• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

AminAmiripour

Registered User
تاریخ عضویت
18 آگوست 2013
نوشته‌ها
105
لایک‌ها
1
محل سکونت
اصفهان
داداش من کلا به خرید اینترنتی اعتقادی ندارم(راستیاتش یکم بد دلم).شما میشه بگی کجایی که ما ازت حضوری بخریم؟
 

azad2012

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 می 2013
نوشته‌ها
24
لایک‌ها
0
سلام
من براي اولين بار از قارچ كفير استفاده كردم و تقريبا 28 ساعت داخل شير بود
شير تقريبا شبيه ماست شده بود ولي يه خورده شل تر اما از گاز و مزه ترش هيچ خبري نبود بايد چند ساعت بذارم تا بقل دوستان قل قل بزنه چون من از دوغ ترش خوشم مياد
دوغشم درست كردم اما بقول آشپزا بهم دست نداده بودن و تقريبا آب و ماست از هم جدا بودند
در ضمن يه سوال ديگه داشتم ميشه براي توليد نوشيدني کامبوجا از خمره هاي سفالي استفاده كرد كه قديم توش شور و ترشي درست مي كردند.
در ضمن 1.5 ليتر درست كردم الان دو روزي هست. قارچ رفته اون پايين ظرف و اصلا بالا نيومده در ضمن از كجا بفهميم كه شربت کامبوجا درست شده يا نه
باتشكر فراوان
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام
من براي اولين بار از قارچ كفير استفاده كردم و تقريبا 28 ساعت داخل شير بود
شير تقريبا شبيه ماست شده بود ولي يه خورده شل تر اما از گاز و مزه ترش هيچ خبري نبود بايد چند ساعت بذارم تا بقل دوستان قل قل بزنه چون من از دوغ ترش خوشم مياد
دوغشم درست كردم اما بقول آشپزا بهم دست نداده بودن و تقريبا آب و ماست از هم جدا بودند
در ضمن يه سوال ديگه داشتم ميشه براي توليد نوشيدني کامبوجا از خمره هاي سفالي استفاده كرد كه قديم توش شور و ترشي درست مي كردند.
در ضمن 1.5 ليتر درست كردم الان دو روزي هست. قارچ رفته اون پايين ظرف و اصلا بالا نيومده در ضمن از كجا بفهميم كه شربت کامبوجا درست شده يا نه
باتشكر فراوان

سلام عزیز.پاسختون رو ارسال کردم.
 

g0dsend313

Registered User
تاریخ عضویت
9 آگوست 2007
نوشته‌ها
3,561
لایک‌ها
310
محل سکونت
شیراز
عزیز مدت نگه داری نوشیدنی کفیر چقدر هست ؟(تاریخ مصرف)
 

moosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
0
لطفا شرایط خرید و هزینه قارچ و ارسال.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
لطفا شرایط خرید و هزینه قارچ و ارسال.

ارسال شد دوست من.

عزیز مدت نگه داری نوشیدنی کفیر چقدر هست ؟(تاریخ مصرف)

شما اگه بعد از جداسازی مقدار خیلی کمی نمک اضافه کنید تا حدود 2-3 هفته امکانش استفاده هست ولی کمی ترش میشه نوشیدنی.
 

moosh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
0
دوست عزیز فقط قیمت کفیر را گفتی ولی من کامبوجیا هم میخواهم.لطفا قیمت ان را هم ارسال کنید.ایا امکان ارسال هر دو با یک محموله تیپاکس را دارید؟راستی مصرف هر دو این قارچها با هم ضرری ندارد؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوست عزیز فقط قیمت کفیر را گفتی ولی من کامبوجیا هم میخواهم.لطفا قیمت ان را هم ارسال کنید.ایا امکان ارسال هر دو با یک محموله تیپاکس را دارید؟راستی مصرف هر دو این قارچها با هم ضرری ندارد؟

ارسال شد.
 

ramin_m

Registered User
تاریخ عضویت
22 آگوست 2012
نوشته‌ها
248
لایک‌ها
35
من مبلغ خرید هر دونوع قارچ رو پرداخت و اطلاعات رو براتون پخ کردم.
ایشون خیلی با حوصله جواب تمام سوالاتم رو دادن. تشکر میکنم
 

old_boy

Registered User
تاریخ عضویت
13 اکتبر 2013
نوشته‌ها
391
لایک‌ها
659
محل سکونت
KermanShah
داداش نحوه پرورش و هزینه ارسال به کرمانشاه ؟
 

siavashb7

Registered User
تاریخ عضویت
25 می 2013
نوشته‌ها
233
لایک‌ها
66
اقا من میخام کارگاه تولید دوغ کفیر بزنم با یکی از دوستان
میخام بدونم کیفیت قارچ ها و نوعشون فرق داره ؟
نکات بهداشتی و ایناش چیه ممکنه در شرایتی قارچ ها سم هم تولید کنند
و اینکه برای شروع کار 10 میلیون کافیه یا بیشتر از اینا هزینه داره
10 میلیون رو فقط برای وسایل کارگاه و خط بسته بندی عرض کردم

لطفا راهنمایی کنید روند کار به چه صورت هست
و اگر سی دی اموزشی موجود هست معرفی کنید
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
اقا من میخام کارگاه تولید دوغ کفیر بزنم با یکی از دوستان
میخام بدونم کیفیت قارچ ها و نوعشون فرق داره ؟
نکات بهداشتی و ایناش چیه ممکنه در شرایتی قارچ ها سم هم تولید کنند
و اینکه برای شروع کار 10 میلیون کافیه یا بیشتر از اینا هزینه داره
10 میلیون رو فقط برای وسایل کارگاه و خط بسته بندی عرض کردم

لطفا راهنمایی کنید روند کار به چه صورت هست
و اگر سی دی اموزشی موجود هست معرفی کنید

دوست من شما اگر بخوای بصورت صنعتی راه اندازی کنی بالای 25 میلیون سرمایه نیاز داری.
ولی تولید به روش سنتی سرمایه آنچنانی نیاز نداره.
هرکدوم مزایا و معایبی دارند مثلا در مورد تولید به روش سنتی :ظرفیت تولید محدود - سرمایه کم - خواص و طعم بسیار بهتر محصول - نیازمند نیروی کار و...
نیاز بود تماس بگیر راهنمایی می کنم.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوستانی که هردوقارچ را همزمان سفارش دهند از تخفیف ویژه برخوردار می شوند.
 
بالا