اطلاعات لازم در پست 1 موجوده.لطفا اطلاعات بیشتری بدید .
تیپاکس-باربری ترمینالتهران چطوری می فرستی
اطلاعات لازم در پست 1 موجوده.لطفا اطلاعات بیشتری بدید .
تیپاکس-باربری ترمینالتهران چطوری می فرستی
سلام.درحال حاضر زنجان.سلام دوست عزیز شما کدوم شهر هستین؟
سلام.بله عزیز زنجانم.شماره تماس در صفحه اصلی تاپیک هست.سلام دوست عزیز هنوز زنجان هستید امکان خرید حضوری هست من زنجان هستم و اینکه برای کاهش وزن هم مفید هستش؟؟؟؟
بله عزیز.داداش موجود دارین؟
ارسال شد.با سلام
ممنون از این تاپیک مفید
لطفا قیمت خرید قارچ کفیر و قارچ کامبوجا رو با هم اعلام کنید + هزینه ارسال به تهران
با تشکر از شما
دوست عزیز پاسخ همه سوالاتون در پست اول تاپیک موجوده.دوست عزیز این قارچ هارو چه جوری باید استفاده کرد
سلام دوست عزیز.سلام دوست من
وقت بخیر
زحمت میکشی شرایط ارسال این قارچ ها رو برای بنده بفرستی ؟ و ایا شما میتونید عمده هم بفرستین
ممنون
زنده باشین
سلام.خواص اصلی توسط تخمیر شیر ایجاد میشه.سلام میشه به عنوان قارچ خوراکی هم استفاده کرد یا فقط مخصوص دوغه؟
سلام.نخیر روش های نگهداری برای مدتی که سفر هستید یا تمایلی به تولید ندارین داخل بروشور همراه محصول موجوده.سلام
دوست عزيز بعد از اینکه شیر تخمیر شد باید باز قارچها رو درون شیر تازه ریخت یا واسه مدتی میشه نگهداری کرد؟
درخدمتم.اگه واقعن پروتئین وی تولید کنه من حتمن تا آخر هفته سفارش میدم، عالیه!!!!!!!!!!!
ممنون.قیمت اخیرا کاهش پیدا کرده فرصت نشد اصلاح کنم.الان که صفحه پرداخت رو 32 تومنه اصلاح کن عزیز منم میخوام بخرم
بروشور آموزشی همراه محصول داره خیالتون راحت سختی زیادی نداره.بله امکانش هست.آقا آموزش کامل درست کردنش رو هم میفرستی من که تا الان مصرف نکردم بار اوله باید خوب یاد بدید
در ضمن من بانه هستم میتونی ارسال کنی ؟
با باربری یا ترمینال بپرس بهم خبر بده تا خرید کنم
بله سوال من هم همین هستش!یعنی ما اگر 28 تومان از شما خریداری کنیم.در صورت استفاده درست هیچ وقت تمام نخواهد شد؟سلام، شما نوشتید این قارچ هیچوقت تموم نمیشه و میتونید تکثیر کنید ولی روشش رو نگفتید یا من ندیدم؟
و ببخشید من عربیم ضعیفه مرحله "تلقیح" یعنی چی؟
http://forum.persiantools.com/attachments/99788192605706134743-jpg.423438/