• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کی لس استارتر ( استارت دکمه ای ) قابل نصب بر روی تمام خودروها

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ali_kh70

Registered User
لایک‌ها
55
خیلی سیستم جالبیه . حیف که قیمتش واسه ماشینای فی پایین بالاست !
خوب بفروشی ...

heroes23

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه بخواهم ريموتم مرسدس بنز باشه بايد چيكار كنم؟ يا مدل هر ماشيني بشه با فركانس هاي اين سيستم سازگاره؟

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
اگه بخواهم ريموتم مرسدس بنز باشه بايد چيكار كنم؟ يا مدل هر ماشيني بشه با فركانس هاي اين سيستم سازگاره؟

دوست عزیز روی این ریموت ها هیج آرمی نیست . شما خیلی راحت میتونید لوگوی برجسته مرسدس رو پشت ریموت بزنید ..
KLB106-111.jpg

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
حیف این که بخوام رو سمند ببندمش:D
اما خوب قطعه ی جالبیه!

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

وقتی که یک ماه استفاده کنید اون زمان متوجه میشید که چقدر کار راه اندازه و بهش عادت کردید

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
وقتی که یک ماه استفاده کنید اون زمان متوجه میشید که چقدر کار راه اندازه و بهش عادت کردید

رو ix35 هست از اول!بسیار کار اره اندازه شکی نیست
ولی یکم آدم حیفش میاد یک میلیون و خورده بررای سمند هزینه کی لس کنه!همون دو میلیون سیستم هم به زور بستیم:دی

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
رو 405 م میشه نصب کرد البته ایمو بلایزر داره مشکلی نیس فک کنم داره هزینه ش چطوره چقد وقت میبره

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
رو 405 م میشه نصب کرد البته ایمو بلایزر داره مشکلی نیس فک کنم داره هزینه ش چطوره چقد وقت میبره
بله روی 405 هم قابل نصب هست . با خودروهایی که ایموبلایزر دارند مشکلی نداره و قابل نصب هست بر روشون . هزینه دستگاه 1250 هزار تومان هستش . بین 4 الی 6 ساعت زمان میبره نصبش .

yaran 2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
میشه هزینه نصب را هم بفرمایید
روی خودروی پارس ELX

kolahesiah

Registered User
لایک‌ها
185
سوکت فابریکی کیا هست ؟
ماشین هایی که در هاشون کلید میخوره چی ؟
میشه قسمت کلیدش رو حذف کرد ؟
بخوایم فرمون ماشین رو قفل کنیم چجوریه ؟
قفل بشه چجوری باز میشه ؟
آزیر هم میشه نصب کرد ؟یا فابریک داره ؟

xerqus

Registered User
لایک‌ها
41
سوکت فابریکی کیا هست ؟
خیر
ماشین هایی که در هاشون کلید میخوره چی ؟
کلید روی در باید باشه که وقتی ماشین باتری خالی میکنه با کلید در رو باز کنید
میشه قسمت کلیدش رو حذف کرد ؟
بالا توضیح داده شد
بخوایم فرمون ماشین رو قفل کنیم چجوریه ؟
میشه از سوییچ فقط به عنوان کلید قفل فرمون استفاده کرد .
قفل بشه چجوری باز میشه ؟
بیشتر توضیح بدید . چی قفل بشه ؟
آزیر هم میشه نصب کرد ؟ بله میشه اما احتیاجی نیست چون خود سیستم به بوق ماشین وصل میشه .
یا فابریک داره ؟

amirseirafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز من جیلی امگرند ای اس7 هاچبک دارم .
اول اینکه کلید باز کردن درب صنروق عقب که روی ریموت خودش هست روی این ریموت هم فعال میشه یا نه؟
دوم توپی قفل درهای جلو و در صندوق عوض میشه یا خیر ؟ اگه خیر همین کلید فیزیکی روی ریموت خودمون بسته میشه روی ریموت جدید ؟
سوم ،در صورت برداشتن سیستم کلید استارت فابریک و جایگزین کردن سیستم جدید بعد از حاموش شدن موتور امکان قفل کردن فرمان ماشین هست یا خیر ؟
چهارم ، موقع نزدیک شدن به خودرو و یا دور شدن از آن هنگام باز و بسته کردن دربها چراغهای خودرو به صورت قبل چشمک میزند یا فطع میشه ؟
پنج، بیشترین برد یا فاصله ای که از روی ریموت درها باز و یا بسته بشن چقدره ؟یعنی میشه از فاصله ی بیشتر از 2 قدم که توی یکی از پستها اشاره کردی در ماشین و باز کرد ؟
6، برای ادامه کار موتور در حالت روشن ریموت جدید باید همواره درون خودرو باشه یا میشه ریموت نباشه و موتور روشن بمونه ؟؟؟
شرمنده زیاد شد سوالاتم

Suit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
صاحب تاپیک نیست ندیدم تازگی جوابی بده!

اگه اومدم عضو پرشین تولز شدم برای دیدن این اگهی بوده که مشتریهام پدرم و در آوردن میگن بیار بزار رو ماشینمون!!!!!

از پست اول خوندم تا اینجا.
اگه کم استقبال شده برادرم دلیلش فقط قیمت بالای کالا و هزینه نصب بسیار بسیار بالای اون هست. هیچوقت نباید کالای یونورسال آنهم چینی رو با جنس اورجینال مقایسه کرد و قیمت گذاشت.
اگه توی قیمتهات تجدید نظر بکنی مطمئن باش فروشش خوب میشه.

