• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش نرم افزار تبدیل pdf به word فارسی

bootshow

Registered User
لایک‌ها
91
متن یکی از پی دی افها را آپلود کردم

متن یکی دیگه از پی دی افها کمی مشکل داره.که بعد از خرید میتونی بگی تا برای این پی دی اف آپدیت درست کنم.مانند متن پایین.
===========
ح<ام تقليد
اجتهادوتقليد
●پرسش ٩١«اجتهاد»و«تقليد»به چه مŠناست ؟
«اجتهاد»درلغت به مناي تلاش و کوشش تا سرحد توانايي است ؛ به گونه اي که باتحمل رنج وسختي همراه باشد. دراžطلاح فقه ¢بارت است از: «به کار بردن
تلاش وکوشش خويش در راه به دست آوردن اح ام شر¢ي از راه ها و منابي١ که نزدفقيهان اسلام ، ممول و متارف است ». در نتيجه مجتهد کسي است که بتوان_د

فایل های ضمیمه

• vajebat.zip
    6.4 KB · نمایش ها: 4

mehdi.ahadi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

متن یکی دیگه از پی دی افها کمی مشکل داره.که بعد از خرید میتونی بگی تا برای این پی دی اف آپدیت درست کنم.مانند متن پایین.
===========
ح<ام تقليد
اجتهادوتقليد
«اجتهاد»درلغت به مناي تلاش و کوشش تا سرحد توانايي است ؛ به گونه اي که باتحمل رنج وسختي همراه باشد. دراžطلاح فقه ¢بارت است از: «به کار بردن
تلاش وکوشش خويش در راه به دست آوردن اح ام شر¢ي از راه ها و منابي١ که نزدفقيهان اسلام ، ممول و متارف است ». در نتيجه مجتهد کسي است که بتوان_د

سلام
کلا یه دونه پی دی افه : http://www.maaref.ac.ir/upload/News/1393-11-14/5.rar
من انتظار داشتم یه فایل ورد بفرستید (الان یه فایل تکست اومده که فک نمی کنم خود شما بازش کرده باشید چون یه چیز عجیب غریبه که عمرن کسی با دیدنش نرم افزارتون رو بخره!

تبدیل کنید
اگه قابلیت جستجو داشت چن صفحه اش رو بفرستید ( بصورت وردword ) تا من بخرمش نرم افزار رو

bootshow

Registered User
لایک‌ها
91
تو این فایل فشرده ای که فرستادید،دو تا فایل پی دی اف هست.
باید روی اون فایل متنی کلیک راست کنید و گزینه Right to left reading order را بزنید .اون فایل متنی قابلیت جستجو را هم داره.
تو قسمت سوالات متداول سایت هم نوشتم که با حروف نستعلیق و عربی مشکل داره

فایل های ضمیمه

• vajebat.zip
    20 KB · نمایش ها: 6

mehdi.ahadi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

===========
ح<ام تقليد
اجتهادوتقليد
سلام
کلا یه دونه پی دی افه : http://www.maaref.ac.ir/upload/News/1393-11-14/5.rar
من انتظار داشتم یه فایل ورد بفرستید (الان یه فایل تکست اومده که فک نمی کنم خود شما بازش کرده باشید چون یه چیز عجیب غریبه که عمرن کسی با دیدنش نرم افزارتون رو بخره!

تبدیل کنید
اگه قابلیت جستجو داشت چن صفحه اش رو بفرستید ( بصورت وردword ) تا من بخرمش نرم افزار رو
تو این فایل فشرده ای که فرستادید،دو تا فایل پی دی اف هست.
باید روی اون فایل متنی کلیک راست کنید و گزینه Right to left reading order را بزنید .اون فایل متنی قابلیت جستجو را هم داره.
تو قسمت سوالات متداول سایت هم نوشتم که با حروف نستعلیق و عربی مشکل داره

سلام
ممنون
من حدود ساعت 3:30 مبلغ رو واریز می کنم
فقط امشب برام بفرستید کد رو و اگه میشه همین فایل "از واجبات چه می دانیم" که حدود 140 صفحه است رو هم وردشو خودتون تبدیل کنید بعد از واریز برام بفرستید چون همین فایل رو فعلا نیاز دارم و خیلی عجله دارم

mehdi.ahadi777

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

===========
ح<ام تقليد
اجتهادوتقليد

سلام
من دقایقی پیش مبلغ رو ریختم و بلافاصله برام اومد کد فعالسازی
نرم افزار رو ران کردم بدون مشکل فایل رو تبدیل کرد ولی فایلی که برای من تو ورد درست کرده اصلا با اونی 12 صفحه که شما اناجم داده بودبد و برا تست فرستادید زمین تا اسمون فرق داره و فونتا خیلی ریخته به هم .
چون من نرم افزار رو برا همین یه فابل می خواستم خواهش می کنم شما 148 صفحه فایل پی دی اف رو برام تو ورد تبدیل کنید بفرستید
"از واجبات چه مى دانيم.pdf" داخل این فایل ررشده : http://www.maaref.ac.ir/upload/News/1393-11-14/5.rar
خیلی برام مهمه و عجله دارم
منتظرم

lshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من خرید کردم و نوشت خرید با موفقیت انجام شد اما وقتی خواست بره صفحه بعد و کد رهگیری بهم بده نوشت خطا رخ داده ولی از حسابم کم شد.
اسمسی هم ا جانب شما دریافت نشد.
ممنون میشم پیگیری کنید.

