در ضمن بچه ها زمان پخش سریال ها تغییر نکرده ، مثلا دیشب جواهری در قصر رو گذاشت
اگه حال ندارید به این آدرس برین میتونید لیست فیلمها رو با مشخصات کاملشون همینجا دانلود کنید.
دانلود فایل PDF مشخصات فیلمهای نوروزی شبکه اول و دوم
دانلود فایل PDF مشخصات فیلمهای نوروزی شبکه سوم و چهارم و پنجم
یک چیزی آماده کردم که شاید به درد خیلی ها بخوره.
لیست فیلمهای تلوزیون در ایام نوروز. البته ببخشید که یک کمی دیر شد. ولی در کل کلی کار برد.
این لیست یک تفاوت عمده با تمام لیستهایی که دوستان دیگه گذاشتن داره.
کلی گشتم و اسم و پوستر اصلی فیلم رو با عنوان اصلی فیلم، نام کارگردان و بازیگران به انگلیسی گیر آوردم.
به این صورت کسانی که بخواهند اطلاعات بیشتری درباره یک فیلم داشته باشند به راحتی میتونند عنوان اصلی فیلم رو جستجو کنند و به کلی اطلاعات اضافی برسند.
دانلود فایل PDF مشخصات فیلمهای نوروزی شبکه اول و دوم
دانلود فایل PDF مشخصات فیلمهای نوروزی شبکه سوم و چهارم و پنجم
یک نکته کوچک اینکه این مجموعه رو با استفاده از اطلاعات سایت Irib.ir جمع آوری کردم. یعنی ابتدا اسم فیلم رو از IRIB گرفتم بعد رفتم توی گوگل و IMDB و SourehCinema و اطلاعات اون فیلم رو پیدا کردم.
پیدا کردن بعضی هاش خیلی سخت بود و زمان برد، چون توی سایت صدا و سیما فقط یک اسم کارگردان ذکر شده بود و من باید اسم فارسی نوشته شده رو به اسم معادلش تو انگلیسی تبدیل کنم و بعد اطلاعات فیلم رو پیدا کنم. مثلا این صفحه اطلاعات فیلم نیکیفور رو داره. خداوکیلی کی میتونه بفهمه که اسم «كريستف كراژز» رو باید اینطوری نوشت: «Krzysztof Krauze»
در نهایت ممکنه که اطلاعات یک فیلم اشتباه باشه که به بزرگی خودتون ببخشید...
آقا تو لیست lostlord بلوک 13 رو زده 12 ام شبکه 2.
اما امروز تبلیغ کرد که امشب نشون میده .(5 ام)
@ oemgroup عزیز: راستش من فکر کردم اون تاپیک یک کم از موضوع خارج شده وتا صفحه دوم هم هیچ لیست کاملی از برنامه ها نبود. برای اینکه کسانی که وارد یک تاپیک میشن اگه همون صفحه اول اون چیزی رو که میخوان پیدا نکنن معمولا میرن بیرون.دوست عزیز این تاپیک واسه همین ساخته شده بود : http://forum.persiantools.com/t70747.html
فلیم معجزه برن فیلم جالبی از یک واقعه تاریخی بسیار جالب تر بود!
در سالهای اخیر آلمانی ها فیلمهای بسیار خوبی ساختن که آدم رو به تحسین اراده ملی اونها وا میداره!
فکر کنم در سالهای اخیر فقط سینمای آلمان باشه که در کنار سینمای آمریکا درحال تقویت روحیه ملی بین مردمش و کسب احترام جهانیان برای کشورشون و ملتشون تلاش بسیار زیاد و قابل تحسین انجام میده
پسر اژدها سوار - Eragon محصول 2006 به دلیل تکراری بودن صحنه های فیلم و شباهت های بسیار زیاد شخصیت ها و نحوه رفتار به فیلم های بزرگی همچون ارباب حلقه ها ، طرفدار زیادی نداشت و با وجود زحمات زیادی که برای فیلم انجام شده بود ، آنچنان که انتظار می رفت ، جلوه نداشت.