• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش فروش و واردات کنسول های بازی با قیمت ویژه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

meeelllad

Registered User
لایک‌ها
1
این دوستمون پژمان اکبر نژاد ۱ ماه پیش از ما پول گرفته کنسول به ما بده ۲میلیون و ۱۰ هزار تومان حساب ما با ایشون بوده که الان یک هفتس دیگه جواب مارو نمیده تمامی فیش های واریزی هم موجوده که به حساب ایشون پول واریز شده لطفا اون دوستی که تگ فروشنده معتبر داده به ایشون بیاد مارو راهنمایی کنه چجوری باید از ایشون پولمونو بگیریم؟

meeelllad

Registered User
لایک‌ها
1
بعد از اینکه ۲۰۰ بار با شماره های مختلف زنگ زدیم ایشون تمام شماره هارو بلاک کردن و فقط تو تلگرام پیام دادن که تا فردا واریز میکنن
من تا فردا منتظر میمونم اگر واریز نکردن پیگیری قضاییو شروع میکنم و تا اخرشم پیگیری میکنم ظاهرا دفعه اولشون هم نیست و منم نفر اول نیستم

meeelllad

Registered User
لایک‌ها
1
طبق اخرین پیگیریا قرار شده تا عصر واریز کنن
من لحظه به لحظه مکالمات ایشون تا واریز پول رو‌اینجا میزارم تا بقیه دوستان هم در جریان باشن

meeelllad

Registered User
لایک‌ها
1
2017-12-05 05.13.40.jpg 2017-12-05 05.13.40.jpg
این تنها راه ارتباطی من با ایشون هستش چون تمام شماره ها منو بلاک کردن قرار بوده تا عصر واریز کنن الان دیگه جواب مسیج هارو هم نمیدن

فایل های ضمیمه

• 2017-12-05 05.13.52.jpg
    2017-12-05 05.13.52.jpg
    74.6 KB · نمایش ها: 33

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
مشاهده پیوست 1045794 مشاهده پیوست 1045794
این تنها راه ارتباطی من با ایشون هستش چون تمام شماره ها منو بلاک کردن قرار بوده تا عصر واریز کنن الان دیگه جواب مسیج هارو هم نمیدن
سلام.
دوست عزیز من
من تا الان چند بار با هم کار کردیم.
کی هزار تومان شما رو برداشتم؟
اگر مشکل پیش نمیومد اینطور نمیشد.

meeelllad

Registered User
لایک‌ها
1
اهان الان که کار به اینجا کشید یادت افتاد با هم کار کردیم؟
تو‌این‌ یک ماهی که امروز فردا کردی یادت نبود؟
موقعی که تمام شماره های مارو بلاک کردی یادت نبود با هم این‌همه کار کردیم؟
الان که کار به اینجا کشیده‌ یادت افتاده مشکل پیش اومده؟
من باید حدس بزنم مشکل پیش اومده واست؟
در هر صورت من کاری با این حرفا ندارم فردا صبح اول وقت میرم دادسرا با چنتا از بچه های دیگه که دقیقا همین رفتارو باهاشون کردی هم اینجا هم بازیسنتر

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
بنده ۷میلیون و۳۳۵دادم بهشون و حتی تاکید کردم مثل قبل نشه که قول دادن ولی متاسفانه دوباره رفتیم سرکار چند مدته همش امروز وفردا الان پیام میدم جواب درست حسابی نمیدن گفتم اینجا بگم بیان جواب ما را بدن

alint99

Registered User
لایک‌ها
47
دیگه چند تا کاربرِ با سابقه دیگه باید بیان از تجربشون با ایشون بگن تا مدیرای انجمن یه فکری بکنن برای این جناب؟؟

amin1002

Registered User
لایک‌ها
32
من هم ۱۴ آبان ماه گذشته مبلغ چهار میلیون و هفت صد هزار تومان به حساب ایشون واریز کردم و گفتند ده روز تحویل میدن الان ۳۴ روز که از وسیله و پول هیچ خبری نيست.ممنون میشم مدیران پیگیری کنند

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
دیگه چند تا کاربرِ با سابقه دیگه باید بیان از تجربشون با ایشون بگن تا مدیرای انجمن یه فکری بکنن برای این جناب؟؟
دوست عزیز مدیران انجمن دقیقا باید چه فکری بکنن؟؟؟
اون دوستمون با کلی سابقه و پنجاه امتیاز با اینکه یک بار دیگه از این سوراخ گزیده شده بازم اومده بالای 7 میلیون به ایشون پول داده بعد مدیران انجمن فکر بکنن؟؟؟
این همه شکایت و گله داخل تاپیک ایشون هست باز یکی میاد قیمت میگیره و یکی دیگه میاد پول میده به امید جنس بعد مدیران مقصرند؟؟؟
صد تا شاکی از ایشون هست ولی فقط یک امتیاز منفی داره خب امتیاز منفی را گذاشتن واسه سفر آخرت؟یا کاربرا میترسن امتیاز منفی بدن؟بعد مدیران مقصر هستن؟
کل انجمن پر شده از تاپیک های طرح شکایت و معرفی کلاه بردار و هر روز هم زیادتر میشن به نظرتون چرا؟چون خودمون دوست داریم اینجوری باشه پس گردن کسی نندازیم و نتیجه کاری که می‌کنیم را بپذیریم

