چند تا نکته برام جالب بود
یکی کاهش تعداد فیلمهای آمریکایی
علاوه بر سیاستهای کلی صدا و سیما شاید یکی از دلایل این کاهش این باشه که چون مردم خیلی از فیلمهای هالیوودی رو به طرق مختلف به صورت اورجینال میبینند اونوقت سانسورهایی که اینا انجام میدهد ( یا به قول خودشون تصحیح ارتباطات !!!) بیشتر عیان میشه و دستشون بیشتر رو میشه
یکی دیگه هم میزان علاقمندی بیینندگان به فیلمهای هندیه که خب به نظر من جای تاسف ...
اصلا ولش کن ...
در مورد فیلمهای آمریکایی کاملا" موافقم اما در مورد فیلمهای هندی گرچه با نظر شما موافقم اما معتقدم همین سینما هم فیلمهایی داره که کاملا" با چیزی که در فرهنگ عامه رواج بافته مخالفه .
جدیدا" سینمای متفاوت هند به شدت مورد توجه کارگردانان و بازیگران طراز اول دنیا قرار گرفته افرادی مثل جانی دپ و جرج کلونی .
مسلما" اونها به غیر از رقص و آواز دنبال چیزهای دیگری هستند که در سینمای هند یافتند. کاش صدا و سیما هم فیلمهای متفاوت هندی را نشان بده که گویا امسال فقط فیلم black یا تاریکی توی این فیلمها ارزش دیدن رو داره.
نمیخوام خیلی راجع به سینمای هند صحبت کنم اما من هم تا یکسال پیش مخالف صد در صد این سینما بودم اما اخیرا" تحول عجیبی هم در سطح فیلمسازیشون رخ داده که میتونه مبحث یک تحقیق جانانه باشه.