bootshow

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
معمولا نیم ساعت بعدش پول به حسابتون برمیگرده.فردا از طرف بانک معلوم میشه که پول به حساب سایت ریخته میشه.
ولی الان که خریدی انجام نشده و عملیات نا موفق بوده.

bootshow

Registered User
لایک‌ها
91
از طریق سایت بانک بررسی کردم.پول به حساب سایت واریز نشده.

lshirazi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اما داخل سه گردش حساب من نوشته که 15 تومن کم شده! و هیچ برگشتی هم نخورده!
الان 15 تومن از حساب من کم شده و به حساب شما نیومده پس این وسط پول کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟
فکر نمی کردم شما هم جز کلاه برداران اینترنتی باشید!

Nike10R

Registered User
لایک‌ها
521
الان 15 تومن از حساب من کم شده و به حساب شما نیومده پس این وسط پول کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟

زود قضاوت نكن عزيز! خودت ميگي تراكنش ناموفق بوده! تراكنش ناموفق يعني همين ديگه! پول از حساب مشتري كم ميشه و به حساب فروشنده هم واريز نميشه! و از چند لحظه تا حداكثر تا ٤٨ ساعت زمان ميبره تا پول به حساب مشتري برگرده. اگر هم برنگرده با بانك تماس ميگيري پيگيري ميكنن.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

bootshow

Registered User
لایک‌ها
91

الان حدود 8 ماه هست که این تاپیک شروع کردم.اگر کلاه برداری بود که الان همه کاربرا میومدن اینجا و مدیر سایت این تاپیک تعطیل میکرد.مرض که ندارم پول به حسابم ریخته باشی و کد فعالسازی بهت ندم.چیزی که از من کم نمیشه.برنامه مواد اولیه نداره که بگم هر نسخه ای که میفروشم،3000 تومنش پول مواد ساختش.
در ضمن تا حالا برات پیش نیومده کارت به کارت کنی و به حساب طرف مقابل واریز بشه،ولی از حساب خودت کم بشه؟؟؟؟؟فکر کنم تا 48 ساعت کاری پول به حساب برگرده
تو سایت پایین میتونی تراکنش نا موفق پیگیری کنی.باید شماره کارت یا شماره حسابت توی پیام خصوصی یاایمیل بهم بدی تا بتونم پیگیری کنم.حتی اگر معلوم بشه که پول به حساب ریختی و به حسابت برنگشته،میتونم کد فعالسازی بهت بدم.
http://www.bankmellat.ir/Siam.aspx
شماره کارت یا شماره حساب جز اطلاعات محرمانه نیست،اگر فکر میکنی کلاه بردارم که دیگه کمکی نمیتونم بکنم!!!!

Last edited:

cinemaresearch

Registered User
لایک‌ها
118
سلام

نرم‌افزارتون مثل برنامه word2013 (که وقتی pdf های استاندارد رو باز می‌کنه، پاورقی‌ها و سرصفحه‌ها رو بصورت استاندارد قرار می‌ده)، می‌تونه تبدیل کنه؟
با فایل‌های حجیم چند صد صفحه‌ای مشکلی نداره؟ با فایل‌هایی که متن انگلیسی و فارسی و عربی رو با هم دارند و ممکنه اعراب داشته باشند مشکلی نداره؟ یعنی همه رو درست تبدیل می‌کنه؟
متشکرم.

bootshow

Registered User
لایک‌ها
91
نمونه تبدیلها در منوی دانلود سایت هست.
پاورقی و سرصفحه را دقیقا بعنوان پاورقی و سر صفحه تشخی نمیدهد.
برای ترکیب متون فارسی و انگلیسی مشکلی نداره.حداقل از بقیه برنامه ها خیلی خیلی بهتره.
برای حروف عربی هم هنوز فقط در اعراب کمی مشکل داره.
این برنامه در اصل برای متون فارسی و پارگراف بندی و راست چین بودن اون بهینه شد.
هچنین برای تبدیل پی دی افهای متنی که با برنامه های مشابه بصورت حروف در هم تبدیل میشن،استفاده میشه.

mohammad374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نمیشه هر کاری می کنم نمی شه با نرم افزارتون پس تتضمینتون چی شد عکس هم نیست ولی تبدیل نمی کنه

mohammad374

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا نمی شه فایلمو ارسال کنم یه ایمیل بدید

Reza_2202

Registered User
لایک‌ها
19
با عرض سلام و خسته نباشید
من بعد از آپدیت به ویندوز 10 با مشکل تغییر id رو به رو شده بودم که با آپدیت 2.6 که محبت کردید درست شد
اما من تازه متوجه شدم که برنامه علی رغم اینکه بالا می آید ولی هیچ یک از دکمه ها کار نمی کنه و اساسا نمیشه باهاش هیچکاری کرد
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

بالا