• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش و واردات کنسول های بازی با قیمت ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Aryamehr_2544

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
1- کسی اجازه نداره دخالتی کنه ولی شما هم حق نداری به کسی توهین کنی و تاپیک کسی رو بریزی بهم -هر مشکلی یک راهی داره و قرار نیست حق کسی ضایع بشه
به نظر من در مورد این خط و خش ها اگر دستگاه پلمپ بوده باشه نمیشه فروشنده رو مقصر دونست و چون جزیی هستن خیلی بهتره شما هم سخت گیری نکنید هر چند حق با شماس ولی موردی که میگید خیلی جزیی هست
در مورد پارگی جعبه هم اگر بهتون گفتن قبلش و قبول کردید که هیچی اگر بدون هماهنگی بوده بهتره ایشون یا قیمت یه پوسته نو که فکر کنم 10 یا 15 هست رو بهتون بدن یا یه پوسته نو بفرستن که سلامت رسیدنش سخته
پارگی و ضربه خردگی بسته هم مسئولیتش با فروشنده نیست مخصوصا که پست شده
اقای اکبر نژاد بهتره توی تاپیک بخاطر کوتاهی که انجام دادن از شما عذر خواهی کنن شما هم یجوری دوستانه تر قضیه رو حلش کنید
از هر دو عزیز تشکر میکنم
جناب صحبت من اینه" بار اول بدون هماهنگی دستگاه رو با یه کارتن پاره پوره فرستادن که من با هزینه خودم(28000 تومن) پسش فرستادم و خواستار مطالبه پولم شدم.ایشون با خواهش التماس گفت یه دونه دیگه آک میفرستم.منم شرط کردم اگه مثل بار پیش روش خطُ خش داشته باشه دستگاه رو تحویل نمیگیرم.حالا ایشون علاوه بر اینکه پول ارسال دوباره من که 28000 تومن شده + خطُ خش روی کنسول که حدود 100تومن از قیمتش کم میکنه رو حاضر نیست بده"بلکه برعکس میگه 150 تومن از پولت کم میکنم و 1250 بهت پس میدم.من الان این کنسول رو بخوام بفروشم دیگه حداکثر 1300 میخرنش تا بتونم برم یه دونه دیگه از تهران بخرم.یعنی ایشون باید به من 100 تومن هزینه از قیمت افتادن دستگاه+28000 تومن هزینه پست از جیب خودم رو بده تا خسارتم جبران بشه.(حالا حدود 20 روز معطلی و اعصاب خوردیش رو فاکتور میگیرم)دردسر فروختنشم پای خودم دیگه کاریه که شده.

Last edited:

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
جناب صحبت من اینه" بار اول بدون هماهنگی دستگاه رو با یه کارتن پاره پوره فرستادن که من با هزینه خودم(28000 تومن) پسش فرستادم و خواستار مطالبه پولم شدم.ایشون با خواهش التماس گفت یه دونه دیگه آک میفرستم.منم شرط کردم اگه مثل بار پیش روش خطُ خش داشته باشه دستگاه رو تحویل نمیگیرم.حالا ایشون علاوه بر اینکه پول ارسال دوباره من که 28000 تومن شده + خطُ خش روی کنسول که حدود 100تومن از قیمتش کم میکنه رو حاضر نیست بده"بلکه برعکس میگه 150 تومن از پولت کم میکنم و 1250 بهت پس میدم.من الان این کنسول رو بخوام بفروشم دیگه حداکثر 1300 میخرنش تا بتونم برم یه دونه دیگه از تهران بخرم.یعنی ایشون باید به من 100 تومن هزینه از قیمت افتادن دستگاه+28000 تومن هزینه پست از جیب خودم رو بده تا خسارتم جبران بشه.(حالا حدود 20 روز معطلی و اعصاب خوردیش رو فاکتور میگیرم)دردسر فروختنشم پای خودم دیگه کاریه که شده.
لطفا در تاپيك بنده ديگه پست نديد
سري دوم برات پلمپ اتويي فرستادم باز ايراد گرفتي.
من ٢ بار در كل هزينه ارسال دادم

Aryamehr_2544

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
لطفا در تاپيك بنده ديگه پست نديد
سري دوم برات پلمپ اتويي فرستادم باز ايراد گرفتي.
من ٢ بار در كل هزينه ارسال دادم
بولد شده مینویسم بلکه مغزت یه تکونی خورد تا به این پرسش ها پاسخ بدی:

28 تومن پول پس فرستادن کنسولتُ که جعبش پاره پوره بود بهم پس دادی؟ یا میخوای هزینه ندانم کاریتو از مشتری بگیری؟

p1gq_xnix_dsc_0051.jpg

100 تومن از قیمت افتادن کنسول دومت که 6 تا خط افتادگی مشخص روی جداره براقش داشت برام واریز کردی؟

1aqn_jv5u_dsc_0070.jpg

به گفته مدیر انجمن شما که من رو حدود 20 روز معطل کردی یه معذرت خواهی بهم بدهکاری.معذرت خواهی چی بلدی؟یا اینقدر هوشت پایینه که هنوز نمیدونی وقتی فروشنده اشتباهی میکنه و مشتری رو معطل جنس میکنه یا جنس خراب بهش تحویل میده ابتدا معذرت خواهی میکنه " بعد خسارت مشتری رو متحمل میشه.

