robocop-game
Registered User
- نوشتهها
- 1,662
- لایکها
- 1,862
فعلا مشغول دست و پا زدنم :general208:دبوی کار و بار چی کردی؟ جیوه هنوز استخراج میکنی؟
فعلا مشغول دست و پا زدنم :general208:
نمیدونم ادامه بدم (با کمی تغییرات ) یا شکستو قبول کنم
خودکشی کن خودتو مارو راحت کن
حستو دوست داشتممن احساس میکنم شما بیشتر نیاز به خودکشی و خلاص شدن از دنیا فانی دارید
:general307:
منم شرایط مشابه شما رو دارم اما هیچ وقت نمیگم آخر خط رسیدم
دستتو بزار سر زانوت، بلند شو و دوباره واسه یه کار جدید عزمتو جزم کن
نمیدونم بیماری شما چیه ولی انشاالله هرچی که هست خوب بشه و شفا پیدا کنیاقای د بوی سلام
واقعا درکت میکنم
یه خلاصه بهت بگم چون واقعا حوصله تایپ مثل بعضی از دوستان ندارم
شما اگه به فکر راحت کردن خودت گرفتی
من شاید یه فکرهای کردم اما خیلی ها به من گفتن دیگه خودتو راحت کن چون داری زجر میکشی الان واقعا شرایط خوبی ندارم ( بیماری عجیب)
البته امیدی هم برام نمونده / از قدیم بینن دوستام معروف بودم به (شوپنهاور)
یک روز اگر حوصله کنم تاپیک میزنم که داستان منو بخونی
در ضمن سنم از شما بیشتره
ولی الان به شما تنها راهنمایی که میتونم بکنم اینه با ادمهای جدید موفق اشنا شو/ شده باهاشون راه برو اما در کنارشون باش
هرگز نگذاريم هيچ چيزي زندگي فكري ما را متوقف سازد، هرچند ممكن است طوفان بي امان جهان محيط ما را آشفته سازد و در هم ريزد.((آرتور شوپنهاور))
ممنون نه چیزی خطریه نیست ولی از کار افتادم یه جورایی یه سرگیجه عجیبهنمیدونم بیماری شما چیه ولی انشاالله هرچی که هست خوب بشه و شفا پیدا کنی
و اگه خدایی نکرده خوب نشدی هم انشاالله روحت در آرامش باشه
خیلی بده که آدم ذره ذره آب شدن خودشو ببینه :general507: برای همینم همیشه دلم میخواد یه مرگ سریع و راحت داشته باشم :general507:
حاجی استارت آپت چی شد؟هی روزگار:general505: نذاشتین تمومش کنم:general505:
:general208:مگه میخوام آش رشته بپزم چند ماه طول میکشهحاجی استارت آپت چی شد؟
https://forum.persiantools.com/thre...ن-و-روش-کار-کنین؟.906328/page-3#post-12426569هی روزگار:general505: نذاشتین تمومش کنم:general505: