تلوزیون مدت هاست که چیزی برای گفتن نداره ... من فکر می کنم بلای برنامه های کودک داره سر فیلم های سینمایی میاد ... چندین سال پیش همه برنامه های کودک انیمیشن های به یاد ماندنی و زیبا بود اما یه نگاه اجمالی به برنامه کودک های امروزی واقعا آدمو متاسف میکنه ... بیچاره بچه های امروز ... ما " چوبین " و " سند باد " و آن شرلی " و " بابا لنگ دراز " و " بچه های آلپ " و ... میدیدم بچه های امروز باید " عمو پورنگ و خاله شادونه ببینن ...
فیلم های سینمایی هم یه همچین حالتی پیدا کرده ... کلیشه ی شبکه یک در رزوهای جمعه شده پخش تله فیلم های آبکی و درجه n شبکه های استانی ....
آی گفتی .....دست رو دلمون نذار که داغ شدیم از این خاله شادونه و عمو پورنگ:lol:
بهر حال خدا خیر بذه این شبکه دو رو که اگه فیلم هاش خوب نیست حداقل دوتا انیمیشن میذاره که آدم لذتش رو ببره..
انيميشنهاي نوروزي شبكه دوم سيما كه ويژه كودكان و نوجوانان از اين شبكه پخش خواهد شد، بدين شرح است:
ميشي و غول آبي، عتيقه فروش قديمي،
موش سرآشپز ، زنبور من باش ، پرواز بر فراز جزيره، ماجراهاي توتو ، پلي به ترابيتيا ، تعطيلات باتيمون و پومبا ، حفرهها، هديه جادويي آدم برفي و بگاسين و گنج دزدان دريايي.
موش سرآشپز داستان يك موش جوان به نام «
رمي» است كه در حاشيه فرانسه زندگي ميكند و براي رسيدن به آرزوي خود يعني آشپز شدن به پاريس سفر ميكند. او براي اينكه به آرزويش برسد بايد خانواده و دوستانش را رها كند...
در اين فيلم «پاتون اوسوالت» به جاي «رمي» سخن گفته و «پيتر اوتولي»، «ايان هولم»، «برد گارت» و «برايان دنهي» نيز به جاي ساير شخصيتها صحبت كردهاند.