malek911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
واقعا باید به حال مدیران انجمن و هم خریداران گریه کرد.ملت مگه نمیبینن مشتریای قبلی رو این آقا چقدر اذیت کردن؟واسه چی با ایشون معامله میکنن؟؟!!
ایشون خود منو هم با پررویی گذاشته بودن سر کار.نمیخاستم پیام بدم ولی الان میبینم باز داره به این کارش ادامه میده.تو بازی سنتر هم پیام گذاشته بودن که مواظب این طرف باشن.یه چند نفر هم تو بازی سنتر بهم پیام داده بودن که اونا رو هم سرکار گذاشته و چه جوری میتونن پولشون رو پس بگیرن.اگه کسی از ایشون شکایتی کرده باشه هنه پیام ها رو در اختیارشون میذارم.در ضمن تو کانالش هم مدام رضایت مشتریا شو میذاره و خبری از رفتار پشت پردش نیست.
اینم کانال این آقا.لطفا اطلاع رسانی کنید تا کس دیگه ای قول ۲ تومن قیمت ارزون این آقا نشن.دارن با پول مردم سرمایه خرید جنساشون رو جمع میکنن

@pelak6_Com

malek911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز مدیران انجمن دقیقا باید چه فکری بکنن؟؟؟
اون دوستمون با کلی سابقه و پنجاه امتیاز با اینکه یک بار دیگه از این سوراخ گزیده شده بازم اومده بالای 7 میلیون به ایشون پول داده بعد مدیران انجمن فکر بکنن؟؟؟
این همه شکایت و گله داخل تاپیک ایشون هست باز یکی میاد قیمت میگیره و یکی دیگه میاد پول میده به امید جنس بعد مدیران مقصرند؟؟؟
صد تا شاکی از ایشون هست ولی فقط یک امتیاز منفی داره خب امتیاز منفی را گذاشتن واسه سفر آخرت؟یا کاربرا میترسن امتیاز منفی بدن؟بعد مدیران مقصر هستن؟
کل انجمن پر شده از تاپیک های طرح شکایت و معرفی کلاه بردار و هر روز هم زیادتر میشن به نظرتون چرا؟چون خودمون دوست داریم اینجوری باشه پس گردن کسی نندازیم و نتیجه کاری که می‌کنیم را بپذیریم
والا من حتی از مدیرها هم پرسیدم این قسمت امتیاز دادن کذایی کجاست خبری نشد.کلا نمیشه بهش امتیاز منفی داد

Aryamehr_2544

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دیگه وقتی کسی با اینهمه هشدار بازم از این موجود خرید میکنه باید پای عواقبش هم وایسه.ما که توی چند تا کامنت نشون دادیم این یارو چیکارس" وقتی بخاطر 2 زار 10شاهی ارزونتر بازم ازش خرید میکنید همین میشه دیگه.

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
والا من حتی از مدیرها هم پرسیدم این قسمت امتیاز دادن کذایی کجاست خبری نشد.کلا نمیشه بهش امتیاز منفی داد
شما تا 70 تا پست نداشته باشید و وضعیتتون به صورت کاربر
Registered User
در نیاد نمیتونید امتیاز بدید

A-L-I

Registered User
لایک‌ها
41
با سلام بنده دیروز از طریق تلگرام یک عدد کنسول اسلیم 1T باندل فیفا 18 آیکون به همراه یک دوال شاک 4 سفارش دادم و مبلغ رو واریز کردم.

این دومین خرید بنده هست ار ایشون چون خرید قبلی بنده بسیار بی دردسر و راحت انجام شد.

امیدوارم سر موعد برسه به دستم. با تشکر.

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
هنوز تو کف هستیم وامروز وفردا میشه اونم با هزار پیام فرستادن اگه جواب بده فقط خداشاهده به هر قیمتی چرت وپرت برداشتم پولم وصول بشه

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
من نمیدونم این امروز فردا کردنا داستانش چیه!!!!!!

xbox360 slim

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
341
با سلام خدمت تمامی دوستان.
بنده به نوبه خودم از تاخیرها و مشکلات پیش امده عذرخواهی میکنم.
وقتی کل گمرک کشور بسته شده تقصیر من چیه
وقتی طرف میاد میگه برام اپل ایکس بیار و تو گمرک گیر کرده بازم تقصیر منه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا