• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش قارچ کِفیر - Kefir و کفیرآب (اکسیرسلامتی،درمان بیماری ها)

sina_oonline

Registered User
تاریخ عضویت
26 آگوست 2007
نوشته‌ها
168
لایک‌ها
71
محل سکونت
من مهم نیس تو که تو قلبمی
سلام دوستان
من هم از طریق یکی از آشناهامون در شرکت کاله این قارچو تهیه کردم .مطمئن باشید دوغی که با این قارچ تهیه کنید خوشمزه ترین دوغی میشه که در عمرتون میل کردید.
خرید این محصولو به همه توصیه می کنم
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سفارش آقایان اسماییل زاده،سماک،بختیاری،خالقی،حسینی،رامه،خدادادی امروز ارسال شد.

فردا و نهایتا" پس فردا به مقصد میرسه.

پوزش من رو بابت تاخیر بوجود آمده بپزیرید.
 

ariana-bia2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
2 سپتامبر 2013
نوشته‌ها
22
لایک‌ها
0
من تا حالا کفیر نخوردم-چه مزه ای داره
 

Cyberlife

Registered User
تاریخ عضویت
28 مارس 2009
نوشته‌ها
1,517
لایک‌ها
624
محل سکونت
MACS0647-JD
من دو ماه پیش از آقای محبی این قارچ رو گرفتم و تا الان 10 برابر شده

اگر کفیر رو با شیر محلی درست بکنین، وقتی مقدار قارچها زیاد باشه مزش نسبت به وقتی که مقدار

قارچها کم باشه، خیلی تفاوت داره و مقدار زیاد قارچها باعث غلیظتر شدن و بهتر شدن مزه کفیر میشه

بنابراین اگه تازه این قارچ رو گرفتین و مزش خوب نیست باید یک مدت صبر کنین تا تعداد قارچها زیاد بشه

و بعد از گذشت 2 ماه که قارچها قوی شدن میتونین مزه واقعی کفیر رو احساس کنید که خیلی خوشمزه

است، فقط وقتی من کفیر رو میخورم نمیدونم چرا بعد از گذشت 1 ساعت خیلی تشنه ام میشه و باید

مقدار زیادی آب بخورم، نمیدونم بقیه هم این مشکل رو دارن یا نه ؟
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
برای 1/5 لیتر شیر چقد کفیر لازمه؟

از نوع قارچی که من دارم 15الی40گرم.

من یه بیست روزی هست کفیر تو شیر گذاشتم و تعویض نکردم. به نظرتان خراب شده؟

Sent from my C6602 using Tapatalk 2

عزیز خواهشا با این موجودات بامهر و محبت رفتار کنید!سریعا" نسبت به جداسازی اقدام کنید اگر بوی بد و تغییر رنگ نداده باشه(اکثرا صورتی) سالمه.
اگر خودتون وقت و حوصله ندارین به یکی از ار اقوام و آشنایان محول کنید.

سلام
یه سوال
قارچ کفیر چه جوری تهیه میشه ؟
شیمیایی هست ؟یا طبیعی ؟

بنده بصورت سفارشی از مهد این قارچ یعنی روسیه وارد کردم.مطمئنا" طبیعی رشد می کنه.
 
  • Like
Reactions: ugi

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
حاجی سلام
یه سوال
این دوغی که من تولید کردم
دون دون شده و یه بوی ترشیدگیه داغونی میده!!!!
36 ساعت گذاشتم موند
به نظر شما مشکل از کجاس؟؟؟؟؟؟

احتمالا حین عملیات تخمیر تکون دادین.اگه محیط گرمه کمتر از 30ساعت برداشت کنید.

هنوز قارچ زنده ی قفقازی موجود دارید؟
من عاشق کفیر کاله ام
حالا که خوندم اصلا طعم طبیعیش یه چیز دیگه است، سراپا شوق و ذوق شدم!!! ِd

من از طعم دوغ و شیر بدم میاد ولی کفیر یه چیز دیگه است

ارسال شد.

عزیز من اهوازم وقتی ارسال کنید چند روزه میرسه دستم؟

از زمان ارسال 2-3 روزه میرسه.
 

ramin287

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2005
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
0
سلام . آقا بهرام بسته ما هنوز نرسیده . محبت کنید رسیدگی کنید .
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام . آقا بهرام بسته ما هنوز نرسیده . محبت کنید رسیدگی کنید .

جناب رامه 10بار باربری 5بار خود من تماس گرفتیم پاسخ ندادین بسته دوباره از گرمسار برگشت خورد.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
دوست عزیز من قصد خرید داشتم ولی چند بار تاپیک تون رو باز میکنم هردفه گرون تر می کنید میشه دلیل شو بپرسم 20 تومان با 39 خیلی فرق داره

دوست من با توجه به کمبود قارچ و افزایش هزینه مواد مصرفی تصمیم گرفتیم بصورت موقتی قیمت رو افزایش بدیم.
پیشنهاد می کنم تا زمان افزایش مقدار قارچ از کامبوجا استفاده کنید.

