• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
من فکر کنم یکسال میشه که کفیر استعمال میکنم! عالیه مخصوصا توش سبزی خشک یا درار!(نمک سبز) بریزید عالیه!
یک مورد فقط هست اینکه قبلا قواریچ! بصورت در هم تنیده و مجتمع بودن الان از هم جدان نمیچسبن بهم ولی تخمیر میکنن مشکلی نداره؟
ممنون

:general707::general404::general404: استاد این قواریچ !!!!! جمع مکسر قارچ بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

125

Registered User
لایک‌ها
79
قارچ کفیر من هم رسید
یه بار دوغ زدم باهاش بد نشد و قل قل میزد و برای بار اول خوب بود.
امروزم زدم برای بار دوم تا ببینم چی میشه
قارچشم به نظر من که رشد کرده بودن و تپل شده بودن :)

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
سلام بنده در این مدت که قارچ رو خریداری کردم چند تا نکته رو بعنوان تجربه کوتاه عنوان میکنم
شیر فله ای که خریداری میکنم بهتر از شیرهای پاکتی جواب میده شیرهای پاکتی رو که میزنم دوغش ته مزه شیر داره که خوشایند نیست.شیرهای پاکتی احتیاجی به جوشیدن ندارن چون وشیده شده هستن.در شیرهای فله ای حتما دقت کنین بعد از جوشاندن حتما حتما بزارید ابتدا هم دمای محیط بشه بعد قارچ رو بهش اضافه کنین اگر دماش زیاد باشه محصول خوبی از اب درنمیاد
مقدار شیر رو دقت کنین .ابتدای کار که قارچ رو دریافت میکنین اون برای یک لیتر یا کمی کمتر مناسب است اگر مقدار شیر بیشتر باشه حالت ترشی نمیده
دمای زیاد اتاق و مقدار بیشتر قارچ-یا به تناسب ممقدار کمتر قارچ باعث ترش شدن بیشتر میشه
الان دیگه تقریبا قلقش تو دستم اومده و دوغ های خوبی در میارم .حتما حتما بهش نعناع و گل و نمک بهش اضافه کنین خیلی خوش طمعم تر میشه.

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
من حدود 7-8 ماهی هست که از کفیر استفاده میکنم ، فقط اون اولا قارچها بزرگ تر بودن و تولیدشون بیشتر بود هر دو سه هفته یک بار دو برابر میشد ! الان قارچها ریزتر شدند و سرعت تولیدشون هم کم شده شاید هر سه ماه دو برابر شه ! چرا ؟ رو کیفیت ماست تولیدی اثر نمیزاره ؟ چه کنم که درست شه ؟

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام
من حدود 7-8 ماهی هست که از کفیر استفاده میکنم ، فقط اون اولا قارچها بزرگ تر بودن و تولیدشون بیشتر بود هر دو سه هفته یک بار دو برابر میشد ! الان قارچها ریزتر شدند و سرعت تولیدشون هم کم شده شاید هر سه ماه دو برابر شه ! چرا ؟ رو کیفیت ماست تولیدی اثر نمیزاره ؟ چه کنم که درست شه ؟
سلام دوست عزیز. ریز شدن دونه ها به عوامل زیادی بستگی داره:میزان سختی اب،نحوه جداسازی،چربی شیر ،دمای محیط و...

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز. ریز شدن دونه ها به عوامل زیادی بستگی داره:میزان سختی اب،نحوه جداسازی،چربی شیر ،دمای محیط و...
سلام
خوب برادر حالا چیکار کنم که مشکل حل شه ؟ امکانش هست قارچا دوباره قوی بشن ؟
معمولا 24 ساعت تو شیره و 3 دو سه روز تو یخچال !
شیر هم همیشه شیر فله ای هست .
وقتی میخوام قارچا رو از شیر در میارم همونجوری میریزنم تو یه لیوان آب که از دستگاه تصفیه کن می گیریم (بدون جونشوندن آب) و معمولا یه قاشق ماستم میریزم روش
وقتی میخوام دوباره بریزم رو شیر هم یه زره آب تصفیه شده میریزم روش و میشورم و میریزم تو شیر
مرسی

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام
خوب برادر حالا چیکار کنم که مشکل حل شه ؟ امکانش هست قارچا دوباره قوی بشن ؟
معمولا 24 ساعت تو شیره و 3 دو سه روز تو یخچال !
شیر هم همیشه شیر فله ای هست .
وقتی میخوام قارچا رو از شیر در میارم همونجوری میریزنم تو یه لیوان آب که از دستگاه تصفیه کن می گیریم (بدون جونشوندن آب) و معمولا یه قاشق ماستم میریزم روش
وقتی میخوام دوباره بریزم رو شیر هم یه زره آب تصفیه شده میریزم روش و میشورم و میریزم تو شیر
مرسی
هیچ نیازی به شستشوی دونه ها نیست.سعی کنید دونه های قارچ خیلی در تلاطم نباشن.

navid_x66

Registered User
لایک‌ها
128
سلام دوست عزیز .
بنده فقط 20 گرم قارچ می خوام و به بروشور و مطالب آموزشی نیازی ندارم . لطفا هزینه + پست رو برام پ.خ کنید . ممنون

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
هیچ نیازی به شستشوی دونه ها نیست.سعی کنید دونه های قارچ خیلی در تلاطم نباشن.
اگر قارچها رو نشونریم ، این ماستی که به دونه ها چسبیده (توی بطری آب تو یخچال) مشکل ساز نمیشه؟ ممکنه یه مقدار ماست مثلا یکی دو هفته دور یه دونه کفیر باشه !

s_soheil

Registered User
لایک‌ها
153
سلام
داد ما سه نفریم مصرفمون هم بالاس
اگه میشه در مورد مقدار راهنمایی کنید

SHAM

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
دوست عزیز پیغام خصوصی 2 روز قبلم بدستتون رسید؟
سفارش کفیر داده بودم

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
اگر قارچها رو نشونریم ، این ماستی که به دونه ها چسبیده (توی بطری آب تو یخچال) مشکل ساز نمیشه؟ ممکنه یه مقدار ماست مثلا یکی دو هفته دور یه دونه کفیر باشه !
نخیر مشکلی بوجود نمیاره.
سلام
داد ما سه نفریم مصرفمون هم بالاس
اگه میشه در مورد مقدار راهنمایی کنید
سلام
منظور اعضای خانواده هستش یا سه خانواده مجزا؟
برا پروستات مناسبه؟ برا پدر بزرگم میخوام
در حال عمومی برای سلامتی فوق العاده مناسبه.
سلام
دوست عزیز پیغام خصوصی 2 روز قبلم بدستتون رسید؟
سفارش کفیر داده بودم
سلام بله دوست عزیز.
روش ارسال به چه صورت باشه؟باربری یا تیپاکس؟

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
سلام .

یه سوال داشتم . مصرف زیاد نوشیدنی کفیر باعث حساسیت نمیشه ؟
چون مدتی بود برادر من هم از این نوشیدنی استفاده میکرد و جوش های زیر پوستی قرمز روی بدنش ایجاد شده بود و باعث خارش میشد و با قطع کردن مصرف کفیر این حالت از بین رفت .

میخاستم علتشو بدونم .
مرسی

Sent from my Samsung Galaxy S5 using Tapatalk pro

SHAM

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
دوست عزیز باربری با تجربه ارسال شما برای دوستان دیگه اگر سالم میرسونه
تشکر از شما

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
949
سلام .

یه سوال داشتم . مصرف زیاد نوشیدنی کفیر باعث حساسیت نمیشه ؟
چون مدتی بود برادر من هم از این نوشیدنی استفاده میکرد و جوش های زیر پوستی قرمز روی بدنش ایجاد شده بود و باعث خارش میشد و با قطع کردن مصرف کفیر این حالت از بین رفت .

میخاستم علتشو بدونم .
مرسی

احتمال داره ایشون به لبنیات حساسیت داشته باشه یا دلیل دیگه ای داشته باشه.
تابحال چنین موردی گزارش نشده.

safereg

Registered User
لایک‌ها
26
احتمال داره ایشون به لبنیات حساسیت داشته باشه یا دلیل دیگه ای داشته باشه.
تابحال چنین موردی گزارش نشده.
خیلی ممنونم . من خودمم تعجب کردم چون روزی دو سه لیوان مصرف میکنم و هیچ مشکلی برام پیش نیومده .

راستی چه سبزی ها و عرقیاتی رو توصیه میکنید توی دوغ کفیر بریزیم تا خوش طعم تر بشه ؟

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
آقا این کفیرای من بعد از 7-8 ماه خیلی ضعیف شدن ، اصلا رشد نمی کنن ! دونه ها هم ریز شدن . فک کنم برا اینه که هفته ای سه چهار روز تو یخچال تو اب بود. راهی واسه قوی تر کردنشون هست یا بهتره دوباره سفارش بدم ؟!

بالا