نه معذرت خواهی میکنی + حاضر نیستی خسارت من رو پس بدی و با پوست کلفتی ندانم کاریتو نمیخوای قبول کنی.

یادت میاد موقعی که میخواستم 1400 بریزم حسابت" گردنتو تا زانو کج کرده بودی و با لحن لرزانی سپاس گذاری میکردی و گفتی تبلیغ ما رو همه جا بکن.حالا بعد از واریز پول اون موجود داره واسه من نقش بیگناه رو بازی میکنه و به خیال خودت خیلی زرنگی.

طبق گفته مدیریت خواستم دوستانه حل بشه" خب حالا که حاضر نیستی خسارت من رو که بواسطه ندانم کاری خودت اتفاق افتاده پرداخت کنی منتظر میمونم که ببینم مدیریت با فروشنده ای که چنین شخصیتی داره و زیر بار خسارت محصول ناقصش نمیره چه برخوردی میکنه؟

Last edited:

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
بولد شده مینویسم بلکه مغزت یه تکونی خورد تا به این پرسش ها پاسخ بدی:

28 تومن پول پس فرستادن کنسولتُ که جعبش پاره پوره بود بهم پس دادی؟ یا میخوای هزینه ندانم کاریتو از مشتری بگیری؟

p1gq_xnix_dsc_0051.jpg

100 تومن از قیمت افتادن کنسول دومت که 6 تا خط افتادگی مشخص روی جداره براقش داشت برام واریز کردی؟

1aqn_jv5u_dsc_0070.jpg

به گفته مدیر انجمن شما که من رو حدود 20 روز معطل کردی یه معذرت خواهی بهم بدهکاری.معذرت خواهی چی بلدی؟یا اینقدر هوشت پایینه که هنوز نمیدونی وقتی فروشنده اشتباهی میکنه و مشتری رو معطل جنس میکنه یا جنس خراب بهش تحویل میده ابتدا معذرت خواهی میکنه " بعد خسارت مشتری رو متحمل میشه.

نه معذرت خواهی میکنی + حاضر نیستی خسارت من رو پس بدی و با پوست کلفتی ندانم کاریتو نمیخوای قبول کنی.

یادت میاد موقعی که میخواستم 1400 بریزم حسابت" گردنتو تا زانو کج کرده بودی و با لحن لرزانی سپاس گذاری میکردی و گفتی تبلیغ ما رو همه جا بکن.حالا بعد از واریز پول اون موجود داره واسه من نقش بیگناه رو بازی میکنه و به خیال خودت خیلی زرنگی.

طبق گفته مدیریت خواستم دوستانه حل بشه" خب حالا که حاضر نیستی خسارت من رو که بواسطه ندانم کاری خودت اتفاق افتاده پرداخت کنی منتظر میمونم که ببینم مدیریت با فروشنده ای که چنین شخصیتی داره و زیر بار خسارت محصول ناقصش نمیره چه برخوردی میکنه؟

بنده تابع مدیریت انجمن هستم.
بنده سری دوم کنسول اتوکسیده پلمپ فرستادم.

Aryamehr_2544

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
بنده تابع مدیریت انجمن هستم.
بنده سری دوم کنسول اتوکسیده پلمپ فرستادم.
توی تاپیک شکایت خودم هم به یه دوستی گفتم.بدلیل اینکه یه خبر خیلی خوب امروز بهم دادن این ماجرا رو دیگه پیگیری نمیکنم.کنسولت رو هم دیروز 1300 رد کردم رفت.100 تومن ضرر واسه من پولی نیست ولی همیشه یادت باشه شما 100000 تومن بهم بدهکاری تا روزیکه بهم پسش بدی.اگه حلال خوری که به کارتم واریزش میکنی اگه نه مطمئن باش پول مردم خوردن نداره و یه جای دیگه ای تاوانش رو پس میدی.خواستی واریز کن"اگرم نخواستی تا آخر عمر مدیونم باش.این آخرین کامنتم بود.خدانگهدار

sajad-tnt

Registered User
لایک‌ها
5,019
@xbox360 slim سلام.
داداش گلم از من بعنوان یه برادر کوچکیتر این نکته رو حتما در معاملات آینده در نظر داشته باشید...
اگه من بودم به هیچ عنوان با کاربر New User با پست 10-15عدد معامله انجام نمیدادم.
این دوستمون @Aryamehr_2544 کاملا مشخصه یا مشکل وسواس حاد دارن,
یا یکی از فروشنده های عاجز و عصبی از قیمت گذاری مناسب حال مصرف کننده ای هست که برای محصولاتتون قرار دادید و توان رقابت رو با شما نداره...
و یا در نهایت سن و سالشون هنوز به حد قانونی نرسیده!...
وگرنه هیچ آدم سالم و سلامتی بخاطر چندتا خش سطحی و جزئی این رفتار رو انجام نمیده (در تصاویر حتی با فوکوس شدید هم بازم به سختی قابل مشاهده هست).
درپناه حق.

