
سلام
لطفاً قیمت و کاتولوگ کامبوچا و کفیر و نحوه درخواست را برای من ارسال فرمائید
با سپاس
 

amir_mehrabon

Registered User
تاریخ عضویت
8 می 2014
نوشته‌ها
219
لایک‌ها
40
سن
34
راز طول عمر فقط مصرف غذای گیاهیه گوشت اصلا نخورید از هوای تازه هم استفاده کنید برید سبلان اردبیل هوای اونجا خوبه دوچرخه سواری کنید پیاده روی کنید بدور از دغدغه های زندگی با خانواده یا عشقتون در آرامش زندگی کنید اینجوری 90 سال رو راحت پا برجا خواهید بود و پشتک هم خواهید زد مثل بعضی از شهروندان ژاپن
 

sayyedm

Registered User
تاریخ عضویت
3 اکتبر 2011
نوشته‌ها
471
لایک‌ها
30
سلام
لطفا شمارتونو پخ کنید
 

jalalesh

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
22
محل سکونت
قم
سلام
من دون های کفیرو توی شیر جوشیده سرد شده گذاشتم و توی ظرف به صورت نیمه باز گذاشتم توی کابیتنت و در کابینتو بستم. بعد 14 ساعت اومدم بالا سرش دیدم که روی شیر یه رنگ زرد رنگ نازکی گرفته و اصلا سفت نشده بود. کمی ازش خوردم دیدم همون شیره و هیچ فرقی نکرده. بعد بهم زدم ظرفو کمی و بعد آبکش کردم . جدا کردم دونه ها رو اما اصلا مزه کفیر نمیده و کلا شیر هست انگار. دونه های کفیر رو هم توی ظرف آب کمی تمیز کردم. الانم دوباره دونه های کفیرو ریختم توش و دوباره همونجوری توی کابینت.
چیکار کنم تبدیل به ماست بشه پس؟
از چیز فلزی هم هیچوقت استفاده نکردم.
اولین بارم هم هست که دارم درست می کتم.
استارتر و بقیه دوستان که تجربه دارن هر جیزی که لارمه انجام بدم بفرمائید
 

farawebads

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
10 ژانویه 2014
نوشته‌ها
12
لایک‌ها
1
سن
27
محل سکونت
Tehran
قابل خرید به صورت عمده هست و انبار کردن ؟؟
 

jalalesh

Registered User
تاریخ عضویت
22 نوامبر 2013
نوشته‌ها
147
لایک‌ها
22
محل سکونت
قم
کفیرم اصلا ترش نمیشه و خیلی بدمزه میشه. چیکار کنم؟ مزه شیر فاسد میده.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
راز طول عمر فقط مصرف غذای گیاهیه گوشت اصلا نخورید از هوای تازه هم استفاده کنید برید سبلان اردبیل هوای اونجا خوبه دوچرخه سواری کنید پیاده روی کنید بدور از دغدغه های زندگی با خانواده یا عشقتون در آرامش زندگی کنید اینجوری 90 سال رو راحت پا برجا خواهید بود و پشتک هم خواهید زد مثل بعضی از شهروندان ژاپن
صحبت های شما کاملا درست ولی توجه داشته باشید که اکثر مردم بواسطه زندگی ماشینی امکان استفاده دائمی از طبیعت رو ندارند.در ضمن خواص کفیر و کامبوچا در خارج و داخل کشور کاملا ثابت شدست.
سلام
من دون های کفیرو توی شیر جوشیده سرد شده گذاشتم و توی ظرف به صورت نیمه باز گذاشتم توی کابیتنت و در کابینتو بستم. بعد 14 ساعت اومدم بالا سرش دیدم که روی شیر یه رنگ زرد رنگ نازکی گرفته و اصلا سفت نشده بود. کمی ازش خوردم دیدم همون شیره و هیچ فرقی نکرده. بعد بهم زدم ظرفو کمی و بعد آبکش کردم . جدا کردم دونه ها رو اما اصلا مزه کفیر نمیده و کلا شیر هست انگار. دونه های کفیر رو هم توی ظرف آب کمی تمیز کردم. الانم دوباره دونه های کفیرو ریختم توش و دوباره همونجوری توی کابینت.
چیکار کنم تبدیل به ماست بشه پس؟
از چیز فلزی هم هیچوقت استفاده نکردم.
اولین بارم هم هست که دارم درست می کتم.
استارتر و بقیه دوستان که تجربه دارن هر جیزی که لارمه انجام بدم بفرمائید
کفیرم اصلا ترش نمیشه و خیلی بدمزه میشه. چیکار کنم؟ مزه شیر فاسد میده.
دوست عزیز مقدار شیرتون چقدر بوده؟برای تخمیر کامل 24 ساعت زمان لازمه.
قابل خرید به صورت عمده هست و انبار کردن ؟؟
نخیر.قارچ زنده نیاز به مراقبت داره.
 

glc_engineer

Registered User
تاریخ عضویت
13 آپریل 2007
نوشته‌ها
1,977
لایک‌ها
1,422
تهران چطوری می فرستی
 
بالا