- نوشتهها
- 1,044
- لایکها
- 341
سلام.سلام هدست گلد موجوده؟ قیمت؟
هدست پلاتینیوم دارم 480
سلام.سلام هدست گلد موجوده؟ قیمت؟
بالاخره بعد کلی کلنجار مبلغ رو برگشت زدن
دوستان در معامله با ایشون خیلی دقت داشته باشین
سلام.Ps4pro قیمت جدید لطف میکنید
وقتی خریدید بعدش دلیلش رو متوجه میشید.توی همین فروم قیمت گذاشتن 1450 هنوزم هست دو تام داره اون بنده خدا چرا اینقدر تفاوت قیمت؟
والا من یک بار از ایشون خرید کردم بد قولی نکردن خدا عمرشون بده جنس هم عالی بود قیمتش هم عالی بود نمیدونم الان شرایط چه طورهخب وقتی اینهمه بدقولی میبینی تابلوءِ با پولت داره کار میکنه و وقتی سودش رو زد به جیب" اونوقت پول شما رو هم پس میده.بنظرم از همچین موجودی اصلا خرید نکنید و اون دو زاری رو هم که مثلا ارزونتره داره میده به هیچ عنوان ارزش نداره.من که بصورت حضوری از تهران میخرم و خیالمم راحته.یه بار ازش خرید کردم با کلی پشیمونی که چرا نرفتم حضوری از تهران بخرم.
اگر امثال من که فقط یکبار ازش خرید کردن و کاربر تازه وارد هستن میتونستن امتیاز بدن تا الان 2000تا امتیاز منفی داشت چون هر کی از این یارو خرید کنه دیگه بار آخرشه خرید میکنهمنم فقط جهت رسوندن اعتراضم اینجا ثبت نام کردم چون دیدم طرف تو تلگرام پاسخگو نیست مجبور شدم اینجا تاپیک بزنم و آبروشو ببرم تا مجبور بشه پولمو پس بده.
والا خریدم تازه رسید دستم خیلی هم خوب بود یکی دیگم برای دوستم سفارش دادم.وقتی خریدید بعدش دلیلش رو متوجه میشید.
سلام.ایکس باکس ۱ پونصد گیگ چنده ؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk
سلام.خیرسلام من گیفت کارت میخوام کسی سراغ داره؟
قیمت ps4 pro 0و slim 1tra و 500 رو میگین ؟
سلام.سلام من گیفت کارت میخوام کسی سراغ داره؟
سلام. 950.000 تومان.ایکس باکس ۱ پونصد گیگ چنده ؟
Sent from my H60-L04 using Tapatalk