- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 341
تایید میشه.هدست پلاتینیوم برای مشتری از آقا پژمان گلد به صورت فوری خریداری شد فردا ارسال میشه
مثل همیشه قیمت عالی
دستشون درد نکنه
با تشکر از لطف شما.
تایید میشه.هدست پلاتینیوم برای مشتری از آقا پژمان گلد به صورت فوری خریداری شد فردا ارسال میشه
مثل همیشه قیمت عالی
دستشون درد نکنه
سلام.۵ تا ایکس باکس وان اس ۵۰۰ گیگ رو چند میزنی؟!
با تشکر از لطف شما.هدست پلاتینیوم رسید دیروز خیلی سریع و با قیمت عالی
دست شما درد نکنه آقا پژمان
سلام.سلام قربان
این بازی ها چند در میان
Horizon zero dawn
GOW remastered
Boodbrrone Rhe Old Hunter Edition
GTA V
Resident Evil 7
Batman:Return to Arkham
until dawn
dying light
order
بنده از طریق کانال تلگرام با ایشون آشنا شدم و سه عدد نینتندو سوییچ و سه تا زلدا و ۲ تا ماریو کارت و یه Crash Bandicoot سفارش دادم. ایشون اصرار داشتن که پول باید حداکثر تا شنبهی هفتهی بعدی به حسابشون واریز بشه که همون روز سفارش بدن و حداکثر تا دو هفتهی دیگه کل کالاها به دستمون میرسه.
پول رو به حسابشون ریختم. با کلی پیگیری نینتندو سوییچها با یک ماه تأخیر به دستم رسید. بازیها رو نفرستاده بودند که گفتن هنوز به دست خودشون هم نرسیده که برامون پست کنن. دو هفتهی دیگه برای بازیها صبر کردم و هیچ خبری نشد. از همون موقع تا الان به ایشون دارم میگم که پول بازیها رو پس بدند. اگه صبح بهشون بگید پول رو پس بدند جواب میدن که امشب حتماً به حسابتون واریز میشه. اگر همون شب یادآوری کنید جواب میدند که فردا صبح اول وقت حسابتون رو چک کنید. خسته شدیم دیگه. سه ماهه پولم دست ایشونه و نه خبری از بازیها شده نه پول. تمام اسکرینشاتهای چت با ایشون رو هم دارم.
آقا پژمان نمیخوای پول رو پس بدی؟ به خدا ۳ ماه زمان کمی نیست.
سلام.سلام اقا پژمان یه اسلیم 500 با یه دسته سری جدید سفید میخوام موجوده؟ قیمت؟
الان ساعت ۶:۴۰ شنبه هست و خبری از پول نیست.. طبق معمول.. ما فقط سه ماه بدقولی و امروز فردا کردن و وعدهدادن الکی دیدیم از شما.سلام.
هزینه شما فردا ساعت 11 واریزم یشه.
خب وقتی اینهمه بدقولی میبینی تابلوءِ با پولت داره کار میکنه و وقتی سودش رو زد به جیب" اونوقت پول شما رو هم پس میده.بنظرم از همچین موجودی اصلا خرید نکنید و اون دو زاری رو هم که مثلا ارزونتره داره میده به هیچ عنوان ارزش نداره.من که بصورت حضوری از تهران میخرم و خیالمم راحته.یه بار ازش خرید کردم با کلی پشیمونی که چرا نرفتم حضوری از تهران بخرم.الان ساعت ۶:۴۰ شنبه هست و خبری از پول نیست.. طبق معمول.. ما فقط سه ماه بدقولی و امروز فردا کردن و وعدهدادن الکی دیدیم از شما.
اگر امثال من که فقط یکبار ازش خرید کردن و کاربر تازه وارد هستن میتونستن امتیاز بدن تا الان 2000تا امتیاز منفی داشت چون هر کی از این یارو خرید کنه دیگه بار آخرشه خرید میکنهمنم فقط جهت رسوندن اعتراضم اینجا ثبت نام کردم چون دیدم طرف تو تلگرام پاسخگو نیست مجبور شدم اینجا تاپیک بزنم و آبروشو ببرم تا مجبور بشه پولمو پس بده.با این همه امتیاز عجیبه این همه بد قولی