• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فیلم های نوروزی

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان اگه کسی در مورد تغییر کردن یا نکردن زمان پخش سریال ها خبری داره ، لطف کنه بگه

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوستان یک سوالی، ساعت تکرار فیلمهای شبکه های مختلف کی هست؟
کانال 5 که میدونم تکرارش 12:30 شب هست.
کانال 1 هم فکر نکنم تکرار داشته باشه، 3 و 4 چی؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
دوستان یک سوالی، ساعت تکرار فیلمهای شبکه های مختلف کی هست؟
کانال 5 که میدونم تکرارش 12:30 شب هست.
کانال 1 هم فکر نکنم تکرار داشته باشه، 3 و 4 چی؟

كانال 3 تكرار ساعت 10:30

lee_young_ae

Registered User
لایک‌ها
1
-------------------------شبکه اول -------- شبکه2 ------------ شبکه 3 ------ شبکه4------ شبکه 5
سه شنبه 29 اسفند ---------------------- بید مجنون -------- بازی مرگ ----- بینوایان------- زیارت

چهارشنبه 1 فروردین--- ماشینها --------- در راه خانه ----- چند میگیری-----شارلوت گری--- گل
---------------------------------------------------------------- گریه کنی؟

پنج شنبه2 فروردین --- اینجا چراغی----- دشت باز ------------ نارینا----------- روزنامه -----اگر میتونی
-------------------------- روشن است ----------------------------------------------------------- منو بگیر

جمعه 3 فروردین ---- مادر را از قطار -----شمشیر ----------- الماس خونین----جنگجوی ----رابین هود
------------------------ پیاده کن-----------بدون سایه------------------------------ حرفه ای

شنبه 4 فروردین------ وکیل -------------معجزه ی برن--------پسر اژدها-------اخرین تدوین---شبی در موزه
---------------------- هاد ساکر------------------------------------سوار

یکشنبه 5 فروردین-----ورطه -----------سوارکاری به---------غریبه در شهر-----وی دوک ------ قتل انلاین
------------------------------------------- نام مرگ

دوشنبه 6 فروردین ----- طوفان در ------ شینوبی ------------به نام پدر --------راز گالیندز ------ پلنگ صورتی
---------------------------جامائیکا

سه شنبه 7 فروردین---هیات منصفه --دسته ببرها ---------پسران پرواز ------باغهای کندلوس-- زن بدلی
---------------------------- فراری

چهار شنبه8 فروردین ----وقتی همه ---سوفی شل----------سیاه چاله------ یکشنبه ی ------ تاریکی
--------------------------- خواب بودند ---------------------------- و اژدها ----- طولانی نامزدی

پنج شنبه 9 فروردین------سیاه و سفید-روزهای شکوه----- برمودا 1 --------- یک بوس کوچولو-- خانه های
--------------------------------------------------------------------------------------------------------خنجرهای پران

جمعه 10 فروردین ------- اتاق من---- ----تیغ پنهان ---------- برمودا 2----------قهرمانان--------- اقبال و دیو

شنبه 11 فرودین-------- استالینگراد------مجردها ---------- تنگنا ------------- ناپولی ----------چکمه ها استالین

یکشنبه 12 فرودین------ کولیمادا ---------پنج کودک و ان-----حق السکوت -----کلبه ی حصیری---کلک تو کلک

دوشنبه 13 فرودین-------تعقیب ---------- بلوک 13------------تیغه های-------- نیکیفور ------------ محافظ
در شاهراه جادویی

سه شنبه 14 فروردین --------------------- با هم در خانه----------------------------------------------------------

پنج شنبه 16 فروردین--دیوید کاپرفیلد1----مامور مالیات ------جایزه -------------- ریو---------------- افسانه

جمعه 17 فروردین-------دیوید کاپرفیلد2-----پول همه چیز نمیشه--------- ------غرغروها ----------دیوار اتش

فیلمها شبکه ی 1 ساعت16
-------------------2 ساعت23:30 و تکرار13 روز بعد
------------------3ساعت20:15
------------------4ساعت17:30
------------------5ساعت13:30و تکرار 0:30 بامداد روز بعد

ممنون..... این شد...:happy:

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان تکرار فیلم های شبکه 1 ساعت 10 : 7 صبح است.

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان شبکه 2 ، فیلم بسیار زیبای را ه خانه را پخش می کند.

راه خانه
محصول 1999 کشور چین به کارگردانی Yimou Zhang و بازی Ziyi Zhang
زمان نمایش نسخه اصلی 89 دقیقه

برنده : 12 جایزه و نامزد 4 جایزه دیگر

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
دوست عزیز ما تغییرات پخش سریال ها رو می خوایم ، معمولا در این رابطه Teletext معمولا Update شده نیست.

سريال ها كه شبكه 3 10:45 شب
شبكه 2 ساعا 9شب
شبكه 1 كه 10 شب اما امروز 11 داد

Huashan

Registered User
لایک‌ها
13
دیشب و امروز ظهر فیلم بید مجنون رو گذاشت

برام جالب بود که ببینم , لیلا اوتادی رو نشون می دن یا نه
22.gif

مجیدی می تونست روی این فیلم بیشتر کار بکنه ...ولی ...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
الان شبکه 2 ، فیلم بسیار زیبای را ه خانه را پخش می کند.

راه خانه
محصول 1999 کشور چین به کارگردانی Yimou Zhang و بازی Ziyi Zhang
زمان نمایش نسخه اصلی 89 دقیقه

برنده : 12 جایزه و نامزد 4 جایزه دیگر

براي من جالب نبود زدم يه طرف ديگه والان هم پشت كامپيوتر
شايد بقيه دوست دارند اين جور سبك فيلم هارو

LEO SHIN

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، مثل اینکه فیلم هزار توی پن رو هم میخوان پخش کنن که خیلی فیلم زیبایی هست فقط نمیدونم از کدوم کانال پخش میشه از دوستان اگه کسی میدونه بگه

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان آیا شبکه 4 شما هم خراب شده ، البته فکر می کنم منطقه ای باشه...

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
این فیلم نارنیا چقدر ضایع بود !
شنیده بودم که برای کودکانه اما دیگه نه اینقدر!

oemgroup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در عوض فیلم دشت باز Open Range محصول 2003 از کوین کاستنر با بازی کوین کاستنر معرکه بود ، من خیلی از این بازیگر خوشم می یاد .
کوین کاستنر در nDVDb

:rolleyes: :D

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
یک چیزی آماده کردم که شاید به درد خیلی ها بخوره.
لیست فیلمهای تلوزیون در ایام نوروز. البته ببخشید که یک کمی دیر شد. ولی در کل کلی کار برد.

این لیست یک تفاوت عمده با تمام لیستهایی که دوستان دیگه گذاشتن داره.
کلی گشتم و اسم و پوستر اصلی فیلم رو با عنوان اصلی فیلم، نام کارگردان و بازیگران به انگلیسی گیر آوردم.

به این صورت کسانی که بخواهند اطلاعات بیشتری درباره یک فیلم داشته باشند به راحتی میتونند عنوان اصلی فیلم رو جستجو کنند و به کلی اطلاعات اضافی برسند.

دانلود فایل PDF مشخصات فیلمهای نوروزی شبکه اول و دوم
دانلود فایل PDF مشخصات فیلمهای نوروزی شبکه سوم و چهارم و پنجم

یک نکته کوچک اینکه این مجموعه رو با استفاده از اطلاعات سایت Irib.ir جمع آوری کردم. یعنی ابتدا اسم فیلم رو از IRIB گرفتم بعد رفتم توی گوگل و IMDB و SourehCinema و اطلاعات اون فیلم رو پیدا کردم.
پیدا کردن بعضی هاش خیلی سخت بود و زمان برد، چون توی سایت صدا و سیما فقط یک اسم کارگردان ذکر شده بود و من باید اسم فارسی نوشته شده رو به اسم معادلش تو انگلیسی تبدیل کنم و بعد اطلاعات فیلم رو پیدا کنم. مثلا این صفحه اطلاعات فیلم نیکیفور رو داره. خداوکیلی کی میتونه بفهمه که اسم «كريستف كراژز» رو باید اینطوری نوشت: «Krzysztof Krauze»
در نهایت ممکنه که اطلاعات یک فیلم اشتباه باشه که به بزرگی خودتون ببخشید...

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
خیلی کار جالبی انجام دادید .
مخصوصا نام فیلمها برای دوستانی که می خواهند اطلاعات بیشتری کسب کنند .

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان لطف کنن ، فیلم هایی که تو عید قرار از شبکه های مختلف پخش کنن ، هم نیاز دوستان بر طرف می شه و هم یک نقدی درباره فیلم ها بکنیم.

یک نگاه به این تاپیک بندازید. لیست کامل فیلمها رو با عنوان اصلیش و تاریخ و ساعت پخش و مشخصات فیلم بصورت PDF گذاشتم برای دانلود.http://forum.persiantools.com/t71531.html امیدوارم به درد بخوره.

MoZa

Registered User
لایک‌ها
8
قابلی نداشت. کار کوچیکی بود که میشد برای دوستان خوبم در پرشین تولز بکنم. امیدوارم به درد بخوره.

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام، مثل اینکه فیلم هزار توی پن رو هم میخوان پخش کنن که خیلی فیلم زیبایی هست فقط نمیدونم از کدوم کانال پخش میشه از دوستان اگه کسی میدونه بگه

این طور که در زیرنویس شبکه 2 آمده است، پنج شنبه این هفته از شبکه 2 ساعت 23:30 دقیقه پخش می‌شود و اسمش هم به نام هزار توی مارپیچ ترجمه شده!

بالا