• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

قسمت دوم فیلم ضد ایرانی 300 اکران شد

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
حاجی بیخیال..لینک دانلودو بزارین..

mniiinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
یه سرچ کوچیک تو گوگل بکنی هزارتا لینک دانلود میاد دیگه .

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
موضوع فیلم واقعا برای بچه ها خوبه... و پر از اشکال فنی و فیلم نامه ای هست....

mniiinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
نمره ی فیلم شد 6.8 .
هنوزم خیلی جا داره که نمرش بیاد پایین .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
حوصلم نیومد تاپیک رو تا ته بخونم، همه این داستان ها رو سر 300 یک هم داشتیم، ببخشید که حرفایی که میزنم یه مذاق خیلی ها خوش نمیاد.
قسمت دو رو ندیدم هنوز، قسمت یکش اما واقعاً فیلم خوبی بود، اون سبک جلوه های ویژه، اون صحنه های اکشن... همشون خوب بودن!
نمیدونم چه اصراری دارید به خودتون بگیرید، حالا دشمن تو داستان این فیلم ایرانه، که چی؟!
شما فکر کردید مردم تو آمریکا نشستن این فیلمو دیدن درباره ایران اطلاع کسب کنن؟
یا مثلاً جلوه ایران با این فیلم خدشه دار شده تو جامعه جهانی؟!!
باور کنید اینطور نیست، مردم میرن فیلمو میبینن چون سادس، چون قشنگه، همون طور که میرن ارباب حلقه ها و گلادیاتورو میبینن؛ محبوبیت این هم همینه، کاری ندارم به اهداف پشت پرده لای صهیونیست و این داستانا، فیلم خوب ساختن، خوبم میفروشه!
با رأی دادن چند نفر دلخوش و پایین اومدن نمره هم فیلمی که چندین میلیون دلار هزینه ساختش شده فروشش کم نمیشه،
وجهه ایرانو حرف های مقاماتمون خراب میکنه، حمایت و ها اعمال رادیکالشون، از اون طرف هم بی فرهنگی محض مردممون که نمونه بارزش رو تو ف.ب دیدید،
بهتره به جای این کارا رو فرهنگ خودمون کار کنیم، با این بچه بازی ها ما خراب تر میشیم و کس دیگه هم ککش نمیگزه
پ.ن: منظورم از فیلم خوب هم فیلم هالیوودیه خوب بود، چون یه فیلم واقعاً خوب هیچ وقت تو آمریکا خوب فروش نمیکنه.
(همه تو این زمینه موافقیم احتمالاً که آمریکایی ها باهوش ترین آدمای دنیا نیستن :دی )
نمونش هم همین فیلم Inside Llewyn Davis که بهترین فیلم امسال بود با فاصله، چی شد تو آمریکا؟!

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
حوصلم نیومد تاپیک رو تا ته بخونم، همه این داستان ها رو سر 300 یک هم داشتیم، ببخشید که حرفایی که میزنم یه مذاق خیلی ها خوش نمیاد.
قسمت دو رو ندیدم هنوز، قسمت یکش اما واقعاً فیلم خوبی بود، اون سبک جلوه های ویژه، اون صحنه های اکشن... همشون خوب بودن!
نمیدونم چه اصراری دارید به خودتون بگیرید، حالا دشمن تو داستان این فیلم ایرانه، که چی؟!
باور کنید اینطور نیست، مردم میرن فیلمو میبینن چون سادس، چون قشنگه، همون طور که میرن ارباب حلقه ها و گلادیاتورو میبینن؛ محبوبیت این هم همینه، کاری ندارم به اهداف پشت پرده لای صهیونیست و این داستانا، فیلم خوب ساختن، خوبم میفروشه!
با رأی دادن چند نفر دلخوش و پایین اومدن نمره هم فیلمی که چندین میلیون دلار هزینه ساختش شده فروشش کم نمیشه،
وجهه ایرانو حرف های مقاماتمون خراب میکنه، حمایت و ها اعمال رادیکالشون، از اون طرف هم بی فرهنگی محض مردممون که نمونه بارزش رو تو ف.ب دیدید،
بهتره به جای این کارا رو فرهنگ خودمون کار کنیم، با این بچه بازی ها ما خراب تر میشیم و کس دیگه هم ککش نمیگزه
پ.ن: منظورم از فیلم خوب هم فیلم هالیوودیه خوب بود، چون یه فیلم واقعاً خوب هیچ وقت تو آمریکا خوب فروش نمیکنه.
(همه تو این زمینه موافقیم احتمالاً که آمریکایی ها باهوش ترین آدمای دنیا نیستن :دی )
نمونش هم همین فیلم Inside Llewyn Davis که بهترین فیلم امسال بود با فاصله، چی شد تو آمریکا؟!

با این حرفهات کاملا موافقم
مخصوصا وضع حالمون

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
سیصد شماره اولش خوب بود، سرگرم کننده و جذاب هر چند زیاد ضد ایرانی هم نبود، بیخودی ملت جو دادن.

در باره لوین دیویس کاملا موافقم، واقعا شاهکار بود

mniiinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
Inside Llewyn Davis فیلم خیلی خوبی بود . ولی مدلش جوری نبود که مردم رو به سینما بکشونه .
این که فیلمهای خوب فروش نکنن از همیشه وجود داشته مانند هوش مصنوعی و رستگاری در شاوشنک و فقط مربوط به مردم آمریکا نیست , تو کل دنیا فروششون پایینه و من به شخصه دلیلشو داستان فیلم و تبلیغاتی که بد این داستان رو معرفی میکنند میدونم . اگه فیلم رو قبلا ندیده باشید و تیزر تبلیغاتی این فیلم رو ببینید اون رو با فیلمهایی که هر سال بیستا بیستا ساخته میشن اشتباه میگیرید .
علاوه بر این اگه ده تا فیلم پرفروش تاریخ رو نگاه کنید یه نقطه ی اشتراک توی اکثرشون هست که مردم رو به سینما کشونده . اونم حماسه هست .

در مورد 300 هم طبیعتا هرکی این فیلم رو ببینه میفهمه خیالیه و واقعی نیست ولی لابلای همین جنگهای زیبا و صحنه های اکشنش چیزهایی میگه که روی بیننده تاثیر میگذاره . بهر حال از نظر من هر غیر ایرانی ای که میره سینما و این فیلم رو میبینه وقتی که از سینما میاد بیرون حداقل نظرش در مورد ایران باستان عوض شده .

البته من هرچی که میگم نظر خودمه . شاید برداشت من اشتباه باشه .

ansar313

Registered User
لایک‌ها
291
هر کس این فیلم را ببیند به اسلام و انقلاب خیانت کرده است.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
Inside Llewyn Davis فیلم خیلی خوبی بود . ولی مدلش جوری نبود که مردم رو به سینما بکشونه .
این که فیلمهای خوب فروش نکنن از همیشه وجود داشته مانند هوش مصنوعی و رستگاری در شاوشنک و فقط مربوط به مردم آمریکا نیست , تو کل دنیا فروششون پایینه و من به شخصه دلیلشو داستان فیلم و تبلیغاتی که بد این داستان رو معرفی میکنند میدونم . اگه فیلم رو قبلا ندیده باشید و تیزر تبلیغاتی این فیلم رو ببینید اون رو با فیلمهایی که هر سال بیستا بیستا ساخته میشن اشتباه میگیرید .
علاوه بر این اگه ده تا فیلم پرفروش تاریخ رو نگاه کنید یه نقطه ی اشتراک توی اکثرشون هست که مردم رو به سینما کشونده . اونم حماسه هست .

در مورد 300 هم طبیعتا هرکی این فیلم رو ببینه میفهمه خیالیه و واقعی نیست ولی لابلای همین جنگهای زیبا و صحنه های اکشنش چیزهایی میگه که روی بیننده تاثیر میگذاره . بهر حال از نظر من هر غیر ایرانی ای که میره سینما و این فیلم رو میبینه وقتی که از سینما میاد بیرون حداقل نظرش در مورد ایران باستان عوض شده .

البته من هرچی که میگم نظر خودمه . شاید برداشت من اشتباه باشه .
درباره اینکه فیلم های خوب مخاطبشون کمه موافقم باهاتون، اما درباره علتش نه، برادران کوئن کم کسی نیستن،
نمیدونم نمایشنامه دشمن مردم هنریک ایبسن رو خوندید یا نه، مستقیم نمیگم چون میدونم یه بحث مسخره پیش میاره، علت اینکه فیلم خوب، آهنگ خوب، کتاب خوب زیاد نمیفروشه تو مضمون اون کتاب هست و مربوط میشه به اکثریت مردم.
پیشنهاد میکنم بخونینش، هم نمایشنامه قشنگیه، هم مضمون فوق العاده ای داره.

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807

سکانس ترانه "لطفا آقای کندی..." واقعا بمب خنده بود. با اون متن شاهکارش، اخرش هم که با صدای باب دیلن تموم شد:general208:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سکانس ترانه "لطفا آقای کندی..." واقعا بمب خنده بود. با اون متن شاهکارش، اخرش هم که با صدای باب دیلن تموم شد:general208:
Soundtrack هاشو گرفتم، Hang me oh hang me که خود اسکار آیزاک تنها اجرا میکنه رو تقریباً هر روز گوشی میدم، واقعاً قشنگه...

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
Soundtrack هاشو گرفتم، Hang me oh hang me که خود اسکار آیزاک تنها اجرا میکنه رو تقریباً هر روز گوشی میدم، واقعاً قشنگه...

اون ترانه دارم بزن هم عالیه اما دست انداختن کندی و جنگ سرد به اون شیوه خیلی عالی بود، بخصوص با این قضایای فضایی احمدی نژآد هم میخوند (منو نفرست فضا:general404:)

از فیلمهای کوئن ها " مردی که آنجا نبود " را هم ببین حتما هم HD بگیرش البته اگه ندیدی

به نظر من سوپر شاهکارشون همین "مردی که آنجا نبود" هست...

تنها فیلمی که حال نکردم از کوئن ها :لبوفسکی:

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
من نسخه ی 1.5 گیگیش رو از تورنت دانلود کردم .
بعد که اجراش کردم یه عکس ترول بود . بدجود رفت رو اعصابم , حسابی رفتم سرکار :p
:mad:
پس بیشتر به این خاطر میخوای امتیاز بیاد پایین؟
خداییش سرکاری بوده ها...حالا واسه چی میخواستی دانلود کنی؟!
در هر صورت تا کارگردان فیلم رو پیدا نکنی نمیتونی با اینکارا سرکاریت رو بهبود ببخشی.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اون ترانه دارم بزن هم عالیه اما دست انداختن کندی و جنگ سرد به اون شیوه خیلی عالی بود، بخصوص با این قضایای فضایی احمدی نژآد هم میخوند (منو نفرست فضا:general404:)

از فیلمهای کوئن ها " مردی که آنجا نبود " را هم ببین حتما هم HD بگیرش البته اگه ندیدی

به نظر من سوپر شاهکارشون همین "مردی که آنجا نبود" هست...

تنها فیلمی که حال نکردم از کوئن ها :لبوفسکی:
باید ببینمش، لباوسکی که عالی بود! The Dude! کلاً این سبک کمدیشون رو خیلی دوست دارم، مثل Burn after reading, ladykillers ...!

Last edited:

rosha007

Registered User
لایک‌ها
15
کارگردان فیلم باید مجازات بشه این فیلم توهین بزرگیه

mniiinm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
پس بیشتر به این خاطر میخوای امتیاز بیاد پایین؟
خداییش سرکاری بوده ها...حالا واسه چی میخواستی دانلود کنی؟!
در هر صورت تا کارگردان فیلم رو پیدا نکنی نمیتونی با اینکارا سرکاریت رو بهبود ببخشی.

والا چند نفر گفتن این فیلمه هیچ توهینی توش نیست منم گفتم ندیده نظر نداده باشم . :general406:
1.5 گیگ ترافیکم به ... رفت :D:cool::confused::mad:
ولی بعدا که تو نت پخش شد دانلودش کردم و همون توهین های قسمت اول سیصد رو توش دیدم .
البته از توهین منظورم ظاهر ایرانیا نیست . چون از نظرم اون اهمیت چندانی نداره . بیشتر دیالوگهاش بود .
از حق هم نگذریم 20 دقیقه ی اولش قشنگ ساخته شده بود ولی از دقیقه 20 به بعد دیگه کاملا بچه گانه بود .

بهر حال از اینا هم انتظار نمیره درباره ی ما فیلم مثبت بسازن , شاید اگه سینمای ما هم قوی بود ما در مورد اونا بدتر میساختیم .
ولی اینکه بعضیا میگن توهین نیست دیگه واقعا حسابی مثبت اندیشن . تو فیلم فقط مونده بود فهش ناموسی بدن بهمون :general406:
:mad::general211::general705:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,807
باید ببینمش، لباوسکی که عالی بود! The Dude! کلاً این سبک کمدیشون رو خیلی دوست دارم، مثل Burn after reading, ladykillers ...!

ببین حتما هم HD بگیرها، (خیلی برای فتوگرافیش زحمت کشیدن). داستانش و فضا سازیش حرف نداره. هیچ خبری هم از کمدی نیست یه فیلم نوآر درجه یک

بالا