1. این قارچ که رسید دستمون میتپونیمش تو شیر میزارمیش یخچال آیا یا کجا ؟
قارچ هارو بعد از جوشاندن شیر بهش اضافه کرده میذارین تو کابینت آشپزخونه یا جای تاریک دیگه
2.برای 40 گرمی که یمفرستی تو چقد شیر باس باشه ؟
برای استارت 1.5 لیتر.به مرور که قارچ ها رشد کرد مقدار بیشتری شیر اضافه می کنید.
در ضمن حتما" نباید 1.5 لیتر اضافه کنید مقدار کمتر هم(برحسب نیاز)میتونید اضافه کنید.
مثلا رفیق من تنها زندگی میکنه واسه خودش تو لیوان تهیه می کنه :دی
3.چه مدت باس باشه ؟
بستگی داره چه خواص و طعمی انتظار داشته باشین از 12 ساعت تا 3 روز
4.شیره که قارچ توش بوده رو میخوریم دوباره قارچارو میتپونیم تو شیر درسته ؟
اگه نیاز به تهیه کفیر نداشتین میتونید به مدت نهایتا:3 هفته قارچ هارو توی آبجوشیده سرد شده تو یخچال نگه دارین
5.بعد از کجا بفهمیم قارچه بالعه نابالعه به سن قانونی رسیده یا نه ؟
فرایند پیچیده ایه.برای فردی که مثلا میخواد به دوست آشنا بده زیاد مهم نیست ولی برای شخصی مثل من که
دوستان خرید دارن باید به این نکته دقت بشه.قارچ ها با توجه به معیار های مختلفی دسته بندی میشن و....
درضمن راه هایی وجود داره که بشه قارچ رو ظرف مدت کوتاهی چندین برابر کرد ولی به هیچ عنوان خواص اصلی کفیر رو نداره
حتی مبشه 40 گرم طرف 2 هفته به 2 کیلو تبدیل کرد اما هیچ گونه رزش تغذیه ای دیگه اون قارچ نداره
6.فرق قارچ بالغ و نابالغ چیه ؟یعنی اینی که شما یمفروشی با اونی که بقیه میفروشن ؟
خواص و طعم!
7.قارچشو بخوریم چی میشه ؟ نمیشه خورد ؟ نمیشه سیخ کرد کبابش کرد ؟
نه عزیز من خوردنی نیست!بهتره خورده نشه.
8.خوب یه مدت نخواستیم استفاده کنیم چه جوری نگه داریمش خراب نشه ؟
بالا توضیح دادم داخل آب تو یخچال
9.خودت کجایی ؟از کجا میفرستی؟
زنجان
10.یه نیم کیلو برای من بزار کنار :دی
درخدمتیم :دی
کل تاپیکتو مرور کردم قبلاً ولی جواب درست نگرفتم
اگه اینارو جواب بدی بزنی سر دره تاپیکت خیلی از سوالات بقیه هم هست ،فروشت هم بیشتر میشه !
مخلصیم
به! عرفان عزیز.زیر سوالا جواب دادم که اشتباه نشه!
Last edited: