• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش و واردات کنسول های بازی با قیمت ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
هدست پلاتینیوم برای مشتری از آقا پژمان گلد به صورت فوری خریداری شد فردا ارسال میشه
مثل همیشه قیمت عالی
دستشون درد نکنه
تایید میشه.
با تشکر از لطف شما.

anima066

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
هدست پلاتینیوم رسید دیروز خیلی سریع و با قیمت عالی
دست شما درد نکنه آقا پژمان

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
انچارتد لاست لگيسي فقط
قيمت ١٢٥.٠٠٠ تومان

alex_pk

Registered User
لایک‌ها
109
سلام قربان
این بازی ها چند در میان
Horizon zero dawn
GOW remastered
Boodbrrone Rhe Old Hunter Edition
GTA V
Resident Evil 7
Batman:Return to Arkham
until dawn
dying light
order

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341

...Mohamad...

Registered User
لایک‌ها
36
سلام اقا پژمان یه اسلیم 500 با یه دسته سری جدید سفید میخوام موجوده؟ قیمت؟

DHN32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده از طریق کانال تلگرام با ایشون آشنا شدم و سه عدد نینتندو سوییچ و سه تا زلدا و ۲ تا ماریو کارت و یه Crash Bandicoot سفارش دادم. ایشون اصرار داشتن که پول باید حداکثر تا شنبه‌ی هفته‌ی بعدی به حسابشون واریز بشه که همون روز سفارش بدن و حداکثر تا دو هفته‌ی دیگه کل کالاها به دستمون میرسه.
پول رو به حسابشون ریختم. با کلی پیگیری نینتندو سوییچ‌ها با یک ماه تأخیر به دستم رسید. بازی‌ها رو نفرستاده بودند که گفتن هنوز به دست خودشون هم نرسیده که برامون پست کنن. دو هفته‌ی دیگه برای بازی‌ها صبر کردم و هیچ خبری نشد. از همون موقع تا الان به ایشون دارم میگم که پول بازی‌ها رو پس بدند. اگه صبح بهشون بگید پول رو پس بدند جواب میدن که امشب حتماً به حسابتون واریز میشه. اگر همون شب یادآوری کنید جواب میدند که فردا صبح اول وقت حسابتون رو چک کنید. خسته شدیم دیگه. سه ماهه پولم دست ایشونه و نه خبری از بازی‌ها شده نه پول. تمام اسکرین‌شات‌های چت با ایشون رو هم دارم.
آقا پژمان نمیخوای پول رو پس بدی؟ به خدا ۳ ماه زمان کمی نیست.

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
بنده از طریق کانال تلگرام با ایشون آشنا شدم و سه عدد نینتندو سوییچ و سه تا زلدا و ۲ تا ماریو کارت و یه Crash Bandicoot سفارش دادم. ایشون اصرار داشتن که پول باید حداکثر تا شنبه‌ی هفته‌ی بعدی به حسابشون واریز بشه که همون روز سفارش بدن و حداکثر تا دو هفته‌ی دیگه کل کالاها به دستمون میرسه.
پول رو به حسابشون ریختم. با کلی پیگیری نینتندو سوییچ‌ها با یک ماه تأخیر به دستم رسید. بازی‌ها رو نفرستاده بودند که گفتن هنوز به دست خودشون هم نرسیده که برامون پست کنن. دو هفته‌ی دیگه برای بازی‌ها صبر کردم و هیچ خبری نشد. از همون موقع تا الان به ایشون دارم میگم که پول بازی‌ها رو پس بدند. اگه صبح بهشون بگید پول رو پس بدند جواب میدن که امشب حتماً به حسابتون واریز میشه. اگر همون شب یادآوری کنید جواب میدند که فردا صبح اول وقت حسابتون رو چک کنید. خسته شدیم دیگه. سه ماهه پولم دست ایشونه و نه خبری از بازی‌ها شده نه پول. تمام اسکرین‌شات‌های چت با ایشون رو هم دارم.
آقا پژمان نمیخوای پول رو پس بدی؟ به خدا ۳ ماه زمان کمی نیست.

سلام.
هزینه شما فردا ساعت 11 واریزم یشه.

DHN32

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
هزینه شما فردا ساعت 11 واریزم یشه.
الان ساعت ۶:۴۰ شنبه هست و خبری از پول نیست.. طبق معمول.. ما فقط سه ماه بدقولی و امروز فردا کردن و وعده‌دادن الکی دیدیم از شما.

0din

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
قیمت vr لطف میکنید

Aryamehr_2544

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
الان ساعت ۶:۴۰ شنبه هست و خبری از پول نیست.. طبق معمول.. ما فقط سه ماه بدقولی و امروز فردا کردن و وعده‌دادن الکی دیدیم از شما.
خب وقتی اینهمه بدقولی میبینی تابلوءِ با پولت داره کار میکنه و وقتی سودش رو زد به جیب" اونوقت پول شما رو هم پس میده.بنظرم از همچین موجودی اصلا خرید نکنید و اون دو زاری رو هم که مثلا ارزونتره داره میده به هیچ عنوان ارزش نداره.من که بصورت حضوری از تهران میخرم و خیالمم راحته.یه بار ازش خرید کردم با کلی پشیمونی که چرا نرفتم حضوری از تهران بخرم.
با این همه امتیاز عجیبه این همه بد قولی
اگر امثال من که فقط یکبار ازش خرید کردن و کاربر تازه وارد هستن میتونستن امتیاز بدن تا الان 2000تا امتیاز منفی داشت چون هر کی از این یارو خرید کنه دیگه بار آخرشه خرید میکنه;)منم فقط جهت رسوندن اعتراضم اینجا ثبت نام کردم چون دیدم طرف تو تلگرام پاسخگو نیست مجبور شدم اینجا تاپیک بزنم و آبروشو ببرم تا مجبور بشه پولمو پس بده.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا