• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قابل توجه فروشندگان تبلت و جويندگان فعاليت هاي اقتصادي پر سود و كم ريسك

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام دوست عزيز
جواب سوالاتتون رو با آبي تو پرانتز در خود متن دادم:)
موفق باشيد
حرفتون كاملا درسته اما من در موقع واردات به شدت به عقد قرار داد محضري معتقدم بايد بين ما يك قرارداد رسمي و محضري بسته بشه تا كسي اين وسط ضرر نكنه...پول رو تو يك حساب بلوكه ميكنيم با واسطه بانك و نسخه دوم قرارداد(يك كاريه كه بانك ها انجام ميدن ولي اغلب بازرگان ها اين رو نميدونن) و بعد از اينكه جنس آمد پول آزاد ميشه و به سرمايه گذار ميرسه.)
.

من فقط متوجه نمیشم اگه پول بلوکه بشه تو بانک با کدوم پول میخواهید دلار بخرید و حواله بزنید ؟ اگه منظورتون ارز مبادله هست بانک حتی ما به تفاوت ارز ازاد و مبادله ای رو بلوکه میکنه تا وقتی که کالا برسه گمرک و اون موقع امکان برداشت وجود داره یعنی اونقدری نگه میداره که ما به تفاوت ارز مبادله ای و ازاد در بیاد و تو اون مدت با اون پول کار میکنه و.....

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان بيشتر از 16 ساعته كه من چند تا پست زدم ولي مديران براي نمايش تاييد نميكنند. نميدونم مشكل چيه؟؟؟
لطفا مديران بگند كه اگر مشكلي دارند من برم تو يك انجمن ديگه دنبال همكار بگردم. لطفا سريعا پست هاي من رو نمايش بديد....

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا مديران بعد از 24 ساعت هنوز پست هاي من رو تاييد نكردند؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:

iran-online

Registered User
لایک‌ها
75
سلام عزیز

منم هستم
محل فعاليت : کرج
فروشگاه : یه فروشگاه بازی داشتم تا چند ماه پیش دیگه الان سرباز شدم وقت نمیشه بهش رسیدگی کنم مونده در به در . :D
سوابق : والا از اون وقتی که یادم میاد کار کردم در حال حاضر هم یه کارگاه تولیدی دستگاه جوش داریم که مشغولیم .
حجم خريد : بين 1 تا 5 عدد تبلت در اولين خريد ميتونم داشته باشم.

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا اگر میشه در این مورد رو کمی بیشتر توضیح بدین
راستش اين رو معاون ارزي بانك ملت براي عقد قرار داد هاي داخلي كه بين يك وارد كننده و يك صاحب كالا بسته ميشه پيشنهاد داد. با اين نحوه قرار داد كسي كه پول و سرمايه داره و واردات رو انجام ميده با يك قرارداد محضري كه يك نسخه رو بانك داره ميتونه بره بانك و بعد از انجام واردات با ارائه كارت سبز پولي رو كه سفارش دهنده كالا به عنوان هزينه و قيمت كالا و دست مزد تو بانك بلوكه كرده رو تحويا بگيره...در اين وسط وارد كننده هم مطمئن هست كه جنسش اينجا خريدار داره.

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز

منم هستم
محل فعاليت : کرج
فروشگاه : یه فروشگاه بازی داشتم تا چند ماه پیش دیگه الان سرباز شدم وقت نمیشه بهش رسیدگی کنم مونده در به در . :D

سوابق : والا از اون وقتی که یادم میاد کار کردم در حال حاضر هم یه کارگاه تولیدی دستگاه جوش داریم که مشغولیم .
حجم خريد : بين 1 تا 5 عدد تبلت در اولين خريد ميتونم داشته باشم.
سلام دوست عزيز
به گروه خودتون خوش آمديد. اميدوارم بتونيم باهم و در كنار هم فعاليت هاي اقتصادي مفيدي انجام بديم:)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نمی دونم کجای حرفم مشگل داشته که تایید نشده
پیشنهاد دادم که یه نفر با فرض اینکه 100 تبلت خرید داره بره و قیمت رو بگیره ببینیم واقعا چند در میاد تا بعد برنامه ریزی کنیم
سلام دوست من
راستش منم نميدونم چرا پست هايي كه ميذارم تا 24 ساعت طول ميكشه تا تاييد بشن!! نميدونم اگر مديران مخالف اين فعاليت هستند لطفا اعلام كنند تا ما تكليفمون رو بدونيم و بتونيم بهتر برنامه ريزي كنيم.
بسيار ايده خوبيه. يك نفر با فرض 100 عدد تبلت بايد بره قيمت بگيره!! فكر كنم كسي از تهران داريم بين بچه ها. منم ميرم از اتحاديه و گمرك براي پيدا كردن وارد كننده اش سوال ميپرسم.
تا 15 كه ادارات باز ميشن فقط بايد صبر كنيم.
ممنونم از پيشنهاد عاليتون:)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 5 تا میخوام
امیدوارم بتونه گروه خرید رو که انجام داد بیاذ همینجا بقروشه به دوستان دیگه
اگر با قيمت خوب بخريم احتمالا بتونيم همين جا شروع به فروش كنيم. اينجوري اگه كسي هم تو شهر خودش نتونه جنسش رو بفروشه ميتونه تو همين انجمن به فروش برسونه.
ممنونم از پيشنهاد عالي تون:)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این شرایط که دوستمون فرموندن ،
من نیز همچنین ...
به گروه خودتون خوش آمديد.
همين حضور بچه هاست كه ميتونه همه ما رو موفق كنه:)
فقط لطفا حجم خريدي كه ميخواهيد داشته باشيد رو اعلام كنيد دوست عزيز
با تشكر از همكاريتون

dirooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام به نظر من سرعت كارو افزايش بديم . هيچكس تهران نيست بره يه قيمت درست و حسابي بگيره . فقط براي گرفتن قيمت از يكي شروع كنه بره بالا به اين صورت كه به فروشنده بگه اگه يه تبلت بخوام چند اگه 10 تا بخوام چند اگه صد تا بخوام چند اگر 1000 تا بخوام چند . اين پيشنهاد اول خوب بريم سراغ پيشنهاد دوم نمايندگان استاني سريعا انتخاب بشن ببينم تو چند تا استان نماينده داريم پيشنهاد سوم تاپيك فروش ويژه با قيمت هاي فوق العاده و بيان كليه واقعيات ( اينكه جنس چينيه ، گارانتي نداره ، كيفيت آن چنان بالايي نداره كه دو روز بعد از خريد يه بنده خدايي دربياد بگه ايني كه به من داديد مثل آيپد و نكسوس نيست ، در حد خودش يعني دويست سيصد تومنه و ..... ) باز بشه و نمايندگان استاني تو اون معرفي بشن كه بحث اعتمادسازي حل بشه هركس تو هرشهري خريد كرد بره از نماينده اون شهر بگيره مثلا اگه كسي تو يزد خواست اينو بخره بياد از من بگيره :blush:پيشنهاد چهارم فكر مي كنم يك يا حداكثر دو نماينده در هر استان كافيه چون احتمال بروز مشكلات بعدي رو كاهش مي ده . و چند تا پيشنهاد ديگه كه تو مرحله بعد مي دم حالا چند تا مسئله يكي اينكه اگه بتونيم قيمت خوب گير بياريم مي تونيم به صورت حضوري هم تبلت ها رو تو شهر تو فروشگاهها پخش كنيم و فرصت تست رو براي محصولات به سرعت تعيين كنيم حالا يه روز يه هفته يه ماه يه سال و يكي از دوستان كه تو كاراي نرم افزاري خبرست خودش رو معرفي كنه .
و اما استارتر عزيز اميدوارم كه كليه جزئيات رو بيان كنند و زحمت تهيه بهترين قيمت هم فعلا به گردن ايشونه تا يه كسي تو تهران پيدا بشه در ضمن قيمت بقيه تاپيك ها هم مدنظر باشه و اونها هم دعوت به همكاري همينجا بشن
واي چقدر طولاني و خسته كننده دوستان در جواب دادن به اين موضوع بكوشيد

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم برای اولین بار با حدود 20 تا خرید هستم
شایدم 10 تا
سلام به شما دوست عزيز
خيلي خوشحاليم كه شما هم به جمع ما پيوستيد.:)
ممنونيم از همكاريتون:)
لطفا اگر پيشنهادي داريد بيان كنيد تا همين جا با بقيه بررسي كنيم و به نتيجه نهايي برسيم. مطمئن باشيد اين كار فقط با حضور تك تك دوستان به ثمر ميرسه:)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب پس با این شرایط
تا 1 / 1ونیم میتونم در ابتدا خرید داشته باشم
اگر به نتیجه ی نهایی رسید ، هماهنگ کنیم باهام
مـــرسی
سلام دوست عزيز
اميدواريم بتونيم با هم همكاري خوبي داشته باشيم:)
اگر پيشنهادي در اين زمينه داشتيد لطفا اعلام كنيد. پيشنهاد هاي شما قطعا سازنده خواهد بود
با تشكر از شما و ساير دوستان:)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

سلام

من شیراز هستم
تعداد خرید پس از مشخص شدن قیمت دقیق 7-10 تا

تنی چند از دوستان بالاتر فرمودند یکی بره قیمت مشخص بشه
خوب عزیزانی که حالا یا تهران هستند یا مشهد برن تا قیمت دقیق مشخص بشه
قیمت رو هم برای 50 تا در نظر داشته باشند . یعنی بگن 50 تا

به هر حال بنده هم عضو گروه

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به نظر من سرعت كارو افزايش بديم . موافقم هيچكس تهران نيست بره يه قيمت درست و حسابي بگيره .يكي از دوستان هست كه بايد باهاشون هماهنگ كنم. بذاريد خودم اول برم از جاهايي كه ميتونم قيمت بگيرم بعد تهران هم يكي از دوستان برن قيمت بگيرند ببينيم كدوم قيمت مناسب تره فقط براي گرفتن قيمت از يكي شروع كنه بره بالا به اين صورت كه به فروشنده بگه اگه يه تبلت بخوام چند اگه 10 تا بخوام چند اگه صد تا بخوام چند اگر 1000 تا بخوام چند .موافقم فقط شرط تست اوليه رو هم بذاره يعني در لحظه خريد همون جا تست ها رو انجام بديم و تبلت هاي سالم رو برداريم. اين پيشنهاد اول خوب بريم سراغ پيشنهاد دوم نمايندگان استاني سريعا انتخاب بشن ببينم تو چند تا استان نماينده داريم راستش نميشه سريع نماينده انتخاب كرد چون خيلي از دوستان هنوز به جمعمون نپيوستن. بذاريد گروه بزرگ تر بشه بعد با نظر بچه ها نماينده هم انتخاب ميكنيم. پيشنهاد سوم تاپيك فروش ويژه با قيمت هاي فوق العاده و بيان كليه واقعيات ( اينكه جنس چينيه ، گارانتي نداره ، كيفيت آن چنان بالايي نداره كه دو روز بعد از خريد يه بنده خدايي دربياد بگه ايني كه به من داديد مثل آيپد و نكسوس نيست ، در حد خودش يعني دويست سيصد تومنه و ..... ) باز بشه و نمايندگان استاني تو اون معرفي بشن كه بحث اعتمادسازي حل بشه هركس تو هرشهري خريد كرد بره از نماينده اون شهر بگيره مثلا اگه كسي تو يزد خواست اينو بخره بياد از من بگيره :blush: درباره اين مساله بايد اعضاي گروه تصميم بگيرند چون شايد همين انجمن بتونه محلي براي فروش تبلت هاي دوستاني بشه كه نتونستن تو شهر خودشون تبلت هاشون رو بفروشند. اينجوري اين دوستان هم ضرر نميكنند. اما پيشنهاد شما هم خيلي خوبه. بعد از اينكه گروه شكل گرفت درباره اين باهم حرف ميزنيم.پيشنهاد چهارم فكر مي كنم يك يا حداكثر دو نماينده در هر استان كافيه چون احتمال بروز مشكلات بعدي رو كاهش مي ده . خب راستش منم اول فكر ميكردم تو هر شهر 2 نفر كافيه چون ممكنه در كار همديگه اختلالي پيش بياد و بعدا به مشكل بخورند. با اينكه با پيشنهاد شما موافقم اما براي اينكه نظراتمون رو به بچه ها تحميل نكنيم بذاريد درباره اين مساله در نهايت راي بگيريم.و چند تا پيشنهاد ديگه كه تو مرحله بعد مي دم حالا چند تا مسئله يكي اينكه اگه بتونيم قيمت خوب گير بياريم مي تونيم به صورت حضوري هم تبلت ها رو تو شهر تو فروشگاهها پخش كنيم پخش كردن حضوري تبلت ها تو فروشگاه ها در حال تقريبا غير ممكنه چون كه فروشگاهها به شكل عجيبي زير قيمت ميخرند. (البته اگر هنوز اين تبلت به شهر شما نيامده باشه به راحتي ميتونيد از اين فرصت استفاده كنيد.) راستش من شاهد يك معامله بودم كه طرف همين برند رو با 160 درصد سود داشت معامله ميكرد. اما در مراحل بعدي اگر تونستيم وارد كننده باشيم قطعا ميتونيم تو شهر خودمون به راحتي توزيع كنيم. و فرصت تست رو براي محصولات به سرعت تعيين كنيم حالا يه روز يه هفته يه ماه يه سال اين مساله ديگه بر ميگرده به نظر خود شما به عنوان يك فروشنده البته بقيه دوستان هم ميتونند از تجربياتشون بگن ببينيم تو اين تبلت تا حالا مشكلي داشتن يا نه و يكي از دوستان كه تو كاراي نرم افزاري خبرست خودش رو معرفي كنه . بسيار با اين پيشنهاد موافقم. آقا يكي بايد ساپرت نرم افزاري بده.
و اما استارتر عزيز اميدوارم كه كليه جزئيات رو بيان كنند من هرچي كه ميدونستم رو گفتم بقيه رو به عهده دوستان گذاشتم كه به صورت پيشنهاد بيان كنند. نميخوام چون استارتر هستم نظر خودم رو به بقيه تحميل كنم. و زحمت تهيه بهترين قيمت هم فعلا به گردن ايشونه تا يه كسي تو تهران پيدا بشه در ضمن قيمت بقيه تاپيك ها هم مدنظر باشه و اونها هم دعوت به همكاري همينجا بشن چشم من حتما تا 3-4 روز ديگه يك سر به چند جا ميزنم و قيمت ميگيرم خبرشو هم به دوستان ميدم. اما بايد از تهران هم قيمت بگيريم چون احتمال زياد وارد كننده اش تو تهران بايد باشه.
واي چقدر طولاني و خسته كننده دوستان در جواب دادن به اين موضوع بكوشيد
سلام دوست عزيزم
خيلي ممنون كه براتون تشكيل و سرو سامان گرفتن اين گروه مهمه.:)
پيشنهاد هاي خوبي داديد. منم نظرم رو به عنوان يكي از اعضاي اين گروه ميذارم. بقيه هم اگر نظري دارند لطفا بيان و اعلام كنند تا گروهمون سريعتر شكل بگيره.
پيشنهاداتم رو با رنگ آبي نوشتم.
با تشكر

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

الان تبلت تکی حدوده 260-270 داره فروش میره بعضی جاها

باید عمده ش با این تعداد 160-170 باشه تا یک سودی بشه داشت

d-vahid

Registered User
لایک‌ها
347
اگه کسی قرار نیست اقدام کنه خودم شروع کنم

Sent from my iPad using Tapatalk HD

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

الان تبلت تکی حدوده 260-270 داره فروش میره بعضی جاها

باید عمده ش با این تعداد 160-170 باشه تا یک سودی بشه داشت
سلام
بله البته حداقل بايد 160-170 بفروشن به ما(البته من خودم نظرم رو قيمت پايين تره اما ديگه از 160 -170 بالاتر بخوايم بخريم اصلا سودي نخواهد داشت)

eamir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه کسی قرار نیست اقدام کنه خودم شروع کنم

Sent from my iPad using Tapatalk HD
راستش ببخشيد يكمي دير شد. من الان 48 ساعته كه به خاطر شرايط كاريم به خونه نرسيدم الان هم بايد برم!! چشم به زودي كار رو شروع ميكنيم و قيمت رو در مياريم. اما اگر شما پيشنهادي داريد بفرماييد تا بتونيم قيمت بهتري بدست بياريم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا