سلام. امروز نرم افزار رو با هزار امید خریدم،اینم بازخورد ما:
متاسفانه نرم افزارتون برای من که جواب نداد! درسته که سیستم من خیلی قدیمی هستش ولی وقتی می تونم به راحتی با نرم افزارهای نسبتاً سنگینی مثل پریمیر، فوتوشاپ و غیره کار کنم دلیلی نداره اینقدر این نرم افزار کند باشه و نتونه روی سیستم من(پنتیوم4دوهسته ای2800با 2گیگ رم) یک کتاب 130 صفحه ای رو با موفقیت تبدیل و ذخیره کنه( مدام هنگ میکنه و بعد از یک ساعت مجبورم با تکس منیجر ازش خارج بشم حتی با اینکه اون تیک مربوط به سیستمهای ضعیف رو هم می زنم و حتی چندبار هم آنیستال و دوباره نصب کردم) فایل راهنما رو هم که دیدم فقط حالم بیشتر گرفته شد چون این کارایی که شما با سرعت می کنید رو من با تأخیر زیاد اونم فقط بعضی هاشو میتونم انجام بدم و بعد از اینکه به مدت طولانی حرفهای عین 128 صفحه (البته با یکم اغراق!) رو تصحیح میکنم(به صورت دستی چون خودکارها جواب نمیدن) و دکمۀ تبدیل رو میزنم نرم افزار هنگ میکنه و درست هم نمیشه. من می خواستم
کتاب فارسی اول دبستان که اسکن شده هم نیست و متن اورجیناله را به ورد یا متن ساده تبدیل کنم که اگه حتی نرم افزار شما برام کار میکرد هم باز مدت زمانی که کار می برد تا حروف هر صفحه رو تصحیح کنم از اینکه خودم دوباره کل کتاب رو تایپ کنم خیلی بیشتر میشد! تا حالا بین 20 تا نرم افزار گمونم همون e-pdf-to-text از همه بهتر برای تبدیل این کتاب جواب داده.اما چنتا ای کاش!:
1- کاش اول یه امکانی میگذاشتید که آدم قبل خرید، با امتحان قسمتی از متنش ببینه نرم افزار میتونه کارشو انجام بده یا نه
2-کاش حداقل سیستم مورد نیاز برای کارکرد بهینۀ نرم افزارتون رو مشخص کنید.
2- کاش برای تصحیح هر حرف لازم نبود آدم چندبار کلیک کنه،یک صفحۀ دیگه باز بشه و توی اون هم چندبار کلیک کنه.فرض کنید 100 صفحه و توی هر صفحه 20 تا حرف نیاز به تصحیح داشته باشه چقدر طول میکشه!سرعت تصحیح نباید از سرعت تایپ بیشتر باشه
3-کاش وقتی آدم توی قسمت تصحیح حروفه و می خواد خارج بشه امکانش باشه برگرده توی صفحۀ اصلی نه اینکه لازم باشه 100 بار یک دکمه رو بزنه و آخرش هم مبجور به استفاده از زور(تکس منیجر) باشه!