• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم های نوروزی

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این فیلم الماس خونین عجب فیلم فاز پرونی بود! کف کردم!!!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
شبكه 1 اينبار پيشرفت كرده از كانال 2 ياد گرفته
شبها ساعت 1:30 فيلم سينمايي ميگذارد البته قديمي وتكراري علاوه بر ساعت 4عصر

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیشب فیلم شمشیر بدون سایه Shadowless Sword ساخت کره جنوبی رو گذاشت . فیلم قشنگی بود ولی همچنان بیان گر این موضوع بود که شینمای چین در رابطه با ساخت فیلم های رزمی از دیگر کشور ها 1 سروگردن بالاتره.

فیلم الماس خونی رو هم که دیروز گذاشت ، واقعا قشنگ بود ولی سانسور کردنشون بی دلیل بود ، جنیفر کانلی تو این فیلم خیلی تغیر کرده بود و خیلی خوب هم احساسات رو واقعی نشون می داد ، شاید این فیلم یکی از فیلم هایی باشه که من از بازی لئوناردو دی کاپریو خوشم اومده .

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن بچه ها زمان پخش سریال ها تغییر نکرده ، مثلا دیشب جواهری در قصر رو گذاشت

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
در ضمن بچه ها زمان پخش سریال ها تغییر نکرده ، مثلا دیشب جواهری در قصر رو گذاشت

سريال هاي ديگررو نشان نميده اين يكي رو معلوم نيست چرا نشان داد جواهري درقصررو

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی بد شد.

احتمالا اینقدر طرفدار داشته که ترسیدن پخش نکنن.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

برای پیدا کردن اسم اصلی فیلم‌ها متشکرم.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون. خیلی به درد میخوره!

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک چیزی آماده کردم که شاید به درد خیلی ها بخوره.
لیست فیلمهای تلوزیون در ایام نوروز. البته ببخشید که یک کمی دیر شد. ولی در کل کلی کار برد.

این لیست یک تفاوت عمده با تمام لیستهایی که دوستان دیگه گذاشتن داره.
کلی گشتم و اسم و پوستر اصلی فیلم رو با عنوان اصلی فیلم، نام کارگردان و بازیگران به انگلیسی گیر آوردم.

به این صورت کسانی که بخواهند اطلاعات بیشتری درباره یک فیلم داشته باشند به راحتی میتونند عنوان اصلی فیلم رو جستجو کنند و به کلی اطلاعات اضافی برسند.

دانلود فایل PDF مشخصات فیلمهای نوروزی شبکه اول و دوم
دانلود فایل PDF مشخصات فیلمهای نوروزی شبکه سوم و چهارم و پنجم

یک نکته کوچک اینکه این مجموعه رو با استفاده از اطلاعات سایت Irib.ir جمع آوری کردم. یعنی ابتدا اسم فیلم رو از IRIB گرفتم بعد رفتم توی گوگل و IMDB و SourehCinema و اطلاعات اون فیلم رو پیدا کردم.
پیدا کردن بعضی هاش خیلی سخت بود و زمان برد، چون توی سایت صدا و سیما فقط یک اسم کارگردان ذکر شده بود و من باید اسم فارسی نوشته شده رو به اسم معادلش تو انگلیسی تبدیل کنم و بعد اطلاعات فیلم رو پیدا کنم. مثلا این صفحه اطلاعات فیلم نیکیفور رو داره. خداوکیلی کی میتونه بفهمه که اسم «كريستف كراژز» رو باید اینطوری نوشت: «Krzysztof Krauze»
در نهایت ممکنه که اطلاعات یک فیلم اشتباه باشه که به بزرگی خودتون ببخشید...

دوست عزیز این تاپیک واسه همین ساخته شده بود : http://forum.persiantools.com/t70747.html

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امشب هم که پسران پرواز رو گذاشت ، به نظر من خیلی قشنگ بود یه جورایی تو مایه Pearl Horbor بود ولی اون خیلی قشنگ تره و عاشقانه تر هم هست.

