حوصلم نیومد تاپیک رو تا ته بخونم، همه این داستان ها رو سر 300 یک هم داشتیم، ببخشید که حرفایی که میزنم یه مذاق خیلی ها خوش نمیاد.
قسمت دو رو ندیدم هنوز، قسمت یکش اما واقعاً فیلم خوبی بود، اون سبک جلوه های ویژه، اون صحنه های اکشن... همشون خوب بودن!
نمیدونم چه اصراری دارید به خودتون بگیرید، حالا دشمن تو داستان این فیلم ایرانه، که چی؟!
شما فکر کردید مردم تو آمریکا نشستن این فیلمو دیدن درباره ایران اطلاع کسب کنن؟
یا مثلاً جلوه ایران با این فیلم خدشه دار شده تو جامعه جهانی؟!!
باور کنید اینطور نیست، مردم میرن فیلمو میبینن چون سادس، چون قشنگه، همون طور که میرن ارباب حلقه ها و گلادیاتورو میبینن؛ محبوبیت این هم همینه، کاری ندارم به اهداف پشت پرده لای صهیونیست و این داستانا، فیلم خوب ساختن، خوبم میفروشه!
با رأی دادن چند نفر دلخوش و پایین اومدن نمره هم فیلمی که چندین میلیون دلار هزینه ساختش شده فروشش کم نمیشه،
وجهه ایرانو حرف های مقاماتمون خراب میکنه، حمایت و ها اعمال رادیکالشون، از اون طرف هم بی فرهنگی محض مردممون که نمونه بارزش رو تو ف.ب دیدید،
بهتره به جای این کارا رو فرهنگ خودمون کار کنیم، با این بچه بازی ها ما خراب تر میشیم و کس دیگه هم ککش نمیگزه
پ.ن: منظورم از فیلم خوب هم فیلم هالیوودیه خوب بود، چون یه فیلم واقعاً خوب هیچ وقت تو آمریکا خوب فروش نمیکنه.
(همه تو این زمینه موافقیم احتمالاً که آمریکایی ها باهوش ترین آدمای دنیا نیستن :دی )
نمونش هم همین فیلم Inside Llewyn Davis که بهترین فیلم امسال بود با فاصله، چی شد تو آمریکا؟!
سیصد شماره اولش خوب بود، سرگرم کننده و جذاب هر چند زیاد ضد ایرانی هم نبود، بیخودی ملت جو دادن.حوصلم نیومد تاپیک رو تا ته بخونم، همه این داستان ها رو سر 300 یک هم داشتیم، ببخشید که حرفایی که میزنم یه مذاق خیلی ها خوش نمیاد.
قسمت دو رو ندیدم هنوز، قسمت یکش اما واقعاً فیلم خوبی بود، اون سبک جلوه های ویژه، اون صحنه های اکشن... همشون خوب بودن!
نمیدونم چه اصراری دارید به خودتون بگیرید، حالا دشمن تو داستان این فیلم ایرانه، که چی؟!
شما فکر کردید مردم تو آمریکا نشستن این فیلمو دیدن درباره ایران اطلاع کسب کنن؟
یا مثلاً جلوه ایران با این فیلم خدشه دار شده تو جامعه جهانی؟!!
باور کنید اینطور نیست، مردم میرن فیلمو میبینن چون سادس، چون قشنگه، همون طور که میرن ارباب حلقه ها و گلادیاتورو میبینن؛ محبوبیت این هم همینه، کاری ندارم به اهداف پشت پرده لای صهیونیست و این داستانا، فیلم خوب ساختن، خوبم میفروشه!
با رأی دادن چند نفر دلخوش و پایین اومدن نمره هم فیلمی که چندین میلیون دلار هزینه ساختش شده فروشش کم نمیشه،
وجهه ایرانو حرف های مقاماتمون خراب میکنه، حمایت و ها اعمال رادیکالشون، از اون طرف هم بی فرهنگی محض مردممون که نمونه بارزش رو تو ف.ب دیدید،
بهتره به جای این کارا رو فرهنگ خودمون کار کنیم، با این بچه بازی ها ما خراب تر میشیم و کس دیگه هم ککش نمیگزه
پ.ن: منظورم از فیلم خوب هم فیلم هالیوودیه خوب بود، چون یه فیلم واقعاً خوب هیچ وقت تو آمریکا خوب فروش نمیکنه.
(همه تو این زمینه موافقیم احتمالاً که آمریکایی ها باهوش ترین آدمای دنیا نیستن :دی )
نمونش هم همین فیلم Inside Llewyn Davis که بهترین فیلم امسال بود با فاصله، چی شد تو آمریکا؟!
