• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم های نوروزی

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
فقط و فقط شی نو بی

هم ساختار بسیار جالبی داشت

داستان افسانه ای اما تاثیر گذار

واقعا بهترین فیلم عید امسال بود

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شی نو بی فیلم خیلی قشنگیه ، اما دیدن این فیلم اون هم شبکه های تلویزیونی زیاد تاثیر گذار و جذاب نیست ، از این نظر که این فیلم رو باید به تعداد دفعات تماشا کنی شاید در ظاهر داستان فیلم ساده باشه اما برای درک احساس و شخصیت هر کاراکتر باید فیلم را از دید و نظر اون شخصیت بررسی کنی در کل فیلم زیبایی است و من نسخه اصلی این فیلم رو ترجیح می دم ، چون حتی بدون زیرنویس داستان رو کامل می فهمی...

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
این که اون شینوبی خودش رو به خاطر مردمش کور کرد خیلی تاثیر گذار بود.

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
این تاپیک برا اینه ادم در مورد اصل داستان منحرف نشه !;) و اصل فیلمایی رو هم که می خواییم با هم شیر کنیم!

BRADER SHIAN

Registered User
لایک‌ها
2
فیلم کچ می ایف یو کود(اگه می تونی منو بگیر !)پسرو بخاطر این فرار می کنه که مامانش با یه مرد غریبه ..!خوب هر کی هر چیز مهمی از فیلمای در حال پخش می دونه که سیما سانسورش کرده لطف کنه بگه!;)

پینوشت
من دنبال فیلمای روز اول عید (بازی با مرگ!(کانال سه گزاشت یاروها تو دنیای مجازی کلک زندانیا رو می کندن!) و شمشیر بدون سایه !)می باشم;)

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این که اون شینوبی خودش رو به خاطر مردمش کور کرد خیلی تاثیر گذار بود.

ولی به نظر من صحنه ای که کوگا برای ثابت کردن واقعی بودن عشقشون ، اوبارو رو در آغوش گرفت خیلی خیلی زیبا بود.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
دیدن آثار ارزشمند سینما در تلویزیون با جرح و تعدیلی که انجام میدن فقط صبر و شکیبایی میخواد.
فیلم ویدوک را نمی شد فهمید صحنه های کلوزآپ کار فیلمبرداره یا مال سانسوره. زن فیلم کاملا" حذف شده بود.
سانسور فیلم شینوبی هم افتضاح بود. من هم با نظر OEMGROUP موافقم که اصل فیلم دیدنی تره چون قصه پیچیده ای نداره.

GreenRoad

Registered User
لایک‌ها
79
آخه آدم بیاد چه جوری بخش سانسور شده رو تعریف کنه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
البته! دیدن فیلم به زبان اصلی و با صدای خود بازیگران (و در بعضی مواقع با موزیک اصلی فیلم !!!) لطف دیگری دارد و حس را بیشتر منتقل میکند.
من که زبان انگلیسی چون متوجه میشم ترجیح میدم.
اما زبان های دیگه هم با زیر نویس انگلیسی میبینم و نه فارسی. !
خیلی دلم میخواد زبان فرانسه هم بلد بودم ! چون فیلم های زیبایی به این زبان ساخته میشن. و خود این زبان هم یک نوع لطافت خاصی داره.

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
تو فیلم شینوبی هم همون اول فیلم سانسور کردن......
پسره یه دفعه میاد به دختره میگه: دیگه هیشکی نمی تونه مارو از هم جدا کنه:blink: :blink: :blink: :blink:
همچنین در همین فیلم قسمتی که 2 نفر باقیمونده به جز دو شخصیت اصلی با هم مبارزه می کننن هم سانسور شده بود....
من فیلم شینوبی رو می خوام اگه کسی داره لطفاً بگه...
ممنون:happy:

R251

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من شاید یکی از قشنگ ترین فیلم هایی که تو نوروز پخش می شه " خانه خنجرهای پرنده " باشه که البته از شبکه های استانی پخش می شه ، فیلم ROB-B Hood از جکی چان هم خیلی عالی بود البته با توجه بازی جکی چان این موضوع دور از انتظار نیست. نسخه زیر نویس فارسی فیلم جالب تره

بهتره نسخه ی اصلی خانه ی خنجرهای پران رو دید تا از شبکه های سیما چون با سانسوری که از این فیلم میکنن هیچ چیز نمیشه فهمید شی نو بی هم یکی از بهترین و تاثیرگذارترین فیلمهای نوروزی امسال بود که پخش کردند دیدن چندباره ی این فیلم هم لذت بخشه

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
" شبی در موزه " رو کی می زاره ، یا گذاشته ؟

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون در مورد فیلم " دالان مارپیچ " چیه ؟

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امسال اکثر فیلم ها محصول 2006 بود ، خیلی خوبه ولی مسئله اینکه هنوز کیفیت پخش نداره ، هی رنگ ها عوض می شه ، واقعا مسخره کرده این صدا و سیما

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
امسال اکثر فیلم ها محصول 2006 بود ، خیلی خوبه ولی مسئله اینکه هنوز کیفیت پخش نداره ، هی رنگ ها عوض می شه ، واقعا مسخره کرده این صدا و سیما

راست ميگي رنگ عوض ميشه
كسي ميداند چرا هي رنگ عوض ميشه؟:blink:

بالا