Aryamehr_2544

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
@xbox360 slim سلام.
داداش گلم از من بعنوان یه برادر کوچکیتر این نکته رو حتما در معاملات آینده در نظر داشته باشید...
اگه من بودم به هیچ عنوان با کاربر New User با پست 10-15عدد معامله انجام نمیدادم.
یا یکی از فروشنده های عاجز و عصبی از قیمت گذاری مناسب حال مصرف کننده ای هست که برای محصولاتتون قرار دادید و توان رقابت رو با شما نداره...
وگرنه هیچ آدم سالم و سلامتی بخاطر چندتا خش سطحی و جزئی این رفتار رو انجام نمیده (در تصاویر حتی با فوکوس شدید هم بازم به سختی قابل مشاهده هست).
درپناه حق.
دانشمند همین الانش توپخونه که بهش میگن دزدخونه Pro سفارش دبی رو 1400 میده و ریجن 2 سفارش اروپا رو میده 1450.تازه نه کارتنشون جر واجره نه خطُ خش داره;)همونجا هم واست تستش میکنه.این یارو که اینجا فروشندس رو توی بازیسنتر باهاش آشنا شدم که ای کاش نمیشدم.
در مجموع تو راست میگی با شکمت.

Last edited:

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
@xbox360 slim سلام.
درپناه حق.
درود بر شما

...Mohamad...

Registered User
لایک‌ها
36
یک عدد ps4 Pro از طریق تلگرام خریدادری شد مبلغ واریز شد و منتظر ارسال هستم:)
کنسول رسید طبق همون تایمی که خواستم و خودشون گفتن کنسول هم تمیز و سالم هست
ممنون پزمان جان

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
با سلام
بنده هفته پيش بابت بازي انچارتد لاست لگسي براشون پول ريختم گفتن يكشنبه ارساله ولي يكشنبه شد ٤ شنبه منم گفتم دير ميرسه پولمو واريز كن الان بعد دو روز هنوز پولو نريخته جوابم نميده تو تلگرام از مديران خواهشمندم پيگيري كنن
شما كه پيش خريد كرديد.
بنده به اندازه پيش خريد ميارم نه بيشتر
عصري واريز ميشه خدمتتون

Aryamehr_2544

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام
بنده هفته پيش بابت بازي انچارتد لاست لگسي براشون پول ريختم گفتن يكشنبه ارساله ولي يكشنبه شد ٤ شنبه منم گفتم دير ميرسه پولمو واريز كن الان بعد دو روز هنوز پولو نريخته جوابم نميده تو تلگرام از مديران خواهشمندم پيگيري كنن
میخواست 195 تومن پول بازیهای منو پس بده گفت 5 بعدظهر میریزم بعد گفت 7 بعد 10 بعد ساعت 12 شب به زور پول رو واریز کرد.کلا وقتی از کسی پول میگیره دوست نداره پسش بده!
بنظرم هر کی میخواد از این جنس بخره ابتدا جنس رو تحویل بگیره بعد بهش پول بده چون موقع پس دادن پول که میشه نه تلگرام جوابگو هست نه موبایلشو برمیداره!

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
میخواست 195 تومن پول بازیهای منو پس بده گفت 5 بعدظهر میریزم بعد گفت 7 بعد 10 بعد ساعت 12 شب به زور پول رو واریز کرد.کلا وقتی از کسی پول میگیره دوست نداره پسش بده!
بنظرم هر کی میخواد از این جنس بخره ابتدا جنس رو تحویل بگیره بعد بهش پول بده چون موقع پس دادن پول که میشه نه تلگرام جوابگو هست نه موبایلشو برمیداره!
باشه شما درست میگید.

Last edited:

amir.aghayi

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
157
از خراب كردن سابقه ديگران چه سودى ميبرين ؟!
من اول هفته قبل ١.٥٠٠.٠٠٠ براشون حواله زدم براى ١٥ تا بازى و دو تا دسته ، همون روز فرستادن و رسيد دستم
كاملا سالم و تميز و مرتب
بار چندمم هست كه از آقا پژمان خريد مى كنم.
هميشه بهترين برخورد رو داشتن با بهترين قيمت.

اين هم عكس بازى ها و دسته :

http://s6.uplod.ir/i/00895/dcvah80izsla.jpg

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
از خراب كردن سابقه ديگران چه سودى ميبرين ؟!
من اول هفته قبل ١.٥٠٠.٠٠٠ براشون حواله زدم براى ١٥ تا بازى و دو تا دسته ، همون روز فرستادن و رسيد دستم
كاملا سالم و تميز و مرتب
بار چندمم هست كه از آقا پژمان خريد مى كنم.
هميشه بهترين برخورد رو داشتن با بهترين قيمت.

اين هم عكس بازى ها و دسته :

http://s6.uplod.ir/i/00895/dcvah80izsla.jpg
با تشکر از لطف شما.

anima066

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هدست پلاتینیوم برای مشتری از آقا پژمان گلد به صورت فوری خریداری شد فردا ارسال میشه
مثل همیشه قیمت عالی
دستشون درد نکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا