- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 341
سلام.سلام
قیمت ps4 slim یک ترابایت را میخواستم
1.220.000 تومان.
سلام.سلام
قیمت ps4 slim یک ترابایت را میخواستم
سلام.مشاهده پیوست 1045794 مشاهده پیوست 1045794
این تنها راه ارتباطی من با ایشون هستش چون تمام شماره ها منو بلاک کردن قرار بوده تا عصر واریز کنن الان دیگه جواب مسیج هارو هم نمیدن
دوست عزیز مدیران انجمن دقیقا باید چه فکری بکنن؟؟؟دیگه چند تا کاربرِ با سابقه دیگه باید بیان از تجربشون با ایشون بگن تا مدیرای انجمن یه فکری بکنن برای این جناب؟؟
والا من حتی از مدیرها هم پرسیدم این قسمت امتیاز دادن کذایی کجاست خبری نشد.کلا نمیشه بهش امتیاز منفی داددوست عزیز مدیران انجمن دقیقا باید چه فکری بکنن؟؟؟
اون دوستمون با کلی سابقه و پنجاه امتیاز با اینکه یک بار دیگه از این سوراخ گزیده شده بازم اومده بالای 7 میلیون به ایشون پول داده بعد مدیران انجمن فکر بکنن؟؟؟
این همه شکایت و گله داخل تاپیک ایشون هست باز یکی میاد قیمت میگیره و یکی دیگه میاد پول میده به امید جنس بعد مدیران مقصرند؟؟؟
صد تا شاکی از ایشون هست ولی فقط یک امتیاز منفی داره خب امتیاز منفی را گذاشتن واسه سفر آخرت؟یا کاربرا میترسن امتیاز منفی بدن؟بعد مدیران مقصر هستن؟
کل انجمن پر شده از تاپیک های طرح شکایت و معرفی کلاه بردار و هر روز هم زیادتر میشن به نظرتون چرا؟چون خودمون دوست داریم اینجوری باشه پس گردن کسی نندازیم و نتیجه کاری که میکنیم را بپذیریم
شما تا 70 تا پست نداشته باشید و وضعیتتون به صورت کاربروالا من حتی از مدیرها هم پرسیدم این قسمت امتیاز دادن کذایی کجاست خبری نشد.کلا نمیشه بهش امتیاز منفی داد
مگه بارتو کامل نرسوندم دستت.من نمیدونم این امروز فردا کردنا داستانش چیه!!!!!!