باز ممنون از پاسخ شما.
ادنان اگر شما دقت کنید در قسمت faq مانی بوکرز نوشته:
Can I change the currency of my Moneybookers account?
Once your account has been opened, a change of currency is not possible unless your transaction history is empty. If this applies to you, you should go to the Messaging Centre: ‘My Profile’ > ‘I want to change the currency of my Moneybookers account’.
ظاهرا یعنی بعد از اینکه به دلار نیوزلند اکانتم را شارز کردم دیگر نخواهم توانست به یورو یا دلار اکانتم را تبدیل کنم تا موقعی که حسابم خالی باشد که این امر برای مصارف اینترنت بی فایده هست.(کار کردن با دلار نیوزلند)
--راستی هزینه کلی ریالی یک کارت 25 دلاری(دلار نیوزلند ) چند هست؟؟
do ngu nam cao cap shop thoi trang quan ao so sinh vay cong so chan vay cong so nuادنان جان شما تو سایتت نوشتی مشاوره هاستینگ حالا نمی شه به من هم بگی از کجا می تونم یه هاست خوب بخرم ...
فکر کنم به ایمیلتان پاسخ داده شده است !سلام
من یک درخواست به ایمیلتان فرستادم. برای 425 دلار نیوزلند. لطفا میل خودتون رو چک کنید.
من مشخصات کارتمو امروز گرفتم ، از کجا باید وارد حسابم بشم ؟؟؟؟؟؟ لینکشو به من ندادید !!!!!!!![]()
4- کارتها می توان با نام شما و یا با نام ما صادر شود .
توجه بکنید که اگر کارت با نام ما صادر شود ، در هر زمان بخواهید می توانید کل موجودی کارت را به ما بگید که خالی کنیم و معادل ریالی ( با توجه به نرخ دلار در همان روز ) به شما پرداخت کنیم .
اما اگر کارت با نام شما باشد و مشکلی براش پیش بیاد ، پشتیبانی و تعویض آن مشکل است اما می توان پولش توسط ما خارج کرد که ممکنه تا 4 ماه زمان ببره !
من مشخصات کارتمو امروز گرفتم ، از کجا باید وارد حسابم بشم ؟؟؟؟؟؟ لینکشو به من ندادید !!!!!!!![]()
خودم فهمیدم![]()
یه سوال در این مورد دارم ، این یعنی اینکه موقع رجیستر کردن نباید از نام خودمون استفاده کنیم ؟
.
سوال بعدی اینکه موقع رجیستر کردن کارت اگه کشور و ایران انتخاب کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
ايران نزني بهتره !بستگي به مرچانت داره ...كه الان ديگه همه مشكل دارن با ايران
![]()
آدرس بعد از ثبت به عنوان بيلينگ آدرس شما ثبت ميشه /. بستگي به مصرف خودتون داره كه براي كجا بخواهيد /. ميتونه آدرس وليد هم نباشه/.خب این یعنی اینکه یه آدرس ولید تو یه کشور دیگه رو باید بدیم .
//
مرسی![]()
آدرس بعد از ثبت به عنوان بيلينگ آدرس شما ثبت ميشه /. بستگي به مصرف خودتون داره كه براي كجا بخواهيد /. ميتونه آدرس وليد هم نباشه/.
اینا همه بر میگرده شما کارت رو برای خرید چی مصرف کنید ! برای خرید های معمولی که احتیاجی نیست /. ولی خوب همیشه آدرسی وجود داشته باشه خیلی بهترهآیا واقعاً پس از خرید یک فاکتور از طرف مرچانت به بیلینگ آدرس میاد؟
ارزش داره آدم یک ویرچوال آدرس بگیره؟
do ngu cao cap do lot do so sinh tron goi ban si vay cong so nu chup anh cho beآقای آدنان
یک مشکلی برای من با کارتم هست، لطفا به ایمیلتان پاسخ بدهید
Pergia[a]gmail.com