vahidrotab
Registered User
می خوام، تبریز، زمان ارسال و هزینه های ارسال (هر دو روش)؟
سلام.اگه واقعا محصولات بازار کفیر اصل باشند از نظر مزه و غلظت در درجه پایین تری قرار داره.درود
نظرتون راجع به دوغ های کفیر موجود در بازار چیه و این محصولات از نظر کیفیت چقدر با محصولات موجود در بازار متفاوته؟
ارسال شد.می خوام، تبریز، زمان ارسال و هزینه های ارسال (هر دو روش)؟
نخیر کاملا سالم میرسه.داش داخل حمل و نقل براش مشکلی پیش نمیاد؟
ججوریاس؟
سلام.لینکی ازش دارین؟سلام، لطفا روش درست کردن "آب کفیر" را بنویسید تا از این مزیت هم استفاده کنیم:
آب کفیر رو تو یه سایت خارجی دیدم نوشته بود که گفتم اگه شما اطلاعاتی دارید بگید. ممنون
ترجمه:
آب کفیر در آب وشکر در دمای خانه به مدت 24-48 ساعت قرار داده و میوه های خشک مثل انجیر یا کشمش در داخل آن تخمیر سپس دوباره ....
سایت:سلام.لینکی ازش دارین؟
در مورد قارچش چیزی نگفته بود، پس اگه اینطوری باشه کلا یه چیز دیگس با قارچ کفیر شیر نمیشه درست کرد احتمالا.من در مورد آب کفیر مطالعه داشتم قبلا .
کلا قارچش با قارچای میلک کفیر فرق داره و شبیه شیشه هست و بهش میگن واتر کفیر .
درسته . کلا فرق دارهدر مورد قارچش چیزی نگفته بود، پس اگه اینطوری باشه کلا یه چیز دیگس با قارچ کفیر شیر نمیشه درست کرد احتمالا.
این قارچ کفیر آب هم تو ایران نیست احتمالا، چون تو هیچ سایت فارسی مطلبی درموردش نیست.
سلام دوست عزیز.سفارش شماهم دیروز با تیپاکس ارسال شد.من سه شنبه هفته گذشته مبلغ رو بحساب شما واریز کردم.
فرمودید چهارشنبه یا شنبه ارسال میشه.
دیروز هم پ.خ زدم که ببینم ارسال شده یا خیر جواب ندادید!
عزیز بذار حداقل 36 ساعت بمونه کفیر.چون تو راه بوده چند روزه یکم نامنظم شده تخمیرشسلام . کفیر و کامبوچای بنده هم رسید .
ممنون از جناب محبی
-------------------
فقط چند سوال داشتم :
1 - من کفیرارو انداختم تو یه لیتر شیر درون ظرف شیشه ای 14 ساعت موند اصلا چیزی نشده بود ! کمی شیر بو میداد فقط و بوشم زیاد خوشایند نبود !
(محیط هم تاریک بود کاملا و درب هم نیمه باز دقیقا مانند توضیحات ... )
2 - ممکنه هر 4 تکه کامبوچا رو بریزم تو یه ظرف ؟ چون یه ظرف 4 لیتری رو داشتم از قبل ...
کل شرایط در پست اول توضیح داده شده #1من میخوام شرایط رو پ خ کن
سلام.قیمت کفیر در حال حاضر 28 تومن.ارسال از طریق باربری و تیپاکسسلام...
جناب هزینتون و طریقه ارسال واسه تهرانو می خواستم...
تشکر.
1.میشه از شیشه رب یا سس با قطر 8-12 سانت هم اسفاده کرد.ممنونم از پاسخ . برادر فقط یه ظرف چهار لیتری موجود دارم متاسفانه . مشکلی ایجاد نمیشه برای بار اول هر چهارتارو بزارم تو اون ظرف بنظرتون؟
هر کامبوچا چند بار قابل استفادست؟
بعد از استفاده اول هر چهار تارو بریزم دور؟
.......
یکیم حجم ظرف کفیر هم چهار لیتره که توش یه لیتر شیر میزارم اون سه لیتر خالی مشکلی ایجاد نکنه؟!
.......
یکیم چقدر طول میکشه باز به حالت عادی برگرده کفیر؟ هر روزم استفاده خواهم کرد؟
.......
در صورتی که برگرده حالت عادی دوازده الی هجده ساعت تخمیر میکنه؟
.......
یکیم این شیر 36 ساعت تا 48 ساعت میمونه خراب نمیشه؟!
تو خونه نمیخورن میگن شیر اونقد بمونه خراب میشه .
نظرتون چیه؟
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
شما الان با توجه به بروشور دونه های کفیر رو جدا کنید و طعم کنید ببینید چطور شده دوغش اگه خوب باشه مصرف کنید اگه خوشایند نباشه نه چون همیشه برای بار اول مطلوب نمیشه.سلام .
ممنون از پاسختون
داداش شما فرمودید که بزارم حداقل 36 ساعت تو شیر باشه .
الان بیش از 40 ساعته که توی شیر هستش و کاملا معلومه آب شیر بالا جمع شده و ماده ای غلیظ زیر ظرف شیشه ای.
------------
1 - الان حرفم اینه که درشو وا کردم و بو که کردم هنوز اون بوی مورد انتظار من از کفیر رو نداشت (و همون بوی ناخوشآیند شیر رو که گفته بودم قبلا) میده . چون قبلا کفیر مصرف کردم و اون بوی نفیسی که کفیر میده رو هنوز نداره (و بوی خوبی نداره )
------------
2 - آیا باید بیشتر صبر کنم تا بوی کفیر بده؟
یا عبارت دیگر ، آیا با گذشت زمان بیشتر اون طعم و بوی کفیر رو خواهد گرفت ؟
چون نگرانم قارچا تبر اثر زیاد موندن تو شیر از بین برن ...
-----------
3 - برای اینکه کفیرم گازدار بشه باید در شیشه رو ببندم ؟
Sent from my SM-G900H using Tapatalk