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
آقا تو لیست lostlord بلوک 13 رو زده 12 ام شبکه 2.
اما امروز تبلیغ کرد که امشب نشون میده .(5 ام)

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا تو لیست lostlord بلوک 13 رو زده 12 ام شبکه 2.
اما امروز تبلیغ کرد که امشب نشون میده .(5 ام)

آره ، فکر کنم لیست ها قبل از تغییرات تهیه شدن ، اینم یکی از سیاست ها صدا وسیما دیگه

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
فلیم معجزه برن فیلم جالبی از یک واقعه تاریخی بسیار جالب تر بود!
در سالهای اخیر آلمانی ها فیلمهای بسیار خوبی ساختن که آدم رو به تحسین اراده ملی اونها وا میداره!
فکر کنم در سالهای اخیر فقط سینمای آلمان باشه که در کنار سینمای آمریکا درحال تقویت روحیه ملی بین مردمش و کسب احترام جهانیان برای کشورشون و ملتشون تلاش بسیار زیاد و قابل تحسین انجام میده

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
دوست عزیز این تاپیک واسه همین ساخته شده بود : http://forum.persiantools.com/t70747.html
@ oemgroup عزیز: راستش من فکر کردم اون تاپیک یک کم از موضوع خارج شده وتا صفحه دوم هم هیچ لیست کاملی از برنامه ها نبود. برای اینکه کسانی که وارد یک تاپیک میشن اگه همون صفحه اول اون چیزی رو که میخوان پیدا نکنن معمولا میرن بیرون.

گفتم بد نیست لیست رو همون اول ببینن.
در هر حال از تذکرت ممنون.

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فلیم معجزه برن فیلم جالبی از یک واقعه تاریخی بسیار جالب تر بود!
در سالهای اخیر آلمانی ها فیلمهای بسیار خوبی ساختن که آدم رو به تحسین اراده ملی اونها وا میداره!
فکر کنم در سالهای اخیر فقط سینمای آلمان باشه که در کنار سینمای آمریکا درحال تقویت روحیه ملی بین مردمش و کسب احترام جهانیان برای کشورشون و ملتشون تلاش بسیار زیاد و قابل تحسین انجام میده

من کره جنوبی رو هم تو این مورد پیشرفت سینما قبول دارم.

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسر اژدها سوار - Eragon محصول 2006 به دلیل تکراری بودن صحنه های فیلم و شباهت های بسیار زیاد شخصیت ها و نحوه رفتار به فیلم های بزرگی همچون ارباب حلقه ها ، طرفدار زیادی نداشت و با وجود زحمات زیادی که برای فیلم انجام شده بود ، آنچنان که انتظار می رفت ، جلوه نداشت.

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من شاید یکی از قشنگ ترین فیلم هایی که تو نوروز پخش می شه " خانه خنجرهای پرنده " باشه که البته از شبکه های استانی پخش می شه ، فیلم ROB-B Hood از جکی چان هم خیلی عالی بود البته با توجه بازی جکی چان این موضوع دور از انتظار نیست. نسخه زیر نویس فارسی فیلم جالب تره

GRIFFIN&LAMPARD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرمن هم همینه ولی یک سری ازفیلم هاکه موردی برای سانسورکردن هم ندارن رابی دلیل سانسورمیکنن

eragon-blood daemon,....

ازاین جمله اند

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
پسر اژدها سوار - Eragon محصول 2006 به دلیل تکراری بودن صحنه های فیلم و شباهت های بسیار زیاد شخصیت ها و نحوه رفتار به فیلم های بزرگی همچون ارباب حلقه ها ، طرفدار زیادی نداشت و با وجود زحمات زیادی که برای فیلم انجام شده بود ، آنچنان که انتظار می رفت ، جلوه نداشت.

اره راست ميگي شبيه ارباب حلقه ها بود
اين فيلم چرا نصفه بود بقيه اش چي شد پادشاه چي شد؟:blink:

بالا