سلام
من تا جایی که متوجه شدم
1-شیر رو باید جوشاند
2- دمای شیر با 22 برسه
3-قارچ رو بهش اضافه کرد
4- 24 ساعت بمونه تو تاریکی
5- از صافی ردش کرد
6- بقیش رو نمی دونم توضیح بدید
درضمن می خواستم بدونم چند گرم قارچ می فرستید و برای چه مقدار شیر لازمه
ممنون

سلام.
شیرهای پاستوریزه نیاز به جوشاندن ندارند.تامرحله 5 درسته.درمرحله بعدی مقداری به مایع بدست امده آب و نمک اضافه می کنم و بعد از سرد شدن آمده مصرف می باشد.
قارچی که داخل صافی مونده میتونم برای تخمیر بعدی به شیر اضافه کرده یا داخل یخچال طبق شرایط خاص نگه داری کنیم.به همین سادگی!
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
عزیز من اولین بار 36 ساعت گذاشتم تا عمل تخمیر انجام بشه .
بره بار دوم 24 ساعت گذاشتم ولی تو هر دو مرتبه ترشیش خیلی کم شده بود . علتش چیه ؟

شاید مقدار شیر زیاده کم کنید.

سلام
آقا بهرام شمارتونو واسم پ خ کنید
کارم واجبه


ظرفیت صندوقت تکمیل شده.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
آقا من 24 ساعت کمتر هم وقتی درشو باز می کنم
یه بوی ترشیدگی داغونی میده
چرا؟؟؟؟؟؟؟

آقا بهرام
میشه لطفا از مراحل تهیه تون یه عکس بگیرید بزارید هم برای بقیه خوبه
هم من شاید فهمیدم مشکل از کجاس!!!

الانم من فقط دارم بهشون شیر میدم رشد کنن ببینم بزرگ بشن بچه های خوبی میشن یا نه!!!

شما مراحلی که انجام میدین رو بفرمایید بگم مشکل کجاست.
 

saeedoffice

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژانویه 2013
نوشته‌ها
1,038
لایک‌ها
75
سلام
با اجازه ی آقا بهرام عزیز

دوستان برای ترش شدن کفیرتو باید دو کار انجام بدید
شیر رو یکم از دمای معمولی گرم تر باشه
یه جوری باشه که دستتونو نسوزونه و ولرم هم نباشه
یه کوچولو داغ باشه کافیه
خیلی داغ باشه قارچتون میمیره
پس خود شیر وقتی یه مقدار داغ بود قارچ هارو اضافه کنید(زیاد نباید داغ باشه)
بعد بجای 24 ساعت بزارید 34 ساعت بمونه یا بیشتر
مثلا من یه بار شب ریختم توی شیر و فردا شبش حوصله نداشتم برش دارم موند صبح که همش زدم میجوشید از شدت ترشی
فقط دوستان بازم تاکید میکنم زیاد داغ نباشه
مواظب قارچهاتون باشید و باهاشون مهربون باشید

ببخشید زیاد شد نوشتم
آقا بهرام ایشالا سالم و سلامت باشی
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
البته افزودن قارچ به شیر با دمای بالا رو بنده توصیه نمی کنم.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
سلام
در قبال ۳۸ تومن چند گرم قارچ می فرستید؟

دوست عزیز مقدار قارچ اصلا مهم نیست.اینطور نیست که هرچه مقدار قارچ بیشتر باشه محصول نهایی بهتره!

مقدار قارچ کفیر ارسالی توسط بنده20الی 25 گرمه که نشونه کیفیت فوق العاده بالای قارچه چون براحتی میتونه 1 لیتر شیر رو تخمیر کنه و شما میتونید در مدت کمی چندین برابر مقدار اولیه قارچ داشته باشید.

بره من از 1 لیتر شیر بیشتر از نصفش آب داد بقیش هم کفیر خیلی غلیظی بدست اومد .
حالا موندم قارچ هارو چطوری ازش جدا کنم .
پیشنهادی بره جداسازی دارید ؟

قبل از جداسازی داخل ظرف با قاشق چوبی کامل هم بزنید و ابتدا از صافی دونه درست رد کنید سپس ریز کارتون ساده میشه.
 

Bahram241

همکار بازنشسته
فروشنده معتبر
تاریخ عضویت
1 آپریل 2010
نوشته‌ها
4,678
لایک‌ها
949
محل سکونت
زنجان
عزیز عادیه!
اگه آبکش بزرگ تر دارین چه بهتر اگه که نه تو همین آبکش 5دقیقه بصورت دورانی و لرزشی تکون بدی ماست ها میریزه و قارچ میمونه.
البته ایجاد ماستی به این سفتی بیانگر کیفیت مطلوب قارچه.
 

ramin287

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
4 ژوئن 2005
نوشته‌ها
26
لایک‌ها
0
آقا بهرام شمارتونو واسم پ خ کنید
 

Ferroid

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
23 آگوست 2013
نوشته‌ها
4
لایک‌ها
0
با سلام خدمت کفیر داران مقیم پی تی،

من از کفیرام خیلی رازیم فقط یه مشکلی که هست اینه که خیلی دیر رشد میکنن، از وقتی خریدم فکر کنم فقط 1.5 برابر شده باشن، شیر خوب بهشون میدم، ماست خوب هم میگیرم، مال شماها هم با همین سرعت رشد میکنه؟
 
بالا