- تاریخ عضویت
- 4 نوامبر 2005
- نوشتهها
- 4,518
- لایکها
- 1,150
بنده هم میخوام
مشخصات رو برام بفرستید
مشخصات رو برام بفرستید
salam dadash mishe baghimundeye gharcharo bade safi tu abe jush sard shode negah darim ta dobare azash estefade kard va ba shir ghati kard ???? in revalo ta cheghad mishe edame dad ?? ta key mishe inaro negah dasht ??? mishe ta moghe fased shodan in revalo anjam dado harruz dorost konim??
عزیز جان من میخوام
من سرم درد میکنه برای اینکارها هم حوصلشو دارم علاقشو
فقط من هیچی بلد نیستما باید یادم بندین
شماره حساب بفرست داداش من کرجم
یک سوال دارم . الان این ماست هست قارچ ؟ چند روزه میرسه به دستمون
سلام
خوب هستید
ممنون میشم شرایط رو برام بفرستید
صندوق پیامها رو درست کردم
ممنون
ارسال نشد داداش
مرسی از راهنماییتون . میشه طرز ارسالو برام پیام کنید ؟؟ با شماره حساب
اخه عنوان نوشتید قارچ کفیر در توضیحات فرمودید ماست و دوغ و... ! الان این قارچ هست یا لبنیات هست؟
سلام
اقا اگر موجودی تموم بشه دوباره کی میارید؟
با تشکر
بسته من رسید دستم
من نزدیکمون گاوداریه دو روز یبار شیر میخرم ازشون
تو 40 گرمی که فرستادین
یه لیتر شیر میریزم
تو یه کاسه شیشه ای بزرگ و پهن
دورشو میپوشونم میزارم تو کابینت زیرزمین
مشکلی نداره این کارها؟
دوست عزیز شرایط فرستادن به تهران و قیمتشم برای من بفرست..ممنونم.
من اولین برداشتمو کردم
اصن این قارچه ها چقدر باحالن
داداش قارچهارو بعد صاف کردن باید بشورم؟
یه سئوال این 45گرم رو تا چه زمانی میشه استفاده کرد؟\! یعنی تاریخ انقضاء دارن قارچها ؟!
بعد اونوقت قارچها کلا استفاده نشن یه مدت نگه داری بکنیم تا رشد بکنن مشکلی داره؟!!
و در آخر اینکه شرایط رو برای ما ارسال کنید ..
بهرام جان
با توجه به پست بالاییت یعنی لازم نیست که بعد حداکثر 48 ساعت شیر و که تخمیر شده و از قارچ جدا کنیم و بهش شیر تازه اضافه کنیم؟
تو همون مایع تخمیر هم زنده میمونن؟
بعد
میگم خونه ما مصرف شیر خیلی بالاس
بعضی وقتها که مثلا شیر و تو شیرجوش داغ میکنیم فرض کنید یک لیوان تهش میمونه سرد میشه اونو به شیر قبلی که قارچ توشه اتفاق خاصی نمیفته؟
آقا دستت درد نكنه، عجب قارچ هايي هستن اينا :lol: من به مرحله توليد انبوه رسيدم و كل خاندانو به شرط نگه داري درست اين موجودات زنده عزيز، دارم قارچ ميدم :goatee:
ممنون از شما
حاجی پول واریز شد.
لطفا بفرست
آقا این 45 گرم چجوریه؟ چقد میشه استفاده کرد؟ آیا میشه جوجه کشی کرد؟ :دی
ممنون
ترکیب میکروبی استارتر دانه کفیر شامل؛ لاکتوباسیلوس، استرپتوکوکوس، اسید لاکتیک و مخمر است که در دو کشت به صورت هفتگی و به مدت ۷ هفته شمارش میشوند.[۵] دانههای کفیر دارای خاصیت دائمی رشد و تکثیر هستند تا جمعیت آنها همیشه ثابت و پایدار بماند.[۵] ترکیبات دانههای کفیر به چند چیز حساس میباشند که در صورت تماس با آنها از بین رفته یا جمعیتشان کاهش مییابد:
فلزات (قرار گرفتن در مجاورت فلزات آنها را مضمحل میکند)
نور (این میکروارگانیسمها جهت تکثیر و عملکرد مناسب نیاز به تاریکی دارند)
هرگونه مواد پادزیست (حتی کلر موجود در آب لوله کشی شهری روی آنها تأثیر منفی دارد)
حرارت (دمای بالا تأثیر منفی بر آنها گذاشته و به سرحد داغی که برسد آنها را از بین میبرد)
عزیز . این آخرین نکته گفته شده حرارت .. الان اینی که میفرستید . این سمت ما خیلی گرمه !! چه کنیمش؟؟؟
تخفیفم داره دی"
چقدر از این قارچ معادل یک بطری یک ونیم لیتری دوغ میشه
سلام
قیمت لدفن
قیمت رو میشه پخ کنید؟ ۵۰ یا ۱۰۰ گرمشچند در میاد؟؟؟
سلام لطف کنید شماره حساب و نحوه تحویل درب منزل در تهران را بگید. فقط ما آخر ماه یه 4،5 روز مسافرتیم چه کنیم که قارچها نمیرن؟!
با سلام شرایط ارسال را برای من هم بفرستید . ممنون
سلام دوست گلم.. شرايط رو براي منم ارسال كن: شرايط+ مقدار قارچ ارسالي و قيمت و ...
يه سوالم دارم: حالا اين قارچ ها بالاي كوه هاي قفقاز دارن با شير رشد ميكنن؟؟ برام سواله كه اونجا تو اب ، رو خشكي و يا كجا داره رشد ميكنه كه ما اينجا بهش شير ميديم!؟
من هم استفاده کردم عالیه