سلام بنده در این مدت که قارچ رو خریداری کردم چند تا نکته رو بعنوان تجربه کوتاه عنوان میکنم
شیر فله ای که خریداری میکنم بهتر از شیرهای پاکتی جواب میده شیرهای پاکتی رو که میزنم دوغش ته مزه شیر داره که خوشایند نیست.شیرهای پاکتی احتیاجی به جوشیدن ندارن چون وشیده شده هستن.در شیرهای فله ای حتما دقت کنین بعد از جوشاندن حتما حتما بزارید ابتدا هم دمای محیط بشه بعد قارچ رو بهش اضافه کنین اگر دماش زیاد باشه محصول خوبی از اب درنمیاد
مقدار شیر رو دقت کنین .ابتدای کار که قارچ رو دریافت میکنین اون برای یک لیتر یا کمی کمتر مناسب است اگر مقدار شیر بیشتر باشه حالت ترشی نمیده
دمای زیاد اتاق و مقدار بیشتر قارچ-یا به تناسب ممقدار کمتر قارچ باعث ترش شدن بیشتر میشه
الان دیگه تقریبا قلقش تو دستم اومده و دوغ های خوبی در میارم .حتما حتما بهش نعناع و گل و نمک بهش اضافه کنین خیلی خوش طمعم تر میشه.