Aryamehr_2544
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 22
- لایکها
- 18
جناب صحبت من اینه" بار اول بدون هماهنگی دستگاه رو با یه کارتن پاره پوره فرستادن که من با هزینه خودم(28000 تومن) پسش فرستادم و خواستار مطالبه پولم شدم.ایشون با خواهش التماس گفت یه دونه دیگه آک میفرستم.منم شرط کردم اگه مثل بار پیش روش خطُ خش داشته باشه دستگاه رو تحویل نمیگیرم.حالا ایشون علاوه بر اینکه پول ارسال دوباره من که 28000 تومن شده + خطُ خش روی کنسول که حدود 100تومن از قیمتش کم میکنه رو حاضر نیست بده"بلکه برعکس میگه 150 تومن از پولت کم میکنم و 1250 بهت پس میدم.من الان این کنسول رو بخوام بفروشم دیگه حداکثر 1300 میخرنش تا بتونم برم یه دونه دیگه از تهران بخرم.یعنی ایشون باید به من 100 تومن هزینه از قیمت افتادن دستگاه+28000 تومن هزینه پست از جیب خودم رو بده تا خسارتم جبران بشه.(حالا حدود 20 روز معطلی و اعصاب خوردیش رو فاکتور میگیرم)دردسر فروختنشم پای خودم دیگه کاریه که شده.1- کسی اجازه نداره دخالتی کنه ولی شما هم حق نداری به کسی توهین کنی و تاپیک کسی رو بریزی بهم -هر مشکلی یک راهی داره و قرار نیست حق کسی ضایع بشه
به نظر من در مورد این خط و خش ها اگر دستگاه پلمپ بوده باشه نمیشه فروشنده رو مقصر دونست و چون جزیی هستن خیلی بهتره شما هم سخت گیری نکنید هر چند حق با شماس ولی موردی که میگید خیلی جزیی هست
در مورد پارگی جعبه هم اگر بهتون گفتن قبلش و قبول کردید که هیچی اگر بدون هماهنگی بوده بهتره ایشون یا قیمت یه پوسته نو که فکر کنم 10 یا 15 هست رو بهتون بدن یا یه پوسته نو بفرستن که سلامت رسیدنش سخته
پارگی و ضربه خردگی بسته هم مسئولیتش با فروشنده نیست مخصوصا که پست شده
اقای اکبر نژاد بهتره توی تاپیک بخاطر کوتاهی که انجام دادن از شما عذر خواهی کنن شما هم یجوری دوستانه تر قضیه رو حلش کنید
از هر دو عزیز تشکر میکنم
Last edited: