یه سوال یه بسته بگیریم تموم میشه یا هی تکثیر میشه ؟
سلام . farzadwin7 راس میگه برا منم سواله یعنی اگه 20 گرم بخریم میتونیم خودمون تکثیرش کنیم ؟ و یه سوال دیگه اینکه شما اینارو خودتون درست و تکثیر می کنید یا مثلا وارد میکنید ؟
با تشکر
توپست اول با حروف بزرگ نوشتم فکر کنم 20باری هم داخل تاپیک جواب دارم.بله چون قارچ زنده ارسال میشه قابلیت تکثیر داره و هیچ وقت تموم نمیشه.
دوست عزیز تحویل با پیک تو تهران هم دارید؟
بعد میگم نگه داری اینها سخت نیست یعنی فرض کنیم یه مدت ما دوغ درست کردیم و بعد چند وقت دیگه دوغ نخواستیم؟ این قارچ ها نگه داریشون بعد ازون سخت میشه؟ چون همش باید تو شیر باشن شیرشون هم شنیدم باید زود عوض شه.
اگر میشه در این موزد یه توضیحی بدید
ضمنا من از وقتی این مصاحبه رو خوندم راجع به کفیر شک کردم این آقا راست میگه یا نه و اینکه کفیر شما از کدوم نوعه؟
خواص مفید کفیر
البته اینکه نوشتم به جهت تشویش اذهان عمومی نبود فقط چون برام سوال پیش اومده بود. اگه مشکلم داره پخ بدید پستو ادیت کنم
ممنون
نخیر بنده تهران نیستم.
اولا" اگر شما امروز مثلا با 2لیتر شیر درست کردی بعد از اینکه قارچ هارو از مایع بدست اومده آبکش کردی و مدتی قصد داشتی درست نکنی میتونی 2-3 هفته قارچ هارو تو یخچال داخل آب نگه داری.
دوما" توضیحاتی که شما نقل قول کردی مربوط به کارخجات تولید کفیر میشه(مثل کاله) و بنده نمیتونم بجای اونها جواب بدم. چیزی که من در مورد قارچم میدونم اینکه اصله و خریدارانی که داشتم نتیجه را در مورد خواص قارچ با چشم خودشون دیدن.
سوما" در مورد الکل نظر علما رو بار دیگه درج می کنم:
"مخمرها به طور طبیعی الکل تولید میکنند ولی این الکل تولید شده به قدری کم است که به صفر نزدیک میشود و در واقع از نظر شرعی خالی از هر گونه اشکال است."