سلام.روش خاصی نداره همزمان با تولید نوشیدنی کفیر قارچ ها هم تکثیر خواهند شد.سلام، شما نوشتید این قارچ هیچوقت تموم نمیشه و میتونید تکثیر کنید ولی روشش رو نگفتید یا من ندیدم؟
و ببخشید من عربیم ضعیفه مرحله "تلقیح" یعنی چی؟
http://forum.persiantools.com/attachments/99788192605706134743-jpg.423438/
بله.قارچ خریداری شده اگر صحیح مصرف بشه همیشگی هستش.بله سوال من هم همین هستش!یعنی ما اگر 28 تومان از شما خریداری کنیم.در صورت استفاده درست هیچ وقت تمام نخواهد شد؟
آیا این قارچ ها تاریخ مصرف دارند؟نحوه استفاده در محصول خریداری شده بوسیله تیپاکس موجود هستش؟
ارسال شد.شرایطشو برا منم بفرستید
در روش پرداخت اینترنتی 800 تومن کارمزد سیستم اضافه میشه ولی کارت به کارت اینطور نیست و 28 تومنه.پرداخت اینترنتی مشکل داره . قیمت نهاییش 28800 تومنه ؟ کارت به کارت میکنم خدمتتون ...
مقدار ارسالی در ابتدا برای یک لیتر شیر کافیه که به مرور تکثیر میشه و میتونید مقدار شیر رو اضافه کنید.براي ٢٨٠٠٠ تومان چقدر كفير ميفرستيد
بنده زنجان.دوست عزیز کجایی ؟
بالا توضیخ دادم عزیز.براي ٢٨٠٠٠ تومان چقدر كفير ميفرستيد؟{2}
کدوم سوال دوست عزیز؟سلام دوباره، لطفا جواب سوال منو بده... خیلی واجبه، میخاستم یکم کفیر بگیرم ولی اول جواب سوالمو بده لطفا.
مقدار استاندارد ارسالی 25 الی 30 گرمه.داداش بیست گرم بیست تومنه؟
سفارش شما بعد تعطیلات ارسال خواهد شد.سلام به همگی، من این قارچو سفارش دادم، امیدوارم زودتر به دستم برسه. هرکی هم خواست میتونه درباره کمو کیفش بهم پخ بده...
سلام دوست من.سلام بهرام جان
این قارچای بیچاره ی من تو ماست تولیدی خودش بوده ( بعد اینکه از ماستش جدا میکردم یکمشو با آب میریختم تو بطری و اونجوری نگه داریش میکردم)
الان فک کنم بیشتر از یه ماه دیگه باهاش ماست نزدم ( تو یخچال و بطری روشن در بسته )
به نظرت مردن ؟؟
دوست من سالمه.منتها طولانی مدت درون آب یا شیر قرار ندین.سلام بهرام جان
همین الان شستمش
بوی ماست ترش میده ( نه خیلی ترشیده )
رنگشم مثه همون اول شیری ااا
سلام
دوست عزیز تو 2 دفعه آخری که زدم نصف یک لیتر آب در میاد؟
مشکل از کجاست؟
شیر پاکتی استفاده میکنم.
آخه تو این 7-8 ماه اولین باره که همچین اتفاقی میوفته!سلام
بخاطر شیر هست
اگه شیر محلی دارید که عالیه
اگه نه پر چرب پاک بخرید
صحبت دوستمون کاملا درسته البته گرمی هواهم بی تاثیر نیست.آخه تو این 7-8 ماه اولین باره که همچین اتفاقی میوفته!
بله عزیز.خواستید فردا هماهنگ کنید.شماره تماس در پست اول موجوده.عزیز حضوری میشه خرید؟
سلام
عزیزم من قارچها رو هفته ی دو بار تو شیر میزارم تقریبا باقی زمان تو آب توی یخچاله..معمولا بعد از هر یک روز که تو شیره ، 3-4 روز تو یخچال تو یه استکان آب معمولیه ، شیر اضافه نمیکنم ولی همون یه مقدار ماستی که به دورش چسبیده رو نمیشورم.
الان چند ماهه حس میکنم تکثیر قارچها کم شده. امکان داره قارچها ضعیف شده باشند / واسه قوی شدنشون چکار کنم؟
و اینکه من واسه گذاشتن قارچا داخل یخچال از آبی که از آب شیرین کن می گیریم استفاده میکنم و اونو نمیجوشونم. واقعا نیاز هست که آب رو چوشوند؟ ینی اینقدر تاثیر داره !؟
سلام عزیزم.شرمنده دیر شد.سلام، قارچها به دستم رسید، تمام خصوصیات یه قارچ سالم و سرحالو داشت (سفید، لیز، بوی مطبوع ...) ممنون از بهرام خان...
چند تا سوال که تو پستای قبلی گشتم پیدا نکردم:
1- اول اینکه من اولین بار قارچها رو یکدفعه درون شیر سرد یخچال ریختم، آیا مشکلی براشون پیش نمیاد؟
2- برای تاریکی بیشتر میشه از یک پارچه استفاده کرد؟
3- جایی خوندم چربی شیر محلی رو باید گرفت چون برای قارچ ضرر داره، اما اینجا میبینم که شیر چرب توصیه میشه، کدام روش درسته؟
سلام دوست عزیزسلام هم زبونی
منم میخاستم قارچ کامبوجا و کفیر رو تهیه کنم .
به ازای واریز مبلغی که گفته شده ، چه مقدار کفیر و چه مقدار کامبوجا ارسال میشه ؟
بروشور راهنما برای هردو هم ارسال میشه درسته ؟
موقع ارسال صدمه نبینن ؟
سوالی داشتم میتونم باهاتون تماس بگیرم پس از خرید ؟
ممنونم
خواهش میکنم ممنون از لطفتون.ممنون از پاسختون
واقعا دارید خدمت بزرگی به جامعه میکنید .... من به نوبه خودم از شما متشکرم
میشه بگید کفیرش دقیقا چند گرمه و واسه چند لیتر شیر جوابگو هستش اون مقدار ؟
در ضمن اون مبلغی که نوشتید همراه با هزینه ارسالش میشه 44700 تومان آقای محبی ؟
قارچ ها از نژاد دانه درشته یا دانه برنجی ؟
من چند سال پیش داشتم ولی مرد ....