چرا به سیم کشی ماشین کار نداره ؟ خیلی هم کار داره !!! دقیقا عین یک ایزیکار 7700 کار داره با ماشین و سیم کشی ماشین. تازه بلکه هم بیشتر!!!
خود استارتر یک منفی و مثبت میگره + ACC+on+start بعلاوه یک سیم از پایه یک استپ ترمز و سیم ترمز دستی. قسمت دزدگیرهم که هزار ماشاءالله با 12تا رشته از سیم کشی ماشین کار داره. ( که سه تاش با استارتر مشترک هست ).
این تفکر که چون ریموت شبیه یک مدل از یک برند هست میشه به قیمت آپشن برند حساب کنیم غلطه چون باز هم تابلو که فابریک ماشین نیست و آپشن به اصطلاح شرکتی نیست. الآن دزدگیرهایی آمده در بازار خیلی کارای دیگه علاوه بر کلید استارت و کی لس و فراهم میکنه برای مصرف کننده که حد نهایت با بالاترین قیمت نصب برای انواع ساشی بلند یک تومن هست. ( خودم برای بنزبی 200 حدود 1 تومن گرفتم سیستم خفن Galamic نصب کردم )

حالا چرا میگم توی قیمت تجدید نظر کن چون کیت استارتر و کلید مطابق نمونه شما از کشور چین خیلی خیلی قیمت کمتر از اینها میشه تهیه کرد میماند قسمت دزدگیر که با ریموت طرح فابریک کیا موتورز که ریموت پستیو ( کی لس ) هست.

حالا اشتباه های منو بگیر - ببخشید اینا رو نوشم ها چون مشتریهای گاراژ منو وادار به پرس و جو کردن و اینجا هم سر میزنن منم ناچاراً نظر شخصیم و نوشتم .
یکی از بچه های چراغ برق هم یکماه پیش پا پی من بود برای خرید چون اطلاعات درستی نداشت منم پیچوندمش.
حالا شما درستش و اعلام بفرمایید.

<<قابل توجه عزیزانی که منو هدایت کردند به این سایت و این پست جهت نصب روی ماشین نشان >>

حالا چندتا سئوال من دارم اگه پاسخ بدهی و قانع کننده باشه یک نمونه میدهم نصب کنی و بعدش خرید تعداد برای تعمیرگاه خودم برای نصب روی مزدا 3 اطاق قدیم.

1- طول خشاب کلید چقدر هست ؟ ببینیم سوئچ کدوم سواری ها رو میشه توش گذاشت.( بهتره بگی کلید خام داره ؟ چند شیاره و طول کلید خام چقدر هست؟
2- چندتا خروجی عملیاتی داره ؟ برای تحریک پاور سانروف و هزار جنگول بازی مشتری ها مخصوصا برای استفاده در قفل دوبل بعضی ماشینها
3- کیت استارتر چند آمپر هست ؟ اگه مستقیم نیست و از رله خود ماشین میگیره چقدر تاخیر زمانی داره؟
4- چند تا تحریک میگیره؟ توی عکس که سنسور شوک هست درسته؟ پس احتمالا تریگ لادری و رو هم میگیره درسته؟ تریگ جدا برای کاپوت و صندوق هم داره؟(فکر نکنم چون اون ماله تصویری ها هست)
5- کلید استارت ها فقط در همین رنگ مشکی موجود هست یا امکان سفارش در رنگ بندی هستش؟
6- برای مواردی که مجبوریم ریموت فابریک ماشین و کنار دستگاه قرار بدهیم و کلیدهاش و با رله تحریک کنیم خروجی مثبت داره یا منفی اصلا خروجی داره؟.
7- عملکرد ایمنی برای مواقعی که از ریموت دور میشه و ماشین روشن هست چیه؟ ( قطع کن داره ؟ )

و چند تا سئوال دیگه که اینجا جاش نیست.
من کارم آپشن های مزدا 3 هست ولی الآن دیگه فقط اپشن مزدا نیست بلکه برای تکمیل آپشن تمامی خودروهای داخلی و خارجی رو کار میکنیم . ( راستش 206 هم شده نون دونی ما )
خیلی هم نزدیک شما هستم ( فرمانیه )
البته از پاساژ شما خاطره خوشی ندارم یعنی هیچکس توی شمرون خرید از پاساژ نارون رو به صرفه نمیدونه!!!!

تماس گرفتم موبایلت ولی جواب ندادی.
دو تا اس ام اس دادم جواب نمیدی.
یک تماس با هم داشته باشیم.
راستی توی سه شهر مشهد تبریز و اصفهان من نماینده دارم. اگه اوکی بشه برای اونها هم اموزش میزارم و کالا میفرستم.
پرچمت بالا خوب بفروشیش

Last edited:

amirseirafi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
suit عزیز . سلام
ما غیر از جیلی یه مزدا3 86 هم داریم میخوام روی اون کروز ببندم . میشه راهنماییم کنی ؟
من کرمان هستم .

سلام
...
و چند تا سئوال دیگه که اینجا جاش نیست.
من کارم آپشن های مزدا 3 هست ولی الآن دیگه فقط اپشن مزدا نیست بلکه برای تکمیل آپشن تمامی خودروهای داخلی و خارجی رو کار میکنیم . ( راستش 206 هم شده نون دونی ما )
خیلی هم نزدیک شما هستم ( فرمانیه )
البته از پاساژ شما خاطره خوشی ندارم یعنی هیچکس توی شمرون خرید از پاساژ نارون رو به صرفه نمیدونه!!!!

تماس گرفتم موبایلت کلی آهنگ پیشوازت و گوش کردیم و رقصیدیم ولی جواب ندادی.
دو تا اس ام اس دادم جواب نمیدی.
یک تماس با هم داشته باشیم.
راستی توی سه شهر مشهد تبریز و اصفهان من نماینده دارم. اگه اوکی بشه برای اونها هم اموزش میزارم و کالا میفرستم.
پرچمت بالا خوب بفروشیش

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا