برای بار دوم از مقدار شیر کمتری استفاده کنید (حدود یک لیتر)ممنون از پاسختون .
جدا کردم طعمش ترش و گازدار نبود و شیرین و یا بی طعم بود .
با اینکه حدود چهل و یک ساعت کفیر توی شیر بود ولی اون طعم ترش و گازدار رو که مورد انتظارم بود نداشت .
قارچا هم کمی افزایش پیدا کردن که کاملا محسوسه .
.....
توی بروشور نوشته شده که تا 72 ساعت میشه نگه داشت . مشکلی ایجاد نکنه ؟
.....
در ضمن من طعم شیرینشو دوست ندارم و میخوام مثل کفیرای بسته بندی اون طعم و بوی خاص و گاز دار رو داشته باشه . چیکار بایستی انجام بدم دقیقا؟
مایع درون ظرفی که قارچ کفیر رو توش فرستاده بودید اون بوی خوش آیند کفیر رو داشت ولی طعمش بشدت ترش بود و مانند سرکه بود .
Sent from my SM-G900H using Tapatalk
به احتمال زیاد برای بار دوم طعمش بهتر میشه.