من 6 ماه پیش این قارچ رو از ایشون خریدم.
اعجاز به معنی حقیقی درون این موجود لطیف بسیار محسوس هست.
نوشته ها وفیلمهای زیادی رو دیدم وخوندم ودرنهایت اثرات کفیر رو دیدم وحس کردم.
در یکی از فیلمهای یوتیوب شخصی اظهار کرد که این قارچ پروتیین شیر(کازیین) رو تبدیل به پروتیین وی(whey) میکنه، در بتدا تعجب کردم ! اما پس از چندماه مصرف کفیر کاملا اثرات وی(whey) رو بر روی عضلاتم حس کردم چون سالهاست که بدنسازم.
کفیر رو بعنوان دارو به یکی از بستگان که مبتلا به سرطان کبد بود و بسیار حال وخیمی داشت بطوری که حافظه و کنترل بدن رو از دست داده بود ،دادم. وایشون در حال حاضر کاملا سالم و نرمال به زندگی ادمه میدن درحالی که پزشکان نهایت عمر ایشون رو یک ماه قبل از خوردن کفیر اعلام کرده بودن.
کفیر رو به دونفر از بستگان که از شدت دیابت چند ساله انسولین تزریق میکنن دادم که پس از مصرف یکماه قند خونشون به حالت نرمال برگشته وهم اکنون نیازی به تزریق انسولین ندارند.
این نوشیدنی رو به مدت یکهفه ، برای بیمار قلبی بستری شده در بیمارستان بردم که هم اکنون در سلامتی کامل است درحالی که پزشک 40% قلب رو ناتوان معرفی کرده بود.
در این 6 ماه هرچه این قارچ زیاد شد به دیگران هدیه کردم چرا که باور دارم سلامتی انسانها با هیچ چیز دیگر قابلیت برابری ندارد.
فقط دو نکته مهم رو خود من در مورد کفیر برداشت کردم که تا به حال نه از کسی شنیده ام و نه جایی خوانده ام... یک: برداشت من از این نوشیدنی طبیعت سرد آن است، هر وقت خوردم بعد از آن میل شدید به عسل وخرما پیدا کردم.
دو: اگر در مدت سرما خوردگی از کفیر استفاده کنم ،سرما خوردگی ام شدیدتر میشود ، بر روی شخص دیگری هم همین اثر را داشت.
من این قارچها رو درون کفیر تولیدی خودشان و مقداری آب بدون کلر یکهفته در یخچال نگه داری میکنم و هفته ای یکبار 24 ساعت الی 48 ساعت درون شیر تازه جوشیده کاملا خنک شده قرار میدهم. شیر به خوبی تخمیر میشود طعمی لذیذ و اثراتی معجزه آسا از خوردن این شیر تخمیر شده به واقع حس میکنم. قارچها نیز همیشه سفید و درحال رشد و تکثیر هستند.