درباره اینکه فیلم های خوب مخاطبشون کمه موافقم باهاتون، اما درباره علتش نه، برادران کوئن کم کسی نیستن،Inside Llewyn Davis فیلم خیلی خوبی بود . ولی مدلش جوری نبود که مردم رو به سینما بکشونه .
این که فیلمهای خوب فروش نکنن از همیشه وجود داشته مانند هوش مصنوعی و رستگاری در شاوشنک و فقط مربوط به مردم آمریکا نیست , تو کل دنیا فروششون پایینه و من به شخصه دلیلشو داستان فیلم و تبلیغاتی که بد این داستان رو معرفی میکنند میدونم . اگه فیلم رو قبلا ندیده باشید و تیزر تبلیغاتی این فیلم رو ببینید اون رو با فیلمهایی که هر سال بیستا بیستا ساخته میشن اشتباه میگیرید .
علاوه بر این اگه ده تا فیلم پرفروش تاریخ رو نگاه کنید یه نقطه ی اشتراک توی اکثرشون هست که مردم رو به سینما کشونده . اونم حماسه هست .
در مورد 300 هم طبیعتا هرکی این فیلم رو ببینه میفهمه خیالیه و واقعی نیست ولی لابلای همین جنگهای زیبا و صحنه های اکشنش چیزهایی میگه که روی بیننده تاثیر میگذاره . بهر حال از نظر من هر غیر ایرانی ای که میره سینما و این فیلم رو میبینه وقتی که از سینما میاد بیرون حداقل نظرش در مورد ایران باستان عوض شده .
البته من هرچی که میگم نظر خودمه . شاید برداشت من اشتباه باشه .
Inside Llewyn Davis فیلم خیلی خوبی بود . ولی مدلش جوری نبود که مردم رو به سینما بکشونه .
این که فیلمهای خوب فروش نکنن از همیشه وجود داشته مانند هوش مصنوعی و رستگاری در شاوشنک و فقط مربوط به مردم آمریکا نیست , تو کل دنیا فروششون پایینه و من به شخصه دلیلشو داستان فیلم و تبلیغاتی که بد این داستان رو معرفی میکنند میدونم . اگه فیلم رو قبلا ندیده باشید و تیزر تبلیغاتی این فیلم رو ببینید اون رو با فیلمهایی که هر سال بیستا بیستا ساخته میشن اشتباه میگیرید .
Soundtrack هاشو گرفتم، Hang me oh hang me که خود اسکار آیزاک تنها اجرا میکنه رو تقریباً هر روز گوشی میدم، واقعاً قشنگه...سکانس ترانه "لطفا آقای کندی..." واقعا بمب خنده بود. با اون متن شاهکارش، اخرش هم که با صدای باب دیلن تموم شد:general208:
Soundtrack هاشو گرفتم، Hang me oh hang me که خود اسکار آیزاک تنها اجرا میکنه رو تقریباً هر روز گوشی میدم، واقعاً قشنگه...
پس بیشتر به این خاطر میخوای امتیاز بیاد پایین؟من نسخه ی 1.5 گیگیش رو از تورنت دانلود کردم .
بعد که اجراش کردم یه عکس ترول بود . بدجود رفت رو اعصابم , حسابی رفتم سرکار
![]()
باید ببینمش، لباوسکی که عالی بود! The Dude! کلاً این سبک کمدیشون رو خیلی دوست دارم، مثل Burn after reading, ladykillers ...!اون ترانه دارم بزن هم عالیه اما دست انداختن کندی و جنگ سرد به اون شیوه خیلی عالی بود، بخصوص با این قضایای فضایی احمدی نژآد هم میخوند (منو نفرست فضا:general404
از فیلمهای کوئن ها " مردی که آنجا نبود " را هم ببین حتما هم HD بگیرش البته اگه ندیدی
به نظر من سوپر شاهکارشون همین "مردی که آنجا نبود" هست...
تنها فیلمی که حال نکردم از کوئن ها :لبوفسکی:
دادگاه انقلاب احضارش کردن، ظرف مدت 20 روز وقت داره دادخواستشو ارائه بدهکارگردان فیلم باید مجازات بشه این فیلم توهین بزرگیه
پس بیشتر به این خاطر میخوای امتیاز بیاد پایین؟
خداییش سرکاری بوده ها...حالا واسه چی میخواستی دانلود کنی؟!
در هر صورت تا کارگردان فیلم رو پیدا نکنی نمیتونی با اینکارا سرکاریت رو بهبود ببخشی.
باید ببینمش، لباوسکی که عالی بود! The Dude! کلاً این سبک کمدیشون رو خیلی دوست دارم، مثل Burn after reading, ladykillers ...!