عزیز به مرور زمانش دستت میاد بله زمانی که سطح مایه دلمه بست اماده شده.نیازی به ماست و اینا نیستاینکه من دقیقا کی باید قارچ ها رو از شیر خارج کنم برام سواله،
زمانی که خودشو یکم گرفت یا زمانی که کل شیر دلمه دلمه شده ؟
محصول نهایی آنچنان مزه اش به ترشی نمیزنه بلکه یکم شیرینه، ( منظورم اینکه، اگر دوغ های کفیر دار پگاه رو خورده باشین، به اون مزه نیست، ) من برای ریسیدن به اون مزه باید چیکار کنم، ماده بدست امده رو بریزم توی بطری توش یه قاشق ماست بریزم بزارم خارج یخچال یه مدت بمونه درست میشه ؟!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk